امتیازات The Last Guardian

پیش بینی میانگین امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    137
  • نظرسنجی بسته شده است .
اصلا عادلانه نيست كه بخوان از نمره هاي ٤ تا ١٠ ميانگين بگيرن و باهاش نسخه بازي رو بپيچن!
اینم یه بازی مثل بقیه بازی ها... برای اونا هر موقع عادلانه شد برای اینم میشه...
باید قبول کرد ادا و کیج و امثال اینا... خیلی تلاش می کنن که هنر رو قاطی کاراشون بکنن... و تلاشم می کنن و بهش میرسن... اما بعضی ها درک می کنند و بعضی ها دنبال اصالت بازی که سرگرمی هست رو بهش نگاه نمی کنند... حالا یکی مثل من جزو اقلیت هاست و سرگرمیم میشه کارهای این کارگردان ها... یکی نه سرگرمی رو تو شوتر تمام انلاین می بینه...:D

خوده من به متای بازی اینجور کارگردان ها اهمیتی نمیدم... خوده من B:TS تو 2013 زودتر از TLOU تجربه کردم... و اصلا پشیمون نیستم...:D

آخرین ویرایش:
Games Beat : 8.5
The final product doesn’t feel like a 2016 game. Instead, it’s this strange adventure that invites you to get lost in its world. I love that, and I think anyone who loved Team Ico’s previous games will appreciate what they find here.

Lazygamer : 8
Despite its lingering flaws and often frustrating pacing, The Last Guardian rises above expectation to deliver an engrossing adventure. Team Ico have brought together everything they’ve learnt over their past two games to present a heartfelt tale wrapped in an often-bewildering platformer – even if it took nearly a decade to make it here.

Forbes : 7.5

Overall, The Last Guardian for all its faults is a good game and one that I have enjoyed. Yes, there are many frustrating elements, amplified by the fact they feel unnecessary and out of character for the series, but the journey this game takes you on is a worthwhile one.

Gadgets360 : 7
Touching on themes such as companionship and trust, The Last Guardian’s tale is minimally delivered and powerful. Without spoiling much, it will be a topic of debate for years to come.

God is a Geek : 6.5
The world is stunning, the bond between the boy and Trico is a beautiful example of love and friendship, and the story is gripping, it’s just a shame there are so many technical issues holding it back.

خیلی جالبه کامنت ها. سایت باید امتیاز دلخواه شما رو بده که معتبر باشه اگه امتیاز دلخواه رو نده از اعتبار ساقط میشه lol
یه زمانی گیم اسپات از اعتبار افتاده بود حالا IGN

View attachment 69277
اگه منو میگی گفتم سایت های مهم غیر از IGN بالا دادند حالا اگه شما digital trends برات معتبره مشکلی نیست حرص نخور

fwq_tlg_m.png

امتیازات تقریبا در اون حدی هست که انتظار داشتم.بازی متفاوتی هست و من به شخصه با این رنج امتیازی حتما تجربه اش میکنم.کلا جیزی نیست که در مدیوم بازی های AAA زیاد این روزها اتفاق بیفته و به نظرم نباید از دست داد (البته بعد معقول شدن قیمت).:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or