امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
حتی فنای ۲آتیشه‌ای مثل سینا هم نسبت به وضعیت فعلی صداشون دراومده و این فاجعه رو گردن نمیگیرن بعد جناب بی‌طرف فروم داره متای ثردپارتی فوراسپوکن و پورت PC تلو رو میذاره اینجا!
پورت تلویی که ترولش میکنید، ناجیتون ۱۰ ساله میخواد براش رقیب درست منتهی ته توانش ردفال بوده! برید خداتونو شکر کنید بعد ریمستر و ریمیک با یدونه پورت جرات دارید با این IP شوخی کنید! اونم تو تاپیک AAA انحصاری نسل ۹، IP جدید مایکروسافت بعد سال‌ها و اولین بازی انحصاریتون بعد چندصد روز!
من واقعا نمیدونم مشکل امثال شما با نظرات بقیه چیه
الان اومده نظرش رو گفته پریدی بهش میگی چرا پورت pc رو آورده اینجا گفته
روزی صدتا خزعبل توی این تاپیک و خرید اکتیویژن از طرف شما سونی فنا داده میشه و هرکسی هم میاد نظرش رو میگه یه پرت و پلایی میگید بهش
یه بنده خدایی هم هست فکر کنم اصلا کار و زندگی نداره انقدر که توی تاپیکای مایکروسافت هست😂😂
راجع ب متا هم بگم هیچوقت برای من شخصا اولویت برای بازی نبوده
بازی بوده متاش ترمال بوده حال کردم بازی هم بوده مثل همین دث لوپ که متاش بالا بوده یه ساعتم نتونستم بازی کنم
همین استاروارز جدیده متاش خوبه ولی مثل تقریبا اکثر ترمالی های آنریل ۴ در حال حاضر پرفورم آشغالی داره و نمیشه سمتش رفت
در نهایت امیدوارم حداقل مایکروسافت این آنریل رو بیخیال بشه

این بازی در core خودش بازی جالب و خلاقانه ایه(من خودم با نمایش پارسالش هایپ بودم) و ممکنه با ساپورت مستمر به بازی خوبی تبدیل بشه. شخصیت های وک و زورچپونی بازی به کنار، مشکل این بازی که امیدوارم منتقد ها هم از خجالتش دربیان اینه که مایکرو (بتزدا) فکر میکنه میتونه یک بازی ناقض عرضه کنه فقط به پشتوانه اینکه بازی همیشه روی گیم پسه و میتونه با پچ بعد از عرضه درستش کنه. این نباید بدعت بشه برای بازی های گیمپس.
پ.ن. دو سال دیگه بازی رو بازی کنید.

آخرین ویرایش:
به هیچ وجه نمیتونه سبز بشه این چیزی که من دارم میبینم یاد خاطره F76 رو زنده میکنه :D

بله درست مینوازد :D
View attachment 291681

View attachment 291682
داش یه سرچی کن اولا که بیشترین نقد حساب میشه که روی ps5 اگه ایطوره متا هیلو اینفینیتی هم ۸۰ :|
فور اسپوکن هم که ناشرش اصلا سونی نیست و اینکه انحصار زمانی یعنی اینارو واقعا نمیدونین یا خودتونو میزنین به.. :|

پ.ن: نمیدونم چرا بعضیا میان خداوکیلی مغزو جا میزارن میان کامنت میدن

تا چند وقت پیش همیشه و بدون هیچ استثنایی، بحث همه تاپیک ها فارغ از اینکه اصلا درباری چی هستن از صفحه 5 به بعد به TLoU2 و فحش دادن به دراکمن میرسید، و الان ظاهرا با امدن آخرین نسخه، یعنی TLoU R سوژه ایشونه. یعنی واقعا ربط ریدمان Redfall به پورت زباله TLoU چیه؟:دی

در کل من شخصا با اینکه دوست داشتم به Redfall امیدوار باشم و هنوزم امیدم رو کامل از دست ندادم(:دی) فکر میکنم این نمرات و ری اکشن ها اگه مشت نمونه خروار باشن، برخلاف تصور من با یه بازی معمولی و فان که به علت انتظار بالای فن ها و اینکه موفقیت DL رو تکرار نمیکنه پس مستحق کوبیده شدنه طرف نیستیم، آرکین واقعا یه بازی خالص بد ساخته و این جدا مساله است. حالا من باز دوست دارم صبر کنم تا امتیازها کامل بیان ببینم چی به چیه، ولی در صورت فاجعه آمیز بودن نتیجه باید یقه مایکروسافت و سازنده رو با هم چسبید. چرا باید یه استدیو با کلاس کاری بالا بازی انقدر آشغال بسازه؟ علتش چیه؟ باجت کم؟ بیزنس مدل جدید؟ توجه کم؟ صرفا خواستن یه چیز بدن بیرون رو گیم پس بیاد بگن بازی بزرگ داریم؟ یا چی؟

من پشیزی برام این بازی ارزش نداشت و از همون اول هم نظرم رو در موردش گفتم . اینی که اینجا دارم فعالیت میکنم باز به این بر میگرده من هیچ وابستگی به پلتفرم Xbox ندارم و خیلی راحت وایسادم و دارم فعالیتم رو میکنم
شما خوبه بازی براتون پشیزی ارزش نداره و به Xbox وابستگی نداری که یکه و تنها وسط میدون داری دمیج کنترل میکنی و پای یکی از پرافتخارترین بازیهای ساخته شده در تاریخو وسط میکشی!
اگه وابستگی داشتید احتمالا با قمه و زنجیر دم در تاپیک ایستاده بودی و هرکی از شرایطی که بتزدا داره بهش دچار میشه شاکی بود احتمالا کارش به بیمارستان میکشید!
وابستگی ندارید ولی تو تاپیک نمرات های فای راش موفقیتو به برند Xbox ربط میدی و شکست احتمالی ردفالو به بتزدا!

از این موقع :

View attachment 291685

البته این که چیزی نیست کوروش موفقیت From Software رو هم مدیون سونی میدونه چون چند درصد از سهامش رو خریده :D
215165.gif

سونیSquare Enix خریده ؟ نه
سونی سهامSquare Enix خریده ؟ نه
پس هیچ ربطی نداره :D
-----------
خوبه اعتراف می کنی پیش بینی 2 سال پیش من درست بوده :D
1682972883047.png

من در مورد سایبرپانک فکر می‌کردم واکنش‌های کاربران ناجوانمردانه باشه و بازی حقش همون نمرات متایی هست که گرفته. اما اشتباه می‌کردم.
گیمور بتاتستر نیست. گیمور پول داده و بتاتستر پول می‌گیره. اینا با هم فرق دارن. بازی فقط بد نیست. بد هست و باگ هم داره. این دیگه فاجعه است.
حتی همین استاروارز جدید هم باید توسط منتقدین ترتیبش داده می‌شد. بازی هر چه قدر هم که خوب باشه از نظر گیم پلی و ... اما اول باید از نظر فنی پایدار باشه.

همون‌ قدر که کوبیدن پورت PC تلوپ درست بود، کوبیده شدن این بازی هم درسته.
همون قدر هم که مایکروسافت در موفقیت دث‌لوپ (که به نظرم آن‌چنان مالی هم نبود) نقشی نداشت، همون قدر هم اینجا نقش داره و مقصره.
اگر استارفیلد هم تبدیل به استارفِیلد بشه باز مایکروسافت در شکستش نقش داره. همون طور که اگر موفق باشه از اعتبارش بهره می‌بره.

بازی قطعا مفت نیست. یا پول بازی رو باید بدی یا پول گیم‌پس که در هر صورت پولی پرداخت شده و در ازاش باید محتوای کامل عرضه بشه.
این که یه بازی از نظر هنری یا گیم‌پلی مشکل داشته باشه، قابل کنار اومدنه. توان هر سازنده‌ای مشخصه
اما ضعف فنی ابداً قابل قبول نیست.
این بازی از اول معلوم بود از نظر هنری و گیم‌پلی مشکل داره. توی تاپیکش هم گفته بودم به نظرم بازی Red Fail ـه. اما این که از نظر فنی مشکل داشته باشه اصلا قابل قبول نیست.
بازی باید درست کار کنه. مثل هر محصول دیگه‌ای.
شما می‌تونی ردمی شوت ۱۷ بخری ۱۰ میلیون یا آیفون ۲۵ پرومکس آلترا اند گیم ادیشن ۲۰۰ میلیون. اما در هر صورت هر دوشون باید در مرتبه اول درست کار کنن.
دوستان، من زیاد کاری به نمرات بازی (که احتمالا ضعیف باشن) ندارم، فقط اومدم بگم که این درست ترین کامنتیه که داخل کل این تاپیک خواهید دید. :D

ادامه بدید. :D

تا چند وقت پیش همیشه و بدون هیچ استثنایی، بحث همه تاپیک ها فارغ از اینکه اصلا درباری چی هستن از صفحه 5 به بعد به TLoU2 و فحش دادن به دراکمن میرسید، و الان ظاهرا با امدن آخرین نسخه، یعنی TLoU R سوژه ایشونه. یعنی واقعا ربط ریدمان Redfall به پورت زباله TLoU چیه؟:D

در کل من شخصا با اینکه دوست داشتم به Redfall امیدوار باشم و هنوزم امیدم رو کامل از دست ندادم(:D) فکر میکنم این نمرات و ری اکشن ها اگه مشت نمونه خروار باشن، برخلاف تصور من با یه بازی معمولی و فان که به علت انتظار بالای فن ها و اینکه موفقیت DL رو تکرار نمیکنه پس مستحق کوبیده شدنه طرف نیستیم، آرکین واقعا یه بازی خالص بد ساخته و این جدا مساله است. حالا من باز دوست دارم صبر کنم تا امتیازها کامل بیان ببینم چی به چیه، ولی در صورت فاجعه آمیز بودن نتیجه باید یقه مایکروسافت و سازنده رو با هم چسبید. چرا باید یه استدیو با کلاس کاری بالا بازی انقدر آشغال بسازه؟ علتش چیه؟ باجت کم؟ بیزنس مدل جدید؟ توجه کم؟ صرفا خواستن یه چیز بدن بیرون رو گیم پس بیاد بگن بازی بزرگ داریم؟ یا چی؟
ماکان همیشه واسم سوال بود که به چی بازی امید داشتین؟!
از همون تریلرهای اولیه داد میزد با چی طرفیم.
نه گرافیک خفنی نشون دادن، میشدم حدس زد بازی کو اپ محور داستان خفنی هم نباید داشته باشه.
من هر چی خودم و قانع میکردم و هر چی اخبار و دنبال کردم جز یه بازی متوسط از همون ابتدا چیزی ندیدم.
نمیگم زباله کامل ولی بنظرم خیلی ها این بازی و بُلد کردن ،در حالی که اصلا لایقش نبود.
خبر 30 فریم و این گرافیک اولش بنظرم شایعه بود ولی وقتی دیدم درسته دیگه واسم تیر خلاص بود.

تو چند جا هم میدیم اینقدر این بازیو گنده کرده بود که چون انحصاری هست و قرار نیست رو ps5 بیاد 12 ترافلاپس و اینجا می‌بینیم !!!
میگم از همون اولم واسه من در حد 70 بود و همون حدودا فکر کنم بشه چه بسا کمتر.

آخرین ویرایش:
View attachment 291688

سونیSquare Enix خریده ؟ نه
سونی سهامSquare Enix خریده ؟ نه
پس هیچ ربطی نداره :D
-----------
خوبه اعتراف می کنی پیش بینی 2 سال پیش من درست بوده :D
View attachment 291690

بله بله درست می‌فرمایید :

Screenshot_20230201_163221_Samsung Internet.jpg

بنواز که خوب مینوازی .

IMG_20230502_002456.jpg

قربون دستت دفعه بعد به سونی
بگو ی چند درصد سهام اسکوار رو بخره تا مثل فرام سافتور بادش بگیره بهش بلکه فرجی بشه .

بله بله درست می‌فرمایید :

View attachment 291693

بنواز که خوب مینوازی .

View attachment 291694

قربون دستت دفعه بعد به سونی
بگو ی چند درصد سهام اسکوار رو بخره تا مثل فرام سافتور بادش بگیره بهش بلکه فرجی بشه .
کامل توضیح دادم
1682975571469.png 1682975508811.png

Redfall هم (حداقل یکسال) باید تاخیر می خورد
متاسفانه مایکروسافت با بی نهایت پول Arkane مجبور کرده بازی در این شرایط فاجعه عرضه کنه

-----------
سونی به عنوان سهامدار Kadokawa و فرام سافتور مالک بخشی از ip الدن رینگ :D

فارغ از فن بودن خدایی اسپنسر کاملا مستحق اخراج شدنه
قرارداد اکتی تکمیل نشه خوده هیئت مدیره سیکش رو میزنن البته ولی به هر حال مدیریت فاجعه باری داشته XBOX از زمان روی کار اومدن این بنده خدا
دمیج کنترل؟ نگاه کن دیگه سینا... نداشتیم ها 😁

...

از الان میتونم ببینم که استارفیلد هم میره بغل دست همین بازی!

• Like
Reactions: simplexcomic96
Picsart_23-05-02_01-19-26-235.png
ناظم بی طرف بازی رو می ساخت خروجی بهتری می گرفت D:
قشنگ همه چیز این دو شرکت به هم میاد
بتزدا(به غیر ولف و دووم)همیشه از نظر فنی فاجعه بوده مایکروسافتم دست به طلا بذاره تبدیل به خاکسترش میکنه
اولین فرزند این زوج خوشبخت آسمانی هم میشه این بازی
خدا به استارفیلد رحم کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or