من الان ویدئو تست فریم DF رو نگاه کردم، روی PS4 معمولی وضع فریم خیلی خرابهکسانی که 10 سال اشتیاق این بازی را داشتند از مشکلات تکنیکی چه باک
به قول خواجه شیراز که :
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
کعبه اون تجربهای که اودا برامون ساخته،بیابون اون مسیر رسیدن بهش و خار مغیلان هم 4تا افت فریم و مشکل دوربینه
الان موقع رلیس بازی و شرایط داغه و ایرادات توی چشم،چند سال دیگه که بهترین بازی های نسل رو میخوان انتخاب کنن خیلی از این مشکلات تکنیکی یادشون نمیاد اما فرم و روایت و محتوای بازی همیشه تو خاطر میمونه.
البته من زورم این نیست که شما هم با من هم نظر باشین و مشکلات تکنیکی رو در نظر نگیرین و اینا،اما میدونم خیلی ها با من همنظرن،این پست برا اوناست.
من الان ویدئو تست فریم DF رو نگاه کردم، روی PS4 معمولی وضع فریم خیلی خرابهخیلی مواقع زیر 25 هست و بعضی جاها چند ثانیه پشت سر هم روی 20 و 21 میره که به نظرم اصلا خوب نیست. روی PS4 Pro و حالت 1080P اکثر مواقع 30 فریم هست که بهترین تجربه رو رقم میزنه. در کل افت فریم رو تجربه بازی تاثیر بدی میزاره، اگه میتونستن رزولوشن رو کمتر کنن تا فریم بهتر بشه نتیجه کار خیلی جالب تر میشد. ولی الان هر کی رو PS4 Pro بازی کنه حداقل مشکل افت فریم رو نداره
![]()
بخش های مختلفی از بازی رو نشون میده و فریم رو تست میکنه، یعنی اینکه به نظر میاد تو اکثر بخش های بازی افت فریم وجود داشته باشه. حداقل تو اون ویدئویی که من دیدم محیط ها متفاوتی رو تست کرده بود. مشکل هم این بود که یه سری جاها کلا اون بخشی که نشون میداد فریم خیلی وقت ها زیر 25 بود.من نمیدونم تمام بازی فریم اینطوریه یا نه(چون تا به حال DF رو چک نکردم نمیدونم ترتیب کارش چطوریه)،یا اینکه فقط قسمتی رو که افت فریم داره کپچر میکنن،اما اگر مورد دوم باشه دارک سولز هم تو بلایت تاون فریم 20 خوب بود که ...که الان میدونیم دارک سولز چه جایگاهی داره تو دنیای ویدئوی گیم.
آره،حالت شاعرانه اش را نوشتی،منم شاعرانه شدم،دیگر پول و این چیزها را گذاشتم کناراین که منو کوت کردی جوگیری بعد از خوندن پستم بود ها؟اگه بود که خیلی به وجد میام
بعد از سه روز که رسید دستت،به شکوفهها به باران برسان سلام ما را
من که حالاها نمیتونم...
فقط خواستم بگم من WoW را که یکی از تجربه های خاص برای من در زمان خودش بود،اوایل با پینگ ۱۰۰۰ بازی می کردم ولی با این حال خیلی لذت می بردم،می دانم بهانه ای نیست ولی برای بعضی از گیم ها گاهی این چیزها به چشم نمی آیدبخش های مختلفی از بازی رو نشون میده و فریم رو تست میکنه، یعنی اینکه به نظر میاد تو اکثر بخش های بازی افت فریم وجود داشته باشه. حداقل تو اون ویدئویی که من دیدم محیط ها متفاوتی رو تست کرده بود. مشکل هم این بود که یه سری جاها کلا اون بخشی که نشون میداد فریم زیر 25 بود.
من نمیدونم تمام بازی فریم اینطوریه یا نه(چون تا به حال DF رو چک نکردم نمیدونم ترتیب کارش چطوریه)،یا اینکه فقط قسمتی رو که افت فریم داره کپچر میکنن،اما اگر مورد دوم باشه دارک سولز هم تو بلایت تاون فریم 20 خوب بود که ...که الان میدونیم دارک سولز چه جایگاهی داره تو دنیای ویدئوی گیم.
بعید میدونم یه بارم بازیهای فوق رو بازی کرده باشی! وگرنه Shadow of the Clossus حداقل پر از مشکلات تکنیکی بود. ICO هم با اینکه اوضاعش از SotC بهتر بود، ولی اونم خالی از ضعفهای تکنیکی نبود.ign (سایت اصلی) نمره هاش همیشه برام مهمترین بوده و متاسفانه به بازی 7 داده !!! کمه آقا کمه.
کاری با حرفای فنای محترم سونی که حرف از نفهم بودن منتقدا میزنن ندارم، یا اینکه منتقدا نتونستن به اعماق بازی برن و مکاشفه های معنایی انجام بدن، اما یادمون نره هم ico و هم SotC نمرهاشون بالای 90 بود و در واقع هیچ مشکلی نداشتن (نه هنری و نه تکنیکی) و منم به شخصه عاشق هردوشون بودم.
دارم میگم میانگین 83 برای Ueda کمه، و این منو نگران میکنه.
Ign کی الکی نمره بالا داده .. اتفاقا ign یکی از معدود ترین سایت هاییه که نمراتش اکثرا معقوله و ۹۸ درصد مواقع نمراتش در سطح ارزش خود بازیه ... حالا با یه نمره که بی اعتبار نمیشه . خوب ۲ درصدم عوامل جانبی باعث میشه نمرات پرت بده .. مثل گرایشات فمینیستی منتقدش که روی نمره و نقدش تاثیر گذاشت ... یا الانIgn که به همه بازی ها کشکی نمره بالا میده اینجا7 دادهالبته بیشتر مشکلش با بازی همون اشکالات تکنیکیه جالبه گیم اسپات کم میده میگن نه چرا اونجا کم داده ign کم میده میگن نه ign چرا اینجوری داده
SoC و ICO و مخصوصا SoC به قدری افت فریم داشت که بعضی وقت ها کلا گم میکردی حرکت دوربین رو اما لطمه ای هم به تجربه بازی نزد!من الان ویدئو تست فریم DF رو نگاه کردم، روی PS4 معمولی وضع فریم خیلی خرابهخیلی مواقع زیر 25 هست و بعضی جاها چند ثانیه پشت سر هم روی 20 و 21 میره که به نظرم اصلا خوب نیست. روی PS4 Pro و حالت 1080P اکثر مواقع 30 فریم هست که بهترین تجربه رو رقم میزنه. در کل افت فریم رو تجربه بازی تاثیر بدی میزاره، اگه میتونستن رزولوشن رو کمتر کنن تا فریم بهتر بشه نتیجه کار خیلی جالب تر میشد. ولی الان هر کی رو PS4 Pro بازی کنه حداقل مشکل افت فریم رو نداره
![]()