مگه کامیونیتی و طرفدارای واقعی کدوم بازی به نمرات توجه میکنند که اینا دومیش باشن :d طرفدارای همه بازی ها خودشون میدونن چی براشون خوبه و چی بده و نیازی به نمره و متا و نصیحت دیگران ندارن (نبایدم داشته باشن) ولی نقد بازی هم برای اولین بار روی این بازی صورت نگرفته که به بهانه های آنچنانی بخواید تافته جدا بافته جلوش بدید. بازی خوبه؟ نوش جون طرفداراش. نمراتش کمتر از حد انتظاره؟ مثل سایر بازی ها نظر جمعی منتقداس و مهم بودن و نبودنش هم به اندازه سایر بازی هاس.
آخه یه مسابقه نیست. یه سلسله مسابقات هست (از اسمش معلومه Capcom Pro Tour) که از مارچ شروع میشه تا دسامبر. اولین بار هم نیست که برگزار میشه. رسم هر ساله کپکامه برای اصلی ترین فایتینگش.واقعا انتظار این نمرات رو نداشتم دیگه
خیلی عجیبه، متا 79 ؟
خب یکی دو ماه اینور اون ور شدن فکر نکنم در مسابقات خللی ایجاد می کرد.
اگه یه چیزی باشه که تو دنیا در موردش 100 درصد مطمئن باشم اینه که کامیونیتی و طرفدار های این بازی به اندازه پشمم به این نمره و متا توجه ای ندارن. چون بازی مشکلات فنی و گیم پلی و گرافیک اصلا و ابدا نداره و تنها گیر و مشکلشون رو همون محتوایی هست که میخواد ماه بعد بیاد.
اگه خیلی مشتاقی میتونی بری نقد ها رو بخونی تا متوجه بشی بازی تو چیز هایی که باید قوی باشه از بهتر یه چیز اون ور تر هست و اصلا مشکلات فنی نداره.
من با فنای بازی کاری ندارم و تو تورنومنتای SF ام قرار نیس شرکت کنم(چه بسا این فنا حتی فاجعه ای مث RE6 ام شاهکار و انقلابی بدونن) یه پلیر عادیم که نسخه ی قبلیو بازی کردم و یادم هست که تو زمان عرضش چه غوغایی به پا کرد و انقلاب و تکاملی بود تو سبک خودش چیزی که مشخصه این نسخه خبری از اون انقلاب نیس درسته یه فایتینگ خیلی تر و تمیز و خوبه اما اصن تو حد نسخه ی قبلی انقلابی و خفن نیس و مشکل کمبود محتواعم داره که مستقیما تقصیر ناشره بازیه که با زودتر عرضه کردنش گند زده به نمره ها و نقدای بازی و نشون میده کپکام همون کپکام نسله قبله و حتی بهترین بازیشم میتونه خراب کنه با برنامه ریزی اشتباه حالا فنای بازی و کامیونیتی بازی متاش 50 ام بشه راضین و به به و چه چه میکنن به منه گیمر عادی دخلی نداره و خراب کردن بازیرو توجیه نمیکنه از 94 رسیدن به 79 ینی گند زدن و سقوط ازاد
واسه من حالت استوری مود; دیدن کات سین اخره آنا و نینا بود و هنوزم هستولی واقعا باید قبول کرد بازی هیچ چیز خاصی توی حالت تک نفره نداره، استوری مدش زیاد گیرا نیست،
شخصاً ترجیح میدم داستان کلّ بازی، یک خط باشه.:-bمنظورم اینکه کدوم داستان؟ 4 خط پیش زمینه اتفاقاتی که کرکترها رو بهم ربط میده اسمش داستان نیست، حداقل برای من.
جدا از این بحث هامن با فنای بازی کاری ندارم و تو تورنومنتای SF ام قرار نیس شرکت کنم(چه بسا این فنا حتی فاجعه ای مث RE6 ام شاهکار و انقلابی بدونن) یه پلیر عادیم که نسخه ی قبلیو بازی کردم و یادم هست که تو زمان عرضش چه غوغایی به پا کرد و انقلاب و تکاملی بود تو سبک خودش چیزی که مشخصه این نسخه خبری از اون انقلاب نیس درسته یه فایتینگ خیلی تر و تمیز و خوبه اما اصن تو حد نسخه ی قبلی انقلابی و خفن نیس و مشکل کمبود محتواعم داره که مستقیما تقصیر ناشره بازیه که با زودتر عرضه کردنش گند زده به نمره ها و نقدای بازی و نشون میده کپکام همون کپکام نسله قبله و حتی بهترین بازیشم میتونه خراب کنه با برنامه ریزی اشتباه حالا فنای بازی و کامیونیتی بازی متاش 50 ام بشه راضین و به به و چه چه میکنن به منه گیمر عادی دخلی نداره و خراب کردن بازیرو توجیه نمیکنه از 94 رسیدن به 79 ینی گند زدن و سقوط ازاد
با احترام فراوان، به نظر من این نوع برخورد اشتباهه، old friendیا اباالفضل !!! از یه فایتینگ توقع بخش داستانی دارید ؟!
شده جریان اون منتقد یاهو (؟!!!) یه نمره ی هشل هفت داده و دنبال Super Street Fighter V می گرده ! یعنی آدم میمونه 90% این منتقدای متا اصن توی جریان اخبار بازی هستن ، حالا حرفه ای تجربه کردن بازی پیش کش
خیلی راحت بهتون بگم ، همـــــه ی فایتینگ ها در اولین زمان عرضه همینن ، تکن ، بلیز بلو ، گیلتی گیر و ... امــــــا چون نسخه های اولیه رو آرکید عرضه میشه و نسخه های آرکید نقد نمیشه واسه همینه که برای کسایی که با دنیای فایتینگ بیگانه ـن همچین چیزی براشون عجیبه ، و گرنه همون SF IV با متای 94 ـشم توی اولین نسخه ی عرضه وضعی به مراتب بدتر از SFV فعلی داشت .
الان Vanilla SF IV رو کسی نقد کرد ؟ Tekken 7 رو چطور ؟ شاید با خودتون بگید اینا هم میومدن SFV رو برای آرکید میدادن تکمیل که شد پورت میکردن روی کنسولا ؟ اوکی درسته، ولی طرف دیگه ی قضیه چی ؟ نمی گید یکی دو سال از بازی میگذره و کهنه میشه ؟ نمی گید اونایی که توی کشورشون آرکید سنتر دارن بازی رو می جوَن و وقتی نسخه ی کنسولی عرضه بشه یه فاصله ی خیـــــــلی زیاد بین پلیرهای آنلاین ایجاد میشه ؟ نمی گید یه بخشی از کامیونیتی که روی کنسول یا PC هست منهدم میشه ؟
بعد شما به قیمت بازی ایراد میگیری ولی به پولی که پای باقی فایتینگ ها میدی دقت کردی ؟ الان بلیز بلو ها یا گیلتی گیرهایی که با 60 دلار روی کنسول عرضه میشه در واقع بازی ایه که 1 سال پیش عرضه شده ! یا تکن 6 دو سال بعد از عرضه ـش روی کنسول اومد ، یعنی شما 60 دلار بابت بازی ای دادی که مال 2 سال پیش بوده ! تکن 7 هم به همین صورت ، اینطور که علی خبرش رو گذاشته بود ظاهراً تابستون ورژن اپدیت شدش برای آرکید ها میاد که احتمالاً در بهترین حالت نسخه ی کنسول میره برای پاییز یا بهار سال بعدش ، یعنی شما زمانی بازی رو میخری که حدود 2 سال یا بیشتر ازش گذشته !
تعریفتون از بازی ناقص به کل اشتباهه ! SFV کامل کامله ، فقط محتوای آفلاین کمی داره ... که چند هفته در برابر لایف تایم چند ساله ی بازی هیچی نیست.
SFV در حال حاضر پرمغز ترین فایتینگ نسله (استراکچر یه فایتینگ گیم پلی + آنلاینه نه استوری مود) و به احتمال بسیار زیاد همینطور هم در ادامه باقی می مونه ، اینو می تونید بوکمارک کنید و در آینده هم به عینه مشاهدش کنید.