امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگر مایکرو بتسدا رو نخریده بود، ممکن بود این بازی هم مثل دو بازی قبلی بتسدا انحصاری زمانی سونی میشد:(

اینجا نه تنها باعث پیشرفت بازی های بتسدا نشده مایکرو و به لایبرری Xbox کمکی نکرده ، بلکه شادی دوستان در این تاپیک و زنده کردن یاد خاطرات تاپیک هایی مثل فور اسپوکن رو هم از دوستان گرفته! :-" ( البته در هر صورت این خرید تغییری نمیداد به لایبریی چون بالاخره میومد، صرفا دست عده ای کوتاه شده از بازی:-" )

البته من هنوز فکر میکنم اونقدری که به نظر میاد فاجعه نمیشه و در بدترین حالت سبز میمونه متاش دیگه:دی ...

اگر مایکرو بتسدا رو نخریده بود، ممکن بود این بازی هم مثل دو بازی قبلی بتسدا انحصاری زمانی سونی میشد:(

اینجا نه تنها باعث پیشرفت بازی های بتسدا نشده مایکرو و به لایبرری Xbox کمکی نکرده ، بلکه شادی دوستان در این تاپیک و زنده کردن یاد خاطرات تاپیک هایی مثل فور اسپوکن رو هم از دوستان گرفته! :-" ( البته در هر صورت این خرید تغییری نمیداد به لایبریی چون بالاخره میومد، صرفا دست عده ای کوتاه شده از بازی:-" )

البته من هنوز فکر میکنم اونقدری که به نظر میاد فاجعه نمیشه و در بدترین حالت سبز میمونه متاش دیگه:D ...
به هیچ وجه نمیتونه سبز بشه این چیزی که من دارم میبینم یاد خاطره F76 رو زنده میکنه :D

این روزها کوروش کبیر عالی مینوازد 😁
بله درست مینوازد :D
1682970298527.png

1682970601057.png

حالا درسته شاید این بازی اصلا به میزان استارفیلد برا مایکی مهم نباشه

ولی انچنانم بی اهمیت نیس، و بخشی از این موضوع ربط مستقیمی به خوده مایکی داره

وقتی تو E32021 به عنوان اختتامیه تریلر cg بازیو نشون میدن
و تو E32022 افتتاحیه کنفرانس هم با همین بود

تا جایی که ما دیدیم همیشه افتتاحیه و اختتامیه مراسم ها مهم ترین نمایش های ناشر هستن!

همین نشون میده اونا اتفاقا براشون ردفال حداقل مهم بوده!
کلا عجیبه وقتی تو کنفرانست محصولی داری مثل FH5 بیای ردفال رو اختتامیه قرار بدی، راحت می تونست FH5 مراسم رو تموم کنه و این بازی رو اون وسطا معرفی کنه، ولی وقتی همچین چیزی رخ نمیده، یعنی قطعا اینا حداقل خودشون فکر نمی کردن قراره مصحول نهایی این باشه!!!!
.
.
.
متا هم نزدیک 77 پیشبینی می کنم:دی

حالا درسته شاید این بازی اصلا به میزان استارفیلد برا مایکی مهم نباشه

ولی انچنانم بی اهمیت نیس، و بخشی از این موضوع ربط مستقیمی به خوده مایکی داره

وقتی تو E32021 به عنوان اختتامیه تریلر cg بازیو نشون میدن
و تو E32022 افتتاحیه کنفرانس هم با همین بود

تا جایی که ما دیدیم همیشه افتتاحیه و اختتامیه مراسم ها مهم ترین نمایش های ناشر هستن!

همین نشون میده اونا اتفاقا براشون ردفال حداقل مهم بوده!
کلا عجیبه وقتی تو کنفرانست محصولی داری مثل FH5 بیای ردفال رو اختتامیه قرار بدی، راحت می تونست FH5 مراسم رو تموم کنه و این بازی رو اون وسطا معرفی کنه، ولی وقتی همچین چیزی رخ نمیده، یعنی قطعا اینا حداقل خودشون فکر نمی کردن قراره مصحول نهایی این باشه!!!!
.
.
.
متا هم نزدیک 77 پیشبینی می کنم:D
اختتامیه اون E3 با اون تریلر CGI یکی از احمقانه ترین تصمیماتی بود که من از مایکروسافت دیدم

به هیچ وجه نمیتونه سبز بشه این چیزی که من دارم میبینم یاد خاطره F76 رو زنده میکنه :D

بله درست مینوازد :D
View attachment 291681

View attachment 291682
از کی تاحالا سونی سازنده فورسپوکن شده؟ حتی ناشرش هم نبوده صرفا یک قرارداد بوده!!!!

از کی تاحالا متای یک بازی و ارزشش رو از نسخه پورتش میگن؟ تلو همون 2013 کاری که باید می کرد رو کرد:دی

من در مورد سایبرپانک فکر می‌کردم واکنش‌های کاربران ناجوانمردانه باشه و بازی حقش همون نمرات متایی هست که گرفته. اما اشتباه می‌کردم.
گیمور بتاتستر نیست. گیمور پول داده و بتاتستر پول می‌گیره. اینا با هم فرق دارن. بازی فقط بد نیست. بد هست و باگ هم داره. این دیگه فاجعه است.
حتی همین استاروارز جدید هم باید توسط منتقدین ترتیبش داده می‌شد. بازی هر چه قدر هم که خوب باشه از نظر گیم پلی و ... اما اول باید از نظر فنی پایدار باشه.

همون‌ قدر که کوبیدن پورت PC تلوپ درست بود، کوبیده شدن این بازی هم درسته.
همون قدر هم که مایکروسافت در موفقیت دث‌لوپ (که به نظرم آن‌چنان مالی هم نبود) نقشی نداشت، همون قدر هم اینجا نقش داره و مقصره.
اگر استارفیلد هم تبدیل به استارفِیلد بشه باز مایکروسافت در شکستش نقش داره. همون طور که اگر موفق باشه از اعتبارش بهره می‌بره.

بازی هر چی باشه مفتیه و به قول ما اصفهانی ها مفت باشه کوفت باشه...و مسئله اونجاست که این مثل و فرهنگ ما بین منتقدین هم نفوذ کرده

بازی قطعا مفت نیست. یا پول بازی رو باید بدی یا پول گیم‌پس که در هر صورت پولی پرداخت شده و در ازاش باید محتوای کامل عرضه بشه.
این که یه بازی از نظر هنری یا گیم‌پلی مشکل داشته باشه، قابل کنار اومدنه. توان هر سازنده‌ای مشخصه
اما ضعف فنی ابداً قابل قبول نیست.
این بازی از اول معلوم بود از نظر هنری و گیم‌پلی مشکل داره. توی تاپیکش هم گفته بودم به نظرم بازی Red Fail ـه. اما این که از نظر فنی مشکل داشته باشه اصلا قابل قبول نیست.
بازی باید درست کار کنه. مثل هر محصول دیگه‌ای.
شما می‌تونی ردمی شوت ۱۷ بخری ۱۰ میلیون یا آیفون ۲۵ پرومکس آلترا اند گیم ادیشن ۲۰۰ میلیون. اما در هر صورت هر دوشون باید در مرتبه اول درست کار کنن.

از کی تاحالا سونی سازنده فورسپوکن شده؟ حتی ناشرش هم نبوده صرفا یک قرارداد بوده!!!!

از کی تاحالا متای یک بازی و ارزشش رو از نسخه پورتش میگن؟ تلو همون 2013 کاری که باید می کرد رو کرد:D
از این موقع :

1682971257351.png

البته این که چیزی نیست کوروش موفقیت From Software رو هم مدیون سونی میدونه چون چند درصد از سهامش رو خریده :D

آخرین ویرایش:
حتی فنای ۲آتیشه‌ای مثل سینا هم نسبت به وضعیت فعلی صداشون دراومده و این فاجعه رو گردن نمیگیرن بعد جناب بی‌طرف فروم داره متای ثردپارتی فوراسپوکن و پورت PC تلو رو میذاره اینجا!
پورت تلویی که ترولش میکنید، ناجیتون ۱۰ ساله میخواد براش رقیب درست منتهی ته توانش ردفال بوده! برید خداتونو شکر کنید بعد ریمستر و ریمیک با یدونه پورت جرات دارید با این IP شوخی کنید! اونم تو تاپیک AAA انحصاری نسل ۹، IP جدید مایکروسافت بعد سال‌ها و اولین بازی انحصاریتون بعد چندصد روز!

966a429a-649c-4807-8749-0abdab4e0d1d.jpg
nice try

لست ریمیک متا اصلیش 88 هست. پورت نسخه pc بعد 1 سال چه ربطی به بازی اصلی داره؟ فوراسپوکن یه انحصاری زمانیه که هیچ ربطی به سونی نداره. حتی 1 نفر سونی فن نمیتونی پیدا کنی گفته باشه بازی خوبیه میترکونه. ولی سر همین ردفال تا همین چند ساعت پیش داشتین یقه جر میدادین. تازه ردفال بازی فرست پارتیه مایکرو هم هست

حتی فنای ۲آتیشه‌ای مثل سینا هم نسبت به وضعیت فعلی صداشون دراومده و این فاجعه رو گردن نمیگیرن بعد جناب بی‌طرف فروم داره متای ثردپارتی فوراسپوکن و پورت PC تلو رو میذاره اینجا!
من پشیزی برام این بازی ارزش نداشت و از همون اول هم نظرم رو در موردش گفتم . اینی که اینجا دارم فعالیت میکنم باز به این بر میگرده من هیچ وابستگی به پلتفرم Xbox ندارم و خیلی راحت وایسادم و دارم فعالیتم رو میکنم
View attachment 291684
nice try

لست ریمیک متا اصلیش 88 هست. پورت نسخه pc بعد 1 سال چه ربطی به بازی اصلی داره؟ فوراسپوکن یه انحصاری زمانیه که هیچ ربطی به سونی نداره. حتی 1 نفر سونی فن نمیتونی پیدا کنی گفته باشه بازی خوبیه میترکونه. ولی سر همین ردفال تا همین چند ساعت پیش داشتین یقه جر میدادین. تازه ردفال بازی فرست پارتیه مایکرو هم هست
آفرین مچم رو گرفتی
شما اول برو ببین من چی نقل قول کردم بعد به جنگ بین دوتا پلتفرمتون برس

مشکل این جاست اولین بازی کاملا نسل نهمی مایکروسافت بعد سه سال واقعا باید انقدر حاشیه داشته باشه و در نهایت یه بازی متوسط بشه؟(بهترین حالت)
مدیریت بخش گیمینگ مایکروسافت ۲ نسله که اصلا خوب نیست.درسته که وجود گیم پس و ایکس باکس سری اس حداقل برای گیمرای ایرانی یه موهبت عالی هست ولی این کارنامه و این مدیریت بخش گیمینگ ۲ نسله که به تمام معنا ضعیف عمل کرده.وقتی بعد ۳ سال قراره یک بازی تمام نسل بعدی عرضه کنی باید بازیت از یسری حداقل ها برخوردار باشه.

اون قبل‌ها که خودش نارنجی بود خیلی اذیت میکرد فروم رو بهم ریخت و چند سالی رفت و دوباره اومد و چندتا کاربر درست حسابی فروم رو پر داد و بازم رفته مثل اینکه. این بنده خدا کیلر هم من رو یاد همون میندازه فقط اون موقع فروم برو بیایی داشت الان دیگه راحت میشه حرف زد اون موقع به همین بابک میگفتی تو ، چهارتا مدیر فروم همزمان بنت میکردن .
اگه وضعیت این بازی برعکس بود، همین جناب پست زیرخاکی بیرون میکشید و توهین میکرد و نه تنها پستش پاک نمیشد بلکه از سوی ناظمین احتمالا لایکم میگرفت!
البته پاک کردن پست اهمیتی نداره. مهم اینه که این کاربر پرمدعا و خودترول قبل از ناپدید شدن که تو هر تاپیکی جولان میداد و به خیال خودش کیف میکرد دیگه چیزی نداره که بابتش شوآف کنه! همه تپه‌ها رو فیل اسنپسر رنگ کرد رفت و Dreadlord موند و بازی با متای احتمالی زیر ۸۰ و گرافیک پیکسلی.
تا تراژدی ردفال داغه اینم بگم که انگار ۳ میلیارد مایکروسافت باید غرامتم بده این وسط! لول

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or