امتیازات Street Fighter V

والا منم همینو میگم. همین دوستمون Kaine کم مونده با Dragonuv ترورم کنه:|خب من بازی رو گرفتم البته کرک شده!میخواستم اگه خوبه اوریجینال بگیرم واسه استیم!اصلا نفهمیدم کمبو چیه فن چیه حرکت چیه.هرچی هم بازی میکنم نمیفهمم و دستم نمیاد که چجووریه.بخش آموزشی هم نداره.به نظر شما اگه من این بازی رو 60 دلار داده بودم خریده بودم انصاف بود؟؟؟؟
با چند ساعت بازی کردن که نمیشه تمام فوت و فن اون بازی رو یاد گرفت:d چرا میگن تکن و استریت فایتر فایتینگ های خیلی حرفه ای هستند. بیخود که نگفتن. باید چند ماه بازی کنی تا تازه یه چیزایی ازش حالیت شه اونم در حد یه مبتدی واسه حرفه ای شدن هم که باید سالهای زیادی بازیش کنی:d بعد وجدانا این انصافه کلی زحمت کشیدن تا تونستن این بازی رو بسازن بعد شما با کرک شده مجانی اون بازی رو تجربه کنی ؟؟!!:d

آخرین ویرایش:
با چند ساعت بازی کردن که نمیشه تمام فوت و فن اون بازی رو یاد گرفت:d چرا میگن تکن و استریت فایتر فایتینگ های خیلی حرفه ای هستند. بیخود که نگفتن. باید چند ماه بازی کنی تا تازه یه چیزایی ازش حالیت شه اونم در حد یه مبتدی واسه حرفه ای شدن هم که باید سالهای زیادی بازیش کنی:d بعد وجدانا این انصافه کلی زحمت کشیدن تا تونستن این بازی رو بسازن بعد شما با کرک شده مجانی اون بازی رو تجربه کنی ؟؟!!:d

دوست عزیز بعد از بحث های زیادی که توی انجمن شد من تصمیم گرفتم اگر زمانی بازی روی پی سی اومد و کرک شد من نسخه کرکی رو یخورده بازی کنم و اگه لذت بردم اصلی رو بخرم تا حقوق سازنده رعایت بشه.
فکر نکنم کارم ایرادی داشته باشه!بازی هایی هم که بدرد نمیخورن چه کرکی گرفته باشن چه اصلی اصلا تموم نمیکنم و نیمه رهاشون میکنم!
و خدا رو شکر میکنم که این بازی کرک شد و اول تونستم تست کنم و 60 دلار رو بهاش ندادم
در مورد بازی هم خدمتتون بگم که شما 10 ساعت بازی کنی باید حداقل یچیزی حالیت بشه!من 10 ساعت بازی کردم بجز 3 تا حرکت توی کمبو لیست هیچی نتونستم بزنم:|

اینکه یک آموزش مناسب توی بازی نذاشتن و برای بدست آوردن یک شناخت کلی/اولیه از تمام فوت و فنهاش به قول شما باید چند ماه وقت صرف کرد هم ضعف بازی هست، نه نقطه قوتش. ضمناً برای ساخت همه بازیها زحمت کشیده میشه.

اینکه یک آموزش مناسب توی بازی نذاشتن و برای بدست آوردن یک شناخت کلی/اولیه از تمام فوت و فنهاش به قول شما باید چند ماه وقت صرف کرد هم ضعف بازی هست، نه نقطه قوتش. ضمناً برای ساخت همه بازیها زحمت کشیده میشه.
شرمنده دوست عزیز ولی نه تنها این مطلب در مورد سایر بازی‌های سبک صدق میکنه بلکه سوای از دنیای بازی کلا هر فعالیتی که به صورت رقابتی باشه و توانایی پیشرفت کردن توش وجود داشته باشه به همین صورته. اونی که میخواد یه فوتبالیست حرفه‌ای بشه مطمئنا نمیتونه و نباید توقع داشته باشه که با یه هفته تمرین کردن جلوی مسی و رونالدو در بیاد و در حد اونا بازی کنه. SFV و هر بازی رقابتی دیگه‌ای که گیم پلی عمیقی داشته باشه هم دقیقا به همین صورته و این مسئله به هیچ عنوان یه ایراد به حساب نمیاد.

درسته که بازی از کمبود محتوا رنج میبره (و داشتن یه بخش آموزشی ساده برای یاد دادن موارد خیلی پایه‌ای به بازیکنای تازه وارد هم مطمئنا جزیی از اوناست) ولی دیگه خواهشا سعی نکنید همه چیز رو بد جلوه بدید.

اون داستان DLC مجانی هم خنده داره، همونطور که گفتم برای بازی کردن یه لباس باید 900 match بازی کنی. واسه کارکتر رو خدا می دونه چند تا. Ubisoft میاد این کار رو می کنه (به حق) نقد میشه، واسه این بازی این کار رو می کنن کلی هم حمایت میشه کف و سوت میزنن. من خیلی بعید می دونم آزاد کردن این چیزا تو بازی به این راحتی باشه، مگه برای کسی که کاملا حرفه ای این رو بازی کنه.
دوست عزیز شما اول بدون جریان چیه بعد بهش گیر بده. بخش داستانی بازی رو اگه بری خیلی راحت توی کمتر از ۲ ساعت پول خرید یه شخصیت و نصف (هر شخصیت 100هزار فایت مانی میخواد بخش داستانی 160هزار تا فایت مانی میده) گیرت میاد.

اگه فایت مانی که از تموم کردن بخش سوروایوال با تمام شخصیتا روی درجات سختی Normal و Easy بدست میاد رو هم بزاریم کنارش میشه بالغ بر 400 هزار فایت مانی که یعنی 4 تا شخصیت کاملا رایگان. حالا بخش Hard و Hell رو هم اگه بری باز یه عالمه فایت مانی دیگه گیرت میاد که راحت میتونی باهاشون هر ۶ شخصیت رو بخری. تازه اینا به جز چالنج های روزانه و بخش‌های جدید بازی هستن که توی مارچ به بازی اضافه میشن که قراره هر کدوم مقدار زیادی فایت مانی به بازیکن بدن. هر شخصیت جدید هم باز دوباره بخش داستانی و همین سوروایوال ها رو داره (در کنار مودهای جدیدی که به بازی اضافه میشن) که میشه ازشون فایت مانی بدست آورد.

حالا متوجه شدید چرا کسی به فایت مانی گیر نمیده؟ اصلا لازم نیست 900 تا مسابقه برای یه لباس یا 2000 تا مسابقه برای یه شخصیت بدیم چون از راه‌های دیگه میشه خیلی سریعتر مبلغ خیلی بیشتری فایت مانی بدست آورد.

مورد سباه نمایی نیست، مورد اینه که دقیق ملت بدونن تو بازی چی هست و چی نیست. مهم اینه که نیان بازی رو نصفه بدن با قیمت کامل. ایشون هم نارنجک بسته به کمرش اومده وسط خیلی رک داره می گه بازی نصفه نیمه دادن هیچ مشکلی نداره. والا این ایندی ها هم اینقدر رو دار نیستن بازی رو قبل از کامل شدن با قیمت کامل بدن دست ملت.

من با هر دو دیدگاه الان مشکل دارم .... هم اونایی که تا متا میاد پایین میان از اب گل الود ماهی بگیرن ... و بحث های تخریبی و vs وسط بکشن ... همه کسایی که حمایت میکنن .
سیاه نمایی صورت گرفته .. مثل همین ۹۰۰ یا ۲۰۰۰ تا مبارزه برای گرفتن یه کاستوم یا کارکتر... در حالی که همونطور اقا علی توضیح دادن راه های زیادی برای گرفتن فایت مانی هست که نیاز نیست اینطور به خودتون عذاب بدید .
..............

اقا احسان ... همین کلمه مجانی که با خوشحالی بیان میکنید تو اکثر پستاتون ... همین اولین چیزیه که غیر قابل درکه ... ببخشید مگه شما بازی رو پنج دلار خریدید که باقی محتویاتش مجانی باشه . بازی شصت دلاره و چیزایی که حداقل تا یکی دو سال اینده میدن دست مشتری ..چیزی که باید تو دیسک روز اول به این قیمت موجود میبود ... پس به نظر من کسی چیزی مجانی دست کسی نمیده ...

ضمن اینکه شما اشتباه برداشت کردید کسایی که میان به نحوه عرضه بازی گیر میدن ..نه هیتر هستن نه میگن ..استریت فایتر چقدر بده .. اخ اخ ... دارن به استراتژی اسف ناک کپکام گیر میدن که شیوه جدیدی در عرضه بازی به وجود اورده ... من خودمم همون روز اول پست گذاشتم بازی این کم و کسری ها رو داره و حتمالا متاش میاد پایین .. فردا متا کم شد نیاید به خود بازی گیر بدید.

..........

در مورد یاد گیری بازی فایتینگ از jrpg هم بیشتر صبر و حوصله میخواد و اعصابت رو خراب میکنه.... نمیشه یه ساعته یا یه روزه یه کارکتر رو فول شی .. اونم سخت ترین نوع از بازی های فایتینگ ... همین تیکن که من دارم از تیکن ۳_ ۱۹۹۸ بازی میکنم و از تیکن ۵ دارم پیگیر و رقابتی بازی میکنم .. هنوز که هنوز تو زدن خیلی از کمبو ها مشکل دارم و تازه این چند وقت اخیر دستم داره راه میفته ... اتفاقا تو مبحث تایمینگ کمبو ها تیکن شاید از همه سخت تر باشه

آخرین ویرایش:
شرمنده دوست عزیز ولی نه تنها این مطلب در مورد سایر بازی‌های سبک صدق میکنه بلکه سوای از دنیای بازی کلا هر فعالیتی که به صورت رقابتی باشه و توانایی پیشرفت کردن توش وجود داشته باشه به همین صورته. اونی که میخواد یه فوتبالیست حرفه‌ای بشه مطمئنا نمیتونه و نباید توقع داشته باشه که با یه هفته تمرین کردن جلوی مسی و رونالدو در بیاد و در حد اونا بازی کنه. SFV و هر بازی رقابتی دیگه‌ای که گیم پلی عمیقی داشته باشه هم دقیقا به همین صورته و این مسئله به هیچ عنوان یه ایراد به حساب نمیاد.

درسته که بازی از کمبود محتوا رنج میبره (و داشتن یه بخش آموزشی ساده برای یاد دادن موارد خیلی پایه‌ای به بازیکنای تازه وارد هم مطمئنا جزیی از اوناست) ولی دیگه خواهشا سعی نکنید همه چیز رو بد جلوه بدید.

منظورتون از جمله اول رو که متوجه نشدم، یعنی چی در مورد بازیهای دیگه صدق میکنه؟

در مورد بقیه پستتون هم این درسته که هر بازیی که بخواد بصورت رقابتی انجام بشه و قابلیت این کار رو هم داشته باشه ( بخصوص اونهایی که توی eSport هستن) برای بهترین شدن نیاز به تمرین و ممارست دارن. ولی این هیچ منافاتی با گنجاندن یک بخش آموزشی خوب نداره و هیچ دلیلی هم وجود نداره که نشه نکات و تکنیکهای سطح بالای مرسوم رو هم در غالب یک آموزش قرار بدن. مسأله این نیست که بازیباز حتماً به این تکنیکها مسلط بشه و بتونه توی سخت ترین مسابقات هم ازشون استفاده کنه. مسأله اینه که باهاشون آشنایی داشته باشه و بدون چنین چیزهایی هم توی بازی هستن و نبود یک همچین چیزی داخل بازی مسلماً یک ایراد هست. حالا این کمبود از نظر شما ساده شاید به نظر خیلیها خیلی مهم و کاربردی باشه. یاد دهی به عهده بازیساز هست و باید قوانین بازی رو آموزش بده ولی کسب مهارت و تبحر پیدا کردن در استفاده از اونها به عهده بازیباز هست و حرفی هم درش نیست.

جمله آخرتون هم باز نمیفهمم یعنی چی؟ من چه چیزی رو بد جلوه دادم؟ یه دوستی اومد از نبود این قابلیت طوری صحبت کرد که انگار یک مزیت هست و من صرفاً جواب ایشون رو دادم، الان سیاه نمایی از کجا سر و کلش پیدا شده خدا داند.

جمله آخرتون هم باز نمیفهمم یعنی چی؟ من چه چیزی رو بد جلوه دادم؟ یه دوستی اومد از نبود این قابلیت طوری صحبت کرد که انگار یک مزیت هست و من صرفاً جواب ایشون رو دادم، الان سیاه نمایی از کجا سر و کلش پیدا شده خدا داند.
تورو خدا ببینید چه کسانی تو این تاپیک میان:d طرف تو عمرش یه دست فایتینگ بازی نکرده بعد انتظارات فراونی هم داره. دوستان بارها گفتند و منم بازم میگم درسته بازی یه سری کمبودها داره و منکرش نیستیم ولی این کمبودها در آینده ای نه چندان دور رفع میشه. یه مقدار سطح اطلاعاتتو ببر بالا که یه سری چیزا یه طوری بنظرت نرسه:d انتظار دارین یه بازی حرفه ای رو در چند ساعت فول فول شی بعد برید Evo قهرمان هم بشید:d بیشتر از اینم جوابتو نمیدم چون اصن ارزش نداره آدم وقتش رو تلف کنه

جالبیه متا اینه که هرکسی به خودش اجازه میده در هر موردی نظر بده
اصن نمیدونه فایتینگ چیه یا کلا Street Fighter چیه ، اما چون متا از 94 اومده رو 79 پس حمله کنیم !!
منظور از بخش آموزشی چیه ؟ در مورد مشت و لگد و Special Moves توضیح میده همینطور Critical Art و بقیه چیزا که داخل کامند لیست هستش
بخش Trial هم چند روز یگه میاد که کمبو زدن رو توضیح میده ( انتظار ندارید که زااارت همه پلیرها کمبو زن بشن ؟؟ )
گفتنی ها بارها و بارها گفته شد اما دوستان نمیخوان متوجه بشن ، خسته نکنید خودتونو

موفق باشیم

به نظر من کلا نقد و بررسی و امتیاز بازی هایی مثل همین فایتینگ ها و یا بازی های ورزشی یا بازی هایی که اساسشون آنلاین هست نمیشه زیاد اعتنا کرد مخصوصا به امتیازها. چون این جور بازی ها به نظرم تو طول زمان مشکلات و خوبی هاشون مشخص میشه و با تجربه چند روزه این بازی ها، منتقد هر چه قدرم حرفه ای باشه نمیشه نقد و بررسی دقیقی انجام بده(بماند که خیلی از منتقدای امروزی واقعا مشخصه حرفه ای نیستن).
در مورد وضعیت SF V نظر شخصی من این بود که ای کاش بازی رو در حال حاضر با قیمت کمتر می فروختن و محتوایی رو که یک ساله آینده برنامه ریختن که رایگان(فایت مانی) عرضه کنن، به طور جدا می فروختن و قیمت اینا طوری انتخاب میشد که وقتی شما تمام این کانتنت های یکساله رو می خریدید با قیمت خود بازی که اول دادید جمعا 60 دلار می شد. من به عنوان یه مشتری برای یک بازی AAA این روش رو بهتر می پسندیدم تا روشی که الان کپکام برای بازی انتخاب کرده.

تورو خدا ببینید چه کسانی تو این تاپیک میان:d طرف تو عمرش یه دست فایتینگ بازی نکرده بعد انتظارات فراونی هم داره. دوستان بارها گفتند و منم بازم میگم درسته بازی یه سری کمبودها داره و منکرش نیستیم ولی این کمبودها در آینده ای نه چندان دور رفع میشه. یه مقدار سطح اطلاعاتتو ببر بالا که یه سری چیزا یه طوری بنظرت نرسه:d انتظار دارین یه بازی حرفه ای رو در چند ساعت فول فول شی بعد برید Evo قهرمان هم بشید:d بیشتر از اینم جوابتو نمیدم چون اصن ارزش نداره آدم وقتش رو تلف کنه

اولاً که تا همین پیش پای شما داشتم بهترین فایتینگ نسل رو بازی میکردم، ثانیاً این چیزی هست که حتی در نقدهای بازی هم بهش اشاره شده، ثالثاً انقدر حرفه ای، حرفه ای نکنید، رابعاً از قهرمانهای EVO که یک صدم شما هم غرور ندارن صحبت نکنید و مایه نذارید، خامساً جواب داشتید جواب میدادید بجای اینکه توهین کنید. نمیخواید وقتتون رو هدر بدید ایرادی نداره، ولی دیگه انصافاً وقت ما رو هم هدر ندید.

جالبیه متا اینه که هرکسی به خودش اجازه میده در هر موردی نظر بده
اصن نمیدونه فایتینگ چیه یا کلا Street Fighter چیه ، اما چون متا از 94 اومده رو 79 پس حمله کنیم !!
منظور از بخش آموزشی چیه ؟ در مورد مشت و لگد و Special Moves توضیح میده همینطور Critical Art و بقیه چیزا که داخل کامند لیست هستش
بخش Trial هم چند روز یگه میاد که کمبو زدن رو توضیح میده ( انتظار ندارید که زااارت همه پلیرها کمبو زن بشن ؟؟ )
گفتنی ها بارها و بارها گفته شد اما دوستان نمیخوان متوجه بشن ، خسته نکنید خودتونو

موفق باشیم

چون شخصاً میشناسمت و رو در رو دیدمت میگم، که دروغ هم نیست. اون موقع که شما هنوز به دنیا نیومده بودی میدونستم فایتینگ چیه و فایتینگ هم میزدم. برای بخش آموزش هم دو کلمه "dojo mode" رو سرچ کنی "تفاوت رو احساس میکنی" پس لطفاً ... .

NaViD iii Please!​

راسیتش بحث داره به سمت کنسول‌ها پیش میره و این اصلا خوب نیست!هر بازی ویژگی‌های خاص خودشو داره
همون قدری که ki داره به من الان حال میده مطمئنم که در اینده sfv بهم حال خواهد داد:دی همون طور که sfiv داد
هر کی هم که نقدی به بازی داره صرفا hater نیست وشاید دلش برای بازی میسوزه،چون دوست داره بهتر از این باشه :'(
انقدر جبهه نگیرین در مقابل هم،از بازیتون لذت ببرین :دی

به نظر من درسته این امتیازات پایین به معنی بد شدن گیم پلی بازی نیست و کسایی که فقط گیم پلی و آنلاین و ... براشون مهمه راضی هستن اما کمبود امکانات - یجورایی ناقص عرضه شدن بازی - و کلا رسیدن از متای +90 به 78، حالا به هر دلیل که هست، ضعف و نکته منفیه.

اینکه بگیم متا مهم نیست چون یه سری از فن های بازی اهمیتی نمیدن هم توجیح جالبی به نظر نمیرسه چون مخاطب بازی که قرار نیست فقط این افراد باشن. به هر صورت بازی باید مخاطب های جدید رو بکشه سمت خودش و یه بازی با متای +90 میتونست خیلی بهتر این کارو بکنه تا بازی فعلی. و در کل به نظر من کپکام حسابی گند زده.

آخرین ویرایش:
اولاً که تا همین پیش پای شما داشتم بهترین فایتینگ نسل رو بازی میکردم، ثانیاً این چیزی هست که حتی در نقدهای بازی هم بهش اشاره شده، ثالثاً انقدر حرفه ای، حرفه ای نکنید، رابعاً از قهرمانهای EVO که یک صدم شما هم غرور ندارن صحبت نکنید و مایه نذارید، خامساً جواب داشتید جواب میدادید بجای اینکه توهین کنید. نمیخواید وقتتون رو هدر بدید ایرادی نداره، ولی دیگه انصافاً وقت ما رو هم هدر ندید.

چون شخصاً میشناسمت و رو در رو دیدمت میگم، که دروغ هم نیست. اون موقع که شما هنوز به دنیا نیومده بودی میدونستم فایتینگ چیه و فایتینگ هم میزدم. برای بخش آموزش هم دو کلمه "dojo mode" رو سرچ کنی "تفاوت رو احساس میکنی" پس لطفاً ... .

NaViD iii Please!​

خب الان اینو نگی چی بگی پدر بزرگ مهربون
والا اینجور که تو میگی الان نزدیک 40 سالته با شناختی که دارم ازت و 3 4 سال پیش دیدمت ، هم سن تو بودم صبح تا شب پلاس نبودم طومار بنویسم تحویل ملت بدم که آخرش هیچی هم نداره
از پست های هوشمندانت مشخصه چقدر از فایتینگ سر در میاری

به نظر من درسته این امتیازات پایین به معنی بد شدن گیم پلی بازی نیست و کسایی که فقط گیم پلی و آنلاین و ... براشون مهمه راضی هستن اما کمبود امکانات - یجورایی ناقص عرضه شدن بازی - و کلا رسیدن از متای +90 به 78، حالا به هر دلیل که هست، ضعف و نکته منفیه.
بنظر منم کسانی که از بازی راضی هستن و دارن لذتش رو میبرن، برن به بازیشون برسن مابقی هم که شاگی هستن که حقم هم دارن باشن بیان کامنت بزارن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or