آخرین ویرایش:
من واقعا نمیدونم مشکل امثال شما با نظرات بقیه چیهحتی فنای ۲آتیشهای مثل سینا هم نسبت به وضعیت فعلی صداشون دراومده و این فاجعه رو گردن نمیگیرن بعد جناب بیطرف فروم داره متای ثردپارتی فوراسپوکن و پورت PC تلو رو میذاره اینجا!
پورت تلویی که ترولش میکنید، ناجیتون ۱۰ ساله میخواد براش رقیب درست منتهی ته توانش ردفال بوده! برید خداتونو شکر کنید بعد ریمستر و ریمیک با یدونه پورت جرات دارید با این IP شوخی کنید! اونم تو تاپیک AAA انحصاری نسل ۹، IP جدید مایکروسافت بعد سالها و اولین بازی انحصاریتون بعد چندصد روز!
داش یه سرچی کن اولا که بیشترین نقد حساب میشه که روی ps5 اگه ایطوره متا هیلو اینفینیتی هم ۸۰به هیچ وجه نمیتونه سبز بشه این چیزی که من دارم میبینم یاد خاطره F76 رو زنده میکنه
بله درست مینوازد
View attachment 291681
View attachment 291682
شما خوبه بازی براتون پشیزی ارزش نداره و به Xbox وابستگی نداری که یکه و تنها وسط میدون داری دمیج کنترل میکنی و پای یکی از پرافتخارترین بازیهای ساخته شده در تاریخو وسط میکشی!من پشیزی برام این بازی ارزش نداشت و از همون اول هم نظرم رو در موردش گفتم . اینی که اینجا دارم فعالیت میکنم باز به این بر میگرده من هیچ وابستگی به پلتفرم Xbox ندارم و خیلی راحت وایسادم و دارم فعالیتم رو میکنم
از این موقع :
View attachment 291685
البته این که چیزی نیست کوروش موفقیت From Software رو هم مدیون سونی میدونه چون چند درصد از سهامش رو خریده![]()
دوستان، من زیاد کاری به نمرات بازی (که احتمالا ضعیف باشن) ندارم، فقط اومدم بگم که این درست ترین کامنتیه که داخل کل این تاپیک خواهید دید.من در مورد سایبرپانک فکر میکردم واکنشهای کاربران ناجوانمردانه باشه و بازی حقش همون نمرات متایی هست که گرفته. اما اشتباه میکردم.
گیمور بتاتستر نیست. گیمور پول داده و بتاتستر پول میگیره. اینا با هم فرق دارن. بازی فقط بد نیست. بد هست و باگ هم داره. این دیگه فاجعه است.
حتی همین استاروارز جدید هم باید توسط منتقدین ترتیبش داده میشد. بازی هر چه قدر هم که خوب باشه از نظر گیم پلی و ... اما اول باید از نظر فنی پایدار باشه.
همون قدر که کوبیدن پورت PC تلوپ درست بود، کوبیده شدن این بازی هم درسته.
همون قدر هم که مایکروسافت در موفقیت دثلوپ (که به نظرم آنچنان مالی هم نبود) نقشی نداشت، همون قدر هم اینجا نقش داره و مقصره.
اگر استارفیلد هم تبدیل به استارفِیلد بشه باز مایکروسافت در شکستش نقش داره. همون طور که اگر موفق باشه از اعتبارش بهره میبره.
بازی قطعا مفت نیست. یا پول بازی رو باید بدی یا پول گیمپس که در هر صورت پولی پرداخت شده و در ازاش باید محتوای کامل عرضه بشه.
این که یه بازی از نظر هنری یا گیمپلی مشکل داشته باشه، قابل کنار اومدنه. توان هر سازندهای مشخصه
اما ضعف فنی ابداً قابل قبول نیست.
این بازی از اول معلوم بود از نظر هنری و گیمپلی مشکل داره. توی تاپیکش هم گفته بودم به نظرم بازی Red Fail ـه. اما این که از نظر فنی مشکل داشته باشه اصلا قابل قبول نیست.
بازی باید درست کار کنه. مثل هر محصول دیگهای.
شما میتونی ردمی شوت ۱۷ بخری ۱۰ میلیون یا آیفون ۲۵ پرومکس آلترا اند گیم ادیشن ۲۰۰ میلیون. اما در هر صورت هر دوشون باید در مرتبه اول درست کار کنن.
ماکان همیشه واسم سوال بود که به چی بازی امید داشتین؟!تا چند وقت پیش همیشه و بدون هیچ استثنایی، بحث همه تاپیک ها فارغ از اینکه اصلا درباری چی هستن از صفحه 5 به بعد به TLoU2 و فحش دادن به دراکمن میرسید، و الان ظاهرا با امدن آخرین نسخه، یعنی TLoU R سوژه ایشونه. یعنی واقعا ربط ریدمان Redfall به پورت زباله TLoU چیه؟
در کل من شخصا با اینکه دوست داشتم به Redfall امیدوار باشم و هنوزم امیدم رو کامل از دست ندادم() فکر میکنم این نمرات و ری اکشن ها اگه مشت نمونه خروار باشن، برخلاف تصور من با یه بازی معمولی و فان که به علت انتظار بالای فن ها و اینکه موفقیت DL رو تکرار نمیکنه پس مستحق کوبیده شدنه طرف نیستیم، آرکین واقعا یه بازی خالص بد ساخته و این جدا مساله است. حالا من باز دوست دارم صبر کنم تا امتیازها کامل بیان ببینم چی به چیه، ولی در صورت فاجعه آمیز بودن نتیجه باید یقه مایکروسافت و سازنده رو با هم چسبید. چرا باید یه استدیو با کلاس کاری بالا بازی انقدر آشغال بسازه؟ علتش چیه؟ باجت کم؟ بیزنس مدل جدید؟ توجه کم؟ صرفا خواستن یه چیز بدن بیرون رو گیم پس بیاد بگن بازی بزرگ داریم؟ یا چی؟
View attachment 291688
سونیSquare Enix خریده ؟ نه
سونی سهامSquare Enix خریده ؟ نه
پس هیچ ربطی نداره
-----------
خوبه اعتراف می کنی پیش بینی 2 سال پیش من درست بوده
View attachment 291690
کامل توضیح دادمبله بله درست میفرمایید :
View attachment 291693
بنواز که خوب مینوازی .
View attachment 291694
قربون دستت دفعه بعد به سونی
بگو ی چند درصد سهام اسکوار رو بخره تا مثل فرام سافتور بادش بگیره بهش بلکه فرجی بشه .
دمیج کنترل؟ نگاه کن دیگه سینا... نداشتیم هافارغ از فن بودن خدایی اسپنسر کاملا مستحق اخراج شدنه
قرارداد اکتی تکمیل نشه خوده هیئت مدیره سیکش رو میزنن البته ولی به هر حال مدیریت فاجعه باری داشته XBOX از زمان روی کار اومدن این بنده خدا