امتیازات The Last Guardian

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    137
  • نظرسنجی بسته شده است .
متا بیشتر از 85 نمیشه:D بین 60/85 به نظرم حساب کنید:D :-"
The punishment of yorda be upon to you. Unbeliever
:D:D:-">:)

همون طور که ملت سر tlou هم ایمان نداشتن و میگفتن بهترین حالت بالای ۸۵ میشه ولی من میگفتم ..هیچ دلیلی وجود نداره بازی +۹۵ نشه. الانم شکی وجود نداره برای +۸۵ شدنش.

The punishment of yorda be upon to you. Unbeliever
:D:D:-">:)

همون طور که ملت سر tlou هم ایمان نداشتن و میگفتن بهترین حالت بالای ۸۵ میشه ولی من میگفتم ..هیچ دلیلی وجود نداره بازی +۹۵ نشه. الانم شکی وجود نداره برای +۸۵ شدنش.
خب وقتی امثال اینساید یا جورنی(منظور خاص بودن بازی) +90 میشند بعید نیست اینم یهو بشه 92 مثلا:D

ولی خب این داستانش با اون 2 تایی که اسم بردم فرق داره.. زمان زیاد ساخت.. شاید ایده 10 سال پیش الان خیلی به چشم نیاد.. بازی 60$ پس باید گسترده باشه که ظاهرا هست از اونورم زمان ساخت زیاد بازی ها اصولا رو کیفیت گستردگی شون تاثیر گذاشتند.. واسه همین میگم ممکنه اصلا یهو بشه 75 65 اینا:D

خب وقتی امثال اینساید یا جورنی(منظور خاص بودن بازی) +90 میشند بعید نیست اینم یهو بشه 92 مثلا:D

ولی خب این داستانش با اون 2 تایی که اسم بردم فرق داره.. زمان زیاد ساخت.. شاید ایده 10 سال پیش الان خیلی به چشم نیاد.. بازی 60$ پس باید گسترده باشه که ظاهرا هست از اونورم زمان ساخت زیاد بازی ها اصولا رو کیفیت گستردگی شون تاثیر گذاشتند.. واسه همین میگم ممکنه اصلا یهو بشه 75 65 اینا:D
وقتی به مدت زمان ساخت بازی در مورد ffxv گیر ندادن ... مسخره است که بیان همچین چیزی رو برای tlg مد نظر قرار بدن

سخت گیری میکنن میشه 88-87؟ حاجی 88 میدونی یعنی چی؟ یعنی یه شاهکار :|

در اینکه اوئدا شاهکار میسازه که شکی نیست (تو دو تا بازی ثابت کرده) منتهی میگم سخت گیری که کنن و امتیازات 8 و 8.5 دیگه نهایت بتونن بدن به بازی متا میشه حول و حوش همون 87 و 88
اما اگه عنوانی بود که این همه سال طرفدار ها رو منتظر نذاشته بود و انتظارات ازش پایین بود و باعث غافلگیری منتقد ها میشد اونوقت متای بالای 90 براش حتمی بود

بازي براي خود من قطعا يكي از بهترين بازي ها خواهد بود . چون به سازنده اعتماد دارم و پيشينه خيلي خوبي داره و همينطور تريلر ها . منتهي نقد هاي بازي اگه ٨٥ -٨٠ بشه به نظر من خوب بوده . چون به هر حال سايت هاي مثل واشگنتون پست ممكنه به طورش بخورن و از طرفي منتقدا با ديد ديگه اي به بازي نگاه ميكنن ولي من ديدم همون ديد ساده خواهد بود و انتظار ندارم بياد مثل انچارتد عمل كنه و ركورد تعداد نقد كامل نسل ٨ رو ازش بگيره ، پس در نتيجه براي من متا همون اطراف ٨٥ باشه عاليه

به نظرم سلیقه منتقد ها تاثیر زیادی تو نمره دهی این بازی داره ... من فقط نگران کمبود محتوا و کوتاه بودن بازیم ..
کلا زیاد درگیر امتیازا نیستم ولی از روی تجربه میگم بازی با متا بالای 80 خوبه ،بالای 85 یعنی خیلی خوبه ، بالای 90 شاهکاره .. زیر 80 هم کلا متوسط رو به پایین :D

• Like
Reactions: I AM XBOX
متاي ٩٠ به بالا كه واقعا توقع زياديه ، اونم با توجه به اينهمه مشكلات ريز و درشتي كه توي طول ساخت براش به وجود امده . تنها چيزي كه من ازش مي ترسم مشكلاتي هست كه ممكنه توي كنترل و ارتباط پسر بچه و تريكو وجود داشته باشه . يعني اگه بيش از حد سيستم ازمون و خطا چيپ دد داشته باشه و مكانيزم كنترل اين دو تا خوب از اب در نياد ، منتقد ها خيلي مي كوبن بازي رو ، تو باقي موارد بعيد مي دونم مشكلي باشه . هر چند تجربه نشون داده پيش بيني متاي انحصاري هاي سوني به غير از بازي هاي nd كلا كار سختيه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or