The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
خب دقیقا همینه. زلدا با گرافیک بهتر یعنی افراد بیشتری روی ساخت تکنولوژی و بعدش طراحی گرافیک بهتر و غیره کار کنن و این احتمالا هزینه ها رو خیلی بالا میبره و بالا هم گفتم مساله منابع محدود شرکتهاست. پولدارترین شرکتهای دنیا هم محدودیت منابع دارن و اولویت بندی میکنن. من هم دقیقا گفتم کیه که از گرافیک بهتر و 60 فریم بدش بیاد ولی وقتی بخاطر محدودیت منابع یا پول پرستی یا هرچی که اسمش رو بذاریم اولویت بندی بشه من ترجیح میدم همین مسیر رو ادامه بده و این طور بازی ها هم ساخته بشه. متاسفانه نمیشه همه چیز رو با هم داشت بنابر این ترجیح میدم سونی و مایکرو بخش گرافیک خودشون رو بچسبن و برای اون سلیقه بازی طراحی کنن نینتندو هم اینور رو پوشش بده. البته که نینتندو هم پیشرفت خودش رو داره ولی خب با سرعت کمتر. فعلا این مهمه که نسل اینطور بازیها بین AAA ها منقرض نشه. البته خوشبختانه بخش ایندی هست ولی شاهکارهای ایندی رو همه نمیبینن ولی شاهکارهای تریپل A رو چرا میبینن و تو چشم هست. من الان پیش خودم فکر میکنم تو چند سال اخیر کدوم بازیها واقعا لذت زیادی برام داشت اول یاد سوپرالند یک و ومپایر سروایورز و الدن رینگ میفتم که خب غیر از الدن بقیه ایندی هستن. حالا همین که نینتندو بخش بازیهای مفرح غیر گرافیکی AAA رو داره زنده نگه میداره همین عالیه. دست سونی و زیر مجموعه هاش هم درد نکنه که هورایزن میسازه که از شدت گرافیک کف میکنیم ولی خب ترجیح میدم این بخش سلیقه هم یکی مثل نینتندو باشه تا اینوری ها منقرض نشن و بلایی که سر سبک استراتژی اومد سر امثال زلدا و ماریو و غیره نیاد.کوروش به نظر من نینتندو کنسول های ضعیف میده بیرون، تا هزینه تولید بازی هاش پایین بمونه. همین زلدا مثلا، بخواد با ویژوال بهتر ساخته بشه، هزینه و زمان تولید رو باید چند برابر بکنن که به وضوح نمیخوان.
اما در کل من از اساس اصلا نگفتم از زلدا راضی نیستم، برعکس BotW یکی از بهترین تجربه های زندگیم بود و قطعا TotK هم همین راهو میره. اینکه بازی های نینتندو خیلی خاص و یونیک هست هم کاملا درسته و اصلا سر همین کنسول هاشو میگیرم. اما صحبتم کلا فقط نینتندو نبود، SW رو مثال زدم، میگم چرا به بازی که واقعا از نظر فنی فاجعه مطلقه هیچ گونه گیری نمیدن؟ مگه میشه به صرف اینکه گیم پلی خوبی داره مشکلات فنی که باز مشخصا به همون گیم پلی آسیب میزنه رو نادیده گرفت؟
به نینتندو هم میگم گیر بدیم که کنسول بعدیش رو بهتر بسازه بازی هاش جالب و جذاب تر بشن، نه اینکه الان بدن، یا بیان فقط به فکر شوکیس گرافیکی باشن مسلما ما همه نینتندو رو با همین استایل بازی سازی میخوایم، اما خوب ویژوال بهتر بسازن بد نیست انصافی
اگه نینتندو هم مثل سگا از بخش سخت افزار میرفت کنار فقط بازی عرضه میکرد واقعا عالی می شدببین منم گفتم دیگه مشکل نینتندو کامیونیتی به شدت وفادارش هستن که اصلا قابل قیاس با سونی و مایکرو نیستن .همین باعث اعتماد به نفس کاذب براشون شده .یه مثال برات بزنم .هر وقت دایرکت میزارن منم اگه بشه زنده میبینم بعد با خودم میگم عجب دایرکت بدی بود یا با ارفاق متوسط بود بعد میری تو کامیونیتی حالا یا اینجا یا اونور آب میبینی همچین دارن ازش تعریف میکنم با خودت میگی اینا همونایی را دیدن که منم دیدم .
کلا من نینتندو را دوست دارم کنسولشم از لانچ داشتم قبل از هک و این برنامه ها ولی خب واقعا سخت افزاری تعطیله نمیدونم شایدم انتظار ما بالاست و سیاست شرکت اینجوریه .
جای شما رو تنگ کرده کنسولش؟ دستگاه داده با کلی خلاقیت در دیزاین ملت هم دارن حال میکنن میزان فروش هم که همینجوری داره رکورد میزنه. نمیفهمم دیگه ناراحتی شما برا چیهاگه نینتندو هم مثل سگا از بخش سخت افزار میرفت کنار فقط بازی عرضه میکرد واقعا عالی می شد
کنترلر هایی که میده عجیب غریب مال wii مثلا شبیه کنترل تلویزیون من بازی های نینتندو رو دوست دارم ولی کنسول هاشو هیچ وقت دوست نداشتمجای شما رو تنگ کرده کنسولش؟ دستگاه داده با کلی خلاقیت در دیزاین ملت هم دارن حال میکنن میزان فروش هم که همینجوری داره رکورد میزنه. نمیفهمم دیگه ناراحتی شما برا چیه
کجا دانند حال ما سبک بالان نمیدونم چی چیاز صبح ساعت 10 که بلند شدم با احتساب ناهار و یه سری کارهای دیگه پای بازی ام
شارژ دستگاه تموم شد اومدم دیدم افتادید به جون هم
بابا ول کنید
تو همین یه مورد ارجاعت میدم به چیزی که من پارسال همون روز اول که FW اومد بیرون فرستادمش، ببینشمثلا سر H:FW تو بسیاری از نقدها سر مساول فنی ایراد گرفته شد از بازی
چون اینجا عمدهی اون ۱۶ گیگ داره صرف کدنویسی میشهاونم فقط با 16 گیگ حجم
الان مثلاً tales of arise روی نسل ۹ اومده. من ترجیح میدم توی این سبک و سیاق بازی با گرافیک پیکسلی برم ولی داستانش خفن باشه تا اینکه بخوان گرافیک رو ببرن بالا، ولی از نیمه دوم داستانش با فرق سر بخوره زمین، چرا که توی این مدل بازیها شما توی داستان غرق میشی و عملاً بعد از یه ساعت دیگه چیزی رو با چشم هات نمی بینی. چطوری بگم انگار داری کتاب می خونی، بیشترش توی ذهنت پرداخته میشه.مثلا زنوبلید روی کنسول های نسل ۹ واقعا چی میشد
با سوئیچ عملاً بازیهای 2d و پلتفرمر مفهوم دیگه ای پیدا می کنن. من هیچ وقت hades روی سوئیچم رو با ps5 عوض نمی کنم. ایضاً deadcell، ایضاً hollow knights، ایضاً celeste و صد تا مثال ریز و درشت دیگه. یه مثال دیگه ش Ori ها، اصلاً روی هندهلد یه چیز دیگه ای میشن. می خوام بگم شاید اگه سوئیچِ نینتندو نمی بود خیلی از این سبکها تو این چند سال منقرض میشدن. چون روی کنسول های ۱۰ ترافلاپسی خیلی طرفدار براشون پیدا نمیشه.حالا همین که نینتندو بخش بازیهای مفرح غیر گرافیکی AAA رو داره زنده نگه میداره همین عالی
من کماکان در انتظار که کی برسه دستم این فیزیکیشاز صبح ساعت 10 که بلند شدم با احتساب ناهار و یه سری کارهای دیگه پای بازی ام
شارژ دستگاه تموم شد اومدم دیدم افتادید به جون هم
بابا ول کنید
بشین پاش فوقش سوییچ نداری دو سه هفته دیگه با شبیه سازهمچنان من نميتونم درك كنم
من کلا این بازسازیها تو آنریل رو نگاه نمیکنم چون خیلی نگاه هنری پشتش نیست.این ویدئو قدیمیه.خیلی ها دیدن احتمالا.ولی جهت یادآوری اینکه سخت افزار بهتر میتونه چه حال خوبی رو برای فن های زلدا به ارمغان بیاره،بد نیست یه نگاهی بندازیم بهش دوباره.
به نظرم بیش از اینکه نینتندو مشتری مدار باشه،مشتری ها نینتندو مدار هستن.خودم عاشق ماریو و زلدا هستم و نینتندو برام محترمه.ولی غیر از مسئله سخت افزار،تو بحث قیمت و تخفیفات EShop و ...واقعا مشتری مدار نیست خداییش.به عنوان کسی که از زمان گیم کیوب نینتندو باز شدم و مشتری همیشگیش هستم اینو میگم.
البته که این عنوان شاهکاره.با همه اینایی که گفتم،خودم احتمال زیاد نسخه لیمیتد سوییچ رو بخرم.ولی باب انتقاد سازنده باید باز باشه خداوکیلی.