البته یوزر اسکور متا کاملا مشخصه که طرفدارها چقدر با بازی حال کردن!:d
3.2 میانگین یوزر اسکور
خوب اون به همت شما فن های مایکرو وابسته هست. همینطور که انرژی میزارید با ان مدل یوزر جدید میایید اینجا کامنت میدید تو حوزه یوزر اسکور هم در ابعاد جهانی حسابی فعالید.
بالاخره یه توجیحی پیدا میکنید!:-*
طبق صحبت های شما همه اونهایی که نمره پایین دادن طرفدارهای ماکروسافت بودن و هر کسی هم که بگه بازی ضعیفه از جبهه دشمنه....
حالا واسه من جای سواله که این بازی با این فن بیس قوی به قول شما چجوری نتونسته میانگین امتیاز ها رو متوسط نگه داره و نزاره ما مثلا ماکرو فن ها امتیازشو بیاریم پایین؟؟؟؟![]()
بالاخره یه توجیحی پیدا میکنید!:-*
طبق صحبت های شما همه اونهایی که نمره پایین دادن طرفدارهای ماکروسافت بودن و هر کسی هم که بگه بازی ضعیفه از جبهه دشمنه....
حالا واسه من جای سواله که این بازی با این فن بیس قوی به قول شما چجوری نتونسته میانگین امتیاز ها رو متوسط نگه داره و نزاره ما مثلا ماکرو فن ها امتیازشو بیاریم پایین؟؟؟؟![]()
والا ما 29 نفر یوزر ایرانی که بازیو خریدیم مشکلی ندیدیم تو بازی همه هم داریم خوش و خرم دوره هم بازی میکنیمشما مشکل داری بازی نکن !!! تا حاالا تو زندگیت SF زدی که نظر میدی عزیز من؟ تنها مشکل بازی نبود کانتنت هست که همش تو مارچ ریلیس میشه
![]()
دوستان طوری میگید تنها ایراد بازی کمبود کانتنت هست که انگار خیلی مشکل کوچیکیه!!! ضمن اینکه شما فکر کن من اولین باره میخوام این سری رو بازی کنم، آیا به اندازه بقیه که حرفهای و قدیمی استریت فایتر اند حق ندارم؟؟؟ نمیتونم مطالبات به حق خودم رو داشته باشم؟!
---------------------------------------------
تحلیل VG هم تو یادداشت زیر دقیقا درباره غیر حرفهای ها درسته... کپکام عملا توهین کرد با عرضه بازی به این شکل به خیل عظیمی از کسایی که حرفهای این سری نبودند...
http://www.vg247.com/2016/02/24/street-fighter-5-launch-is-a-big-****با-you-to-casual-players/
والا ما 29 نفر یوزر ایرانی که بازیو خریدیم مشکلی ندیدیم تو بازی همه هم داریم خوش و خرم دوره هم بازی میکنیمشما مشکل داری بازی نکن !!! تا حاالا تو زندگیت SF زدی که نظر میدی عزیز من؟ تنها مشکل بازی نبود کانتنت هست که همش تو مارچ ریلیس میشه
![]()
اساتید میشه تو یه تاپیک پست ندید و نابودش نکنید ؟ بازی ضعیف؟
البته یوزر اسکور متا کاملا مشخصه که طرفدارها چقدر با بازی حال کردن!:d
3.2 میانگین یوزر اسکور
میشه کمتر حرف بزنی ؟ اگه بازی کرده بودی که اینقدر حرف بی خود و بی دلیل نمی زدی پسر خوب منم میشینم ریلیس میشه وو بعدم بیشتر از همین 20 نفر هم دووم نمیارن استریف فایتر بازی کنن خیالت راحت!به جامعه 29 نفری شما تبریک میگم به خاطر این افتخار بزرگ!
نه فقط شما SF بازی کردی و هیچ کسی تا حالا بازی نکرده و امثال من که از زمان NES دارن SF بازی میکنن هم هیچی حالیشون نیست از نظر شما
شمام بشین تا ریلیز شه:-*
- - -ویرایش - - -
ببخشید که تو تاپیک شما پست میدم و خبر نداشتم تاپیک ها هم تحت مالکلیت یه سری یوزر هاست![]()
شما فایتینگ بازی؟ متوجه هستی که Gameplay و مکانیزم بازی مهمه ؟ برای منی که فقط میخوام با دوستام انلاین بزنمم کمبو تست کنم بازی کامل و کامل هست ولی بزای یه Casual گیمر شاید تو ذوفش بزنه که بازی سینگل نداره ( که کلا Story mode یه چیزه بیخود برای بازی فایتینگ هست) و منم باز میگم توجیح نمیکنم ولی حرفای یه مشت آدم مسخره که چیزی از بازی فایتینگ و SF نمیدونم اعصاب آدم رو خرد میکنه !!!