امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
کامل توضیح دادم
View attachment 291699View attachment 291698

Redfall هم (حداقل یکسال) باید تاخیر می خورد
متاسفانه مایکروسافت با بی نهایت پول Arkane مجبور کرده بازی در این شرایط فاجعه عرضه کنه

-----------
سونی به عنوان سهامدار Kadokawa و فرام سافتور مالک بخشی از ip الدن رینگ :D
اینو برو به ی عده دیگه بفهمون وگرنه منم اینو قبول دارم بازی باید تاخیر میخورد (عین پورت PC تلو که سونی گند زد به سر تا پای ابرو چندین ساله ناتی داگ) درضمن مشکل بازی فقط این‌ نیست .

سونی به عنوان سهامدار Kadokawa و فرام سافتور مالک بخشی از ip الدن رینگ :D

ربط گودرز به شقایق ...

بیخیال داداش
این حجم از ناراحتی یا خوشحالی و ترول واسه starfield طبیعیه ولی واسه بازی ای که مارکتینگ و نمایش درست درمون هم نداشته رویه.
مارکتینگو بیخیال عزیز این چند سال باقی مونده هم میگذره به امید خدا از نسل ۱۰ به عمو جیمی میگیم شل کنه اکتی بیاد سمتتون که ۲ نسل پیاپی رو بشوره ببره. چیز جدیدی نیست براتون که بابت ایراد مارکتینگش تعجب کنی!
من صادقانه پرام ریخته که هوش مصنوعی بدتر از بازیای یوبیسافت اونم تو نسل ۹ دیدم. خودم شوکه شدم دیگه ترولمم نمیاد.

یه ساعته دارم میگردم همه جا ببینم مگه امتیازات بازی اومده که اینجوووری شولات کردین :D

اقا چجوری هنوز امتیازات نیومده یه جوری حرف زدن همه فکر کردم به خدا متا شده 12-13 =))

یه ساعته دارم میگردم همه جا ببینم مگه امتیازات بازی اومده که اینجوووری شولات کردین :D

اقا چجوری هنوز امتیازات نیومده یه جوری حرف زدن همه فکر کردم به خدا متا شده 12-13 =))
اذیت نکن بچه ها رو
اونقدری ذوق شوق دارن که متاسفانه نمرات starfield رو هم اسپویل کردن و یه پایکوبی هم واسه اون انجام دادن

درسته، مایکروفنا بخاطر گیمپس پول کمتری خرج بازی میکنن ولی از اون طرف حکم Beta tester رو دارن برای مایکرو. این بازی درحدی شوت بود که من شخصا تو نظرسنجی شرکت نکردم. داستان Starfield هم همین خواهد بود. یه زمانی اسپنسر میومد رو صحنه همش حرف مفت میزد "بازی با استعداد ترین توسعه دهنده ها Redfall" بعد جیم رایانی که در مقابلش میگفت "Let's the game do the talking" اینجا ترول میشد. :D
خلاصه سرنوشت این بازی از اولش معلوم بود چیه، یه سری چشم بصیرت نداشتن، بقیه رو ترول میکردن.

• Like
Reactions: Sorcerer 17
درسته، مایکروفنا بخاطر گیمپس پول کمتری خرج بازی میکنن ولی از اون طرف حکم Beta tester رو دارن برای مایکرو. این بازی درحدی شوت بود که من شخصا تو نظرسنجی شرکت نکردم. داستان Starfield هم همین خواهد بود. یه زمانی اسپنسر میومد رو صحنه همش حرف مفت میزد "بازی با استعداد ترین توسعه دهنده ها Redfall" بعد جیم رایانی که در مقابلش میگفت "Let's the game do the talking" اینجا ترول میشد. :D
خلاصه سرنوشت این بازی از اولش معلوم بود چیه، یه سری چشم بصیرت نداشتن، بقیه رو ترول میکردن.
من فکر میکنم چند وقت دیگه اسنسر بیاد رو استیج بگه خجالت نمیکشید با این سن و سال دنبال گیم هستید؟ ما معتقدیم گیم مال بچه هاست واسه همین بازی نمیسازیم. بعد اوگوی اکس باکس با یه آهنگ دراماتیک میاد رو اسکرین و کاربرای اینجا تا هایپ میشن و شروع میکنن جیم رایانو ترول کردن 🙄

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
من واقعا دلیل حمایت ایکس باکس فن‌ها رو توی فروم از فیل اسپنسر نمیفهمم. چی کار دقیقا کرده؟ غیر از اینکه چند تا خرید از چاه پول تمام نشدنی ماکروسافت کرده که اون هم ننجون منم میتونست بکنه. جالبه همشون هم به دن متریک فحش میدن. به حق نگاه کنیم تنها نسلی که ماکروسافت پا به پای سونی اومد و تا جاهایی نفسش رو گرفت نسلی بود که دن متریک مدیر بود.

Powerup: 5/10
Redfall is not the second coming of first-party AAA games on Xbox and it was never going to be. It's an average co-op shooter with half-baked ideas that never fully come together. It's fun for a few minutes but it wears thin very quickly. Give it a try on Game Pass but don't expect too much.

Gamespot 4/10
Redfall Review - Half-Staked

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or