امتیازات Street Fighter V

شما خودت استادی البته :دی ولی اینا DLC مجانی حساب نمیاد درواقع مورد X H Z Y باید توی نگارش فروخته شده باشه، حالا به هر دلیلی نیست و بازی همینطوری عرضه شده و بعدا قراره بصورت دیجیتالی/آپدیت به گیم افزوده بشه. شرکت سازنده داره وظیفه ش رو انجام میده و توی این داستان هیچ حال خاصی به خریدار نمیده!. مثلا اگر 49$ میزاشتش برای فروش خیلی از این مسائل حتی به چشم نمیامد.

رفیق من تا جایی که میدونم قراره بازی همینطور ماهانه اپدیت بشه برای چند سال شما میگی کلا تموم این چیزایی که قراره بیاد باید تو زمان ریلیز میبود؟ بی انصاف نباشیم دیگه یهو اومدی شا..یدی به کارگردان
یکی از چیزایی که ترغیب میکنه ادمو واسه گرفتن بازی همین امتیاز....بعلاوه اینکه واسه من که لذتش بیشتره بخوام با بازی کردن چیزای جدید انلاک کنم...همه ی اینا بکنار اگه نشه انلاین زد فایده نداره:d امیدوارم بشه با این نت

ظاهرا پست من خیلی بد بوده که پاک شده. :) اون کسی هم که پستم رو نقل قول کرده اسمش پاک شده. در هر صورت اگه خواستین بحث رو ادامه بدین توی پروفایلم بیاین.

من خودم به شخصه سعی میکنم زیاد به متا اهمیت ندم ولی یوزر اسکور برام خیلی مهمه که متاسفانه این بازی یوزر اسکورش بد جور ته دیگی شده. یعنی اینایی که تو یوزر اسکور نمره پایین دادن به بازی فقط به خاطر کمبود محتوا ناراضی بودن؟؟ واقعا عجیبه

من خودم به شخصه سعی میکنم زیاد به متا اهمیت ندم ولی یوزر اسکور برام خیلی مهمه که متاسفانه این بازی یوزر اسکورش بد جور ته دیگی شده. یعنی اینایی که تو یوزر اسکور نمره پایین دادن به بازی فقط به خاطر کمبود محتوا ناراضی بودن؟؟ واقعا عجیبه

درکل تو یوزراسکور کسی که بابازی حال کنه 10 میده کسی هم که حال نکنه 0 میده چیزی ما بین این دو عملا وجود نداره
d.gif

درکل تو یوزراسکور کسی که بابازی حال کنه 10 میده کسی هم که حال نکنه 0 میده چیزی ما بین این دو عملا وجود نداره
d.gif
خب همین 0 و 10 خوش باعث میشه به میانگین کلی خوبی برسه، البته برای کسایی که یوزر اسکور براشون مهمه :دی به شخصه برای من مثلا مهم نیست :دی

خب همین 0 و 10 خوش باعث میشه به میانگین کلی خوبی برسه، البته برای کسایی که یوزر اسکور براشون مهمه :دی به شخصه برای من مثلا مهم نیست :دی
0و10 کجاش میانگین کلی خوبه ؟:d خیلی ها همینجوری میان ببین از جلد بازی خوششون میاد یا نه بعد نمره بدن :|:d در کل اینکه به یوزر اسکور اصلا اهمیت ندید !

نه تنها عجیب نیست بلکه دقیقا دلیلش همینه.
شما که انقدر برات User Score مهمه چرا یه نگاه به نقد همون User ها نمیندازی:

-Not yet... this game feels so empty the content is minimum.

-This game is a very expensive early access.

-Big fat 0 and that took more time to doing then Capcom did to make this incomplete game.

قضیه اینه که حتی کسایی که خودشون با SF حال میکنن به نشانه ی اعتراض اومدن نمره پایین دادن.

d.gif

در ضمن خیلی از طرفدارای کنسول مقابل هم از خجالت انحصاریا در میان تو اینجا مثلا بعضی از فن بوی های وان

در کل با توجه به صحبت های دوستان و اشنایان . خلاصه کسایی که یک بار هم که شده تجربه بازی شماره های قبلی این عنوان داشتن این طور نتیجه گرفتم که این بازی فقط برا فن ها یا بهتر بگم حرفه ای ها ی این سری ساخته میشه و برا منی که اولین باره که میخوام برم سراغ بازی عذابی بس سنگین است و از بازی هیچ لذتی نمیبرم. باور کنید حرف هایی که زدم از تو شرتم در نیاوردم. بلاخره میخوام 200 تومن پول بازی بدم و کلی تحقیق کردم و این حرف هایی بود دوستان در بازی تجربشو داشتن

- - -ویرایش - - -

در کل با توجه به صحبت های دوستان و اشنایان . خلاصه کسایی که یک بار هم که شده تجربه بازی شماره های قبلی این عنوان داشتن این طور نتیجه گرفتم که این بازی فقط برا فن ها یا بهتر بگم حرفه ای ها ی این سری ساخته میشه و برا منی که اولین باره که میخوام برم سراغ بازی عذابی بس سنگین است و از بازی هیچ لذتی نمیبرم. باور کنید حرف هایی که زدم از تو شرتم در نیاوردم. بلاخره میخوام 200 تومن پول بازی بدم و کلی تحقیق کردم و این حرف هایی بود دوستان در بازی تجربشو داشتن

امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم باز مثل پیام اولم بد برداشت نشه گروهی بریزید رو سرم

منی که تازه کارم :دی دارم کلی حال می کنم
بازی رو هم پیش خرید کردم :|
می دونمم تا ماه مارچ بازی کار داره :دی ولی تا اون موقع منم تازه یه سری چیزا یاد میگیرم :دی

بالای 1000 ساعت آدم باید بازی کنه :دی تا بفهمه چی به چیه :دی :p

- - -ویرایش - - -

امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم باز مثل پیام اولم بد برداشت نشه گروهی بریزید رو سرم

بر عکس اشتباه میکنی :دی اونو خودش بارها توی مصاحبه ـش گفته بازی رو جوری ساختیم که هم تازه وارد ها ازش لذت ببرن ، هم برای پلیرهای قدیمی و حرفه ای چلنجینگ و سخت باشه :دی تنها مسئله ای که هست اینه که به یه بازی فایتینگ چه جوری نگاه میکنی :دی

On paper, you're getting one and a half characters outright (160,000 coins from just the prologues) for a few hours of work. That's...not bad, since said characters would be sold as paid DLC anyway. But Capcom is counting on you spending your currency on outfits, leaving you with less and less cash to buy characters with. It's a common strategy that's used in a lot of games -- hell, the free market in general. If you can resist the temptation, you'll likely come out on top.

Assuming the well of solo coins dries up, beyond that, you'll need to win roughly 2000 games a month to get a free character. But there are concessions. Leveling up a character by playing them will net you an extra 1000 coins per level, for example. When the shop opens in March, more prices emerge, and other modes arrive, we'll update accordingly. For now, the high rewards for single-player content are great, but we'll see how easy it is to earn Coins once players cap their levels out. "More ways to earn coins will be added throughout the year" Capcom says, but for now, this is just a promise.

Here is Street Fighter V fight money pricing (and Zenny) - NeoGAF

بعضی امتیازات رو که ادم میبینه افسردگی میگیره :| بعضی سایت ها لذت میبرن بازی های بزرگ رو با چماق له کنن. یه سری مبتدی تو این سایت ها بازیو بازی کردن و در 1 ساعت به تمام عیبو ایراد های اون بازی پی بردن بعد متا هم بهش دادن:)) بعد جالب اینجاست هیچ کدومشونم بازی رو خوب بازی نمیکنن 1 ساعت بازیش میکنن بعد میان امتیاز میدن . انصافا با چند ساعت بازی کردن به تمام عیبو ایراد های بازی نمیشه پی برد. ظاهرا نبودن بخش داستانی چش منتقدا رو کور کرده:d نکات مثبت دیگه بازی رو نمیبینن فقط یه سری ایراد های احمقانه رو میبینن:dسر بازی MGSV TPP هیچ کدومشون حتی بازیو یه دورم تمام نکرده بودن بعد امتیاز دادن هیچ کدومشون به اون باگ بزرگی که سیو نصف مردم رو خراب کرد کوچیکترین اشاره ای نکردن. بازی نکرده که نمیشه بیای امتیاز بدین!

من نسخه قبلی رو که بازی میکردم فن هاش خیلی سخت بود
برای همین از بازی زده شدم
کاش برای ماهایی که فقط دوست داریم تند تند کمبو بزنیم یه راه حلی میزاشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or