امتیازات Street Fighter V

یا اباالفضل !!! از یه فایتینگ توقع بخش داستانی دارید ؟!
.
آره بابا، انتظار یه چیزی رو داشتن که همه بازی های Fighting دارن خیلی بیخوده، کلا من اعتقاد دارم باید تا میشه امکانات بازی رو کمتر کرد. از قدیم می گن هر چی کمتر بهتر. به نظر من کل مد ها رو بندازن دور فقط یه انلاین بذارن کافیه. هر کسی هم دنبال چیز دیگه می گرده معلومه آدم نوب و داغونیه به fighting stick میگه گوش کوب.

خداوکیلی به چه وضعی افتادیم که کسایی پیدا می شن از هر حرکتی کاملا دفاع می کنن و هر کس که اشکال بگیره رو می برن زیر سوال!
این تیکه رو هم نفهمیدم:
لان Vanilla SF IV رو کسی نقد کرد ؟

پس نکرد؟ 17 فوریه 2009 اومد، 18 فوریه 2009 نقد شد!

با احترام فراوان، به نظر من این نوع برخورد اشتباهه، old friend :دی

ببینید، اینکه یه بازی توی 3 تا 5 سال عمرش چی بهش اضافه میشه مهم نیست. یعنی مهم هست، ولی نه به اندازه ای که لانچ و چند ماه اولیه رو نابود کنی بخاطر کانتنتی که شاید یا قراره اضافه بشه. اول آخر Super SFV میاد با کانتنت بهتر. پس بهتره فعلا تمرکز روی اثری باشه که قابل دسترس هست.
تکن 7 هم مشابه همین بود. فرق تکن این بود که بازی به صورت رسمی ریلیز نشده بوده و هنوزم ریلیز دیت کامل برای کنسول ها نداره چون همچنان در حال ساخت هستش. تکن 7 اولیه با تکن 7 الان ( و FR بعدها) خیلی، خــیـــلـــی فرق داره. از هر نظر ظاهر و باطنی پولیش شده و عملا انگار برای یه نسل دیگه منتشر شده. فرق 7 و V اینه که اون یه بازی دمو هستش هنوز، ولی SFV به صورت رسمی در دسترس توی مغازه ها.

SFV از لحاظ گیم پلی، ظاهری و باقی مسائل تکنیکی بازی کاملی هست. منتها اینم در نظر بگیرید که همه کسایی که بازی رو میخرن فایتینگ بازی حرفه ای EVO کار نیستند. درصد زیادشون منجمله توی ایران حتی قابلیت آنلاین هم ندارن. محتوای آفلاین بازی صفره. استوری مد فعلی ضعیفه. حالا استوری مهم نیست، بازی یه Arcade Mode یا حتی CPU نداره!! ARCADE MODE!!! چیزی که شاید از دهه80 وجود داشته. هر طوری بخواید حساب کنید این half a$s release بازی یه فاجعه به تمام کامل به حساب میاد که به خودِ بازی هم ضرر زدش.

در هر حال این نظر من هست، اینکه ما به عنوان گیمر و مشتری نباید بذاریم اینجور ریلیز و مارکتینگ باب بشه. گیمرهای همینطوری بخاطر کات شده بازی اصلی و تقسیم شدن به Pre-Order Bonus ها ضربه شدیدی خوردن. اگه ما رفتار خوشی به SFV و امثال SFV نشون بدیم، از هر نظر برای خودمون به عنوان گیمر تموم میشه چون از فردا باقی استودیو ها هم بازی هاشون رو به این شکل ریلیز میکنن. اون تکن 6 و BB هم محتوای آنلاین و آفلاین خوبی دارن. چه در ریلیز چه بعد از اضافه شدن. SFV از نظر محتوای آفلاین صفره و از نظر آنلاین هم سرورهای بشدت ضعیفی داشت. اینم یادمون نره که یه هفته بعد از عرضه بازی یه آپدیت 6 گیگی ریلیز کردن برای بازی. اینجور مارکتینگ و بدتر ار اون رفتار ما گیمرها صرفا بخاطر اینکه بازی SF هستش یه خودکشی برای گیمر و آینده اینجور بازی ها هستش. من دارم 60 دلار (یا بیشتر توی کشورهای دیگه) میدم کهالان از بازی لذت ببرم. اگر بخوام 3 ماه وایسم، 3 ماه دیگه بازی رو توی حراج میگیریم با هزینه کمتر و دردسر کمتر.

SFV شاید بدترین لانچ یه بازی عالی بود که بخاطر مسائل مارکتینگ و تورنومنت و باقی چیزای دیگه کامل از بین رفت. فروش و نمرات بازی این رو ثابت میکنه.

p.s: تکن بجز 7 همیشه کامل عرضه شده. فرق تگ2 آرکید با تگ2 کنسول شخصیت های فری کنسول هست و چندتا چیزای دیگه. بیس بازی همونی بوده که هست. چیزی کپکام داد بیرون غیر قابل توجیحه.

شهاب بارها گفتن نسخه ی Super و Ultra ـیی درکار نیست بعد میگی بهتره تمرکز روی بازی فعلی باشه :دی که طبق همچین شرایطی این جمله ـت :

ببینید، اینکه یه بازی توی 3 تا 5 سال عمرش چی بهش اضافه میشه مهم نیست. یعنی مهم هست، ولی نه به اندازه ای که لانچ ...

از بیخ و بن اشتباه در میاد ، چرا ؟ چون من الان 60$ دارم پای بازی میدم و از اونور سازنده در قبالش قول داده این دیسکی که به این قیمت خریدم قراره حداقل 5 سال به صورت رایگان پشتیبانی بشه. پس نه تنها ادامه ی عمرش خیلی مهمه ، بلکه باعث میشه خریدار اصن به لانچ بازی کوچکترین توجهی هم نکنه :دی چون به ازای 60$ ـی که پرداخته یه محتوای لانچ تحویل نمیگیره ، بلکه 5 سال محتوا تحویل میگیره :دی

در مورد قسمت آبی هم که خب به لطف نت کد خوب بازی ، خیلی از بچه ها هستن که دارن با هم بازی می کنن :دی توی تاپیک بازی کم نیستن ، علی خائن ، مرتضی ، حمیدوس ، نوید ، پویا ، محمد و خیلیای دیگه :دی

ببین شهاب من به هیچ وجه منکر یه سری کمبود محتوای بازی نیستم ، کاملاً هم قبول دارم ولی با شرایط فعلی SF V ، همچین چیزی آنچنان هم حاد نیست چون نه تنها کمتر از 2-3 هفته ی دیگه کلی محتوای رایگان به بازی اضافه میشه (فک کنم چلنج ها فقط 7000 تا بود !!!) بلکه این جریان ماه به ماه با کلی کانتنت رایگان به مدت 5 سال ادامه داره ! هیچ فایتی رو با همچین ساپورتی اونم رایگان هیـــــچ کجا پیدا نمی کنی :دی

سرور ها همش روز لانچ به خاطر حجم جمعیت مشکل داشت اونم قطع نبود ، بین ریجن ها جا به جا میشد که از فرداش درست شد :دی دیگه جریان انقدرم دراماتیک نیست که الان هر کسی بازی رو خرید بشینه بسته ـشو نگاه کنه :دی

بازی لانچ خوبی نداشت درست ولی نمیشه همچین بازی ای که از لحاظ محتوا کمبود داره (توی بخش اصلی اصن قابل قیاس با بقیه نیست) رو هم رده کرد با یه بازی ای مثل اوردر که به کل کمبود داره :دی این تیپ برخوردهای احساسیه که واقعاً خنده داره توی نقد ها !

...

پس نکرد؟ 17 فوریه 2009 اومد، 18 فوریه 2009 نقد شد!

شما هنوز در جریان نیستی ورژن اولیه بازی سال 2008 اومده بعد توقع داری وقتمو باهات تلف کنم ؟

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز باید خدمتتون عرض کنم که این بازی فقط به درد کسایی میخوره که نسخه های قبلی رو بازی کردن و میدونن چی به چیه.واسه یکی مثل من که اضلا از این بازی سر در نمیارم و اولین باره شروع کردم به بازی اصلا راضی کننده نیست!
من بازی کردم اصلا نفهمیدم چی به چیه.نه بخش آموزش درست حسابی نه چیزی.اصلا نمیدونم چطور کمبو میزنه.آموزش خاصی هم براش نزاشتن:|
تنها مشکلت اینکه یاوره کرک رو استاد کردی :دی اگر 150 تومن پول داده بودی براش حداقل دوتا تکنیک از ریو یاد گرفته بودی :دی.
گذشته از شوخی شما به سلیقه خودت اشتایی داری دیگه؟ میدونی با فایتینگ دیگه بیشتر راحتی/حال میکنی نباید سمت بازی دیگه ی بری.

فاینال فانتزی با روحیات من سازگار نیست ازش سر درنمیارم اصلا کانسپت قضیه رو نگرفتم چیه، هیچ وقت هم سمتش نرفتم :دی.

شما هنوز در جریان نیستی ورژن اولیه بازی سال 2008 اومده بعد توقع داری وقتمو باهات تلف کنم ؟

ورژن ارکید چه ربطی داره؟ از کی تا حالا میان ارکید رو نقد می کنن؟ نه وقتت رو بذار فول تایم از یه بازی نصفه نیمه دفاع کن. چند صفحه هست داری بالا پایین می پری این کار رو توجیه کنی.

بلکه این جریان ماه به ماه با کلی کانتنت رایگان به مدت 5 سال ادامه داره !

هنوز معلوم نیست، رایگان هم نیست. آره clash of clans هم ادعا داره بازی مجانیه همه چیز رو میشه بدون پول بدست اورد. یکی حساب کرد راست ور دروغش پا خودش، حدود 900 تا match باید بری تا یه لباس رو باز کنی، حالا کارکتر اضافه رو خدا می دونه.

این تیپ برخوردهای احساسیه که واقعاً خنده داره توی نقد ها !

رفتار شما خیلی معقوله، بازی اومده همونجور نقد میشه. شما تضمین می کنی ساپورت رو؟ همه می گن بازی عالیه ولی محتوا نداره صبر کنید بعدا بگیرید. الان این بازی کاملا به حالت EA اومده، باید گفته می شد و قیمت کمتر فروخته میشد مثل همه بازی های EA، کسی هم نقد نمی کرد این چیزا هم پیش نمی اومد.

من قبلا نظرم رو گفتم و نمیخوام تکرار مکررات بشه فقط چون بحث بین احسان [MENTION=35273]Kaine[/MENTION] و شهاب [MENTION=16393]Trunks[/MENTION] اون بخش مربوط به مشکلات سرور و لانچش احتیاج به داشتن و تجربه بازی داره (و بازی احسان هنوز دستش نرسیده و با توجه به دیدگاه شهاب حدس میزنم هنوز اونم بازی رو نگرفته :دی ) به نظرم بد نبود به عنوان کسی که از روز اول با بازی همراه بوده یکم در مورد وضعیت سرورا توضیح بدم. در واقع من رو به عنوان یه شاهد در نظر بگیرید که توی دادگاه SFV رفته روی جایگاه داره چیزی که دیده رو بازگو میکنه. (اثرات زیادی Suits دیدنه :دی )

همونطوری که احسان گفت سرورای بازی از روز اول خیلی خیلی بهتر شدن. روز اول اصلا نمیشد بازی کرد و کارمون همه اش DC و کیک شدن از سرور بود٬ ولی بعد از اون وضعیت خیلی بهتر شد جوری که خود من تا الان بالای 60-70 تا مسابقه آنلاین با بچه‌های سایت و سایر پلیرهای SFV داشتم. هرچند با وجود بهتر شدنشون هنوزم سرورای بازی خیلی مشکل دارن. Matchmaking آهسته٬ بیرون انداخته شدن از بازی٬ نرسیدن اطلاعات به سرور بعد از تموم شدن مسابقه و... هنوز توی بازی وجود دارن و روی تجربه آدم تاثیر بسزایی میزارن.

هیچی دیگه٬ گفتم به عنوان کسی که داشته در طول این مدت بازی رو تجربه میکرده بد نیست اینا رو گفته باشم چون به موضوع بحثتون مرتبط بود :دی

تنها مشکلت اینکه یاوره کرک رو استاد کردی :دی اگر 150 تومن پول داده بودی براش حداقل دوتا تکنیک از ریو یاد گرفته بودی :دی.
گذشته از شوخی شما به سلیقه خودت اشتایی داری دیگه؟ میدونی با فایتینگ دیگه بیشتر راحتی/حال میکنی نباید سمت بازی دیگه ی بری.

فاینال فانتزی با روحیات من سازگار نیست ازش سر درنمیارم اصلا کانسپت قضیه رو نگرفتم چیه، هیچ وقت هم سمتش نرفتم :دی.

حالا موضوع کرک نیست:dاگه میفهمیدم چی یه چیه بازیو واسه آنلاینشم که شده پول میدادم و میخریدم:d
از ریو هم تکنیک یاد گرفتم مثل هادوکن و شوریوکن و اون لگد چرخشی که اسمش نمیدونم چی بود!ولی از اون حرکات قدرتی و جالب که توی تریلر ها دیدم هرکاری کردم نتونستم بزنم:d
کمبت که فوق العاده آسونه و بعد یه مدت برام تکراری میشه .میمونه تکن که هم کمبو ها و حرکات خیلی زیاد و متنوعه هم زدنشون سخت نیست .حتی خودش بخش آموزش داره و نشون میده چطوری کمبو هارو بزنی

من فکر میکنم این بازی از جمله بازی هایی هستش که وقتی کسی میاد و نسبت به نقدهایی که دریافت کرده ابراز ناراحتی و ملامت میکنه، در واقع این بازیو دوست داره و از وضعیت به وجود آمده ناراحته و به نظرم هیشکی قصد تخریب و هیت و این مسائل رو برای این بازی نداره بنابراین با این ذهنیت میتونیم راحت تر به قضیه نگاه کنیم.

من خودم شخصا منتظر یک متای 85 به بالا بودم و الان هم بدجوری خورده تو ذوقم، همه این جریانات رو هم میدونم از مسابقات گرفته و نمیدونم نیاز نداشتن یک فایتینگ به داستان و بقیه مسائل و از وقتی هم یادم میاد فایتینگ بازی کردم، همه جور و همه مدلش و بازم پیش خودم میگم و میدونم با این که این بازی در گیم پلی و این موارد نقصی نداره اما کاش این لذت با نظر مثبت منتقدین هم همراه بود، کاش کاپکام با سیاست بهتری نسبت به این قضیه رفتار میکرد.

حالا موضوع کرک نیست:dاگه میفهمیدم چی یه چیه بازیو واسه آنلاینشم که شده پول میدادم و میخریدم:d
از ریو هم تکنیک یاد گرفتم مثل هادوکن و شوریوکن و اون لگد چرخشی که اسمش نمیدونم چی بود!ولی از اون حرکات قدرتی و جالب که توی تریلر ها دیدم هرکاری کردم نتونستم بزنم:d
کمبت که فوق العاده آسونه و بعد یه مدت برام تکراری میشه .میمونه تکن که هم کمبو ها و حرکات خیلی زیاد و متنوعه هم زدنشون سخت نیست .حتی خودش بخش آموزش داره و نشون میده چطوری کمبو هارو بزنی

فکر کنم اسمش هاداکن بروکن بود:">:d

من هنوز این نسخه رو بازی نکردم ولی تنها چیزی که منو جذب کرده تو این نسخه شخصیت Ken بود که با تغییراتش بدجوری حال کردم!
امتیازها هم نشون میده کپکام کمکاری کرده و یکی از بهترین فایتینگ ها رو با این همه سابقه به اینجا رسونده!
مخصوصا User Score که خیلی نابوده:|

من به شخصه با این که همه فایتینگ هارو بازی میکنم و دوست دارم به نظرم killer instinct خیلی بهتر از بقیه عمل کرده و اگه شناخته تر بود مطمئنم که رقیب سختی برای باقی فایتینگ ها بود!
حالا اینو به خاطر Ken هم که شده میگیریم...

MK X رو هم اصلا نتونستم تحمل کنم و به جز این بقیه رو بازی کردم و لذت هم بردم!

اینا از قبل نمیدونستن که همچین مسابقاتی قراره همچین ماهی برگزار بشه که برنامه ریزی کنن برای کامل کردن محتوای بازی واسه لانچ توی این تاریخ ؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

از بیخ و بن اشتباه در میاد ، چرا ؟ چون من الان 60$ دارم پای بازی میدم و از اونور سازنده در قبالش قول داده این دیسکی که به این قیمت خریدم قراره حداقل 5 سال به صورت رایگان پشتیبانی بشه. پس نه تنها ادامه ی عمرش خیلی مهمه ، بلکه باعث میشه خریدار اصن به لانچ بازی کوچکترین توجهی هم نکنه
:biggrin1:
چون به ازای 60$ ـی که پرداخته یه محتوای لانچ تحویل نمیگیره ، بلکه 5 سال محتوا تحویل میگیره

در مورد قسمت آبی هم که خب به لطف نت کد خوب بازی ، خیلی از بچه ها هستن که دارن با هم بازی می کنن
توی تاپیک بازی کم نیستن ، علی خائن ، مرتضی ، حمیدوس ، نوید ، پویا ، محمد و خیلیای دیگه

ببین شهاب من به هیچ وجه منکر یه سری کمبود محتوای بازی نیستم ، کاملاً هم قبول دارم ولی با شرایط فعلی SF V ، همچین چیزی آنچنان هم حاد نیست چون نه تنها کمتر از 2-3 هفته ی دیگه کلی محتوای رایگان به بازی اضافه میشه (فک کنم چلنج ها فقط 7000 تا بود !!!) بلکه این جریان ماه به ماه با کلی کانتنت رایگان به مدت 5 سال ادامه داره ! هیچ فایتی رو با همچین ساپورتی اونم رایگان هیـــــچ کجا پیدا نمی کنی

سرور ها همش روز لانچ به خاطر حجم جمعیت مشکل داشت اونم قطع نبود ، بین ریجن ها جا به جا میشد که از فرداش درست شد
دیگه جریان انقدرم دراماتیک نیست که الان هر کسی بازی رو خرید بشینه بسته ـشو نگاه کنه

بازی لانچ خوبی نداشت درست ولی نمیشه همچین بازی ای که از لحاظ محتوا کمبود داره (توی بخش اصلی اصن قابل قیاس با بقیه نیست) رو هم رده کرد با یه بازی ای مثل اوردر که به کل کمبود داره
این تیپ برخوردهای احساسیه که واقعاً خنده داره توی نقد ها !
بازی F2P یا WOW نیست که بگیم در طول سال های آینده براش ساپورت میاد. وگرنه COD هم میتونن فقط یه توتوریال بذارن و بگن تا 3 سال دیگه استوری و آنلاین و زامبی و فلان بیثار به بازی اضافه بشه. من نمیدونم چرا ما داریم گول این ساپورت که شاید بعدا بیاد رو میخوریم و از لانچ توهین آمیز این بازی چشم پوشی باید کرد. بازی آرکید مد نداره. چجوری واقعا میشه از دفاع کرد؟ محتوای رایگان و ساپورت رو میشه تکن تگ2 مثال زد. هارادا گفت در طول ساخت بازی ما نتونستیم شخصیت های اضافه رو کامل کنیم. واسه همین 2 ماه دیگه شخصیت ها به بازی اضافه میشن به صورت فری. دقت کنید، شخصیت های اضافه که tournament legal هم نیستند. نه آرکید مد و CPU!

مشکل اینه که اگه این بازی یه اسم دیگه ای جز Street Fighter داشت همینجا با خاک یکسان میشد. نباید بذاریم بخاطر پیشینه بازی هر rip offـی رو به اسم SF ریلیز کنن. پست قبلی گفتم. من 60 دلار میدم که الان از محتوای بازی لذت ببرم. Full price. وگرنه 3 ماه دیگه بازی رو 40 دلار یا کمتر میتونیم بخرم. این بازی فعلا در حد 5 دلار توی هفته اول لانچش کانتنت داشته. Tekken Revolution که بازی فری بود از این لحاظ کامل تر بودش!!
من قبلا نظرم رو گفتم و نمیخوام تکرار مکررات بشه فقط چون بحث بین احسان @
Kaine
و شهاب @
Trunks
اون بخش مربوط به مشکلات سرور و لانچش احتیاج به داشتن و تجربه بازی داره (و بازی احسان هنوز دستش نرسیده و با توجه به دیدگاه شهاب حدس میزنم هنوز اونم بازی رو نگرفته
) به نظرم بد نبود به عنوان کسی که از روز اول با بازی همراه بوده یکم در مورد وضعیت سرورا توضیح بدم. در واقع من رو به عنوان یه شاهد در نظر بگیرید که توی دادگاه SFV رفته روی جایگاه داره چیزی که دیده رو بازگو میکنه. (اثرات زیادی Suits دیدنه
)

من چون برای Launch Partyـه کپکام و سونی کار کردم (در واقع کاسپلی)، بازی رو 12 Feb (چهار روز قبل از ریلیز دیت اصلی) از خود کپکام گرفتم. علی صلح و صفا در جریانه. اینم عکسش :دی:

بازی F2P یا WOW نیست که بگیم در طول سال های آینده براش ساپورت میاد. وگرنه COD هم میتونن فقط یه توتوریال بذارن و بگن تا 3 سال دیگه استوری و آنلاین و زامبی و فلان بیثار به بازی اضافه بشه. من نمیدونم چرا ما داریم گول این ساپورت که شاید بعدا بیاد رو میخوریم و از لانچ توهین آمیز این بازی چشم پوشی باید کرد. بازی آرکید مد نداره. چجوری واقعا میشه از دفاع کرد؟ محتوای رایگان و ساپورت رو میشه تکن تگ2 مثال زد. هارادا گفت در طول ساخت بازی ما نتونستیم شخصیت های اضافه رو کامل کنیم. واسه همین 2 ماه دیگه شخصیت ها به بازی اضافه میشن به صورت فری. دقت کنید، شخصیت های اضافه که tournament legal هم نیستند. نه آرکید مد و CPU!

مشکل اینه که اگه این بازی یه اسم دیگه ای جز Street Fighter داشت همینجا با خاک یکسان میشد. نباید بذاریم بخاطر پیشینه بازی هر rip offـی رو به اسم SF ریلیز کنن. پست قبلی گفتم. من 60 دلار میدم که الان از محتوای بازی لذت ببرم. Full price. وگرنه 3 ماه دیگه بازی رو 40 دلار یا کمتر میتونیم بخرم. این بازی فعلا در حد 5 دلار توی هفته اول لانچش کانتنت داشته. Tekken Revolution که بازی فری بود از این لحاظ کامل تر بودش!!

خیلی ساده بهت بگم شهاب ، بازی بد با لانچ بد زمین تا آسمون فرق میکنه با هم. SFV بازی بدی نبوده ، لانچ بدی داشته ! (جا داره اضافه کنم که یه بازی فایتینگ با مثلاً یه بازی شوتر و ... بنیاناً فرق داره و به هیچ وقت قابل قیاس نیست) اصلاً نمیشه این دو تا مقوله رو با هم یکی دونست و گفت چون بازی توی لانچ کمبود محتوا داشته پس تموم ، بریزیمش دور و بریم سراغ یه بازی دیگه ! این حرکت منفی بوده ، درست ولی نه دیگه انقدری که دارید اینجا بزرگش می کنید ! انقدر تکن تگ 2 مثال میزنی چرا نمیگی همون تکن با اون ساپورتش بنا به دلایلی که خودتم میدونی یه بخش از آنلانش تخته شد و رفت ؟ به این تیپ حرکات چی میشه گفت ؟ جور بی کفایتی و عدم کنترل سازنده روی بخش آنلاین رو پلیر با محروم شدن از بازی کردنش باید بپردازه ؟ اینکه بازی روز لانچ ایراد داشته باشه و توی مدت کوتاه برطرف بشه بده ولی بازی فول امکانات لانچ بشه و بعداً به دلیل داشتن مشکلات درش تخته بشه و به فراموشی سپرده بشه خوبه ؟ نمی دونم چرا یهو سر SFV انقد حساسیت ها بالا رفته، اونم صرفاً نه به خاطر ایراد بازی بلکه به خاطر کمبود محتوا.
در مورد CPU و باقی قضایا هم که بارها توضیح داده شده ، فکر هم نمیکنم در عرض 2 یا 3 هفته بازی پرایس کات خفنی بخوره و قیمتش با روز اول یکیه ! بازی اگه خودش مشکل خاص و حادی داشت روز به روز از این دست خبرا براش نمیومد و به سرعت فراموش میشد :

u787vukmztu5jqz8kybh.jpg

آخرین ویرایش:
Gamespot هم داد 7! به همون چیزایی هم اشاره کرد که بقیه اشاره کردن و تو امتیازش تاثیر گذاشته.
کلا به قول Jim Sterling با پدیده جدیدی طرفیم به نام Early AAAccess . تفاوتش هم با بقیه ایندی ها اینه که نیازی ندارن به این اشاره کنن بازی نصفه نیمه اومده و قیمت کامل رو برای بازی طلب کارن. نقد هم می شن سریع میان می گن بازی هنوز کامل نشده چرا نقد میشه، یا با توجه به چیزایی که قراره بعدا بیاد نقد بشه. اینم وضع AAA این روزا.

Gamespot هم داد 7! به همون چیزایی هم اشاره کرد که بقیه اشاره کردن و تو امتیازش تاثیر گذاشته.
کلا به قول Jim Sterling با پدیده جدیدی طرفیم به نام Early AAAccess . تفاوتش هم با بقیه ایندی ها اینه که نیازی ندارن به این اشاره کنن بازی نصفه نیمه اومده و قیمت کامل رو برای بازی طلب کارن. نقد هم می شن سریع میان می گن بازی هنوز کامل نشده چرا نقد میشه، یا با توجه به چیزایی که قراره بعدا بیاد نقد بشه. اینم وضع AAA این روزا.

بازم خدا پدر نامکو رو بیامرزه که داره بازی رو کامل میکنه بعد میخواد منتشر کنه!حالا هرچیم میخواد طولش بده.خداروشکر نامکو هم اهل دی ال سی و این چیزا نیست که بچپونه به ملت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or