دستت درد نکنه دادا .... ما دقیقا ۱۵ صفحه است که داریم بحث میکنیم که همین مطلب رو برسونیم ... که نمره ها زو میبینید برید نقد را رو هم بخونید حتی همون نمرات زرد رو تا ببینید چطور بازی رو توصیف کردن و هیچ کدوم نتونستن ارکان مهم بازی رو ستایش نکنن .چه بحث شدیدی در گرفته اینجا!دوستان ولش کنین بره، ارزشش رو نداره، بالاخره بعضی از منتقدین دوست دارن یه اشکال فنی بگیرن دیگه و یه نمره ای رو بچربونن بهش و بره..
اینم یه نقدی از سایت Areajugones که نقد خوبی کرده بنظرم!! یعنی اینکه میدونسته چجوری نقد کنه! این مهمه!
این همه صفحه بحث کردین، یه نفر رو ندیدم بگه همه این نمرات نسبتا پایینی که گرفته هیچ ربطی به ضرص قاطع با محتواش (!) نداره، حالا یکی اومده میگه چرا باید کم میگرفته، چرا اصلا نمره کم داده؟ خب مشخصه دیگه اشکال فنی داره، کدام بازی هست که نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
ولی اگر شما یه منتقد درست و حسابی که سرش به تنش بیارزه پیدا کردید که از محتوای غنی این اثر اشکال گرفته باشه، به من بگید تا کلا خودمو برای همیشه بن کنم !
یعنی من واقعا ماندم اگر این مشکلات فنی نبود، قرار بود چه اتفاقی بیفته، اونجا خیلی جالب می شد!!
ماکان یه سوال دارمیکی پست های این چند صفحه آخر رو بخونه یحتمل فکر میکنه متا بازی زرده و یه چیز فاجعه ای در امده که این همه با قدرت ترول میکنن و ایراد در میارن.
ببخشید پاپتی میپرم وسط بحثتون ....ماکان یه سوال دارم
فردا پس فردا The Last Of Us Part 2 بیاد و متا خوب 83 رو بگیره راضی هستین؟ میپسندین و بازی رو موفقیت میدونید؟
======
پ.ن: این جریان کلمه/ترکیب «منِ نوعی» چیه افتاده سر پست های همه؟اگه کلاس داره و رتبه پست رو سه درجه میبره بالاتر بگید ما هم استفاده کنیم عقب نمونیم از جمیع فرهیختگان و آنانِ نوعی
![]()
ماکان یه سوال دارم
فردا پس فردا The Last Of Us Part 2 بیاد و متا خوب 83 رو بگیره راضی هستین؟ میپسندین و بازی رو موفقیت میدونید؟
خودت میگی طرف بازی نکرده و اومده شرح میده بازی رو ، باز خودت از اونور یه تنهماکان یه سوال دارم
======
پ.ن: این جریان کلمه/ترکیب «منِ نوعی» چیه افتاده سر پست های همه؟اگه کلاس داره و رتبه پست رو سه درجه میبره بالاتر بگید ما هم استفاده کنیم عقب نمونیم از جمیع فرهیختگان و آنانِ نوعی
![]()
بله ، مشکلی نیست لطف کن همون قسمت هایی که درمورد طراحی و مرتبط با محتوا بوده رو بزار ببینم چون هنوز من به بازی دست نزدم توی این جند روز اخیرم فقط دارم نقد میخونم. ممنون.مسئله اینجاس که فقط مشکل فنی و تکنیکی نیست تو اون نقد ها، حداقل تو یکی دو تا که من خوندم. یه سری مشکل طراحی بازی هم هست.
خدا خیرت مومن، حالا من یه سوال دارم واقعا کسی هست که ندونه SotC و Ico و TLG عملا یه سه گانه هستن و تو یه سری حساب میشن؟ببین من همیشه گفتم، متا یه چیز نسبیه، یعنی 83 میتونه برای یه بازی شاهکار باشه و برای یه بازی دیگه شکست. اتفاقا مثالمم TLoU2 بوده، مسلما انتظاری که از این بازی میره +90 هست و همه شاهکار میخوان و قطعا صرفا خوب بودن کسی رو ارضا نمیکنه. در نتیجه به نظر من حتی اگه TLoU2 بیاد متا 89 هم بگیره قابل قبول نیست. دلیلش هم واضحه، چون شماره اولش جزو بهترین بازی های نسل قبل بوده و انتظارات خیلی بالا رفته.
اما در مورد همه بازی ها، خصوصا IP های جدید، ای نقضیه صادق نیست. درسته که کیفیت بازی های قبلی اودا انتظارات زیادی رو بوجود آورده اما تعاریف که نباید عوض بشه!! متاسفانه اینجا طبقه بندی دوستان فقط دو تا سطح داره، شاهکار و آشغال. یعنی یا +90 میشه و شاهکاره و خوبه (که تازه +90 هم میشد باز ترول میشد، مثل اینکه میگفتن اگه UC4 متاش 93 بشه باید استدیو رو گل گرفت) و یا کلا آشغاله و ترول میکنن.
الانم موضوع همینه، TLG پرفکت نیست و ایرادات خودش رو داره، اما روی هم رفته بازی خیلی خوب و عالی هست. اینو 10 و 9 هایی که گرفته و کلا میانگین امتیازاتش به خوبی نشون میده. تمام! ما میتونیم بگیم TLG اون بازی پرفکتی که انتظار داشتیم نبود، اما حق نداریم بگیم بازی آشغالی هست و یه ریز از همه چیزش ایراد بگیریم. البته باز اگه نظر شخصی باشه اشکالی نداره ها، فقط نمیشه به صورت کلی گفت. مثلا XV هم متاش 83 هست اما از نظر من آشغال محضه. ولی خوب این نظر شخصیه من و حق ندارم به کسی تحمیلش کنم.
ر مورد منِ نوعی هم .. یعنی فقط میخوای یه چیزی گفته باشیا، حالا درسته بچه ی پایین خیابونم
ولی بعضی جاها یه لفظایی بلدم بیام قِناری
![]()
مخلصتم ، حالا فعال تاپیکا باشه انتظاری ازش ندارماز تو بعید میدونم این فعالیتو حرکاتو
![]()
خداییش با خودت چند چندیمن خلاصه بگم بازی رو میخرم صد در صد و بازی میکنم و نظرم رو دوباره بعد پایان بازی همینجا میگممشکلی هم تو تغییر نظرم ندارم چون اصولا ادم رادیکالی نیستم و راحت بفهمم اشتباه کردم میام میگم نمونش هم Assassin's Creed Black Flag
تاپیکش هنوز هست
ولی خب واقعا نمیتونم پنهون کنم که انتظارام از بازی بیشتر بود و دوست داشتم ادامه راه دو نسخه قبلیش رو میرفت.
قبل ازا ینکه یکی دیگه بیاد شاکی بشه من فقط دارم اون چیزایی که تو نقد های دیدم میگم سر جدتون شاکی نشید بیاید بپرید به من که به چه حقی داری نظر مخالفان رو می گی ها.بله ، مشکلی نیست لطف کن همون قسمت هایی که درمورد طراحی و مرتبط با محتوا بوده رو بزار ببینم چون هنوز من به بازی دست نزدم توی این جند روز اخیرم فقط دارم نقد میخونم. ممنون.