امتیازات The Last Guardian

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    137
  • نظرسنجی بسته شده است .
شکست عشقی یعنی اینکه بعد چند سال که با متا اشنا شدی بیای ببینی متای یه شاهکار مثل clock tower شده عدد منحوس 69 تا یه هفته خود خوری میکردم. همین متا و همین منتقدا باعث شدن این دست از بازیا کاملا محو شن
دقیقا همین متا و منتقدا باعث شدند یه سری ژانر ها تو دنیای گیم نیست و نابود بشن دیگه هیچ اثری از بازی های ترسناک درست و حسابی می بینی ؟؟؟ بازی هایی که جو فوق العادشون هنوز تو یاد همه مونده از rule of rose گرفته تا Siren و فتال فریم یا بازی های Platform که اگه نینتندو و بازی هاش (که تنها جاییه که هنوز این جور بازی ها براش اهمیت داره ) کنار بگذاریم در حال حاضر دیگه چی می مونه ازشون

داداش حقیقته کسی که تا حالا دوتا بازی قبلی رو نقد نکرده و انتظار یه بازی اکشن داره و میاد به رفتار تریکو گیر میده در صورتی که اصلا نمیدونه چطوری تو بازی با تریکو رفتار کنه تا کار درست رو انجام بده یا میاد میگه بازی هیچ کمکی در روند پیش برد بازی نمیکنه خیلی شیکم میاد به 60 به بازی میده چی میگی؟ البته از اینجور منتقدا که که کل دوران گیمیرشون فقط بازی اکشن انجام دادن نبایدم انتظار داشت شما هم منطقت هرچی میگه برا من اهمیت نداره نظرتم درمورد اون منتقدی که میاد این چیزا رو میگه بازم برام اهمیت نداره:D فقط خواستم پست قبلیم رو کامل کنم
داداش ign به بازی 7 داده، یعنی که چی هیچی حالیش نیست فقط اکشن دیده !!!
ضمنا برای صدمین بار SotC متاش 91 هست این که دیگه اینقدر بحث نداره یه فکته. اونم یه بازی هنری بود و همچنین ico، ولی میبینیم که متاشم عالی بود پس امتیاز ربطی به هنری بودن نداره.

• Like
Reactions: sadegh93
این طرز فکر که خود امتیاز میانگین باعث از بین رفتن یه سری بازیها شده از بس مثال نقض واسش هست که اصلا نمیشه روش حساب کرد. همونطور که هیچ وقت بازی های امتیاز بالا پرفروش ترین نیستند بر عکسش هم اتفاق می افته. فکر نکنم نیاز باشه براتون مثال بزنم از بازی هایی با میانگین مثلا بین 70 و 80 که چندین برابر بازی با میانگین 90 به بالا فروش کردن خیلی مواقع.
یه چیزی که برای من عجیبه اینه:
کسانی هستند که واسشون مهم نیست امتیاز، جلو جلو تصمیم خودشون رو گرفتن برای خرید بازی. این ها چرا واسشون مهمه امتیاز پایین دادن بعضی سایت ها واقعا متوجه نمیشم. مخصوصا وقتی که بازی رو دارن و کاملا دارن لذت می برن، حالا هر کس امتیاز پایین داد که تو لذت اون تاثیری نداره! چرا واسشون مهمه 4-5 تا منتقد امتیاز کمی دادن؟
یه عده هم هستن منتظرن ببینن بازی ارزش خرید داره یا نه. این عده چرا میان زووم می کنن رو یکی دو تا امتیاز بالا یا پایین فقط به عدد نگاه می کنن؟ همونطور که یکی از دوستان این بالا گفت کلی پول می خوای بدی واسه بازی، وقت بذار یکی دو تا از نقد ها رو با امتیاز بالا و پایین ببین و بخون بعد تصمیم بگیر. یه جایی هم هست طرف می ده مثلا 6.5 به این بازی، دلایلش هم معقوله حالا ممکنه شما قبول نداشته باشی مثلا اونی که گفتن AI بازی مشکل داره. یه نقد دیگه اومده این رو به عنوان طبیعی بودن رفتار حیوون گفته و نقطه منفی در نظر نگرفته. این دیگه به شما بستگی داره کدوم رو به نظرت نزدیکتر بدونی.
کلا همیشه یه چیز سیاه و سفید نیست تو نقدا، مثلا من از سیستم BF1 و جنگهای بزرگش خوشم نمیاد و به نظرم همینجوری یک ساعت سر وکله زدن هست بدون اینکه حس کنم تو جنگ نقشی دارم به نظر من مثلا امتیاز بازی 7 هست. ولی یکی از دوستانم دقیقا این سیستم واسش خیلی هم جذابه و به نظر اون 9 هست. نمیشه بیایم بگیم نه تو کامل اشتباه می کنی حرف من درسته! کلا از این انشا نتیجه میگیریم که چشم بسته به یه عدد توجه نکنید.

دقیقا همین متا و منتقدا باعث شدند یه سری ژانر ها تو دنیای گیم نیست و نابود بشن دیگه هیچ اثری از بازی های ترسناک درست و حسابی می بینی ؟؟؟ بازی هایی که جو فوق العادشون هنوز تو یاد همه مونده از rule of rose گرفته تا Siren و فتال فریم یا بازی های Platform که اگه نینتندو و بازی هاش (که تنها جاییه که هنوز این جور بازی ها براش اهمیت داره ) کنار بگذاریم در حال حاضر دیگه چی می مونه ازشون
از ترسناک های فانتزی که حتی خاطراتشم باقی نمونده ... الان هم اگه چیزی تو سبک هورور میسازن یا زامبیه یا مونستر و کریچر .
پلتفرمر هم فقط یه ریمن زنده مونده ... که اونم یوبی هر پنج سال یه نسخه میده ...

همین ueda و امثال هم میخوان از این صنعت بندازن بیرون .. خودشون بمونن و بازی های تجاری پول ساز و سهم نقد

GameOver.gr:90

Even though some of its mechanics are indeed stuck in an older era of gaming and the camera can sometimes be painful, The Last Guardian is a unique and almost monumental game in its narration and in the way it bonds the gamer with the two protagonists. Just like it happened a long time ago with Ico and Yorda.

……………………………
ولی من یه چیزی رو متوجه نمیشم ... ساختار کنسولا رو که اوردن x86 و شبیه pc کردن ... و اذعان کردن پروسه ساخت بازی ها راحت تر و کوتاه تر میشه ... پروسه ساخت که کوناه تر نشده .. بازی نداشتیم که تاخیر های طولانی نخورده باشه ... و خیلی از بازی ها همچنان مشکلات پرفومنس و فریم دارن .. حتی با وجود نداشتنه رزولیشن ثابت

داداش ign به بازی 7 داده، یعنی که چی هیچی حالیش نیست فقط اکشن دیده !!!
ضمنا برای صدمین بار SotC متاش 91 هست این که دیگه اینقدر بحث نداره یه فکته. اونم یه بازی هنری بود و همچنین ico، ولی میبینیم که متاشم عالی بود پس امتیاز ربطی به هنری بودن نداره.
داداش کل سایت ign به بازی 7 نداده این سایت تا دلت بخواد منتقد داره دلیلی هم من نمیبینم که همه منتقداش فهمیده باشن تو که بازی رو نگرفتی پس نظرم درموردش نده چون کسی که بازی رو انجام بده میفهمه نمره زیر 9 یعنی دیوانگی خواهشا بازی رو بگیرید بعد بیاید فکت صادر کنید
شما که گفتی هیچ کس رو قبول نداری به جز خودت، دلیل اینکه امتیاز بازی رو دنبال میکنی من می خواستم بدونم. بحثی ندارم باشما. مگه اینکه فکر کردی نظرت خیلی مهمه تر از نظر همه کسایی هست که قبولشون نداری که این همه اعتماد به نفس رو بهت تبریک میگم.
اون جایی که من گفتم کسی رو قبول ندارم بیار بعد باهات مثل ادم بحث میکنم(البته بازم علاقه ای با تو یکی بحث کردن رو ندارم:D)

GameOver.gr:90
ولی من یه چیزی رو متوجه نمیشم ... ساختار کنسولا رو که اوردن x86 و شبیه pc کردن ... و اذعان کردن پروسه ساخت بازی ها راحت تر و کوتاه تر میشه ... پروسه ساخت که کوناه تر نشده .. بازی نداشتیم که تاخیر های طولانی نخورده باشه ... و خیلی از بازی ها همچنان مشکلات پرفومنس و فریم دارن .. حتی با وجود نداشتنه رزولیشن ثابت
پروسه ها راحت تر می شه، اگه بخوان همون چیزی که نسل7 ارائه می دادن رو بدن تو زمان خیلی خیلی کمتری می تونن این کار رو کنن. مشکل اینجاست که هرچی می ریم جلوتر گرافیک و کلا همه چی بازی ها پیچیده تر می شه و درست کردنشون سخت تره:دی

• Like
Reactions: vaan 2
پروسه ها راحت تر می شه، اگه بخوان همون چیزی که نسل7 ارائه می دادن رو بدن تو زمان خیلی خیلی کمتری می تونن این کار رو کنن. مشکل اینجاست که هرچی می ریم جلوتر گرافیک و کلا همه چی بازی ها پیچیده تر می شه و درست کردنشون سخت تره:D

هم درسته هم نیست. اخه این موضوع برای بازیایی که گرافیک شاخی هم ندارن ره رخ میده ... نمونش پرسونا۵ . نمونش گراویتی راش که حداقل ۴ سال پروسه ساختش طول کشیده ... حالا اون زمان ساختار کنسول ها کاملا متفاوت بود برای همین پورت کردن هم زمان بر بود .. هم بهینه سازی بازی ها به خصوص روی ps3 خون جگر بود ... ولی بازم بازی تاخیر نمیخوردن یا نهایتا یکی دو ماه
شما همون درایو کلوب رو ببین دو سال تاخیر خورد اخرش هم با پچ و اپدیت گرافیکش رو بهینه و تکمیل کردن ...
اسکوار انیکس که دیگه این ویژگی اپدیت رو انقلابی و وارد عصر جدیدی کرده ,بعد شونصد سال ساخت و یک سال و دو ماه تاخیر .. داره کل بازی ffxv رو با اپدیت عرضه میکنه ...

• Like
Reactions: saphire
هم درسته هم نیست. اخه این موضوع برای بازیایی که گرافیک شاخی هم ندارن ره رخ میده ... نمینش پرسونا۵ . نمونش گراویتی راش که حداقل ۴ سال پروسه ساختش طول کشیده ... حالا اون زمان ساختار کنسول ها کاملا متفاوت بود برای همین پورت کردن هم زمان بر .. هم بهینه سازی بازی ها به خصوص روی ps3 خون جگر بود ... ولی بازی بازی تاخیر نمیخوردن یا نهایتا یکی دو ماه
شما همون درایو کلوب رو ببین دو سال تاخیر خورد اخرش هم با پچ و اپدیت گرافیکش رو بهینه و تکمیل کردن ...
اسکوار انیکس که دیگه این ویژگی اپدیت رو انقلابی کرد بعد شونصد سال ساخت و یک سال و دو ماه تاخیر .. داره کل بازی ffxv رو با اپدیت عرضه میکنه ...
بحث Development Hell هایی مثل این و FF XV جداست کاملا، پرسونا 5 و گراویتی راش رو دلیلشون رو نمی دونم والا، ولی درایو کلاب مثلا جزئیاتی که داشت واقعا فرابشری بود و راه انداختنشون روی سخت افزار PS4 هم خیلی هنر می خواد. کلا نوشتن کد واسه سیستمی که خدا ساله دارن روش بازی و برنامه و ... می سازن(واسه PC) و تغییر آنچنانی نکرده خیلی ساده تره تا مثلا اون CPUـه خوفناک PS3:دی

• Like
Reactions: vaan 2
یه چیزی دیگه هم در مورد این بازی، این سیستم قیمت گذاری رو باید درست کنن برای بازی های AAA دیگه شورش رو در اوردن. الان این بازی 60 تا واقعا واسش زیاده. کی یاد می گیرن فیمت مناسب بذارن با توجه به محصول مثل بازی های جدید ایندی و نیمه ایندی خدا می دونه.

این طرز فکر که خود امتیاز میانگین باعث از بین رفتن یه سری بازیها شده از بس مثال نقض واسش هست که اصلا نمیشه روش حساب کرد. همونطور که هیچ وقت بازی های امتیاز بالا پرفروش ترین نیستند بر عکسش هم اتفاق می افته. فکر نکنم نیاز باشه براتون مثال بزنم از بازی هایی با میانگین مثلا بین 70 و 80 که چندین برابر بازی با میانگین 90 به بالا فروش کردن خیلی مواقع.
یه چیزی که برای من عجیبه اینه:
کسانی هستند که واسشون مهم نیست امتیاز، جلو جلو تصمیم خودشون رو گرفتن برای خرید بازی. این ها چرا واسشون مهمه امتیاز پایین دادن بعضی سایت ها واقعا متوجه نمیشم. مخصوصا وقتی که بازی رو دارن و کاملا دارن لذت می برن، حالا هر کس امتیاز پایین داد که تو لذت اون تاثیری نداره! چرا واسشون مهمه 4-5 تا منتقد امتیاز کمی دادن؟
یه عده هم هستن منتظرن ببینن بازی ارزش خرید داره یا نه. این عده چرا میان زووم می کنن رو یکی دو تا امتیاز بالا یا پایین فقط به عدد نگاه می کنن؟ همونطور که یکی از دوستان این بالا گفت کلی پول می خوای بدی واسه بازی، وقت بذار یکی دو تا از نقد ها رو با امتیاز بالا و پایین ببین و بخون بعد تصمیم بگیر. یه جایی هم هست طرف می ده مثلا 6.5 به این بازی، دلایلش هم معقوله حالا ممکنه شما قبول نداشته باشی مثلا اونی که گفتن AI بازی مشکل داره. یه نقد دیگه اومده این رو به عنوان طبیعی بودن رفتار حیوون گفته و نقطه منفی در نظر نگرفته. این دیگه به شما بستگی داره کدوم رو به نظرت نزدیکتر بدونی.
کلا همیشه یه چیز سیاه و سفید نیست تو نقدا، مثلا من از سیستم BF1 و جنگهای بزرگش خوشم نمیاد و به نظرم همینجوری یک ساعت سر وکله زدن هست بدون اینکه حس کنم تو جنگ نقشی دارم به نظر من مثلا امتیاز بازی 7 هست. ولی یکی از دوستانم دقیقا این سیستم واسش خیلی هم جذابه و به نظر اون 9 هست. نمیشه بیایم بگیم نه تو کامل اشتباه می کنی حرف من درسته! کلا از این انشا نتیجه میگیریم که چشم بسته به یه عدد توجه نکنید.

این مثالات نقض رو نمیتونی به کل نسبت بدی . در کل متا اهمیت غیر قابل چشم پوشی داره . شما همین اینساید رو ببین ..اگه این نمرات و تحسین ها رو نمیگرفت .. هیچ اسمی ازش نبود .. هیچ کسم ازش یادی هم نمیکرد ... همون journey رو اگه منتقدا مثل تام چیک باهاش برخورد میکردن و تمام جنبه های هنری بازی رو نادیده میگرفت و نقد میکردن که بازی چیزی به اسم گیم پلی نداره .. چیزی به اسم چالش نداره ... و نمرات زرد ردیف میکردن .... کی اصلا با این بازی اشنا میشد .. چه برسه که به یه بازی جریان ساز و تاریخی و به یاد موندنی تو این صنعت تبدیل شه ... بازی هایی از استودیوهای کوچکی که پشتوانه مالی پشتشون نیست و توان تبلیغاتی ندارن .
شما همین بازی رو ببین تا متای بازی در حد دو نسخه قبل تیم ایکو نشد ... و متا اومد روی ۸۳ ملت پتک رو گرفته بودن بیوفتن به جونش .. در حالی که حتی بعضی از اون نقد های زرد هم بازی رو در حد و اندازه های دو بازی ico و sotc دونستن و تو خیلی از نقد های مثبت حتی بهتر از اونها ... به این میگن میتاییسم . و عدد گرایی . الان میشه فاینال فانتزی ۱۵ رو هم مثال زد , یه سری با فن بیس عظیم و تو عمرم هم بازی رو ندیدم با این حجم از تبلیغات و هایپ گسترده ... دیگه براش اونت های اختصاصی هم میگرفتن ... فیلم و انیمه و هزار تا چیز منشعب هم براش ساختن ... ولی حداقل فروشش تو ژاپن تبدیل به بدترین شماره ff تو بیست سال اخیر شد .
شما الان به زحمت jrpg با متای بالا پیدا میکنی ... حتی اون شاهکاراش هم مثل ni no kuni و فایر امبل و ژنوبلید و ... رو نود نمیان ... جوری شده که استاندارد و سقف نمرات این سبک شده ۷۵ , اگه بیشتر شد فوق العاده و عالیه .. اگه تا بین ۶۵ و ۷۵ بود ارزش امتحان کردن داره ... این تازه برای منیه که عاشق این سبکم .. کسی که نیست چی؟ این یعنی نابود کردن یه ژانر . فقط من نیستم اکثریت بچه هایی که تو همین سایت دوستدار سبک jrpg هستن تاکید دارن که روی نقد منتقدای غربی در مورد jrpg حساب نکنید. خیلی از این منتقدا تخصصی نقد نمیکنن ... خیلی از این منتقدا بر اساس ژانر و محتوا نقد نمیکنن ... بیشتر حس میکنم ... بیشتر بازی,ها میرن روی ترازوی مقایسه با بلاک باستر ها و غول های بزرگی که تجربه کردن و میکنیم و هیچی دیگه له میشن میره . البته این بیشتر برای کسایی صادقه که نقد ها رو نمیخونن و سایت های مورد اعتماد ندارن فقط روی اوریج نمرات نظر میدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pyramid Head
یه چیزی دیگه هم در مورد این بازی، این سیستم قیمت گذاری رو باید درست کنن برای بازی های AAA دیگه شورش رو در اوردن. الان این بازی 60 تا واقعا واسش زیاده. کی یاد می گیرن فیمت مناسب بذارن با توجه به محصول مثل بازی های جدید ایندی و نیمه ایندی خدا می دونه.
الان شما cod های سالیانه بدون ذره ای ارزش هنری رو دارن بهت میدن ۱۰۰ دلار و تازه اکتی صداش در اومده که قیمت بازی ها کمه و اصلا کی گفته قیمت بازی ها ۶۰ دلار باشه . اون تک و توک بازی هنری مثل این که هم یه روحیه تازه ای به گیمرا میده و هم به صنعت ... میگی چقدر بدن ؟ بیست دلار خوبه ؟

الان شما cod های سالیانه بدون ذره ای ارزش هنری رو دارن بهت میدن ۱۰۰ دلار و تازه اکتی صداش در اومده که قیمت بازی ها کمه و اصلا کی گفته قیمت بازی ها ۶۰ دلار باشه . اون تک و توک بازی هنری مثل این که هم یه روحیه تازه ای به گیمرا میده و هم به صنعت ... میگی چقدر بدن ؟ بیست دلار خوبه ؟
دوست عزیز شما نمیشه بدون اینکه پای بازی دیگه ای رو وسط بکشی به دیگران جواب بدی؟ حتما باید یه بازی دیگه ای رو بکوبی تا بتونی حرف بزنی؟

• Like
Reactions: saphire and Red Ѵ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or