منم همینطور ahad منتظرمبا این خساب دیگه باید منتظر یم NFS ایده آل از EA باشیم.![]()
شدید موافقم.البته برای چندمین بار ، این هیچ ربطی به اون NFS های قبلی نداره ها ... فقط اسم NFS رو داره ولاغیر ، اگه طرفدار سبک NFS های قبلی بودید این بازی نمیتونه شما رو خوشحال کنه .
از کجا میدونی فقط 1 سال رو این عنوان کار کردن؟ منبع داری؟ ممنون میشم بدین منم مطالعه کنم!شما توجه کنید کهEA هر ساله داره یه نسخه از nfs میسازه . واقعا کاره هر شرکتی نیست .
این اولین باره که EA وارد حوزه ی این سبک ریسینگ میشه و با گذاشتن وقت یک ساله روی چنین سبکی و گرفتن چنین امتیازات واقعا قابل توجه هست .
به نظر من استعداد شرکت EA برای بازی های ریسینگ بیشتر از هر شرکت دیگست شما تصور کنید که EA برای هر پروژه یه 3 سال 4 سالی زمان صرف کنه....................
تنها اشتباه EA برای بازی هاش کمبود وقتی است که خودشون به وجود میارن .
درسته میثم واقعا معلوم نیست این تیم جدیدی که روش کار کرده از کی ساخت بازی رو شروع کرده ! شاید بیشتر از 1 سال باشه .از کجا میدونی فقط 1 سال رو این عنوان کار کردن؟ منبع داری؟ ممنون میشم بدین منم مطالعه کنم!
من فقط سوال کردم نیما! شایدم همون 1 سال باشه! این slighty mad من اشتباه فکر کردم sim bin نیست! با یه سرچ تو ویکی یافتمدرسته میثم واقعا معلوم نیست این تیم جدیدی که روش کار کرده از کی ساخت بازی رو شروع کرده ! شاید بیشتر از 1 سال باشه .
عزیز شما اول برو nfs 1 تا nfs 5 رو بازی بکن بعدا متوجه میشی سبک اصلی nfs همین سبک nfs shift هست مخصوصا اگه NFS 5 رو بازی کنی که دیگه کامل متوجه میشیشدید موافقم.
به نظر من برگردیم به ندفوراسپید های قبلی و صفا کنیم فکر کنم خیلی بهتر از مسابقه تو پیست اونم به صورت Simulator باشه.
NFS اصلی که تا جایی که یادمه پلیس داشت ! NFS II رو بازی نکردم و نمیتونم نظر بدم ولی NFS III که کلآ از سر و روش پلیس و ترافیک و ... می بارید ! NFS: High Stakes هم همین طور ! باز هم پلیس و جاده و ...عزیز شما اول برو nfs 1 تا nfs 5 رو بازی بکن بعدا متوجه میشی سبک اصلی nfs همین سبک nfs shift هست مخصوصا اگه NFS 5 رو بازی کنی که دیگه کامل متوجه میشی
تا حدودی درست میگی اما اونا اولا چندان سیمولیشن نبودن دوما تو پیست نبودن و معمولا مسیرها توش درخت و گل و بلبل و کوهستانی بودنعزیز شما اول برو nfs 1 تا nfs 5 رو بازی بکن بعدا متوجه میشی سبک اصلی nfs همین سبک nfs shift هست مخصوصا اگه NFS 5 رو بازی کنی که دیگه کامل متوجه میشی
عزیز شما اول برو nfs 1 تا nfs 5 رو بازی بکن بعدا متوجه میشی سبک اصلی nfs همین سبک nfs shift هست مخصوصا اگه NFS 5 رو بازی کنی که دیگه کامل متوجه میشی