امتیازات The Last Guardian

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    137
  • نظرسنجی بسته شده است .
عجب بدبختی ای داریم سر این متا:)))
۱- اولااا منتقد شناس باشین! ببینین یکی مثل مسعود دهنمکی و فراستی به یه چیزی ایراد گرفتن و نمره دادن یا یکی مثل نولان و وودی آلن(جز فراستی منتقد نیستن بقیه).

۲-سازنده شناس باشید!وقتی دیدید دو بازی سابق که این سازنده ساخته ۹۰ درصد خاطراتتون رو تشکیل داده اصا سایت متا رو باز‌ نکنید! چون توهینه‌ به‌ شعورتون!

۳-بازی بتل فیلد‌نیست! لست گاردینه! یه سبک خاصصص و عجیب و‌عظیم! یکی بازیه بتلفیلد رو بده به یه بچه و بده‌ به یه نوب تحصیل کرده و بده‌ به‌ یه هاردکور همشون خوششون میاد.ولی لست گاردین رو بدن به اینا شاید فقط هاردکوره خوشش بیاد! این‌ بازی بازی ای‌ نیس که چهارتا منتقد‌ نوب بی سواد اکشن باز‌ بخوان نقدش کنن حتی:)

۴- بازی فراتر از متا هست! درست مثل heavy rain! نود درصد سایتای هاردکور و منتقد های عالی به بازی بالای ۹۰‌دادن! پس بدونید با چی طرفید!

۵-لست گاردین یعنی زندگی و خاطرات! اونو وارد حث کثیف متا نکنیم:)

gl75_essential-large-net.png

Does the successor to Ico and Shadow of the Colossus live up to its lineage? It does so much more.

The Last Guardian review

وقتی بازی بعضی مواقع عملا قابل بازی نیست دیگه چیو میخوان نقد کنن؟ حالا هر چقدر هم بازی عالی باشه وقتی نتونی از داستان و روابط شخصیت‌ها لذت ببری، این به یه مشکل خیلی بزرگ تبدیل میشه. منتقد هم نمیاد صبر کنه مشکلات رو رفع کنن یا اینکه فرض کنه مشکلات در آینده حل میشن. منتقد باید تجربه‌ی خودش از بازی رو توی نقد بیاره و با توجه به نقدشون بعضیاشون شدیدا سر مسائل تکنیکی اذیت شدن.
البته من منظورم از مسائل تکنیکی فقط افت فریم ریت نیست، بیشتر نقدها مشکلات دوربین و مکانیک‌های تاریخ مصرف گذشته و رو هم لحاظ کردن و متاسفانه فکر نکنم اینجور چیزا رو بتونن با یه پچ حل کنن. من خودم خیلی روی افت فریم و اینجور چیزا حساس نیستم و امیدوارم این مسائل اون جوری که منتقدا میگن واسم آزاردهنده نشه و جزو اونایی باشم که از بازی لذت بردن و بهش 80 90 دادن.
راستی اون مشکلات LBP 3 فک نکنم حل شده باشه چون من 3-4 ماه بعد از عرضه تهیه‌ش کردم و همون چیزایی که نقدا می‌گفتن رو خودم تجربه کردم.

gl75_essential-large-net.png

Does the successor to Ico and Shadow of the Colossus live up to its lineage? It does so much more.

The Last Guardian review

بازی فقط برای همون ده تا منتقد غیر قابل اجرا بوده انگار .

فکر کنم نمرات و نقد های مثبت و بالا برات غیر قابل درکه

PlayStation LifeStyle 10/10
Guardian 5.0/5.0

اون دو تا سایتی که نمره 4 دادن، تو متا ثبت نمیشن :D من هر وقت PS4 بگیرم، قطعا یکی از اولین بازی هایی که میگیرم همین هست، امیدوارم اون مشکلات فنی تا جایی که ممکنه برطرف بشه تا من با خیال راحت بازی کنم! :D در مورد امتیازات هم فکر میکردم 85 اینجاها بشه، ولی متاش همین 82 یا 83 بمونه هم خیلی خوبه. بازی های معروفی بودن که روند ساختشون طولانی شده و امتیازاتشون فاجعه بوده (در حد متای قرمز!).

من پیش بینی میکردم که بازی حماسه ای در حد TLOU از نظر امتیاز و متا ایجاد کنه ولی این اتفاق نیوفتاد ولی به نظر چیزه خیلی خوبی از آب در اومده باشه،
متای بازی هم افتضاح نشده، در حد نرماله ولی درخور کسی که کارش خلق شاهکاره، یکم کم لطفی شد. امیدوارم از نظر فروش موفق عمل کنه که این رویه ساخت بازی های این چنینی ادامه داشته باشه.

بازی دوتا مشکل اساسی داره که تو اکثر نقدها بهش اشاره شده. یکی مشکلات تکنیکی هست یکی دیگه هم مکانیک های بازی.
بعضی از دوستان که میگن نمرات بازی سلیقه ای هست بگم اینطور نیست چون وقتی بازی دو نقص بزرگ داره مطمئننا نمره کامل نمی تونه بگیره حالا یه نفر هم که میاد نمره کامل میده به این معنا نیست که نقصی نبوده، این نشون میده نقص ها رو نادیده گرفته بخاطر بخش های دیگه. مثلا از رابطه ترکو با پسر بچه خیلی تعریف کردند.

بازی به شدت جو منفی براش بود قبل از نمرات , قطعا خیلی ها با دید منفی و ایراد یابی رفتن سراغش حتی همین یوروگیمر هم بعد E3 پیش نمایشش منفی بود ! الان در نقدش گفته حتی از ico و sotc هم بهتره , با وجود داستان کنسل شدنش و ادامه ساختش و بعدا تاخیرش و جو فوق منفی که روش بود فوق العاده عمل کرده

بازی دوتا مشکل اساسی داره که تو اکثر نقدها بهش اشاره شده. یکی مشکلات تکنیکی هست یکی دیگه هم مکانیک های بازی.
بعضی از دوستان که میگن نمرات بازی سلیقه ای هست بگم اینطور نیست چون وقتی بازی دو نقص بزرگ داره مطمئننا نمره کامل نمی تونه بگیره حالا یه نفر هم که میاد نمره کامل میده به این معنا نیست که نقصی نبوده، این نشون میده نقص ها رو نادیده گرفته بخاطر بخش های دیگه. مثلا از رابطه ترکو با پسر بچه خیلی تعریف کردند.
این مشکلات رو هم دوتا بازی قبلی هم داشتن منظورم این نیست که منتقد نباید اینا رو درنظر نگیره ولی اون دوتا نسخه باوجود همین مشکلات بهترین بازی عمر من و خیلی های دیگه شدند

“In a year where taking in-game selfies of your guffawing character is on trend, something this gentle feels like a revolution.”

“The story and sense of achievement will push many of us willingly to the end, whether you’re new to Ueda’s craft or you’ve been patiently waiting for more ever since finishing Ico.”

این دو تا نقل قول برای من کافیه که این بازی بتونه تجربه ای مثل آیکو و SoC رو برام تکرار کنه.

من نقد های بازی رو یه نگاه کلی کردم و اکثرا به این مشکل اشاره کردن . چیزی که من دیروز پیش بینی کردم و گفتم امکان داره به خاطرش نمره از دست بده و دقیقا خیلی ها هم به زاویه دوربین و مکانیزم گیم پلی تو بعضی از بخش ها ایراد گرفتن . ولی همون سایت ها هم از داستان و رابطه تریکو و پسر بچه و خیلی چیز های دیگه تعریف کردن . به عنوان مثال همین CGMagazine که به بازی نمره پایین داده کلی از محتوای بازی و .. تعریف کرده ولی از مشکلات دوربین خیلی گلایه کرده . قطعا بازی مشکلات داره و بی ایراد نیست . اما در نهایت ارزش بازی دقیقا در حد همون متای بازی هست و به نظر من متای 83 برای چنین عنوان ریسک پذیری با اینهمه تاخیر و مشکلات و ... ،میانگین موفقی محسوب می شه .

• Like
Reactions: Hamid Payne
نقدهای سایت هایی که همه میشناسن و معتبرتر از بقیه هستن :
Eurogamer : ESSENTIAL
Hardcore Gamer : 10
VideoGamer : 90
GamesRadar : 90
GameSpot : 90
Destructoid : 85
Game Informer : 80
IGN : 70
(شعبه های دیگش تا الان یکی 89 داده یکی 85)
اون 2 تا 10 آخری ثبت شد , از 55 نقد 83
با اون اوضاعی که همه میدونن عالی بوده و تا الان 7 تا 10 هم گرفته !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or