Hello my friendنمرهی اون سایتایی که 4 اینا دادن قابل درکه
وقتی بازی بعضی مواقع عملا قابل بازی نیست دیگه چیو میخوان نقد کنن؟ حالا هر چقدر هم بازی عالی باشه وقتی نتونی از داستان و روابط شخصیتها لذت ببری، این به یه مشکل خیلی بزرگ تبدیل میشه. منتقد هم نمیاد صبر کنه مشکلات رو رفع کنن یا اینکه فرض کنه مشکلات در آینده حل میشن. منتقد باید تجربهی خودش از بازی رو توی نقد بیاره و با توجه به نقدشون بعضیاشون شدیدا سر مسائل تکنیکی اذیت شدن.
البته من منظورم از مسائل تکنیکی فقط افت فریم ریت نیست، بیشتر نقدها مشکلات دوربین و مکانیکهای تاریخ مصرف گذشته و رو هم لحاظ کردن و متاسفانه فکر نکنم اینجور چیزا رو بتونن با یه پچ حل کنن. من خودم خیلی روی افت فریم و اینجور چیزا حساس نیستم و امیدوارم این مسائل اون جوری که منتقدا میگن واسم آزاردهنده نشه و جزو اونایی باشم که از بازی لذت بردن و بهش 80 90 دادن.
راستی اون مشکلات LBP 3 فک نکنم حل شده باشه چون من 3-4 ماه بعد از عرضه تهیهش کردم و همون چیزایی که نقدا میگفتن رو خودم تجربه کردم.
![]()
Does the successor to Ico and Shadow of the Colossus live up to its lineage? It does so much more.
The Last Guardian review
این مشکلات رو هم دوتا بازی قبلی هم داشتن منظورم این نیست که منتقد نباید اینا رو درنظر نگیره ولی اون دوتا نسخه باوجود همین مشکلات بهترین بازی عمر من و خیلی های دیگه شدندبازی دوتا مشکل اساسی داره که تو اکثر نقدها بهش اشاره شده. یکی مشکلات تکنیکی هست یکی دیگه هم مکانیک های بازی.
بعضی از دوستان که میگن نمرات بازی سلیقه ای هست بگم اینطور نیست چون وقتی بازی دو نقص بزرگ داره مطمئننا نمره کامل نمی تونه بگیره حالا یه نفر هم که میاد نمره کامل میده به این معنا نیست که نقصی نبوده، این نشون میده نقص ها رو نادیده گرفته بخاطر بخش های دیگه. مثلا از رابطه ترکو با پسر بچه خیلی تعریف کردند.
“In a year where taking in-game selfies of your guffawing character is on trend, something this gentle feels like a revolution.”
“The story and sense of achievement will push many of us willingly to the end, whether you’re new to Ueda’s craft or you’ve been patiently waiting for more ever since finishing Ico.”
من نقد های بازی رو یه نگاه کلی کردم و اکثرا به این مشکل اشاره کردن . چیزی که من دیروز پیش بینی کردم و گفتم امکان داره به خاطرش نمره از دست بده و دقیقا خیلی ها هم به زاویه دوربین و مکانیزم گیم پلی تو بعضی از بخش ها ایراد گرفتن . ولی همون سایت ها هم از داستان و رابطه تریکو و پسر بچه و خیلی چیز های دیگه تعریف کردن . به عنوان مثال همین CGMagazine که به بازی نمره پایین داده کلی از محتوای بازی و .. تعریف کرده ولی از مشکلات دوربین خیلی گلایه کرده . قطعا بازی مشکلات داره و بی ایراد نیست . اما در نهایت ارزش بازی دقیقا در حد همون متای بازی هست و به نظر من متای 83 برای چنین عنوان ریسک پذیری با اینهمه تاخیر و مشکلات و ... ،میانگین موفقی محسوب می شه .بازی دوتا مشکل اساسی داره که تو اکثر نقدها بهش اشاره شده. یکی مشکلات تکنیکی هست یکی دیگه هم مکانیک های بازی.
بعضی از دوستان که میگن نمرات بازی سلیقه ای هست بگم اینطور نیست چون وقتی بازی دو نقص بزرگ داره مطمئننا نمره کامل نمی تونه بگیره حالا یه نفر هم که میاد نمره کامل میده به این معنا نیست که نقصی نبوده، این نشون میده نقص ها رو نادیده گرفته بخاطر بخش های دیگه. مثلا از رابطه ترکو با پسر بچه خیلی تعریف کردند.