همانطور که بازی های Team ico شبیه به انیمیشن های استدیو جیبلی است و به همین خاطر من از آنها خوشم می آید،سری آنچارتد هم شبیه فیلم های اسپیلبرگ و بلاک باستر است و به سلیقه من نمی خورد.اینکه که آنچارتد شبیه فیلم های بلاک باستر است چیز بدی نیست،فقط به سلیقه یکسری افراد نمی خوردهمیشه هستن کسایی که فقط دنبال ایرادن از انچارتدش بگیر که بلاک باستریه تا همین TLG که گرافیک نداره مفت نمی ارزه!متاسفانه تو اینجا از این افراد زیاد مشاهده میشه در روزای اینده![]()
این مشکلات دوربین و فنی و اینا رو بازی های قبلی هم داشتن(مخصوصا توی SOTC و مشکلات فریم ریتش) ولی نمرات خیلی خوبی گرفتن
اینم متا 90 به بالا رو شاخشه
پست خوبی بود و منم موافقمالان دو نسل قبل نیست (اشتباه نکنین اینو به خاطر گرافیک و اینجور داستانا نمیگم چون اصلا گرافیک واسم مهم نیست ولی انتظاری که مردم از وضعیت اجرا و گیمپلی بازی دارن خیلی بیشتره) و انتظارا بالا رفته مخصوصا اینکه هایپ و سر و صدا پیرامون TLG خیلی زیاد بوده. حتی اگه بازی در حد SOTC و ICO باشه بازم متا فک نکنم بالای 90 بشه. من خودم متا رو 80-84 پیشبینی میکنم و حتی اگه زیر 80 هم بشه تعجب نمیکنم. فقط بگم دوستانی که انتظار بالای 90 دارن ممکنه بدجوری ناامید بشن پس انتظاراتونو از متا کمتر کنید. البته من خودم خیلی دوست دارم بازی بی نقص باشه و حتی متاش 95 به بالا بشه ولی انصافا با این شرایط خیلی سخته این انتظارو داشته باشم. امیدوارم اشتباه کنم و بازی بترکونه
در ضمن اینم بگم که بازی حتی اگه متاش بین 70 تا 80 بشه بازم دلیل نمیشه شاهکار نباشه و ممکنه واسه خیلیا به بهترین بازی سالشون تبدیل بشه...
الان دو نسل قبل نیست (اشتباه نکنین اینو به خاطر گرافیک و اینجور داستانا نمیگم چون اصلا گرافیک واسم مهم نیست ولی انتظاری که مردم از وضعیت اجرا و گیمپلی بازی دارن خیلی بیشتره) و انتظارا بالا رفته مخصوصا اینکه هایپ و سر و صدا پیرامون TLG خیلی زیاد بوده. حتی اگه بازی در حد SOTC و ICO باشه بازم متا فک نکنم بالای 90 بشه. من خودم متا رو 80-84 پیشبینی میکنم و حتی اگه زیر 80 هم بشه تعجب نمیکنم. فقط بگم دوستانی که انتظار بالای 90 دارن ممکنه بدجوری ناامید بشن پس انتظاراتونو از متا کمتر کنید. البته من خودم خیلی دوست دارم بازی بی نقص باشه و حتی متاش 95 به بالا بشه ولی انصافا با این شرایط خیلی سخته این انتظارو داشته باشم. امیدوارم اشتباه کنم و بازی بترکونه
در ضمن اینم بگم که بازی حتی اگه متاش بین 70 تا 80 بشه بازم دلیل نمیشه شاهکار نباشه و ممکنه واسه خیلیا به بهترین بازی سالشون تبدیل بشه...