امتیازات Street Fighter V

بازم خدا پدر نامکو رو بیامرزه که داره بازی رو کامل میکنه بعد میخواد منتشر کنه!حالا هرچیم میخواد طولش بده.خداروشکر نامکو هم اهل دی ال سی و این چیزا نیست که بچپونه به ملت
شانس بیاری ناروتو فنا این جمله رو نبینند وگرنه فکر کنم دل پری در این زمینه داشته باشن :دی

شانس بیاری ناروتو فنا این جمله رو نبینند وگرنه فکر کنم دل پری در این زمینه داشته باشن :دی

والا من از نسخه 2 تکن رو بازی میکردم ولی هیچوقت ندیدم نامکو واسشون دی ال سی داستانی یا چیزی معرفی کنه:d
واسه سری سولز و بلادبورن دی ال سی داد ولی قبلش بازیاش کامل بودن و نمیشه بگی از بازی زده بود و کرده بود دی ال سی!:d
در ضمن منم اصلا ناروتو بازی نکردم نمیدونم چی به چیه و جریان دی ال سی چیه:-/

بازم خدا پدر نامکو رو بیامرزه که داره بازی رو کامل میکنه بعد میخواد منتشر کنه!حالا هرچیم میخواد طولش بده.خداروشکر نامکو هم اهل دی ال سی و این چیزا نیست که بچپونه به ملت
اتفاقاً شخصاً آرزوم اینه که نامکو، تکن هفت رو همین الان تو همین وضعیتی که هست، روی کنسول یا PC عرضه کنه!

داستان نمی‌خوام.
سینگل‌پلیر کانتنت نمی‌خوام.
کنترلر رو خودم یه جوری می‌شناسونم به بازی.

اما آیا نامکو هم بلده Netcode به خوبی‌ِ Street Fighter V بنویسه برای Tekken 7؟!

اتفاقاً شخصاً آرزوم اینه که نامکو، تکن هفت رو همین الان تو همین وضعیتی که هست، روی کنسول یا PC عرضه کنه!

داستان نمی‌خوام.
سینگل‌پلیر کانتنت نمی‌خوام.
کنترلر رو خودم یه جوری می‌شناسونم به بازی.

اما آیا نامکو هم بلده Netcode به خوبی‌ِ Street Fighter V بنویسه برای Tekken 7؟!

والا اینی که گفتین من خودمم نمیدونم چی هست و باید از خودش سوال کنین:d

اتفاقا برای من محتویات سینگل و داستانی خیلی خیلی مهمه و وقایع و داستانای تکن رو از اولش دنبال کردم
آنلاینش هم اصلا واسم مهم نیست و فقط مولتی اونم به صورت آفلاین مهمه واسم

والا من از نسخه 2 تکن رو بازی میکردم ولی هیچوقت ندیدم نامکو واسشون دی ال سی داستانی یا چیزی معرفی کنه:d
واسه سری سولز و بلادبورن دی ال سی داد ولی قبلش بازیاش کامل بودن و نمیشه بگی از بازی زده بود و کرده بود دی ال سی!:d
در ضمن منم اصلا ناروتو بازی نکردم نمیدونم چی به چیه و جریان دی ال سی چیه:-/

یعنی الان مشکل شما اینه که کپکام از SFV زده تا بعداً DLC رو مجانی بکنه توی پاچه ی ملت ؟! ;;) عجب !

یعنی الان مشکل شما اینه که کپکام از SFV زده تا بعداً DLC رو مجانی بکنه توی پاچه ی ملت ؟! ;;) عجب !

شاید این سیاه نمایی هم که برای sfv میشه درست نباشه ... ولی این اصرار شما هم برای اینکه این رو کار پسندیده و قهرمان منشانه نشون بدید .. برایت اکثریت غیر قابل درک و توجیه هستش ...

موضوع مجانی بودن نیست!
بازی The Witcher 3 هم کلی محتوای مجانی منتشر شد واسش!
ولی این بازی نصفه و نیمست و به نظر من بازی رو ناقص عرضه کردن!حالا این که هی پچ بدن درستش کنن چه ارزشی داره دقیقا؟
تنها توجیه این کار راضی نگه داشتن هوادارن سری و این بوده که بازی رو زود بدن و بشینن آنلاین بازی کنن!

شاید این سیاه نمایی هم که برای sfv میشه درست نباشه ... ولی این اصرار شما هم برای اینکه این رو کار پسندیده و قهرمان منشانه نشون بدید .. برایت اکثریت غیر قابل درک و توجیه هستش ...

برای اینکه این اکثریتی که داری بهشون اشاره میکنی اصن زحمت خوندن پست های منو به خودشون نمیدن :

ببین شهاب من به هیچ وجه منکر یه سری کمبود محتوای بازی نیستم ، کاملاً هم قبول دارم ولی با شرایط فعلی SF V ، همچین چیزی آنچنان هم حاد نیست چون نه تنها کمتر از 2-3 هفته ی دیگه کلی محتوای رایگان به بازی اضافه میشه...
SFV بازی بدی نبوده ، لانچ بدی داشته !

بقیه چیزایی هم که گفتم توضیح بوده ... حالا مشکل از زبان فارسیه یا مانیتور کامپیوتر نمی دونم ولی من از چیزی دفاع نکردم. کل حرفی که دارم میزنم اینه که بازی این ایرادات رو داره ، قبول. ولی اینا چیزی از ساختار عالی بازی کم نمی کنه. ببین اینجا عادت شده همه چیز با همدیگه قاطی بشه. اینکه اینجا متا پایینه به این معنی نیست که بازی بده یا بدرد نمیخوره (چیزی که به عینه داره روش پافشاری میشه و هر کسی هر چیزی حتی دِلی هم شده به بازی گیر میده) بلکه به این معنیه که خوبیش سرجاشه ولی شاید از دید بعضیا ارزش اون قیمت رو درحال حاضر نداشته باشه. یکی از بزرگترین مشکلات متا همینه ! شما دو تا بازی داری با یه رنج نمره ، یکی از پایبست ویرانه و هیچ چیزش درست و درمون نیست و نمیشه بازیش کرد. اون یکی هم همون رنج نمره رو گرفته ، بازی خودش عالیه ولی از یه بخش دیگه که شاید ضروری نباشه (حالا با اینش زیاد کار نداریم) کم گذاشته. حالا این وسط برای زهر چشم گرفتن یا تحریم این نوع حرکات ، نمره های داغونی بهش دادن.خب همچین چیزی نمی ده داغون بودن بازی رو ! این چیزیه که توی نمره و متا نمیشه نشونش داد و تفاوتش رو بیان کرد. منم اگه چند روزه دارم پست میدم و بحث میکنم دارم سعی میکنم این مفهوم رو برسونم.

===

ظاهراً این بحث کلاً نمی خواد به نتیجه برسه ... هر کسی که باید تا الان فهمیده. بقیه هم هر طور دوست دارن می تونن ادامه بدن ، من دیگه حرفی ندارم.

آخرین ویرایش:
مورد سباه نمایی نیست، مورد اینه که دقیق ملت بدونن تو بازی چی هست و چی نیست. مهم اینه که نیان بازی رو نصفه بدن با قیمت کامل. ایشون هم نارنجک بسته به کمرش اومده وسط خیلی رک داره می گه بازی نصفه نیمه دادن هیچ مشکلی نداره. والا این ایندی ها هم اینقدر رو دار نیستن بازی رو قبل از کامل شدن با قیمت کامل بدن دست ملت.

مورد سباه نمایی نیست، مورد اینه که دقیق ملت بدونن تو بازی چی هست و چی نیست. مهم اینه که نیان بازی رو نصفه بدن با قیمت کامل. ایشون هم نارنجک بسته به کمرش اومده وسط خیلی رک داره می گه بازی نصفه نیمه دادن هیچ مشکلی نداره. والا این ایندی ها هم اینقدر رو دار نیستن بازی رو قبل از کامل شدن با قیمت کامل بدن دست ملت.

والا منم همینو میگم. همین دوستمون Kaine کم مونده با Dragonuv ترورم کنه:|خب من بازی رو گرفتم البته کرک شده!میخواستم اگه خوبه اوریجینال بگیرم واسه استیم!اصلا نفهمیدم کمبو چیه فن چیه حرکت چیه.هرچی هم بازی میکنم نمیفهمم و دستم نمیاد که چجووریه.بخش آموزشی هم نداره.به نظر شما اگه من این بازی رو 60 دلار داده بودم خریده بودم انصاف بود؟؟؟؟

والا منم همینو میگم. همین دوستمون Kaine کم مونده با Dragonuv ترورم کنه:|خب من بازی رو گرفتم البته کرک شده!میخواستم اگه خوبه اوریجینال بگیرم واسه استیم!اصلا نفهمیدم کمبو چیه فن چیه حرکت چیه.هرچی هم بازی میکنم نمیفهمم و دستم نمیاد که چجووریه.بخش آموزشی هم نداره.به نظر شما اگه من این بازی رو 60 دلار داده بودم خریده بودم انصاف بود؟؟؟؟

یعنی کمبولیست هم نداره؟؟؟؟؟؟؟:-o

یعنی کمبولیست هم نداره؟؟؟؟؟؟؟:-o
داره ولی انگار Tutorial درست و حسابی نداره.

- - -ویرایش - - -

کلا من مدت طولانی هست هیچ بازی رو همون موقع نه می خرم نه حتی بازی می کنم. کلا باید یکی دو ماه وقت داد تا بازی رو بیاد بعد بازی کرد این روزا. به قول یه عمویی این ورژن بازی باید نوشته بشه SF V: new players get the F out

==========================================================================
کلا به سیستم بدی تو این fighting scene هست اونا فقط خودشون رو داخل آدم حساب می کنن بقیه رو نه. واسه همینه مثلا Story mode رو چون برای خودشون ارزش نداره پس به نظرشون هر کس میخوادش الکی گیر می ده. کلا دوست دارن سیستم بازی بسته بمونه، کسی هم نتونه بیاد وسط مگر اینکه خوره این بازی باشه. واسشون یه مد آنلاین کافیه و بقیه مد ها رو آدم حساب نمی کنن. متوجه نیستن که همه فن کشته مرده بازی نیستن و از اینکه بازی نصفه زودتر بیاد شادی نمی کنن. همین میشه که تو این موارد یه سری حرکات اینجوری هم که دیگه تابلو هست، ازش دفاع جانانه میشه. همیشه هم با این انشا شروع میشه که درسته بازی کمبود داره، جند جمله بعد می رسه به اینکه بهترین بازیه و اون کمبود ها اصلا مهم نیست هر کس نقد داره الکی گیر میده.
اون داستان DLC مجانی هم خنده داره، همونطور که گفتم برای بازی کردن یه لباس باید 900 match بازی کنی. واسه کارکتر رو خدا می دونه چند تا. Ubisoft میاد این کار رو می کنه (به حق) نقد میشه، واسه این بازی این کار رو می کنن کلی هم حمایت میشه کف و سوت میزنن. من خیلی بعید می دونم آزاد کردن این چیزا تو بازی به این راحتی باشه، مگه برای کسی که کاملا حرفه ای این رو بازی کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or