Namco?بازم خدا پدر نامکو رو بیامرزه که داره بازی رو کامل میکنه بعد میخواد منتشر کنه!حالا هرچیم میخواد طولش بده.خداروشکر نامکو هم اهل دی ال سی و این چیزا نیست که بچپونه به ملت
شانس بیاری ناروتو فنا این جمله رو نبینند وگرنه فکر کنم دل پری در این زمینه داشته باشنبازم خدا پدر نامکو رو بیامرزه که داره بازی رو کامل میکنه بعد میخواد منتشر کنه!حالا هرچیم میخواد طولش بده.خداروشکر نامکو هم اهل دی ال سی و این چیزا نیست که بچپونه به ملت
شانس بیاری ناروتو فنا این جمله رو نبینند وگرنه فکر کنم دل پری در این زمینه داشته باشن![]()
اتفاقاً شخصاً آرزوم اینه که نامکو، تکن هفت رو همین الان تو همین وضعیتی که هست، روی کنسول یا PC عرضه کنه!بازم خدا پدر نامکو رو بیامرزه که داره بازی رو کامل میکنه بعد میخواد منتشر کنه!حالا هرچیم میخواد طولش بده.خداروشکر نامکو هم اهل دی ال سی و این چیزا نیست که بچپونه به ملت
اتفاقاً شخصاً آرزوم اینه که نامکو، تکن هفت رو همین الان تو همین وضعیتی که هست، روی کنسول یا PC عرضه کنه!
داستان نمیخوام.
سینگلپلیر کانتنت نمیخوام.
کنترلر رو خودم یه جوری میشناسونم به بازی.
اما آیا نامکو هم بلده Netcode به خوبیِ Street Fighter V بنویسه برای Tekken 7؟!
والا من از نسخه 2 تکن رو بازی میکردم ولی هیچوقت ندیدم نامکو واسشون دی ال سی داستانی یا چیزی معرفی کنه:d
واسه سری سولز و بلادبورن دی ال سی داد ولی قبلش بازیاش کامل بودن و نمیشه بگی از بازی زده بود و کرده بود دی ال سی!:d
در ضمن منم اصلا ناروتو بازی نکردم نمیدونم چی به چیه و جریان دی ال سی چیه![]()
یعنی الان مشکل شما اینه که کپکام از SFV زده تا بعداً DLC رو مجانی بکنه توی پاچه ی ملت ؟!عجب !
هااا، اصلا خبر نداشتم داره میاد! بسیار هم خوب.آره واسه بازی تکن که توی سال جاری عرضه میشه
یعنی الان مشکل شما اینه که کپکام از SFV زده تا بعداً DLC رو مجانی بکنه توی پاچه ی ملت ؟!عجب !
شاید این سیاه نمایی هم که برای sfv میشه درست نباشه ... ولی این اصرار شما هم برای اینکه این رو کار پسندیده و قهرمان منشانه نشون بدید .. برایت اکثریت غیر قابل درک و توجیه هستش ...
ببین شهاب من به هیچ وجه منکر یه سری کمبود محتوای بازی نیستم ، کاملاً هم قبول دارم ولی با شرایط فعلی SF V ، همچین چیزی آنچنان هم حاد نیست چون نه تنها کمتر از 2-3 هفته ی دیگه کلی محتوای رایگان به بازی اضافه میشه...
SFV بازی بدی نبوده ، لانچ بدی داشته !
مورد سباه نمایی نیست، مورد اینه که دقیق ملت بدونن تو بازی چی هست و چی نیست. مهم اینه که نیان بازی رو نصفه بدن با قیمت کامل. ایشون هم نارنجک بسته به کمرش اومده وسط خیلی رک داره می گه بازی نصفه نیمه دادن هیچ مشکلی نداره. والا این ایندی ها هم اینقدر رو دار نیستن بازی رو قبل از کامل شدن با قیمت کامل بدن دست ملت.شاید این سیاه نمایی هم که برای sfv میشه درست نباشه ... ولی این اصرار شما هم برای اینکه این رو کار پسندیده و قهرمان منشانه نشون بدید .. برایت اکثریت غیر قابل درک و توجیه هستش ...
مورد سباه نمایی نیست، مورد اینه که دقیق ملت بدونن تو بازی چی هست و چی نیست. مهم اینه که نیان بازی رو نصفه بدن با قیمت کامل. ایشون هم نارنجک بسته به کمرش اومده وسط خیلی رک داره می گه بازی نصفه نیمه دادن هیچ مشکلی نداره. والا این ایندی ها هم اینقدر رو دار نیستن بازی رو قبل از کامل شدن با قیمت کامل بدن دست ملت.
والا منم همینو میگم. همین دوستمون Kaine کم مونده با Dragonuv ترورم کنهخب من بازی رو گرفتم البته کرک شده!میخواستم اگه خوبه اوریجینال بگیرم واسه استیم!اصلا نفهمیدم کمبو چیه فن چیه حرکت چیه.هرچی هم بازی میکنم نمیفهمم و دستم نمیاد که چجووریه.بخش آموزشی هم نداره.به نظر شما اگه من این بازی رو 60 دلار داده بودم خریده بودم انصاف بود؟؟؟؟
داره ولی انگار Tutorial درست و حسابی نداره.یعنی کمبولیست هم نداره؟؟؟؟؟؟؟:-o
کلا من مدت طولانی هست هیچ بازی رو همون موقع نه می خرم نه حتی بازی می کنم. کلا باید یکی دو ماه وقت داد تا بازی رو بیاد بعد بازی کرد این روزا. به قول یه عمویی این ورژن بازی باید نوشته بشه SF V: new players get the F outوالا منم همینو میگم. همین دوستمون Kaine کم مونده با Dragonuv ترورم کنهخب من بازی رو گرفتم البته کرک شده!میخواستم اگه خوبه اوریجینال بگیرم واسه استیم!اصلا نفهمیدم کمبو چیه فن چیه حرکت چیه.هرچی هم بازی میکنم نمیفهمم و دستم نمیاد که چجووریه.بخش آموزشی هم نداره.به نظر شما اگه من این بازی رو 60 دلار داده بودم خریده بودم انصاف بود؟؟؟؟