الان اواخر فوریه ست بعدش مارسه که تا اونموقع محتوای بیشتر براش میاد حالا جالبه همه کساییم که انتقاد میکنن هنوز بازی رو نخریدن! کار به درست و غلط بودن انتقادا ندارم ولی خب وقتی هنوز نخریدین چرا ناراحتین و چی رو از دست دادین؟
از کی تا به حال یوزر اسکور شده سند؟
الان مثلا این بازی تو چند تا تاپیک پایینتر یوزر اسکورش ارزش واقعیشو نشون میده؟
![]()
خواستید هزار تا مثال دیگه مثل این میتونم بیارم...
اولا که دلیل اینکه من یوزر اسکور سایت متا رو گفتم اینه که یه سری از دوستان میگن فن ها از بازی راضی هستن و هر کسی هم بازی رو گرفته حال کرده و این حرفا
حالا با این تفاسیر چه جوری که وقتی همه با بازی حال کردن یوزر اسکور شده 3.2???????
پس یا فن های بازی در توهم هستن که هر کسی بازی کرده از بازی خوشش اومده و متا هم چیز بیخودیه یا اینکه بازی واقعا اون چیزی که باید باشه نیست...
منظورتون Tutorial هست دیگه، نه؟ اگه آره که خب داره و Basic بازی رو آموزش میده. اگه هم نه که مشکل شخص شماست که نه از بازی اطلاع داری و نه میدونی Tutorial چیه.
اگه منظورتون Trial ها هست که قراره اضافه بشه (سلسله کمبوهایی که از سطح پایین تا سخت ترین سطح رو نوشته و باید اجرا کرد).
همونطور که برای IV اضافه شد، برای اینم اضافه میشه. چیزی که نه MK داره نه Tekken و در حال حاضر قصد هم ندارن اضافه کنن.
جزییات جدید از بخشهای متفاوت Street Fighter Vکپکام باید کاملا واضح بیان میکرد که بازی در روز عرضه قرار شامل چه مواردی باشه،Dlc هایی که قراه بیان شامل چه مواردی هستن و کارکترها کی به بازی اضافه میشن
کپکام باید کاملا واضح بیان میکرد که بازی در روز عرضه قرار شامل چه مواردی باشه،Dlc هایی که قراه بیان شامل چه مواردی هستن و کارکترها کی به بازی اضافه میشن
میشه این بخش رو کامل تر توضیح بدین؟ دقیقا چی ناقص بود موقع عرضه؟و اینم شد یه تجربه واسه من که هر وقت یه بازی فایتینگ اومد وایسم Complete Edition ـش رو بخرم...سر کامبت X هم این قضیه بود... البته وارنر خیلی زرنگ تر بود! گیم پلی ناقص بازیشو خیلی خوب به خورد مخاطباش داد!
میشه این بخش رو کامل تر توضیح بدین؟ دقیقا چی ناقص بود موقع عرضه؟توی این نسل فایتینگ داشتیم که به اندازه ی MKX کانتنت داشته باشه موقع لانچ؟ چرا برای سرپوش گذاشتن روی ضعف بقیه بازی ها همش MK رو مثال می زنید؟
میشه این بخش رو کامل تر توضیح بدین؟ دقیقا چی ناقص بود موقع عرضه؟توی این نسل فایتینگ داشتیم که به اندازه ی MKX کانتنت داشته باشه موقع لانچ؟ چرا برای سرپوش گذاشتن روی ضعف بقیه بازی ها همش MK رو مثال می زنید؟
برا من که فرق نمی کنه
من کامبت X رو خیلی دوست داشتم...ولی هنوزم احساس میکنم اشتباه کردم نسخه Complete Edition رو واینستادم تا بخرم...
و این که آره....جاش این جا نیست ولی قطعاً گیم پلی اش و تعداد کاراکترهاش کمبود داشت نسبت به قبلی ها...به شخصه خیلی حرص خوردم وقتی Baraka و Rain تو بخش داستانی باهات مبارزه می کردن ولی تو لیست کاراکترهای قابل بازی نبودن
اینم همونه(البته همون که نیست SF ـه)صبر کردن برا نسخه کاملش رو به شخصه ترجیح میدم...
برای بار 2500
این تنها نسخه از بازی است و به مرور زمان تا آخر نسل با آپدیت و افزودن شخصیت های رایگان ، کامل میشود
برای بار 2500
این تنها نسخه از بازی است و به مرور زمان تا آخر نسل با آپدیت و افزودن شخصیت های رایگان ، کامل میشود
پس ایشالا سال ۲۰۲۱ میبینمت. البته اون موقع دیگه احتمالا بقیه بازیکنها رفتن سروقت SF VI و باید خودت تنهایی بازیش کنیباو این کپکام همون کپکامیه که استریت فایتر 2 و3 و4 رو با چند تا اسپین آف و نسخه ی کامل تر داد
آخرش که یه نسخه دیگه ازش بیرون میاد:d
(تریلرها خیلی خوفن...آدم تریلرها رو میبینه دلش میخواد یه آرکید دم خونشون وا شه بره بازی کنه:d چجوری منتقدها متا اش رو کردن 77)