PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nike-90
سایت How Long to Beat میگه برای اتمام بازی (فقط کوئست های اصلی) حداقل 30 ساعت و برای صد در صد کردن به حداقل 80 ساعت زمان نیاز داریم
برای مقایسه کوئست های اصلی بازی Horizon Zero Dawn در حالت طبیعی حداکثر 22 ساعت گیم پلی داشت

برای من یه ایراد داره
تو 30 فریم رنگ هارو قاطی میکنه!
خیلی ساده تر توضیح بدم با یه تکون رنگ سبز محیط کم رنگ تر میشه و بعد یه ثانیه برمیگرده به حالت اولیه و بازم تکرار، ولی تو 60 فریم چنین چیزی نیست!

عجیبه منم ۳ ساعتی بازی رو جلو رفتم ولی چنین باگی رو ندیدم
اگر باگ از بازی باشه قطعا با یک آپدیت حلش میکنن

این مود ۳۰‌فریمه محسن ؟ چه خوش رنگ و لعابه :D من البته رو ۳۰ فریم‌واقعا نمیتونم بازی کنم دیگه . جوون بودیم ۲۰ فریمم میزدیم رو ps3 :D
اره پس از ساعتی کالیبره کردن و سوییچ تو مودای مختلف به این رسیدم :D واقعا جزو معدود بازیایی که اصلا تفاوت فریم رو احساس نمیکنی انقدر جذابه لول دیزاینه بازی و گرافیک.تو توییتر و خیلی جاهای دیگه عده کثیری رو همین ۳۰ فریم میرن منم به شخصه پیشنهادم همینه چون دارین یه اثر هنری رو واقعا تجربه میکنید :D

آخرین ویرایش:
و باز هم سخت ترین دوراهی تاریخ گیمینگ انتخاب بین ۳۰ فریم و رزولوشن بیشتر یا ۶۰ فریم و پرفورمنس بهتر :D
ولی انصافا ۳۰ فریم این بازی خیلی خوبه
کاملا روان بازی اجرا میشه و افت فریمی در کار نیست با این گرافیک خیره کنندش
تفاوت ۳۰ فریم و ۶۰ فریم خیلی زیاده اما بعضی از بازی ها هستن ۳۰ فریم عالیی دارن که اصلا اذیت کننده نیس حالا نمیدونم شاید این طرز فکر منه یا مشکل از چشامه 🤣
مثلا نسخه التیمیت کنترل ۳۰ فریم بشدت ثابتی داشت و اذیت کننده نبود درکنارش هم RT فوق العادش
یا همین بازی جدید داینگ لایت ۲ که مود ۳۰ فریمش کلا محیط رو متحول میکنه و فریم ثابتی هم میده من الان خودم تا الان رو مود۳۰ فریم این بازی رو رفتم
این بازی هم هنوز تست نزدم به امید خدا شب دانلود تموم میشه امتحان میکنم اگه تفاوت زیاد باشه و فریم ثابت بده اینم ۳۰ فریم میریم جلو😅

عجیبه منم ۳ ساعتی بازی رو جلو رفتم ولی چنین باگی رو ندیدم
اگر باگ از بازی باشه قطعا با یک آپدیت حلش میکنن
تا حالا تو یه بازی به چنین حالتی برخورد نکردم!
تی وی هم کاملا خوب و بروز هست. اونطوری نیست نشه بازی کرد ولی تو چشم میزنه

هر چی از زیبایی های بازی بگم کمه، طبیعت بکر و مناظر خیره کننده با موسیقی گوش نواز معجون عجیبی شده، الوی هم تکمیل کننده این زیباییه. گیم پلی هم دسخوش تغییرات ریزو درشت شده که به مبارزات و گشتوگذار عمق می ده

آخرین ویرایش:
شما به هر حال آپدیت 1.3 رو بردی توی لیست دانلودو دیگه به حجم مرتبط نیست، همین الان هم ادامه دانلود رو می زدی با ورژن 1.3 آپدیت می کرد و بعد که تموم می شد، چک کردن آپدیت رو می زدی یا واردش می شدی فقط آپدیت مختصر می گرفتی، ولی اگه دیتا رو می گرفتی از PC ولی دانلود 1.3 رو نمی زدی از کنسول، مجبور بودی تمام دیتای 1.4 رو دوباره بگیری

پس مهم اون زمانیه که دیتای بازی رو میزنی بیاد تو لیست دانلود .
هر ورژنی که اون موقع بازی داشته باید دیتای همون موقع رو دانلود کرد
درسته ؟
خدا خیرت بده یه دفعه این موضوع برا همیشه مشخص شد برام :D

• Like
Reactions: .Amirone
خوش رنگ و لعابه، چشم نوازه
ولی پولیش نشده متاسفانه، همون اول کار که باید یه machine remain رو inspect می کردیم، برای من گزینه ی inspect نمی اومد و مجبور به ریلود شدم
دقت به برخی جزئیات هم متاسفانه هنوز وجود نداره
مثال زیر رو ببینید:
موجودی تیر صفر هست، ولی داخل quiver تیر داره! مقایسه کنید با Zelda BOTW (هر دو عکس رو هم همین الان خودم گرفتم)

HFW.jpg

BOTW.jpg

برای من یه ایراد داره
تو 30 فریم رنگ هارو قاطی میکنه!
خیلی ساده تر توضیح بدم با یه تکون رنگ سبز محیط کم رنگ تر میشه و بعد یه ثانیه برمیگرده به حالت اولیه و بازم تکرار، ولی تو 60 فریم چنین چیزی نیست!
برو توی تنظیمات ویژوال، motion blur رو آف کن درست می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or