آخرین ویرایش:
اینو برو به ی عده دیگه بفهمون وگرنه منم اینو قبول دارم بازی باید تاخیر میخورد (عین پورت PC تلو که سونی گند زد به سر تا پای ابرو چندین ساله ناتی داگ) درضمن مشکل بازی فقط این نیست .کامل توضیح دادم
View attachment 291699View attachment 291698
Redfall هم (حداقل یکسال) باید تاخیر می خورد
متاسفانه مایکروسافت با بی نهایت پول Arkane مجبور کرده بازی در این شرایط فاجعه عرضه کنه
-----------
سونی به عنوان سهامدار Kadokawa و فرام سافتور مالک بخشی از ip الدن رینگ![]()
سونی به عنوان سهامدار Kadokawa و فرام سافتور مالک بخشی از ip الدن رینگ![]()
مارکتینگو بیخیال عزیز این چند سال باقی مونده هم میگذره به امید خدا از نسل ۱۰ به عمو جیمی میگیم شل کنه اکتی بیاد سمتتون که ۲ نسل پیاپی رو بشوره ببره. چیز جدیدی نیست براتون که بابت ایراد مارکتینگش تعجب کنی!بیخیال داداش
این حجم از ناراحتی یا خوشحالی و ترول واسه starfield طبیعیه ولی واسه بازی ای که مارکتینگ و نمایش درست درمون هم نداشته رویه.
خدایی لطفا این پست رو پاک نکنین
اذیت نکن بچه ها رویه ساعته دارم میگردم همه جا ببینم مگه امتیازات بازی اومده که اینجوووری شولات کردین
اقا چجوری هنوز امتیازات نیومده یه جوری حرف زدن همه فکر کردم به خدا متا شده 12-13![]()
من فکر میکنم چند وقت دیگه اسنسر بیاد رو استیج بگه خجالت نمیکشید با این سن و سال دنبال گیم هستید؟ ما معتقدیم گیم مال بچه هاست واسه همین بازی نمیسازیم. بعد اوگوی اکس باکس با یه آهنگ دراماتیک میاد رو اسکرین و کاربرای اینجا تا هایپ میشن و شروع میکنن جیم رایانو ترول کردندرسته، مایکروفنا بخاطر گیمپس پول کمتری خرج بازی میکنن ولی از اون طرف حکم Beta tester رو دارن برای مایکرو. این بازی درحدی شوت بود که من شخصا تو نظرسنجی شرکت نکردم. داستان Starfield هم همین خواهد بود. یه زمانی اسپنسر میومد رو صحنه همش حرف مفت میزد "بازی با استعداد ترین توسعه دهنده ها Redfall" بعد جیم رایانی که در مقابلش میگفت "Let's the game do the talking" اینجا ترول میشد.
خلاصه سرنوشت این بازی از اولش معلوم بود چیه، یه سری چشم بصیرت نداشتن، بقیه رو ترول میکردن.