آره پلیس تو nfs hot persuit1,2 وتو nfs porche unleashed(تو قسمتfactory driver گواهینامه رانندگی بود) اما از حق نگذریم nfs porshe بیش تر حالت شبیه سازی داشت.به نظر من nfs shift ادامه تکامل پیدا کرده nfs1 nfs2 nfs5 هست چون nfs 3 hot persuit1,nfs 4 ,nfs hot persuit2 بیشتر تم اکشن داشتن تا شبیه سازیNFS اصلی که تا جایی که یادمه پلیس داشت ! NFS II رو بازی نکردم و نمیتونم نظر بدم ولی NFS III که کلآ از سر و روش پلیس و ترافیک و ... می بارید ! NFS: High Stakes هم همین طور ! باز هم پلیس و جاده و ...
فقط این وسط یه NFS: Porsche Unleashed بود که بیشتر حالت شبیه سازی پیدا کرده بود و من زیاد بازی نکردم. (هر چند توی ویکی پدیا نوشته پلیس در بخشهایی از بازی بوده)
دوستانی که ناراحتند بازی نکنند ! عجب زمونه ای شده ها ! اگه بازی امتیاز پایین بگیره میگند به خاطر اینکه سبکش عوض کرد ! اگه بالا بگیره چون نمیتونند ایراد بگیرند همین حرف ها رو میزنند ! در هر صورت خیلی خوشحالم که این امتیازات رو گرفته واقعا دم ea گرم !
چه ربطی داشت به حرف من اصلا تو پست من حرفی از گرافیک میبینی؟؟؟شما بازی رو برای امتیاز بازی میکنی یا برای گرافیک لطفا بشین بازی کن .
چون فقط اومدی یه چیزی گفته باشی یه چیزی پروندی که بقیه ایراد میگیرن .
چون اشکال شما هم همینه برای بازی که یه سبکی داره برات مهم نیست سبکش رو تقییر بده بلکه گرافیک و امتیاز مهمه .
که واقعا معلومه که زیاد بازی رو برای خودش بازی نمیکنی بلکه گرافیک داشته باشه امتیاز خوب بگیره همین برات مهمه که واقعا ..... هستش.
فقط game spot نمره ي عالي نداده . بقيه ي سايت ها همه نمره ي عالي دادند ...نمره هایه shift اصلا با هم جور در نمیاد
ign میده 9
game spot میده 7
این چیزی که مشخصه shift نتونسته همه رو راضی کنه