آخرین ویرایش:
به هیچ وجه نمیتونه سبز بشه این چیزی که من دارم میبینم یاد خاطره F76 رو زنده میکنهاگر مایکرو بتسدا رو نخریده بود، ممکن بود این بازی هم مثل دو بازی قبلی بتسدا انحصاری زمانی سونی میشد
اینجا نه تنها باعث پیشرفت بازی های بتسدا نشده مایکرو و به لایبرری Xbox کمکی نکرده ، بلکه شادی دوستان در این تاپیک و زنده کردن یاد خاطرات تاپیک هایی مثل فور اسپوکن رو هم از دوستان گرفته!( البته در هر صورت این خرید تغییری نمیداد به لایبریی چون بالاخره میومد، صرفا دست عده ای کوتاه شده از بازی
)
البته من هنوز فکر میکنم اونقدری که به نظر میاد فاجعه نمیشه و در بدترین حالت سبز میمونه متاش دیگه...
بله درست مینوازداین روزها کوروش کبیر عالی مینوازد![]()
اختتامیه اون E3 با اون تریلر CGI یکی از احمقانه ترین تصمیماتی بود که من از مایکروسافت دیدمحالا درسته شاید این بازی اصلا به میزان استارفیلد برا مایکی مهم نباشه
ولی انچنانم بی اهمیت نیس، و بخشی از این موضوع ربط مستقیمی به خوده مایکی داره
وقتی تو E32021 به عنوان اختتامیه تریلر cg بازیو نشون میدن
و تو E32022 افتتاحیه کنفرانس هم با همین بود
تا جایی که ما دیدیم همیشه افتتاحیه و اختتامیه مراسم ها مهم ترین نمایش های ناشر هستن!
همین نشون میده اونا اتفاقا براشون ردفال حداقل مهم بوده!
کلا عجیبه وقتی تو کنفرانست محصولی داری مثل FH5 بیای ردفال رو اختتامیه قرار بدی، راحت می تونست FH5 مراسم رو تموم کنه و این بازی رو اون وسطا معرفی کنه، ولی وقتی همچین چیزی رخ نمیده، یعنی قطعا اینا حداقل خودشون فکر نمی کردن قراره مصحول نهایی این باشه!!!!
.
.
.
متا هم نزدیک 77 پیشبینی می کنم![]()
از کی تاحالا سونی سازنده فورسپوکن شده؟ حتی ناشرش هم نبوده صرفا یک قرارداد بوده!!!!به هیچ وجه نمیتونه سبز بشه این چیزی که من دارم میبینم یاد خاطره F76 رو زنده میکنه
بله درست مینوازد
View attachment 291681
View attachment 291682
بازی هر چی باشه مفتیه و به قول ما اصفهانی ها مفت باشه کوفت باشه...و مسئله اونجاست که این مثل و فرهنگ ما بین منتقدین هم نفوذ کرده
من پشیزی برام این بازی ارزش نداشت و از همون اول هم نظرم رو در موردش گفتم . اینی که اینجا دارم فعالیت میکنم باز به این بر میگرده من هیچ وابستگی به پلتفرم Xbox ندارم و خیلی راحت وایسادم و دارم فعالیتم رو میکنمحتی فنای ۲آتیشهای مثل سینا هم نسبت به وضعیت فعلی صداشون دراومده و این فاجعه رو گردن نمیگیرن بعد جناب بیطرف فروم داره متای ثردپارتی فوراسپوکن و پورت PC تلو رو میذاره اینجا!
آفرین مچم رو گرفتیView attachment 291684
nice try
لست ریمیک متا اصلیش 88 هست. پورت نسخه pc بعد 1 سال چه ربطی به بازی اصلی داره؟ فوراسپوکن یه انحصاری زمانیه که هیچ ربطی به سونی نداره. حتی 1 نفر سونی فن نمیتونی پیدا کنی گفته باشه بازی خوبیه میترکونه. ولی سر همین ردفال تا همین چند ساعت پیش داشتین یقه جر میدادین. تازه ردفال بازی فرست پارتیه مایکرو هم هست
اگه وضعیت این بازی برعکس بود، همین جناب پست زیرخاکی بیرون میکشید و توهین میکرد و نه تنها پستش پاک نمیشد بلکه از سوی ناظمین احتمالا لایکم میگرفت!اون قبلها که خودش نارنجی بود خیلی اذیت میکرد فروم رو بهم ریخت و چند سالی رفت و دوباره اومد و چندتا کاربر درست حسابی فروم رو پر داد و بازم رفته مثل اینکه. این بنده خدا کیلر هم من رو یاد همون میندازه فقط اون موقع فروم برو بیایی داشت الان دیگه راحت میشه حرف زد اون موقع به همین بابک میگفتی تو ، چهارتا مدیر فروم همزمان بنت میکردن .