دقیقا همین متا و منتقدا باعث شدند یه سری ژانر ها تو دنیای گیم نیست و نابود بشن دیگه هیچ اثری از بازی های ترسناک درست و حسابی می بینی ؟؟؟ بازی هایی که جو فوق العادشون هنوز تو یاد همه مونده از rule of rose گرفته تا Siren و فتال فریم یا بازی های Platform که اگه نینتندو و بازی هاش (که تنها جاییه که هنوز این جور بازی ها براش اهمیت داره ) کنار بگذاریم در حال حاضر دیگه چی می مونه ازشونشکست عشقی یعنی اینکه بعد چند سال که با متا اشنا شدی بیای ببینی متای یه شاهکار مثل clock tower شده عدد منحوس 69 تا یه هفته خود خوری میکردم. همین متا و همین منتقدا باعث شدن این دست از بازیا کاملا محو شن
داداش ign به بازی 7 داده، یعنی که چی هیچی حالیش نیست فقط اکشن دیده !!!داداش حقیقته کسی که تا حالا دوتا بازی قبلی رو نقد نکرده و انتظار یه بازی اکشن داره و میاد به رفتار تریکو گیر میده در صورتی که اصلا نمیدونه چطوری تو بازی با تریکو رفتار کنه تا کار درست رو انجام بده یا میاد میگه بازی هیچ کمکی در روند پیش برد بازی نمیکنه خیلی شیکم میاد به 60 به بازی میده چی میگی؟ البته از اینجور منتقدا که که کل دوران گیمیرشون فقط بازی اکشن انجام دادن نبایدم انتظار داشت شما هم منطقت هرچی میگه برا من اهمیت نداره نظرتم درمورد اون منتقدی که میاد این چیزا رو میگه بازم برام اهمیت ندارهفقط خواستم پست قبلیم رو کامل کنم
از ترسناک های فانتزی که حتی خاطراتشم باقی نمونده ... الان هم اگه چیزی تو سبک هورور میسازن یا زامبیه یا مونستر و کریچر .دقیقا همین متا و منتقدا باعث شدند یه سری ژانر ها تو دنیای گیم نیست و نابود بشن دیگه هیچ اثری از بازی های ترسناک درست و حسابی می بینی ؟؟؟ بازی هایی که جو فوق العادشون هنوز تو یاد همه مونده از rule of rose گرفته تا Siren و فتال فریم یا بازی های Platform که اگه نینتندو و بازی هاش (که تنها جاییه که هنوز این جور بازی ها براش اهمیت داره ) کنار بگذاریم در حال حاضر دیگه چی می مونه ازشون
کیا؟! منتقدا؟همین ueda و امثال هم میخوان از این صنعت بندازن بیرون .. خودشون بمونن و بازی های تجاری پول ساز و سهم نقد
داداش کل سایت ign به بازی 7 نداده این سایت تا دلت بخواد منتقد داره دلیلی هم من نمیبینم که همه منتقداش فهمیده باشن تو که بازی رو نگرفتی پس نظرم درموردش نده چون کسی که بازی رو انجام بده میفهمه نمره زیر 9 یعنی دیوانگی خواهشا بازی رو بگیرید بعد بیاید فکت صادر کنیدداداش ign به بازی 7 داده، یعنی که چی هیچی حالیش نیست فقط اکشن دیده !!!
ضمنا برای صدمین بار SotC متاش 91 هست این که دیگه اینقدر بحث نداره یه فکته. اونم یه بازی هنری بود و همچنین ico، ولی میبینیم که متاشم عالی بود پس امتیاز ربطی به هنری بودن نداره.
اون جایی که من گفتم کسی رو قبول ندارم بیار بعد باهات مثل ادم بحث میکنم(البته بازم علاقه ای با تو یکی بحث کردن رو ندارمشما که گفتی هیچ کس رو قبول نداری به جز خودت، دلیل اینکه امتیاز بازی رو دنبال میکنی من می خواستم بدونم. بحثی ندارم باشما. مگه اینکه فکر کردی نظرت خیلی مهمه تر از نظر همه کسایی هست که قبولشون نداری که این همه اعتماد به نفس رو بهت تبریک میگم.
پروسه ها راحت تر می شه، اگه بخوان همون چیزی که نسل7 ارائه می دادن رو بدن تو زمان خیلی خیلی کمتری می تونن این کار رو کنن. مشکل اینجاست که هرچی می ریم جلوتر گرافیک و کلا همه چی بازی ها پیچیده تر می شه و درست کردنشون سخت ترهGameOver.gr:90
ولی من یه چیزی رو متوجه نمیشم ... ساختار کنسولا رو که اوردن x86 و شبیه pc کردن ... و اذعان کردن پروسه ساخت بازی ها راحت تر و کوتاه تر میشه ... پروسه ساخت که کوناه تر نشده .. بازی نداشتیم که تاخیر های طولانی نخورده باشه ... و خیلی از بازی ها همچنان مشکلات پرفومنس و فریم دارن .. حتی با وجود نداشتنه رزولیشن ثابت
پروسه ها راحت تر می شه، اگه بخوان همون چیزی که نسل7 ارائه می دادن رو بدن تو زمان خیلی خیلی کمتری می تونن این کار رو کنن. مشکل اینجاست که هرچی می ریم جلوتر گرافیک و کلا همه چی بازی ها پیچیده تر می شه و درست کردنشون سخت تره![]()
بحث Development Hell هایی مثل این و FF XV جداست کاملا، پرسونا 5 و گراویتی راش رو دلیلشون رو نمی دونم والا، ولی درایو کلاب مثلا جزئیاتی که داشت واقعا فرابشری بود و راه انداختنشون روی سخت افزار PS4 هم خیلی هنر می خواد. کلا نوشتن کد واسه سیستمی که خدا ساله دارن روش بازی و برنامه و ... می سازن(واسه PC) و تغییر آنچنانی نکرده خیلی ساده تره تا مثلا اون CPUـه خوفناک PS3هم درسته هم نیست. اخه این موضوع برای بازیایی که گرافیک شاخی هم ندارن ره رخ میده ... نمینش پرسونا۵ . نمونش گراویتی راش که حداقل ۴ سال پروسه ساختش طول کشیده ... حالا اون زمان ساختار کنسول ها کاملا متفاوت بود برای همین پورت کردن هم زمان بر .. هم بهینه سازی بازی ها به خصوص روی ps3 خون جگر بود ... ولی بازی بازی تاخیر نمیخوردن یا نهایتا یکی دو ماه
شما همون درایو کلوب رو ببین دو سال تاخیر خورد اخرش هم با پچ و اپدیت گرافیکش رو بهینه و تکمیل کردن ...
اسکوار انیکس که دیگه این ویژگی اپدیت رو انقلابی کرد بعد شونصد سال ساخت و یک سال و دو ماه تاخیر .. داره کل بازی ffxv رو با اپدیت عرضه میکنه ...
این طرز فکر که خود امتیاز میانگین باعث از بین رفتن یه سری بازیها شده از بس مثال نقض واسش هست که اصلا نمیشه روش حساب کرد. همونطور که هیچ وقت بازی های امتیاز بالا پرفروش ترین نیستند بر عکسش هم اتفاق می افته. فکر نکنم نیاز باشه براتون مثال بزنم از بازی هایی با میانگین مثلا بین 70 و 80 که چندین برابر بازی با میانگین 90 به بالا فروش کردن خیلی مواقع.
یه چیزی که برای من عجیبه اینه:
کسانی هستند که واسشون مهم نیست امتیاز، جلو جلو تصمیم خودشون رو گرفتن برای خرید بازی. این ها چرا واسشون مهمه امتیاز پایین دادن بعضی سایت ها واقعا متوجه نمیشم. مخصوصا وقتی که بازی رو دارن و کاملا دارن لذت می برن، حالا هر کس امتیاز پایین داد که تو لذت اون تاثیری نداره! چرا واسشون مهمه 4-5 تا منتقد امتیاز کمی دادن؟
یه عده هم هستن منتظرن ببینن بازی ارزش خرید داره یا نه. این عده چرا میان زووم می کنن رو یکی دو تا امتیاز بالا یا پایین فقط به عدد نگاه می کنن؟ همونطور که یکی از دوستان این بالا گفت کلی پول می خوای بدی واسه بازی، وقت بذار یکی دو تا از نقد ها رو با امتیاز بالا و پایین ببین و بخون بعد تصمیم بگیر. یه جایی هم هست طرف می ده مثلا 6.5 به این بازی، دلایلش هم معقوله حالا ممکنه شما قبول نداشته باشی مثلا اونی که گفتن AI بازی مشکل داره. یه نقد دیگه اومده این رو به عنوان طبیعی بودن رفتار حیوون گفته و نقطه منفی در نظر نگرفته. این دیگه به شما بستگی داره کدوم رو به نظرت نزدیکتر بدونی.
کلا همیشه یه چیز سیاه و سفید نیست تو نقدا، مثلا من از سیستم BF1 و جنگهای بزرگش خوشم نمیاد و به نظرم همینجوری یک ساعت سر وکله زدن هست بدون اینکه حس کنم تو جنگ نقشی دارم به نظر من مثلا امتیاز بازی 7 هست. ولی یکی از دوستانم دقیقا این سیستم واسش خیلی هم جذابه و به نظر اون 9 هست. نمیشه بیایم بگیم نه تو کامل اشتباه می کنی حرف من درسته! کلا از این انشا نتیجه میگیریم که چشم بسته به یه عدد توجه نکنید.
الان شما cod های سالیانه بدون ذره ای ارزش هنری رو دارن بهت میدن ۱۰۰ دلار و تازه اکتی صداش در اومده که قیمت بازی ها کمه و اصلا کی گفته قیمت بازی ها ۶۰ دلار باشه . اون تک و توک بازی هنری مثل این که هم یه روحیه تازه ای به گیمرا میده و هم به صنعت ... میگی چقدر بدن ؟ بیست دلار خوبه ؟یه چیزی دیگه هم در مورد این بازی، این سیستم قیمت گذاری رو باید درست کنن برای بازی های AAA دیگه شورش رو در اوردن. الان این بازی 60 تا واقعا واسش زیاده. کی یاد می گیرن فیمت مناسب بذارن با توجه به محصول مثل بازی های جدید ایندی و نیمه ایندی خدا می دونه.
دوست عزیز شما نمیشه بدون اینکه پای بازی دیگه ای رو وسط بکشی به دیگران جواب بدی؟ حتما باید یه بازی دیگه ای رو بکوبی تا بتونی حرف بزنی؟الان شما cod های سالیانه بدون ذره ای ارزش هنری رو دارن بهت میدن ۱۰۰ دلار و تازه اکتی صداش در اومده که قیمت بازی ها کمه و اصلا کی گفته قیمت بازی ها ۶۰ دلار باشه . اون تک و توک بازی هنری مثل این که هم یه روحیه تازه ای به گیمرا میده و هم به صنعت ... میگی چقدر بدن ؟ بیست دلار خوبه ؟