PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
تجربه 5 ساعته از بازی :

🔵 بازی شدیدا گرافیک خوبی داره! جلوه های بصری معرکه هستن و رسما بازی خیره کننداس! بعد چند ساعت، به زیبای بازی عادت و بیش از اندازه ازش لذت میبرید. گشت گذار با الوی واقعا لذت بخشه! زیادی از گرافیک بازی گفتم ولی واقعا لایق این همه تعریف و تمجید هستش 👌😍
..
🔵 آهنگ های بازی خیلی عالین و قشنگ مطابق با بازی، و به قول دوستمون واقعا گوش نوازه! فکر میکنم رفته رفته بیشترم بشن و قراره کلی کیف کنیم 🤌😍
...
🔵 گیم پلی هم که با کراکتر الوی مگه میشه بد باشه! درست مثل نسخه اول هیجان انگیزه! مطمئنم رفته رفته قراره لذت بیشتری ازش ببرم ♥️

Last edited by a moderator:
من متوجه نمیشم اینی که بعضی از دوستان میگن تفاوت 30 فریم و 60 فریم زیاده!!!

تفاوت فقط در رزولوشن هست که خب 30 فریم شفاف‌‌تره، اما اکثر تلویزیون‌های جدید خودشون آپسکیل دارن و این تفاوت به کمترین حد میرسه که اصلا ارزش گذشتن از 60 فریم رو نداره...

این تصویر آف اسکرین ۶۰ فریم
20220218_160716.jpg

اینم تصویر آف اسکرین ۳۰ فریم
20220218_160800.jpg

واقعا تفاوتی که بخوای بخاطرش ۳۰ فریم بازی کنی رو نداره

تفاوت فقط در رزولوشن هست که خب 30 فریم شفاف‌‌تره، اما اکثر تلویزیون‌های جدید خودشون آپسکیل دارن و این تفاوت به کمترین حد میرسه که اصلا ارزش گذشتن از 60 فریم رو نداره...

View attachment 245191

View attachment 245192

البته شارپ تره، edge ها هم خیلی صاف ترن
حداقل توی فاصله ای که من میشینم شارپ تر دیده میشه
ولی واقعا نمی صرفه بخوای خودت رو با ۳۰ فریم شکنجه بدی

پ.ن: جالبه نظرات که متفاوته. نقد دیجیتال فاندری رو که می دیدم، اینقدر براش این شارپ بودن اهمیت داشت که می گفت در نهایت عمده ی بازی رو با همون ۳۰ فریم رفته. بنظر من که اشتباهه. از ۶۰ فریم نمیشه گذشت. تازه این ND لعنتی سر uncharted با ۱۲۰ فریم بد عادتم کرده دیگه ۶۰ م الان باهاش مشکل دارم الان

پ.ن.۲: بعد یه چیزی که البته ایراد بازی محسوب نمیشه، چون یه عنوان جداست، ولی اینه که عمده ی ما توی چند وقت اخیر یه دست گرمی با zero down زدیم و اونجا تا خرخره مسلح، بعد میای اینور داستان بازی یکماه و نیم بعد از اتمام zero down هست و شما کنترل aloy یی رو دست می گیری که عملا لخت و عوره با یه hunter bow زپرتی که اونم تیر نداره.
بد ضد حالیه در نوع خودش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Seventy One
البته شارپ تره، edge ها هم خیلی صاف ترن
حداقل توی فاصله ای که من میشینم شارپ تر دیده میشه
ولی واقعا نمی صرفه بخوای خودت رو با ۳۰ فریم شکنجه بدی

پ.ن: جالبه نظرات که متفاوته. نقد دیجیتال فاندری رو که می دیدم، اینقدر براش این شارپ بودن اهمیت داشت که می گفت در نهایت عمده ی بازی رو با همون ۳۰ فریم رفته. بنظر من که اشتباهه. از ۶۰ فریم نمیشه گذشت. تازه این ND لعنتی سر uncharted با ۱۲۰ فریم بد عادتم کرده دیگه ۶۰ م الان باهاش مشکل دارم الان
ببین اره خب مد رزولوشن 4K Native هست و مد Performance هم 1800 چکربرد که احتمالا 1440 Native هست . قطعا اینا متفاوت هستن ، ولی وقتی در حین بازی با یه فاصله‌ای از TV نشستی و بین این دو مُد سوئیچ میکنی تنها چیزی واقعا به چشم میاد همون نرمی و روان بودن 60 فریمه.

راستش برای من قابل درک نیست اصلا کسی 30 فریم رو حداقل در این مورد ترجیح بده .

اتفاقا آنچارتد رو هم من ۱۲۰ تست کردم ولی حداقل به چشم من تفاوت ۱۲۰ و ۶۰ اصلا در حد ۳۰ و ۶۰ نیست و برای من ۱۲۰ فریم اصلا به اندازه ۶۰ فریم وسوسه‌انگیز نیست و خوشبختانه درگیرش نمیشم چون برای ۱۲۰ تازه اگر یه بازی آپشنش رو داشته باشه خیلی باید پنالتی ویژوالی بدی ...

• Like
Reactions: afshinete
من برام فقط یکجا حکم برائت کامل از ۳۰ فریم رو صادر می کنه
توی آب
به موج های دور aloy توی ۳۰ فریم و ۶۰ فریم نگاه کن
دیگه بر نمی گردی به ۳۰ فریم، هیچ وقت

آف تاپیکه، ولی برای آنچارتد هم توی صحنه های شدیدا اکشن (مثل اون تعقیب و گریزی که با سم دارن با موتور و جیپ) تست کن، ۱۲۰ فریم خودش رو نشون میده، چون خداییش ۱۰۸۰ توی تلویزیون های تا ۵۵ و اینا خیلی ضایع نمیشه

• Like
Reactions: Taha75

View attachment 245191

View attachment 245192

به شدت مخالفم :D من نزدیک یه ساعت رو هر ۲ تا مود تست کردم خیلی خیلی رو مود ۳۰ فریم جزیات بالاتره البته به کالیبره تلوزیون و رنگها هم از قبل برمیگرده .هیچی نمیگم فقط یه مثال کوچیک که همه میتونن تست کنن به اون اسپورهایی که از گیاهای سمی یا همون پویزنا ساتع میشه دقت کنید برید کنارشون واستید و ۲ تا مود رو تست کنید تو ۶۰ فرم کاملا پیکسل مانند میشه .البته نظره شخصیه من خیلی جاها هم دیدم رو ۳۰ اکثرا گزاشتن واقعا تجربه سینمایی تری رو میده یه نیم ساعت تست کنید همه چشم عادت میکنه :D

آخرین ویرایش:
رفقا اگه ظرفیت ۲ بازی رو بخواهید بخرید از فروشگاه معتبر خرید و از اون کانالی که قبلا گفتم کلاه بردار هستند نخرید

که شبیه من ۸۰۰تومن پولتون به فنا نره

ببین اره خب مد رزولوشن 4K Native هست و مد Performance هم 1800 چکربرد که احتمالا 1440 Native هست . قطعا اینا متفاوت هستن ، ولی وقتی در حین بازی با یه فاصله‌ای از TV نشستی و بین این دو مُد سوئیچ میکنی تنها چیزی واقعا به چشم میاد همون نرمی و روان بودن 60 فریمه.

اتفاقا آنچارتد رو هم من ۱۲۰ تست کردم ولی حداقل به چشم من تفاوت ۱۲۰ و ۶۰ اصلا در حد ۳۰ و ۶۰ نیست و برای من ۱۲۰ فریم اصلا به اندازه ۶۰ فریم وسوسه‌انگیز نیست و خوشبختانه درگیرش نمیشم چون برای ۱۲۰ تازه اگر یه بازی آپشنش رو داشته باشه خیلی باید پنالتی ویژوالی بدی ...
قطعا بین رزولوشن و فریم ریت،اولویت با فریمه.ولی تفاوت جزئیات تو رزولوشن خیلی زیاده.میتونم بگم در حد یه نسل.مود ۶۰ فریم کیفیتش همون ps4 اورجینال هستش با فریم بیشتر.این اسپورهایی که گیاه ها از خودشون ساطع میکنن رو تو هر ۲ مود ببینی تفاوت کاملا مشهوده.در ضمن این ۱۸۰۰ رو هم جادوجنبل کردن وگرنه بیشتر ۱۰۸۰ میخوره تا ۱۸۰۰

• Like
Reactions: Nike-90
به شدت مخالفم :D من نزدیک یه ساعت رو هر ۲ تا مود تست کردم خیلی خیلی رو مود ۳۰ فریم جزیات بالاتره البته به کالیبره تلوزیون و رنگها هم از قبل برمیگرده .هیچی نمیگم فقط یه مثال کوچیک که همه میتونن تست کنن به اون گرته ای که از گیاهای سمی یا همون پویزنا ساتع میشه دقت کنید برید کنارشون واستید و ۲ تا مود رو تست کنید تو ۶۰ فرم کاملا پیکسل مانند میشه .البته نظره شخصیه من خیلی جاها هم دیدم رو ۳۰ اکثرا گزاشتن واقعا تجربه سینمایی تری رو میده یه نیم ساعت تست کنید همه چشم عادت میکنه :D
منظورت از جزئیات چیه ؟

ببین اینکه تفاوت این دو تا مُد فقط در رزولوشن هست دیگه نظر من و شما نیست ، این یه فکته.

در این لینک یوتوب که گذاشتم خیلی واضح و مشخص دو تا مُد رو مقایسه کرده.

جالبه که اینجا مثل TLOU و Days Gone قابلیت گشتن صندوق عقب ماشینا اضافه شده

یک نکته ی بسیار کلیدی و قابل ستایش هم بهبود inventory هست. اینکه آیتم ها رو sort می کنه و اضافه ها رو هم می فرسته به stash نکته ی مثبتیه
بازی قبلی inventory ش کلا دیوانه می کرد آدم رو، ۲۴ ساعته پر، قر و قاطی، الان قشنگ فروختنی ها جداست، باقی هم دسته بندی دارن
خیلی خوبه این

فکر کنم باید تا یکشنبه که بازی دست من میرسه و میتونم بازی کنم و البته دستکم یه هفته بعدش با این تاپیک خداحافظی کنم. هم به خاطر اینکه ملاحظه خوشه چین هارو نکرده و شلخته اسکرین شات نمیزارید. ما تو کفیم آقا، و هم برای اجتناب از اسپویل که البته آقای فراستی و محمد تغی فهمیم تو برنامه هفت گفتن یه چیز لوس و مسخره ای هست که تازه مد شده و اون ها حق دارن آخر فیلم هارو لو بدن.

در کل هرکاری داره بازی میکنه کوفتش بشه. مخصوصا اگه دارید رو 5 بازی میکنید.

دوتا ویژگی مهمی که قشنگ حس متفاوت بودن با نسخه اول رو میده تا اینجا بنظرم یکی فست تراول های سریعه یکی دیگه هم اون حس ادونچریه که خیلی مشهوده. قشنگ مشکل من با نسخه قبل همین بود که کار خیلی زیادی نبود ماموریت های جانبی جالب نبود و عملا چیزی برای کشف نبود. ولی این نسخه عملاً یه آنچارتد جهان بازه :D
مبارزات بازی رو هم بنظرم رو درجه سختی هارد برید تا مجبور بشید استراتژی داشته باشید
مثل شماره قبل بازی سر راست هست ؟ ماموریت های اصلی روی نقشه مشخص ؟ اون مشعل های بین راه که روشن می کردیم که برای فست تراول بود توی شماره دوم هم این مکانیزم هستش؟
اره ماموریت ها مشخصه سیستم سیو هم مثل قبله

آخرین ویرایش:
دوتا ویژگی مهمی که قشنگ حس متفاوت بودن با نسخه اول رو میده تا اینجا بنظرم یکی فست تراول های سریعه یکی دیگه هم اون حس ادونچریه که خیلی مشهوده. قشنگ مشکل من با نسخه قبل همین بود که کار خیلی زیادی نبود ماموریت های جانبی جالب نبود و عملا چیزی برای کشف نبود. ولی این نسخه عملاً یه آنچارتد جهان بازه :D
مبارزات بازی رو هم بنظرم رو درجه سختی هارد برید تا مجبور بشید استراتژی داشته باشید
مثل شماره قبل بازی سر راست هست ؟ ماموریت های اصلی روی نقشه مشخص ؟ اون مشعل های بین راه که روشن می کردیم که برای فست تراول بود توی شماره دوم هم این مکانیزم هستش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or