نمی دونم والله چه اصراری داری که بازی مشکل داره !!بازی دوتا مشکل اساسی داره که تو اکثر نقدها بهش اشاره شده. یکی مشکلات تکنیکی هست یکی دیگه هم مکانیک های بازی.
بعضی از دوستان که میگن نمرات بازی سلیقه ای هست بگم اینطور نیست چون وقتی بازی دو نقص بزرگ داره مطمئننا نمره کامل نمی تونه بگیره حالا یه نفر هم که میاد نمره کامل میده به این معنا نیست که نقصی نبوده، این نشون میده نقص ها رو نادیده گرفته بخاطر بخش های دیگه. مثلا از رابطه ترکو با پسر بچه خیلی تعریف کردند.
اقا منم مثل شما طرفدار بازی هستم و قطعا بازی رو می خرم . ولی مثل اینکه بازی مشکلات دوربین و گیم پلی داره خیلی ها هم اشاره کردن تعصب الکی به خرج ندید لطفا !نمی دونم والله چه اصراری داری که بازی مشکل داره !!
نقد گیم اسپات یکی از کاملترین نقد های بود که تا الان دیدم !!!!
بازی فقط برای همون ده تا منتقد غیر قابل اجرا بوده انگار .
فکر کنم نمرات و نقد های مثبت و بالا برات غیر قابل درکه
خب دوستان دیگه بازی سنتر داره به جایی میرسه که نمره 4 به یک بازی قابل درک شناخته میشه ماشالله دوستان بینم تا کجا ادامه میدید
مگه نمی دونی کلا فقط ناتی داگ بلده بازی بسازه و بقیه آشغال می سازند این حرفا فقط سر اینه که چند تا سایت مثل یوروگیمر و هاردکور گیمر با این تعریف و تمجید هاشون امکان داره گوتی سال رو به لست گاردین بدند به جای بازی مورد علاقه دوستاننمی دونم والله چه اصراری داری که بازی مشکل داره !!
نقد گیم اسپات یکی از کاملترین نقد های بود که تا الان دیدم !!!!
خب اینجور مواقع فرق بین نوب و هاردکور با هم مشخص میشه دیگه , زمان SOTC و ICO هم بازی نمیومد کمک کنه اون منتقدی هم که پیدا کردن راه حل براش آزاردهنده بوده بازی اشتباهی رو بهش دادن نقد کنه چون گیمرهای جدید مثل خودشون فقط بزن بکش برو جلو براشون آزاردهنده نی . این دوستان دو تا بازی قبلی هم بازی کنن قطعا براشون همین وضعهیک چیز را بگم,مثل اینکه بازی خیلی ارگانیک ساخته شده است,یعنی مثلا Trico هر موقع هر کاری بخواهید انجام نمی دهد(مثل یک حیوان واقعی),یا راه حل را باید خودتان به صورت طبیعی پیدا بکنید و بازی کمکتان نمی کند,یکی از منتقدین نوشته بود برای گیمر های نسل جدید همچین مکانیکی عجیب و در خیلی موارد آزار دهنده است
دیگه داری خیلی زیاده روی میکنی .. چرا فکر نمیکنی مشکل از شماست تا بقیه ...؟نه مشکل از من بود... این نمرات اصلا قابل درک نیست. اصلا بازی مشکل نداره و منتقد اون نقدها همه از بازی لذت بردن ولی توی نقدشون اومدن مضخرف نوشتن!
هر چی نقد و ویدیو از مشکلات بازی منتشر شده همشون فیکه و اصلا امکان نداره انحصاریهای سونی باعث بشن کسی از بازی لذت نبره... همه بازیو دوست داشتن و باید 10 میدادن و اونایی که زیر 8 دادن همشون هیترن.
راستی اصلا امتیازا همه از 8 شروع میشه و زیر 8 دادن برای افرادی که منطقی هستن غیر ممکنه...
حالا اگه فقط یه دونه زیر 7 داشتیم بازم میشد گفت که منتقد اومده خودشو نشون بده ولی وقتی مدرک جلوی چشته و همهی نقدا به این مورد اشاره کردن و ممکنه بعضیا انقدر به بعضی چیزا حساس بشن که از بازی کردنش متنفر بشن، خیلی راحت میشه 4 رو قابل درک دونست.
من داشتم در مورد مشکلات + خوبیهای بازی + امیدواریهای خودم اطلاع میدادم ولی مثل اینکه بعضیا فقط مورد اول رو نگاه میکنن و سیستم حفاظتیشون فعال میشه... کلا اینجا با هر جمله انگار داری جبهه خودتو مشخص میکنیکلا الان اوضاع فروم بدجوری داغونه
تنهاتون میزارم که بزنید تو سر و کله همدیگه...
چندان ربطی به نوب و هاردکور ندارد,بیشتر فرق بین عادت ها است,گویا بازی حال و هوای بازی های دوران PS1 و PS2 را دارد که برای من خبر خیلی خوبی است,ولی این را هم باید در نظر گرفت که خیلی از گیمر ها مال آن دوران نیستند و همچین بازی ممکنه برایشان خسته کننده یا آزار دهنده باشدخب اینجور مواقع فرق بین نوب و هاردکور با هم مشخص میشه دیگه , زمان SOTC و ICO هم بازی نمیومد کمک کنه اون منتقدی هم که پیدا کردن راه حل براش آزاردهنده بوده بازی اشتباهی رو بهش دادن نقد کنه چون گیمرهای جدید مثل خودشون فقط بزن بکش برو جلو براشون آزاردهنده نی . این دوستان دو تا بازی قبلی هم بازی کنن قطعا براشون همین وضعه
Collector's Edition را سفارش دادم،مشکل این است که در انگلستان ۳ روز دیرتر عرضه می شود،بعد ۹ سال باید ۳ روز دیگر هم تحمل بکنمکسانی که 10 سال اشتیاق این بازی را داشتند از مشکلات تکنیکی چه باک
به قول خواجه شیراز که :
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
کعبه اون تجربهای که اودا برامون ساخته،بیابون اون مسیر رسیدن بهش و خار مغیلان هم 4تا افت فریم و مشکل دوربینه
الان موقع رلیس بازی و شرایط داغه و ایرادات توی چشم،چند سال دیگه که بهترین بازی های نسل رو میخوان انتخاب کنن خیلی از این مشکلات تکنیکی یادشون نمیاد اما فرم و روایت و محتوای بازی همیشه تو خاطر میمونه.
البته من زورم این نیست که شما هم با من هم نظر باشین و مشکلات تکنیکی رو در نظر نگیرین و اینا،اما میدونم خیلی ها با من همنظرن،این پست برا اوناست.
ای کاش روزی برسه که کلاس نقد کردن بازی ها بالاتر پیدا کردن باگ و مشکل فنی بشه در حال حاضر که اصلا این شرایط وجود نداره منتقد ها فقط بازی ها رو تو چهارچوب فنی نقد می کنند هنوز اونقدر سطح منتقد ها بالا نرفته که بتونند نقد محتوا و لول دیزاین بکنندکسانی که 10 سال اشتیاق این بازی را داشتند از مشکلات تکنیکی چه باک
به قول خواجه شیراز که :
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
کعبه اون تجربهای که اودا برامون ساخته،بیابون اون مسیر رسیدن بهش و خار مغیلان هم 4تا افت فریم و مشکل دوربینه
الان موقع رلیس بازی و شرایط داغه و ایرادات توی چشم،چند سال دیگه که بهترین بازی های نسل رو میخوان انتخاب کنن خیلی از این مشکلات تکنیکی یادشون نمیاد اما فرم و روایت و محتوای بازی همیشه تو خاطر میمونه.
البته من زورم این نیست که شما هم با من هم نظر باشین و مشکلات تکنیکی رو در نظر نگیرین و اینا،اما میدونم خیلی ها با من همنظرن،این پست برا اوناست.
Collector's Edition را سفارش دادم،مشکل این است که در انگلستان ۳ روز دیرتر عرضه می شود،بعد ۹ سال باید ۳ روز دیگر هم تحمل بکنم![]()