امتیازات Street Fighter V

الان اواخر فوریه ست بعدش مارسه که تا اونموقع محتوای بیشتر براش میاد حالا جالبه همه کساییم که انتقاد میکنن هنوز بازی رو نخریدن! کار به درست و غلط بودن انتقادا ندارم ولی خب وقتی هنوز نخریدین چرا ناراحتین و چی رو از دست دادین؟

از کی تا به حال یوزر اسکور شده سند؟
الان مثلا این بازی تو چند تا تاپیک پایینتر یوزر اسکورش ارزش واقعیشو نشون میده؟
xu3vmthk03o0bqas8pdz.jpg

خواستید هزار تا مثال دیگه مثل این میتونم بیارم...

اولا که دلیل اینکه من یوزر اسکور سایت متا رو گفتم اینه که یه سری از دوستان میگن فن ها از بازی راضی هستن و هر کسی هم بازی رو گرفته حال کرده و این حرفا
حالا با این تفاسیر چه جوری که وقتی همه با بازی حال کردن یوزر اسکور شده 3.2???????

پس یا فن های بازی در توهم هستن که هر کسی بازی کرده از بازی خوشش اومده و متا هم چیز بیخودیه یا اینکه بازی واقعا اون چیزی که باید باشه نیست...

اولا که دلیل اینکه من یوزر اسکور سایت متا رو گفتم اینه که یه سری از دوستان میگن فن ها از بازی راضی هستن و هر کسی هم بازی رو گرفته حال کرده و این حرفا
حالا با این تفاسیر چه جوری که وقتی همه با بازی حال کردن یوزر اسکور شده 3.2???????

پس یا فن های بازی در توهم هستن که هر کسی بازی کرده از بازی خوشش اومده و متا هم چیز بیخودیه یا اینکه بازی واقعا اون چیزی که باید باشه نیست...

برای اینکه 90درصد کسایی که تو بخش یوزر امتیاز دادن کودکانی هستن که 2 حالت دارن یا 0 میدن یا 10 :d شما تو یوزر اسکور آنچارتد هم بری ملت 0 دادن :d

اتفاقا یوزر اسکور داغون ترین چیزیه که میشه از روش نتیجه گرفت :d

خداروشکر بازیا دیگه تقریبا همشون قبل انتشار یه دمو یا بتا میدن که ملت بازی کنن و نتیجه بگیرن که خوبه یا نه که دیگه نرین از یوزر اسکور این نتیجه رو بگیرین :d

منظورتون Tutorial هست دیگه، نه؟ اگه آره که خب داره و Basic بازی رو آموزش میده. اگه هم نه که مشکل شخص شماست که نه از بازی اطلاع داری و نه میدونی Tutorial چیه.

اگه منظورتون Trial ها هست که قراره اضافه بشه (سلسله کمبوهایی که از سطح پایین تا سخت ترین سطح رو نوشته و باید اجرا کرد).
همونطور که برای IV اضافه شد، برای اینم اضافه میشه. چیزی که نه MK داره نه Tekken و در حال حاضر قصد هم ندارن اضافه کنن.
rl22l3a7df8o0nsi0wt5.jpg

دوستان عزیز اینجا تایپک امتیازات هستش و جای این بحث ها توی تایپک خود بازی ولی خب یه سوال برام پیش اومد
دلیل این حمایت کورکورانه طرفدارا از این بازی چیه؟
بازی رو گرفتم،گیم پلی بازی هم واقعا عالیه حتی برای من که بار اول هستش میرم سراغ این بازی،هیچ شکی هم درش نیست که گیم پلی بازی چه برای من تازه کار و چه برای حرفه ای های این بازی لذت بخشه
اما هیچ کدوم از این موضوعات کم کاری کپکام رو توجیح نمیکنه
بحث دوستان توی این تایپک برای کم بود محتوا هستش نه گیم پلی و المان های بازی
اون کسی که 60 دلار بابت بازی پول داده حق داره بازی رو کامل تحویل بگیره،این که بعدا قراره Dlc زایگان تحویل کاربر بدن توجیح درستی نیست
شاید کارکتر مورد علاقه بنده توی Dlc های اولیه بازی نباشه،شاید امکان دانلودش نباشه برای من
کپکام باید کاملا واضح بیان میکرد که بازی در روز عرضه قرار شامل چه مواردی باشه،Dlc هایی که قراه بیان شامل چه مواردی هستن و کارکترها کی به بازی اضافه میشن
الان اون بیچاره ای که بازی رو از مدتها قبل پیش خرید کرده و به هر دلیلی نتونسته اخبار بازی رو دنبال کنه تا از ماجرا باخبر بشه باید چیکار کنه؟
این ماجرای تورنومنت و حمایت 5 ساله و غیره هم دلیل خوبی برای توجیح ماجرا نیست،مگه نمیدونستن که مسابقات قراره توی چه روزی برگزار بشه؟
لطفا پای باقی بازیها رو هم وسط نکشید

جهت اسپم نشدن متا اومد روی 76
eP4yd.jpg

در اخر بازم میگم بازی به لحاظ گیم پلی واقعا ارزش بازی کردن داره،اگه این ماجرای کمبود محتوا توی روز عرضه براتون مشکلی نیس توی گرفتنش شک نکنید

کپکام باید کاملا واضح بیان میکرد که بازی در روز عرضه قرار شامل چه مواردی باشه،Dlc هایی که قراه بیان شامل چه مواردی هستن و کارکترها کی به بازی اضافه میشن
جزییات جدید از بخش‌های متفاوت Street Fighter V

یه تریلر هم چند ماه پیش دادن به اسم Game Modes Trailer که توش بخش‌های که توی بازی وجود دارن رو نشون دادن. درسته عرضه بازی به صورت نصفه و نیمه درست نیست و کپکام حقشه که بابت این موضوع مورد انتقاد قرار بگیره ولی اینطوری هم نبوده که بخوان این مسائل رو پنهان کنند و الکی بگن بازی کامله. از همون اول در مورد این قضیه رو راست بودن.

نمیگم این مسئله عرضه بازی توی این وضعیت رو توجیه میکنه٬ فقط دارم میگم اینطوری هم نبوده که کپکام خریدارها رو فریب داده باشه.

پ.ن: متای نسخه PS4 رو دوستان حساب می‌کنند چون تعداد نقدهاش بیشتره.

کپکام قبل از شروع بتای آخر یعنی حدود 20 روز یا 1 ماه قبل از عرضه ی بازی تمامی اطلاعات از چیزایی که توی نسخه ی لانچ هست رو اعلام کرده بود :

http://gamerant.com/street-fighter-5-modes-final-beta/undefined

ولی ما ایرانی جماعتیم و با این آمار سرانه ی مطالعه یه امر طبیعیه که خودمون دنبال خوندنش نباشیم.
DLC ها رو هم توی E3 گفتن به همراه زمان عرضه که ماهانه ـس.

این ماجرا کمبود محتوا بدجور رو مخه... SF هم همه گفتن...هر عنوانی نیست SF ـه
معلومه انتظار یه بازی خفن داریم همه
تو هیچ کدوم از نقد ها هم از گیم پلی و گرافیک و... بد نگفتن...
و به نظرم این موضوع بیشتر از منتقدها طبیعتاً طرفدارها رو عصبانی میکنه...یکی رو تصوّر کنید پیش خرید کرده بازی رو خودش رو کشته تا بازی بهش برسه بعد رو همه بخش ها نوشته Coming Soon و Coming March و فلان و بیسار...خو به اسثناء یه سری هر کی باشه قاطی می کنه :|
واسه همنیت یوزر اسکور زیر سه طبیعیه...نمیتونه صرفاً به خاطر یه مشت هیتر باشه...!

و اینم شد یه تجربه واسه من که هر وقت یه بازی فایتینگ اومد وایسم Complete Edition ـش رو بخرم...سر کامبت X هم این قضیه بود... البته وارنر خیلی زرنگ تر بود! گیم پلی ناقص بازیشو خیلی خوب به خورد مخاطباش داد!

و اینم شد یه تجربه واسه من که هر وقت یه بازی فایتینگ اومد وایسم Complete Edition ـش رو بخرم...سر کامبت X هم این قضیه بود... البته وارنر خیلی زرنگ تر بود! گیم پلی ناقص بازیشو خیلی خوب به خورد مخاطباش داد!
میشه این بخش رو کامل تر توضیح بدین؟ دقیقا چی ناقص بود موقع عرضه؟ :-/ توی این نسل فایتینگ داشتیم که به اندازه ی MKX کانتنت داشته باشه موقع لانچ؟ چرا برای سرپوش گذاشتن روی ضعف بقیه بازی ها همش MK رو مثال می زنید؟

میشه این بخش رو کامل تر توضیح بدین؟ دقیقا چی ناقص بود موقع عرضه؟ :-/ توی این نسل فایتینگ داشتیم که به اندازه ی MKX کانتنت داشته باشه موقع لانچ؟ چرا برای سرپوش گذاشتن روی ضعف بقیه بازی ها همش MK رو مثال می زنید؟

این یک سیستم دفاعی جدیده که وقتی از یه بازی انتقاد میکنی در کنارش رقیباشم مسخره کنی تا هم انتقادتو مطرح کرده باشی و همزمان دل برخی طرفداری بازی هم بدست بیاری تا بهت حمله نکنن. جو سایت چنین چیزی رو میطلبه انگار

برا من که فرق نمی کنه
من کامبت X رو خیلی دوست داشتم...ولی هنوزم احساس میکنم اشتباه کردم نسخه Complete Edition رو واینستادم تا بخرم...
و این که آره....جاش این جا نیست ولی قطعاً گیم پلی اش و تعداد کاراکترهاش کمبود داشت نسبت به قبلی ها...به شخصه خیلی حرص خوردم وقتی Baraka و Rain تو بخش داستانی باهات مبارزه می کردن ولی تو لیست کاراکترهای قابل بازی نبودن
اینم همونه(البته همون که نیست SF ـه)صبر کردن برا نسخه کاملش رو به شخصه ترجیح میدم...

برا من که فرق نمی کنه
من کامبت X رو خیلی دوست داشتم...ولی هنوزم احساس میکنم اشتباه کردم نسخه Complete Edition رو واینستادم تا بخرم...
و این که آره....جاش این جا نیست ولی قطعاً گیم پلی اش و تعداد کاراکترهاش کمبود داشت نسبت به قبلی ها...به شخصه خیلی حرص خوردم وقتی Baraka و Rain تو بخش داستانی باهات مبارزه می کردن ولی تو لیست کاراکترهای قابل بازی نبودن
اینم همونه(البته همون که نیست SF ـه)صبر کردن برا نسخه کاملش رو به شخصه ترجیح میدم...

برای بار 2500
این تنها نسخه از بازی است و به مرور زمان تا آخر نسل با آپدیت و افزودن شخصیت های رایگان ، کامل میشود

حالا خوبه SF یه بازی انحصاری نبوده که اینقدر بعضی دوستان ازش طرفداری میکنن!

تا میگی متا پایینه میگن طرفدارا به متا و امتیاز اهمیت نمیدن...

میگی یوزر اسکور پایینه میگن فن های ماکروسافت اومدن امتیاز آوردن پایین...

میگی بازی ناقصه میگن کپکام گفته بود بازی بعدا تکمیل میشه....

من نمیفهمم این دیگه چه مدلشه که بازی رو بخریم و صبر کنیم تا بازی کامل بشه؟؟؟؟
خب مگه با تاخیر عرضه کردن بازی چه مشکلی داشته که اینجوری عرضه شده!

حالا اگه یه بازی کیک استارتری ناقص عرضه میشد یا یه بازی مجانی این اتفاق براش میفتاد قابل درک بود ولی واسه SF با اون سابقه اصلا قابل درک نیست

برای بار 2500
این تنها نسخه از بازی است و به مرور زمان تا آخر نسل با آپدیت و افزودن شخصیت های رایگان ، کامل میشود

باو این کپکام همون کپکامیه که استریت فایتر 2 و3 و4 رو با چند تا اسپین آف و نسخه ی کامل تر داد
آخرش که یه نسخه دیگه ازش بیرون میاد:d
(تریلرها خیلی خوفن...آدم تریلرها رو میبینه دلش میخواد یه آرکید دم خونشون وا شه بره بازی کنه:d چجوری منتقدها متا اش رو کردن 77)

باو این کپکام همون کپکامیه که استریت فایتر 2 و3 و4 رو با چند تا اسپین آف و نسخه ی کامل تر داد
آخرش که یه نسخه دیگه ازش بیرون میاد:d
(تریلرها خیلی خوفن...آدم تریلرها رو میبینه دلش میخواد یه آرکید دم خونشون وا شه بره بازی کنه:d چجوری منتقدها متا اش رو کردن 77)
پس ایشالا سال ۲۰۲۱ میبینمت. البته اون موقع دیگه احتمالا بقیه بازیکن‌ها رفتن سروقت SF VI و باید خودت تنهایی بازیش کنی :دی

آرکید در خونتون هم باشه باز نمیتونی بازیش کنی :دی Only on PS4 and PC.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or