با چند ساعت بازی کردن که نمیشه تمام فوت و فن اون بازی رو یاد گرفت:d چرا میگن تکن و استریت فایتر فایتینگ های خیلی حرفه ای هستند. بیخود که نگفتن. باید چند ماه بازی کنی تا تازه یه چیزایی ازش حالیت شه اونم در حد یه مبتدی واسه حرفه ای شدن هم که باید سالهای زیادی بازیش کنی:d بعد وجدانا این انصافه کلی زحمت کشیدن تا تونستن این بازی رو بسازن بعد شما با کرک شده مجانی اون بازی رو تجربه کنی ؟؟!!:dوالا منم همینو میگم. همین دوستمون Kaine کم مونده با Dragonuv ترورم کنهخب من بازی رو گرفتم البته کرک شده!میخواستم اگه خوبه اوریجینال بگیرم واسه استیم!اصلا نفهمیدم کمبو چیه فن چیه حرکت چیه.هرچی هم بازی میکنم نمیفهمم و دستم نمیاد که چجووریه.بخش آموزشی هم نداره.به نظر شما اگه من این بازی رو 60 دلار داده بودم خریده بودم انصاف بود؟؟؟؟
با چند ساعت بازی کردن که نمیشه تمام فوت و فن اون بازی رو یاد گرفت:d چرا میگن تکن و استریت فایتر فایتینگ های خیلی حرفه ای هستند. بیخود که نگفتن. باید چند ماه بازی کنی تا تازه یه چیزایی ازش حالیت شه اونم در حد یه مبتدی واسه حرفه ای شدن هم که باید سالهای زیادی بازیش کنی:d بعد وجدانا این انصافه کلی زحمت کشیدن تا تونستن این بازی رو بسازن بعد شما با کرک شده مجانی اون بازی رو تجربه کنی ؟؟!!:d
با چند ساعت بازی کردن که نمیشه تمام فوت و فن اون بازی رو یاد گرفت:d چرا میگن تکن و استریت فایتر فایتینگ های خیلی حرفه ای هستند. بیخود که نگفتن. باید چند ماه بازی کنی تا تازه یه چیزایی ازش حالیت شه اونم در حد یه مبتدی واسه حرفه ای شدن هم که باید سالهای زیادی بازیش کنی:d بعد وجدانا این انصافه کلی زحمت کشیدن تا تونستن این بازی رو بسازن بعد شما با کرک شده مجانی اون بازی رو تجربه کنی ؟؟!!:d
شرمنده دوست عزیز ولی نه تنها این مطلب در مورد سایر بازیهای سبک صدق میکنه بلکه سوای از دنیای بازی کلا هر فعالیتی که به صورت رقابتی باشه و توانایی پیشرفت کردن توش وجود داشته باشه به همین صورته. اونی که میخواد یه فوتبالیست حرفهای بشه مطمئنا نمیتونه و نباید توقع داشته باشه که با یه هفته تمرین کردن جلوی مسی و رونالدو در بیاد و در حد اونا بازی کنه. SFV و هر بازی رقابتی دیگهای که گیم پلی عمیقی داشته باشه هم دقیقا به همین صورته و این مسئله به هیچ عنوان یه ایراد به حساب نمیاد.اینکه یک آموزش مناسب توی بازی نذاشتن و برای بدست آوردن یک شناخت کلی/اولیه از تمام فوت و فنهاش به قول شما باید چند ماه وقت صرف کرد هم ضعف بازی هست، نه نقطه قوتش. ضمناً برای ساخت همه بازیها زحمت کشیده میشه.
دوست عزیز شما اول بدون جریان چیه بعد بهش گیر بده. بخش داستانی بازی رو اگه بری خیلی راحت توی کمتر از ۲ ساعت پول خرید یه شخصیت و نصف (هر شخصیت 100هزار فایت مانی میخواد بخش داستانی 160هزار تا فایت مانی میده) گیرت میاد.اون داستان DLC مجانی هم خنده داره، همونطور که گفتم برای بازی کردن یه لباس باید 900 match بازی کنی. واسه کارکتر رو خدا می دونه چند تا. Ubisoft میاد این کار رو می کنه (به حق) نقد میشه، واسه این بازی این کار رو می کنن کلی هم حمایت میشه کف و سوت میزنن. من خیلی بعید می دونم آزاد کردن این چیزا تو بازی به این راحتی باشه، مگه برای کسی که کاملا حرفه ای این رو بازی کنه.
مورد سباه نمایی نیست، مورد اینه که دقیق ملت بدونن تو بازی چی هست و چی نیست. مهم اینه که نیان بازی رو نصفه بدن با قیمت کامل. ایشون هم نارنجک بسته به کمرش اومده وسط خیلی رک داره می گه بازی نصفه نیمه دادن هیچ مشکلی نداره. والا این ایندی ها هم اینقدر رو دار نیستن بازی رو قبل از کامل شدن با قیمت کامل بدن دست ملت.
شرمنده دوست عزیز ولی نه تنها این مطلب در مورد سایر بازیهای سبک صدق میکنه بلکه سوای از دنیای بازی کلا هر فعالیتی که به صورت رقابتی باشه و توانایی پیشرفت کردن توش وجود داشته باشه به همین صورته. اونی که میخواد یه فوتبالیست حرفهای بشه مطمئنا نمیتونه و نباید توقع داشته باشه که با یه هفته تمرین کردن جلوی مسی و رونالدو در بیاد و در حد اونا بازی کنه. SFV و هر بازی رقابتی دیگهای که گیم پلی عمیقی داشته باشه هم دقیقا به همین صورته و این مسئله به هیچ عنوان یه ایراد به حساب نمیاد.
درسته که بازی از کمبود محتوا رنج میبره (و داشتن یه بخش آموزشی ساده برای یاد دادن موارد خیلی پایهای به بازیکنای تازه وارد هم مطمئنا جزیی از اوناست) ولی دیگه خواهشا سعی نکنید همه چیز رو بد جلوه بدید.
تورو خدا ببینید چه کسانی تو این تاپیک میان:d طرف تو عمرش یه دست فایتینگ بازی نکرده بعد انتظارات فراونی هم داره. دوستان بارها گفتند و منم بازم میگم درسته بازی یه سری کمبودها داره و منکرش نیستیم ولی این کمبودها در آینده ای نه چندان دور رفع میشه. یه مقدار سطح اطلاعاتتو ببر بالا که یه سری چیزا یه طوری بنظرت نرسه:d انتظار دارین یه بازی حرفه ای رو در چند ساعت فول فول شی بعد برید Evo قهرمان هم بشید:d بیشتر از اینم جوابتو نمیدم چون اصن ارزش نداره آدم وقتش رو تلف کنهجمله آخرتون هم باز نمیفهمم یعنی چی؟ من چه چیزی رو بد جلوه دادم؟ یه دوستی اومد از نبود این قابلیت طوری صحبت کرد که انگار یک مزیت هست و من صرفاً جواب ایشون رو دادم، الان سیاه نمایی از کجا سر و کلش پیدا شده خدا داند.
تورو خدا ببینید چه کسانی تو این تاپیک میان:d طرف تو عمرش یه دست فایتینگ بازی نکرده بعد انتظارات فراونی هم داره. دوستان بارها گفتند و منم بازم میگم درسته بازی یه سری کمبودها داره و منکرش نیستیم ولی این کمبودها در آینده ای نه چندان دور رفع میشه. یه مقدار سطح اطلاعاتتو ببر بالا که یه سری چیزا یه طوری بنظرت نرسه:d انتظار دارین یه بازی حرفه ای رو در چند ساعت فول فول شی بعد برید Evo قهرمان هم بشید:d بیشتر از اینم جوابتو نمیدم چون اصن ارزش نداره آدم وقتش رو تلف کنه
جالبیه متا اینه که هرکسی به خودش اجازه میده در هر موردی نظر بده
اصن نمیدونه فایتینگ چیه یا کلا Street Fighter چیه ، اما چون متا از 94 اومده رو 79 پس حمله کنیم !!
منظور از بخش آموزشی چیه ؟ در مورد مشت و لگد و Special Moves توضیح میده همینطور Critical Art و بقیه چیزا که داخل کامند لیست هستش
بخش Trial هم چند روز یگه میاد که کمبو زدن رو توضیح میده ( انتظار ندارید که زااارت همه پلیرها کمبو زن بشن ؟؟ )
گفتنی ها بارها و بارها گفته شد اما دوستان نمیخوان متوجه بشن ، خسته نکنید خودتونو
موفق باشیم
اولاً که تا همین پیش پای شما داشتم بهترین فایتینگ نسل رو بازی میکردم، ثانیاً این چیزی هست که حتی در نقدهای بازی هم بهش اشاره شده، ثالثاً انقدر حرفه ای، حرفه ای نکنید، رابعاً از قهرمانهای EVO که یک صدم شما هم غرور ندارن صحبت نکنید و مایه نذارید، خامساً جواب داشتید جواب میدادید بجای اینکه توهین کنید. نمیخواید وقتتون رو هدر بدید ایرادی نداره، ولی دیگه انصافاً وقت ما رو هم هدر ندید.
چون شخصاً میشناسمت و رو در رو دیدمت میگم، که دروغ هم نیست. اون موقع که شما هنوز به دنیا نیومده بودی میدونستم فایتینگ چیه و فایتینگ هم میزدم. برای بخش آموزش هم دو کلمه "dojo mode" رو سرچ کنی "تفاوت رو احساس میکنی" پس لطفاً ... .
NaViD iii Please!
بنظر منم کسانی که از بازی راضی هستن و دارن لذتش رو میبرن، برن به بازیشون برسن مابقی هم که شاگی هستن که حقم هم دارن باشن بیان کامنت بزارنبه نظر من درسته این امتیازات پایین به معنی بد شدن گیم پلی بازی نیست و کسایی که فقط گیم پلی و آنلاین و ... براشون مهمه راضی هستن اما کمبود امکانات - یجورایی ناقص عرضه شدن بازی - و کلا رسیدن از متای +90 به 78، حالا به هر دلیل که هست، ضعف و نکته منفیه.