امتیازات Street Fighter V

احسان بحث این نیست که فایتینگ مهم ترین بخشش گیم پلیه! یا آنلاینه و ...!
خیلی ها حرفه ای کار نمیکنند! شاید اکثریت گیمرها اصلا دنبال حرفه ای بازی کردن نباشن! بازی برای یک عده ی خاص نیست که! :d
درست نیست بازی اینجوری منتشر بشه،بعد کم کم برسه به چیزی که باید بشه!(و منت هم بزارن سره ملت که بله! آپدیت رایگان دادیم و حال کنید:-" ) DC هم همین وضع رو داشت(تا حدی)،جدای از این،SF موفق بشه بعید نیست بقیه ی ناشرها هم جوگیر بشن بازی رو نصف و نیمه بدن، بیرون و بخوان کم کم کاملش کنند! :|

البته هیت نیستا! خودت میدونی من کاری به بازی ندارم اصلا،متاش 99 بشه یا 0 ! :دی ، فقط امیدوارم رو بازی هایی که در آینده میان تاثیر نزاره و دیگه چنین چیزایی نبینیم،که اون وقت بهترین گیم پلی سبک رو هم داشته ، یکی از بازی هایی میشه که بدترین تاثیر رو روی صنعت داشته :| (اون موقع بهش هیت میورزم:-" )

بازی ناقص نیست ، کامله ! هم سینگل داره ، هم آنلاین داره ، هم استوری ... حالا این وسط یه سری اضافات هست که بعداً اضافه میشه ! اگه اسم این ناقصه اسم SF IV که یه سری از همین امکانات رو نداشت چیه ؟ :دی

اگه قرار باشه همچین بازی ای روی بازیای دیگه تاثیر بذاره من خیلی بیشتر خوشحال میشم تا ناراحت ! چون به عنوان مثال توی بازیهای ASW باید 8 دلار بدم تا یه کرکتر رو بخرم !!!! یا -GG Xrd -SGN رو خریدم سال بعدش میان -GG Xrd -Revelator رو معرفی میکنن که فقط چند تا دونه کرکتر و استیج اضافه داره و گرافیک و گیم پلی و باقی چیزاش هم همون قبلیه ولی پول یه بازی کامل رو داره میگیره ، MKX که پیش پیش میاد 40 دلار برای محتوای اینده ی بازی میگیره و ... اگه همچین چیزایی بخوان از SFV الگو بگیرن من خیلی هم خوشحال میشم دست یکایکشونم می بوسم :دی

COGconnected: 9.5/10
LaPS4: 9/10
The Games Machine: 9/10
GamesRadar+: 9/10
GamesBeat: 9/10
God is a Geek: 9/10
Push Square: 9/10
TheSixthAxis: 9/10
Multiplayer.it: 8.5/10
Everyeye.it: 8.5/10
XGN: 8.5/10
Lazygamer: 8.4/10
۳DJuegos: 8/10
Forbes: 8/10
Metro GameCentral: 8/10
EGM: 8/10
Destructoid: 8/10
Game Revolution: 8/10
IGN: 8/10
Shacknews: 7/10
We Got This Covered: 5/10

بازی ناقص نیست ، کامله ! هم سینگل داره ، هم آنلاین داره ، هم استوری ... حالا این وسط یه سری اضافات هست که بعداً اضافه میشه ! اگه اسم این ناقصه اسم SF IV که یه سری از همین امکانات رو نداشت چیه ؟ :دی

اگه قرار باشه همچین بازی ای روی بازیای دیگه تاثیر بذاره من خیلی بیشتر خوشحال میشم تا ناراحت ! چون به عنوان مثال توی بازیهای ASW باید 8 دلار بدم تا یه کرکتر رو بخرم !!!! یا -GG Xrd -SGN رو خریدم سال بعدش میان -GG Xrd -Revelator رو معرفی میکنن که فقط چند تا دونه کرکتر و استیج اضافه داره و گرافیک و گیم پلی و باقی چیزاش هم همون قبلیه ولی پول یه بازی کامل رو داره میگیره ، MKX که پیش پیش میاد 40 دلار برای محتوای اینده ی بازی میگیره و ... اگه همچین چیزایی بخوان از SFV الگو بگیرن من خیلی هم خوشحال میشم دست یکایکشونم می بوسم :دی
بخش داستانیی که هر بازیش 3-4تاست؟ :دی
برای مثال، همون MK ، روز عرضه ، هم بخش داستانی داره، هم Ladder داره،هم Towerـها و مدهای مختلف داره! هم Krypt داره! (لباس دوم ها رو گویا نوشته بودن نمیشه خرید هنوز توی SF ) کاراکترهای بیشتری داره(کاری به کیفیت نداریم! ) و در کل از چیزی که الان SF داره عرضه میشه،بازیه کامل تری بوده! درسته بخش آنلاین که یکی از بخش های مهمه،نابود بوده! اما در کل بازی ناقص نبوده! :دی
یا مثلا ناروتو ، 100 و خورده ای کاراکتر داره، بخش داستانی داره، Adventure داره(یه بخش داستانی دیگه:-" ) ، Survival داره(و البته به صورت Endless ) ، مبارزات گروهی داره ، آنلاین داره و vs cpu داره و ...! (بازم میگم به دید حرفه ای بهش نگاه نکن که جمعیت خیلی کوچیکی رو شامل میشه!)
و آره درسته جفت اینا سیزن پس هم داشتن،و MK حتی MT هم داشته! اما موقع عرضه محتویات خیلی بیشتری هم داشتن توی بازیشون!

وقتی روی بازی ها تاثیر گذاشت،اومدن چندتا کاراکتر محدود قرار دادن،بعد کم کم یادشون بیاد بخش های دیگه رو به بازی اضافه کنند! بعد Microtransaction رو همچین خوش قیمت تر از قبل داخل بازی قرار دادن(که برای خرید همه چیز مجبور بشیم بریم سراغه $$$ )،متوجه تاثیرش رو بازی های آینده میشی! :d فکر میکنی بقیه ی ناشرها میان از نکات مثبتش الگو برداری میکنند؟
فقطم محدود به مثلا فایتینگ نمیشه! قشنگ میتونه روی هر بازیه دیگه ای تاثیر خودش رو بزاره! مثل اوضاع DC .... ولی اون به خاطر IP جدید و خفن نبودنش تاثیر گذار نبود،اما اگر GT با چنین وضعی میومد،مطمئنا تاثیر خفن تری میزاشت! :d
بازی تقریبا یک ماهه دیگه کامل میشد! با یک تاخیر، هم بازیه ناقصی عرضه نمیشد،هم اون متاش میرفت بالاتر،هم غیر حرفه ای های بیشتری میرفتن سراغش روزهای اولی، هم از تاثیرات منفیه احتمالیه آینده (که احتمالش کم نیست:-" ) جلوگیری میشد!
در کل خودت به نظرت بهتر نبود چیزایی که قراره ماه آینده بهش اضافه بشه،روز اول توی بازی میبود؟

بخش داستانیی که هر بازیش 3-4تاست؟ :دی
برای مثال، همون MK ، روز عرضه ، هم بخش داستانی داره، هم Ladder داره،هم Towerـها و مدهای مختلف داره! هم Krypt داره! (لباس دوم ها رو گویا نوشته بودن نمیشه خرید هنوز توی SF ) کاراکترهای بیشتری داره(کاری به کیفیت نداریم! ) و در کل از چیزی که الان SF داره عرضه میشه،بازیه کامل تری بوده! درسته بخش آنلاین که یکی از بخش های مهمه،نابود بوده! اما در کل بازی ناقص نبوده! :دی
یا مثلا ناروتو ، 100 و خورده ای کاراکتر داره، بخش داستانی داره، Adventure داره(یه بخش داستانی دیگه:-" ) ، Survival داره(و البته به صورت Endless ) ، مبارزات گروهی داره ، آنلاین داره و vs cpu داره و ...! (بازم میگم به دید حرفه ای بهش نگاه نکن که جمعیت خیلی کوچیکی رو شامل میشه!)
و آره درسته جفت اینا سیزن پس هم داشتن،و MK حتی MT هم داشته! اما موقع عرضه محتویات خیلی بیشتری هم داشتن توی بازیشون!

وقتی روی بازی ها تاثیر گذاشت،اومدن چندتا کاراکتر محدود قرار دادن،بعد کم کم یادشون بیاد بخش های دیگه رو به بازی اضافه کنند! بعد Microtransaction رو همچین خوش قیمت تر از قبل داخل بازی قرار دادن(که برای خرید همه چیز مجبور بشیم بریم سراغه $$$ )،متوجه تاثیرش رو بازی های آینده میشی! :d فکر میکنی بقیه ی ناشرها میان از نکات مثبتش الگو برداری میکنند؟
فقطم محدود به مثلا فایتینگ نمیشه! قشنگ میتونه روی هر بازیه دیگه ای تاثیر خودش رو بزاره! مثل اوضاع DC .... ولی اون به خاطر IP جدید و خفن نبودنش تاثیر گذار نبود،اما اگر GT با چنین وضعی میومد،مطمئنا تاثیر خفن تری میزاشت! :d
بازی تقریبا یک ماهه دیگه کامل میشد! با یک تاخیر، هم بازیه ناقصی عرضه نمیشد،هم اون متاش میرفت بالاتر،هم غیر حرفه ای های بیشتری میرفتن سراغش روزهای اولی، هم از تاثیرات منفیه احتمالیه آینده (که احتمالش کم نیست:-" ) جلوگیری میشد!
در کل خودت به نظرت بهتر نبود چیزایی که قراره ماه آینده بهش اضافه بشه،روز اول توی بازی میبود؟

فک کنم توی جریان نیستی امیر :دی اینا مگه عمدی این کارو کردن ؟ :دی SF برخلاف خیلی از فایت های دیگه حساب و کتاب داره ، چند وقت دیگه مسابقات Capcom Pro Tour ـه که یه مسابقه در سطح جهانیه و از تک تک قاره ها پلیر انتخاب میشه و مثل جام جهانی پلیرها رنکینگ جهانیشون بالا و پایین میشه ، جایزه ـشم $500,000 ـتاس :دی کپکام مجبور بوده زودتر از برگزاری مسابقه بازی رو به ملت برسونه ، چون در غیر اینصورت مسابقات SF V میرفت برای سال 2017 :دی
کپکام خل نیست به خاطر چندتا خله خان باجی توی متا همچین مسابقات بزرگی که سالیانه و به صورت روتین مدتهاست داره برای سری SF برگزار میشه رو عقب و جلو کنه :دی

میگم که! فقط قشر حرفه ای رو در نظر میگیری،نه عام!
yahoo_4.gif

اینا هم که تند تند بتا میدادن، میومدن همون بتا رو تا یک ماه در اختیار ملت میزاشتن،خودشون رو راحت میکردن
yahoo_10.gif

آها یه چیز دیگه یادم رفت در مورد اون یادگیری بگم!
yahoo_65.gif

یک زمانی DLCـها رو میدادن که بازی از یکنواختی در بیاد،چیزای جدید به بازی اضافه بشه و ...! اما رفته رفته میرسیم به SW:BF که کله بازی رو میچپونند توی DLC !
yahoo_22.gif

یا DLC داستانی هم همینطور...که رسیدیم به جایی که،بخش داستانیه بازی کات میکنند!
yahoo_22.gif

یا هم سر TLOU جفتمون مخالف DLC داستانی بودیم! Left Behind چیز خفنی بود! عالی ! ترکوند! معرکه!
ولی خوب...تاثیرش رو خود بازی های ND چی شد؟ آنچارتد هم DLC داستانی خواهد داشت، بازی های آیندشون هم حتما DLC داستانی خواهند داشت! و به جای اینکه به روزی برسیم منقرض بشه چنین چیزی،به جایی رسیدیم که بهترین استودیو هم DLC داستانی میده دیگه! فقط دعا کنیم مثل بقیه نشن و با قیچی به جون بازی هاشون نیفتن!
yahoo_4.gif

امیر گرفتی مارو ؟ :دی
دارم بهت میگم اهمیت همچین چیزی مثل اهمیت جام جهانی توی فوتباله بعد میگی قشر فلان ؟ :دی من دیگه حرفی ندارم :دی
بعد اون بتایی که میگی ! خودت داری میگی بنا :دی هیچ چیزیش قطعی نیست ! مردم باید روی چیزی تمرین کنن که همه چیزش فیکس و 100% باشه :دی کدوم آدم عاقلی میاد مسابقات در این سطح رو با بتا برگزار کنه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
فک کنم توی جریان نیستی امیر :دی اینا مگه عمدی این کارو کردن ؟ :دی SF برخلاف خیلی از فایت های دیگه حساب و کتاب داره ، چند وقت دیگه مسابقات Capcom Pro Tour ـه که یه مسابقه در سطح جهانیه و از تک تک قاره ها پلیر انتخاب میشه و مثل جام جهانی پلیرها رنکینگ جهانیشون بالا و پایین میشه ، جایزه ـشم $500,000 ـتاس :دی کپکام مجبور بوده زودتر از برگزاری مسابقه بازی رو به ملت برسونه ، چون در غیر اینصورت مسابقات SF V میرفت برای سال 2017 :دی
کپکام خل نیست به خاطر چندتا خله خان باجی توی متا همچین مسابقات بزرگی که سالیانه و به صورت روتین مدتهاست داره برای سری SF برگزار میشه رو عقب و جلو کنه :دی
میگم که! فقط قشر حرفه ای رو در نظر میگیری،نه عام! :d
اینا هم که تند تند بتا میدادن، میومدن همون بتا رو تا یک ماه در اختیار ملت میزاشتن،خودشون رو راحت میکردن:p

آها یه چیز دیگه یادم رفت در مورد اون یادگیری بگم! :-"
یک زمانی DLCـها رو میدادن که بازی از یکنواختی در بیاد،چیزای جدید به بازی اضافه بشه و ...! اما رفته رفته میرسیم به SW:BF که کله بازی رو میچپونند توی DLC ! :|
یا DLC داستانی هم همینطور...که رسیدیم به جایی که،بخش داستانیه بازی کات میکنند! :|
یا هم سر TLOU جفتمون مخالف DLC داستانی بودیم! Left Behind چیز خفنی بود! عالی ! ترکوند! معرکه!
ولی خوب...تاثیرش رو خود بازی های ND چی شد؟ آنچارتد هم DLC داستانی خواهد داشت، بازی های آیندشون هم حتما DLC داستانی خواهند داشت! و به جای اینکه به روزی برسیم منقرض بشه چنین چیزی،به جایی رسیدیم که بهترین استودیو هم DLC داستانی میده دیگه! فقط دعا کنیم مثل بقیه نشن و با قیچی به جون بازی هاشون نیفتن! :d
---

امیر گرفتی مارو ؟
biggrin1.gif

دارم بهت میگم اهمیت همچین چیزی مثل اهمیت جام جهانی توی فوتباله بعد میگی قشر فلان ؟
biggrin1.gif
من دیگه حرفی ندارم
biggrin1.gif

بعد اون بتایی که میگی ! خودت داری میگی بنا
biggrin1.gif
هیچ چیزیش قطعی نیست ! مردم باید روی چیزی تمرین کنن که همه چیزش فیکس و 100% باشه
biggrin1.gif
کدوم آدم عاقلی میاد مسابقات در این سطح رو با بتا برگزار کنه ؟
biggrin1.gif
چند نفر بازی رو میخرن؟چند نفر توی این مسابقات شرکت میکنند؟ فکر نمیکنم اکثریت ـه خریدارها انقدر این موارد براشون مهم باشه! :d
بعد مگه همین بتاها آپدیت نمیشد؟همین بتای آخر مگه یه مدت قبل نیمد و بر اساس اون این Day1 Patch رو ندادن برای بازی؟ مگه قرار نیست بعد از مسابقه پچ بدن؟ در کل چه فرقی میکنه این وسط با چیزی که میگم؟ فقط تنها فرقش این بود روز عرضه بازیی با ارزش 60$ عرضه میشد! :d
حالا ما که کنار نمیایم گویا! ولی فکر کنم فقط علی دانته حرف من رو فهمید اینجا! :d

آخرین ویرایش:
امیر، تمام این برنامه ریزی های کپکام برای Capcom Pro Tour آخر سر در قالب یه پچ بالانس (اگر بازی نیاز داشته باشه) و به سری ایده ها برای مود های جدید بعد از Capcom Cup میاد بیرون. فکر کردی چجوری کپکام 7-8 سال SF رو ساپورت میکنه و ریزش پلیر نداره و پلیرها زیادتر هم میشن؟ تمام این کارها پشتش برنامه خوابیده. چون اگه این بالانس کردن ها و فیدبک گرفتن ها نباشه، بازی کمتر از 1-2 سال غزل خداحافظیشو میخونه. اگه قراره به خاطر این چیزها، متا و این چرت و پرت هاش کم بشه، So be it. خیلی مختصر و مفید، جوجه رو آخر پاییز میشمرن.

حالا چون SF ‍ه و خیلی زود قراره باقی Feature ها به صورت رایگان به بازی اضافه بشن و از قبل کپکام برنامه اش رو منتشر کرده٬ زیاد سر این جریان کم بودن محتوا بهش گیر نمیدم( نمیدیم :دی ) ولی خب باز این حقیقت که عرضه یه بازی 60$ توی همچین وضعیتی کاملا غیرمنطقی و اشتباهه تغییر نمیکنه :دی

شاید مثلا برای من Spectator Mode مهم نباشه ولی خب خیلی از آنلاین بازهای حرفه ای‌تر از من هستن که مطمئنا از نبود این قابلیت موقع عرضه ناامید میشن و نمیشه بهشون خورده گرفت. این قضیه برای کژوال گیمرهایی که محتویاتی مثل Challenge, Trials, Vs CPU, Arcade و... میخوان هم صدق میکنه و نمیشه به صرف اینکه این بخشا برای ما مهم نیست بگیم بقیه هم نباید نسبت به نبود این موارد توی لانچ اعتراض کنند :دی

در کل این ورژنی که فردا داره میاد برای من عالیه چون تشنه بازی کردنشم و برام فرقی نمیکنه اگه قرار باشه یه ماه برای باقی مودها صبر کنم ولی خب اگه کسی بیاد بخاطر نبود این بخش‌ها به بازی ایراد بگیره و بگه از دید اون ارزش خریدن توی لانچ رو نداره٬ بهش اعتراض نمیکنم چون حرف و خواسته اش غیر منطقی نیست :دی

موضوع اینکه به نظرم این اعتراض‌ها به سبک fighting وارد نیست
الان بیشتر بازی‌هایی که دارند تو این سبک میان تقریبا همین بساط رو دارن
KI هم اولش با ۸تا کاراکتر شروع کرد الان بعد دوسال نه‌تنها پلیرهاش کم نشد بیشتر هم شده!حالا اینکه SF:دی
کلا فیدبک برای این ژانر خیلی مهمه و ساپورت کردن بازی بصورت ماهیانه خیلی ارزش داره.
احتمالا کپکام سال دیگه یک نسخه کامل شده دوباره ریلیز میکنه که دوباره نقد بشه.

موضوع اینکه به نظرم این اعتراض‌ها به سبک fighting وارد نیست
الان بیشتر بازی‌هایی که دارند تو این سبک میان تقریبا همین بساط رو دارن
KI هم اولش با ۸تا کاراکتر شروع کرد الان بعد دوسال نه‌تنها پلیرهاش کم نشد بیشتر هم شده!حالا اینکه SF:دی
کلا فیدبک برای این ژانر خیلی مهمه و ساپورت کردن بازی بصورت ماهیانه خیلی ارزش داره.
احتمالا کپکام سال دیگه یک نسخه کامل شده دوباره ریلیز میکنه که دوباره نقد بشه.

نه ، تنها نسخه ی موجود همین SF V ـه و با آپدیت های رایگان طی این 5 سال به روز میشه :دی (تایید شده این قضیه)

نظر بنده به Akiba و Dante Never Cry نزدیک تره :دی متاسفانه بیشتر بازی های این نسل ناقص عرضه میشن و اکثرشونم موقع عرضه اشکالات ریز و درشت زیادی دارن. اینکه یه بازی با قیمت 60 دلار ناقص عرضه بشه و محتوای سینگل پلیر زیادی هم نداشته باشه ناخواسته می تونه به بازی ضربه بزنه. البته جای امیدواری داره که تمام این نواقص قراره با DLC های رایگان جبران بشن. خیلی از بازی ها واسه همین DLC ها هم پول می گیرن :دی

به نظرم این اشتباه:دی
حجم بالای اپدیت‌ها و تفاوت با نسخه اصلی خیلی اذیت میکنه،مخصوصا مارو با این وضع اینترنت:دی

یعنی حاضری پول یه نسخه دیگه بدی اما آپدیت نکنی ؟ :دی
آپدیت هم مشکلی نداره مهرداد ، بیار خودم واست آپدیت میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or