امتیازات The Last Guardian

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    137
  • نظرسنجی بسته شده است .
چه بحث شدیدی در گرفته اینجا!‌ :D دوستان ولش کنین بره، ارزشش رو نداره، بالاخره بعضی از منتقدین دوست دارن یه اشکال فنی بگیرن دیگه و یه نمره ای رو بچربونن بهش و بره..:D
اینم یه نقدی از سایت Areajugones که نقد خوبی کرده بنظرم!! یعنی اینکه میدونسته چجوری نقد کنه! این مهمه!

این همه صفحه بحث کردین، یه نفر رو ندیدم بگه همه این نمرات نسبتا پایینی که گرفته هیچ ربطی به ضرص قاطع با محتواش (!) نداره، حالا یکی اومده میگه چرا باید کم میگرفته، چرا اصلا نمره کم داده؟ خب مشخصه دیگه اشکال فنی داره، کدام بازی هست که نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
ولی اگر شما یه منتقد درست و حسابی که سرش به تنش بیارزه پیدا کردید که از محتوای غنی این اثر اشکال گرفته باشه، به من بگید تا کلا خودمو برای همیشه بن کنم !:D
یعنی من واقعا ماندم اگر این مشکلات فنی نبود، قرار بود چه اتفاقی بیفته، اونجا خیلی جالب می شد!!
دستت درد نکنه دادا .... ما دقیقا ۱۵ صفحه است که داریم بحث میکنیم که همین مطلب رو برسونیم ... که نمره ها زو میبینید برید نقد را رو هم بخونید حتی همون نمرات زرد رو تا ببینید چطور بازی رو توصیف کردن و هیچ کدوم نتونستن ارکان مهم بازی رو ستایش نکنن .

• Like
Reactions: Wąnda
یکی پست های این چند صفحه آخر رو بخونه یحتمل فکر میکنه متا بازی زرده و یه چیز فاجعه ای در امده که این همه با قدرت ترول میکنن و ایراد در میارن.
ماکان یه سوال دارم :D

فردا پس فردا The Last Of Us Part 2 بیاد و متا خوب 83 رو بگیره راضی هستین؟ میپسندین و بازی رو موفقیت میدونید؟

======

پ.ن: این جریان کلمه/ترکیب «منِ نوعی» چیه افتاده سر پست های همه؟ :D اگه کلاس داره و رتبه پست رو سه درجه میبره بالاتر بگید ما هم استفاده کنیم عقب نمونیم از جمیع فرهیختگان و آنانِ نوعی :D

فردا پس فردا The Last Of Us Part 2 بیاد و متا خوب 83 رو بگیره راضی هستین؟ میپسندین و بازی رو موفقیت میدونید؟

======

پ.ن: این جریان کلمه/ترکیب «منِ نوعی» چیه افتاده سر پست های همه؟ :D اگه کلاس داره و رتبه پست رو سه درجه میبره بالاتر بگید ما هم استفاده کنیم عقب نمونیم از جمیع فرهیختگان و آنانِ نوعی :D
ببخشید پاپتی میپرم وسط بحثتون .... :D

نه من به هیچ وجه از نمرات راضی نیستم ... دلایلش هم به اندازه تو تاپیک بحث کردیم و نمیخوام دوباره زخم رو باز کنم .
ولی من باب نقد ها از بازی راضیم ... چون همه حتی اون نقد های منفی بازی رو ستودن . خیلی ها هم بازی رو در حد و حتی بهتر از ico دونستن ... تک تک بچه های bc هم که بازی کردن کرک و پرشون ریخته .... پس چرا باید ذهن خودم رو برای یه متا اشفته کنم

Telegraph: 10/10
What a pleasure it is to find a video game with such warmth and fascination with companionship. And what a joy it is for it to be found in a game with such an elegant sense of exploration. Some of its technical quirks cannot be ignored -errant frame-rates and inept camerawork especially- and some may find Trico’s capriciousness anathema to seamless adventure. But that is also what makes him and The Last Guardian so remarkable. Things that any animal lover can relate to - it is beautiful, heartfelt, unique and infuriating. And I adore it.

ببین من همیشه گفتم، متا یه چیز نسبیه، یعنی 83 میتونه برای یه بازی شاهکار باشه و برای یه بازی دیگه شکست. اتفاقا مثالمم TLoU2 بوده، مسلما انتظاری که از این بازی میره +90 هست و همه شاهکار میخوان و قطعا صرفا خوب بودن کسی رو ارضا نمیکنه. در نتیجه به نظر من حتی اگه TLoU2 بیاد متا 89 هم بگیره قابل قبول نیست. دلیلش هم واضحه، چون شماره اولش جزو بهترین بازی های نسل قبل بوده و انتظارات خیلی بالا رفته.

اما در مورد همه بازی ها، خصوصا IP های جدید، ای نقضیه صادق نیست. درسته که کیفیت بازی های قبلی اودا انتظارات زیادی رو بوجود آورده اما تعاریف که نباید عوض بشه!! متاسفانه اینجا طبقه بندی دوستان فقط دو تا سطح داره، شاهکار و آشغال. یعنی یا +90 میشه و شاهکاره و خوبه (که تازه +90 هم میشد باز ترول میشد، مثل اینکه میگفتن اگه UC4 متاش 93 بشه باید استدیو رو گل گرفت) و یا کلا آشغاله و ترول میکنن.

الانم موضوع همینه، TLG پرفکت نیست و ایرادات خودش رو داره، اما روی هم رفته بازی خیلی خوب و عالی هست. اینو 10 و 9 هایی که گرفته و کلا میانگین امتیازاتش به خوبی نشون میده. تمام! ما میتونیم بگیم TLG اون بازی پرفکتی که انتظار داشتیم نبود، اما حق نداریم بگیم بازی آشغالی هست و یه ریز از همه چیزش ایراد بگیریم. البته باز اگه نظر شخصی باشه اشکالی نداره ها، فقط نمیشه به صورت کلی گفت. مثلا XV هم متاش 83 هست اما از نظر من آشغال محضه. ولی خوب این نظر شخصیه من و حق ندارم به کسی تحمیلش کنم.

======

خودت میگی طرف بازی نکرده و اومده شرح میده بازی رو ، باز خودت از اونور یه تنه :D میای بازی نکرده میگی فلانه و اگر فلان بازی فلان بشه بهمانه .. داستان درست کردی تو تاپیک:D ، TLOU P2 بازی نسل قبلی نبوده که الان بخواد ریلیز بشه ، بخوایم نخوایم بازی نسل قبلیه و با هزار تا مشکل آوردنش روی PS4 ، اگر مشکل نداشت شایعه کنسلیش ، بیخبر گذاشتنو اون همه دغدغه وجود نداشت سرش .
حالا هم اومده خود ایده ی اودا ۱۰ه ، ولی پیاده سازیش یه سری مشکلات فنی رو بوجود آورده که باز هم میتونستن عقب بندازنش ولی خوب میدونستن طرفدارا خشتکاشونو پاره میکردن دیگه :D من که مشکل فنی نداشتم تا الان .
حالا بماند که پاتو توی کفش کردی درم نمیاری :D ولی بشین بازی کن نظرت عوض میشه نسبت به حساسیت منتقدین .
در مورد منِ نوعی هم .. یعنی فقط میخوای یه چیزی گفته باشیا :D ، حالا درسته بچه ی پایین خیابونم:D ولی بعضی جاها یه لفظایی بلدم بیام قِناری :D
مخلصتم ، حالا فعال تاپیکا باشه انتظاری ازش ندارم:D از تو بعید میدونم این فعالیتو حرکاتو :D

مسئله اینجاس که فقط مشکل فنی و تکنیکی نیست تو اون نقد ها، حداقل تو یکی دو تا که من خوندم. یه سری مشکل طراحی بازی هم هست.
بله ، مشکلی نیست لطف کن همون قسمت هایی که درمورد طراحی و مرتبط با محتوا بوده رو بزار ببینم چون هنوز من به بازی دست نزدم توی این جند روز اخیرم فقط دارم نقد میخونم. ممنون.

میدونید متأسفانه مشکل سونی یا منتقدا مطرح نیست
کلاً ناشر بازی یه طوریه که اگه یه عنوان منتشر کنه و متاش پایین 90 باشه گیمر ها به شک میفتن :D
البته یه چیزی که هست تاریخ شروع ساختشه که تا الان طول کشیده و این مورد سبب میشه که سطح انتظارات همه بالا بره.
اما در کل در نوع خودش خوبه و میشه ازش در حد یه عنوان خیلی خوب یاد کرد. اونقدر هم که با دید منفی ازش یاد میشه بد نیست و از خیلی لحاظ مخصوصاً جلوه های هنری(محیط های بازی) زیباست(نظر شخصی).

ببین من همیشه گفتم، متا یه چیز نسبیه، یعنی 83 میتونه برای یه بازی شاهکار باشه و برای یه بازی دیگه شکست. اتفاقا مثالمم TLoU2 بوده، مسلما انتظاری که از این بازی میره +90 هست و همه شاهکار میخوان و قطعا صرفا خوب بودن کسی رو ارضا نمیکنه. در نتیجه به نظر من حتی اگه TLoU2 بیاد متا 89 هم بگیره قابل قبول نیست. دلیلش هم واضحه، چون شماره اولش جزو بهترین بازی های نسل قبل بوده و انتظارات خیلی بالا رفته.

اما در مورد همه بازی ها، خصوصا IP های جدید، ای نقضیه صادق نیست. درسته که کیفیت بازی های قبلی اودا انتظارات زیادی رو بوجود آورده اما تعاریف که نباید عوض بشه!! متاسفانه اینجا طبقه بندی دوستان فقط دو تا سطح داره، شاهکار و آشغال. یعنی یا +90 میشه و شاهکاره و خوبه (که تازه +90 هم میشد باز ترول میشد، مثل اینکه میگفتن اگه UC4 متاش 93 بشه باید استدیو رو گل گرفت) و یا کلا آشغاله و ترول میکنن.

الانم موضوع همینه، TLG پرفکت نیست و ایرادات خودش رو داره، اما روی هم رفته بازی خیلی خوب و عالی هست. اینو 10 و 9 هایی که گرفته و کلا میانگین امتیازاتش به خوبی نشون میده. تمام! ما میتونیم بگیم TLG اون بازی پرفکتی که انتظار داشتیم نبود، اما حق نداریم بگیم بازی آشغالی هست و یه ریز از همه چیزش ایراد بگیریم. البته باز اگه نظر شخصی باشه اشکالی نداره ها، فقط نمیشه به صورت کلی گفت. مثلا XV هم متاش 83 هست اما از نظر من آشغال محضه. ولی خوب این نظر شخصیه من و حق ندارم به کسی تحمیلش کنم.
خدا خیرت مومن، حالا من یه سوال دارم واقعا کسی هست که ندونه SotC و Ico و TLG عملا یه سه گانه هستن و تو یه سری حساب میشن؟ :دی
اون تعریفت از متا هم که خب واضحه کاملا درسته و منم همچین آدمی نیستم، همین الان برای من Hitman جدید شده یکی از بهترین بازی هایی که این نسل بازی کردم متاشم نمیدونم چنده، فکر کنم 80 الی 81 هست.

بحث سر عوض شدن عقیده هاست اونم در کلیشه ای ترین حالتش که بازی مورد علاقمون اومده بیرون! طرف تو تاپیک اونور میگه فلان سری بازی از قدیمی ترین سری بازی های دنیاست و درست نیست که بازی جدیدش همچین متایی گرفته ولی میاد اینجا میگه خیلی این متا عالی بوده و هرکی هم نقد بد کرده یا بلد نیست نقد کنه یا شعور و فهم رو نداره و فقط ما میدونیم، بازیم نکرده تازه! جفتشون رو!
جالبیش اینه همون XV هم که مثال زدی دقیقا مثل TLG تو Hell Production بوده ولی دقیقا افراد مشترک تو تاپیک های مشترک نظرات متفاوت دارن میدن که خب واقعا ازاردهندست.
یا از اون طرف میان فلان بازی رو میکشن پایین که بگن سلیقه ما نهایت مفهوم و شعور هست ولی چیزایی که شما بازی میکنین سطحی و دم دستیه!

من خلاصه بگم بازی رو میخرم صد در صد و بازی میکنم و نظرم رو دوباره بعد پایان بازی همینجا میگم :دی مشکلی هم تو تغییر نظرم ندارم چون اصولا ادم رادیکالی نیستم و راحت بفهمم اشتباه کردم میام میگم نمونش هم Assassin's Creed Black Flag :دی تاپیکش هنوز هست :دی ولی خب واقعا نمیتونم پنهون کنم که انتظارام از بازی بیشتر بود و دوست داشتم ادامه راه دو نسخه قبلیش رو میرفت.

ر مورد منِ نوعی هم .. یعنی فقط میخوای یه چیزی گفته باشیا :D ، حالا درسته بچه ی پایین خیابونم:D ولی بعضی جاها یه لفظایی بلدم بیام قِناری :D
مخلصتم ، حالا فعال تاپیکا باشه انتظاری ازش ندارم:D از تو بعید میدونم این فعالیتو حرکاتو :D

نه بابا در مورد فقط تو نیست :دی همون کاربر Dream! یبار تو این تاپیک استفاده کرد از این «من نوعی» از اون روز به بعد خدا شاهده تا حالا بیستا پست دیدم این رو آوردن تو جمله هاشون :دی دو سه تاش که قشنگ اصلا پست فقط داده بودن که این من نوعی رو استفاده کنن :دی مشخص بود :دی

• Like
Reactions: amirone
من خلاصه بگم بازی رو میخرم صد در صد و بازی میکنم و نظرم رو دوباره بعد پایان بازی همینجا میگم :D مشکلی هم تو تغییر نظرم ندارم چون اصولا ادم رادیکالی نیستم و راحت بفهمم اشتباه کردم میام میگم نمونش هم Assassin's Creed Black Flag :D تاپیکش هنوز هست :D ولی خب واقعا نمیتونم پنهون کنم که انتظارام از بازی بیشتر بود و دوست داشتم ادامه راه دو نسخه قبلیش رو میرفت.
خداییش با خودت چند چندی:D

من تا حالا تو این انجمن سعی کردم کلا تو بحث هایی که سلیقه در میون هست شرکت نکنم و برا همین هست تقریبا تو هیچ بحثی شرکت نمی کنم:دی این پستم هر چند ساعت که به این تاپیک سر زدم، تغییرش دادم و لحظه‌ای که می خواستم ارسالش کنم چون حال و حوصله وارد شدن به بحث رو نداشتم، ارسال نکردم. الان دیگه آخرین ویرایش رو کردم و سعی کردم یه جوری باشه که وارد بحث نشم:دی برا همین شاید پرش های ناگهانی و بی سر و ته بودن تو متن وجود داشته باشه که بابتش از همتون عذر میخوام.

قبل از هر چیز یه خواهش از همه دوستان دارم که اگه متن کامل نقدا رو نمیخونید حداقل همون بخش جمع بندی نقد رو که تو سایت متا قرار گرفته میشه، بخونید. منظورم فقط برای این بازی نیست. کلا هیچ وقت تنها به نمرات توجه نکنید و بر اساس اونا تصمیم نگیرید، چون هیچ سیستم بی عیب و نقصی برای تبدیل مقادیر کیفی به کمی و مقایسشون وجود نداره.

در مورد نقدای این بازی نکته‌ی جالب برا من اینه که بعضی نقدایی هم که نمره کامل به بازی دادن به مشکلات فریم ریت و دوربین تو همون جمع بندیشون هم اشاره کردن و چیزی نیست که بخوان منکرش بشن یا دقت بهش نکرده باشن ولی اون پایه اصلی بازی که طرفداران سال ها منتظرش بودن و به نوعی امضای ueda هست به حدی قوی کار شده که منتقد با دیدن مشکلات و حتی اشاره کردن بهشون و نقد کردنش میتونه چشمش رو به مشکلات ببنده و به بازی نمره‌ی کامل یا خوبی بده. می مونه مشکلی که تعدادی از نقدها بهش اشاره کردن درباره مکانیزم های گیم پلی. از اونجایی که مکانیزم های گیم پلی جزو بخش های سلیقه ای حساب میشه و خودم هم هنوز بازی رو انجام ندادم، پس نظری در موردش نمیدم.

نکته‌ی بعدی اینکه به نظر من دلیلی که الان طرفدارای اوئدا این نمره رو شکست بازی یا اوئدا حساب نمی کنن، اینه که بر اساس متن اغلب نقدا میشه به این نتیجه رسید بخشی که طرفدارا دنبالش بودن، همچنان عالی از آب در اومده و نمرات کسر شده اغلب به خاطر مشکلات فنی بوده و فقط تعدادی نقد به مکانیزم های گیم پلی ایراد گرفتن. ولی بعضی بازی ها مثلا MGS V:PP با اینکه از نظر متا موفق شد ولی خیلی از طرفدارها رو نا امید کرد چون چیزی که همیشه از کوجیما انتظار داشتن رو تو این بازی تجربه نکردن. یا FF:XV اگه همین الان به تاپیکش سر بزنید می بینید که با اینکه اونم نمره ی بدی نگرفته اما بعضی از طرفداران چون امضای همیشگی سری تو این بازی قوی نیست، نا امید شدن.

4Players.de:91
Quotation forthcoming

Gameplanet:90
The Last Guardian can be frustrating gameplay-wise, but the connection you'll feel to its beautifully-realised yet intractable companion creature leaves no room in your heart for such concerns. Somehow, this game was worth the wait.

The Last Guardian review

نقد خوبی داره گیم پلنت ... بخونیدش .

بله ، مشکلی نیست لطف کن همون قسمت هایی که درمورد طراحی و مرتبط با محتوا بوده رو بزار ببینم چون هنوز من به بازی دست نزدم توی این جند روز اخیرم فقط دارم نقد میخونم. ممنون.
قبل ازا ینکه یکی دیگه بیاد شاکی بشه من فقط دارم اون چیزایی که تو نقد های دیدم میگم سر جدتون شاکی نشید بیاید بپرید به من که به چه حقی داری نظر مخالفان رو می گی ها.
این نقد یارو Jim Sterling یکی از اوناس. کل نقد رو بخونید بهتره ولی یکی رو تیکه اش ایناس:

To begin with the most glaring fault, Trico truly puts the “artificial” in “artificial intelligence.” While sometimes he’ll follow commands and do what’s necessary, trying to get him to perform simple tasks is all too frequently like pulling teeth.

A command system is in place, but it’s bizarre, relying on holding down a button and using the left stick to point at things. What are you pointing at? The game provides no HUD elements or visual stimulus to let you know. Most of the time, you’re commanding blindly and hoping for the best.

Nothing in the game is highlighted with much clarity. A platform Trico can reach and a platform Trico can’t reach is differentiated not by height or distance, but by what Team Ico wants to have happen at that current time.

This design leads to environments with a ton of red herrings – false ledges, paths that lead nowhere, and large areas with tons of potential routes and only one real one.

یه ویدیو هم داره کنار نقد که این مشکلات رو نشون می ده.

• Like
Reactions: Wąnda
:-jNice Try

جالبه یه تیکه هایی از نقد thejimquisition (مرجع جدید!) رو که به بازی 6.5 داده رو آوردی که بگی مشکلات طراحی داره؟

این چیزهایی که این یارو گفته از دم نظر شخصیش هست، مثلا جناب منتقد مورد پسند و مرجع شما از تریکو کلی ایراد گرفته که یه بخشیش رو هم خودت اینجا نقل کردی، اما منتقد Gamespot هم کلی تعریف کرده از تریکو. یعنی چیزی که تو داری میگی ایراد طراحی از نظر خیلی از منتقدهای مطرح تر اصلا ایراد نبوده و برعکس ازش تعریف هم کردن. خیلی ها امدن از رابطه تریکو و پسر، رفتارهای تریکو، نوع همکاریشون تو پازل ها، طراحی مراحل تعریف کردن و در مجموع رابطه این دوتا رو جزو فراموش نشدنی ترین های دنیای گیم دونستن. حالا ما چرا باید بچسبیم به نظر جناب جیم و فرض کنیم هرچی گفته وحی منزله؟ چون نمره کم داده؟ یعنی ما برای سنجیدن یه بازی میچسبیم به پایین ترین نمرات و هرچی اونا گفتن رو میگیم درست مطلق همینه؟ مثلا من میخوام در مورد GeoW4 صحبت کنم باید برم مثل جناب عالی تیکه هایی از نقد Justin Clark که به بازی 5 داده رو نقل قول کنم، نتیجه بگیرم همه دارن چرت میگن و بازی یه آشغال تمام عیاره، سندشم این ایراداتی هست که این بابا گرفته؟

به هر صورت من نمیدونم هدفت چیه که این چند روزه همش سعی داری بیای اینطور القا کنی که TLG بازی بدیه؟ یا...؟ TLG یه بازی خیلی خوبه. یه سری ایراد فنی داره که همه بهش اشاره کردن و خارج از سلیقه است، درست. اما به گفته عموم منتقدین در مجموع بازی خیلی خوبی هست و به اهدافش رسیده. مثل ایجاد یه رابطه خیلی خاص بین پسر بچه و تریکو. از مجموع 73 نقد (فعلا) 7 نفر امدن 6 دادن، اینکه فقط بچسبیم به اینا و نتیجه بگیریم فولان و بهمان اصلا درست نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or