آخرین ویرایش:
تو استیم قرمزهباز خوبه قرمز نشد![]()
![]()
فکر کن اوج ری..دن اینجاست که بازی استودیو فرست پارتی که باید بهترین خروجی رو روی کنسول هات داشته باشه و شوکیس وار عمل کنه با این فجاهت عرضه کنیتو استیم قرمزه
زهی خیال باطل،اون کنسول دیگه تا ابد مال خودته،کسی مگه اکس باکس میخرهخب مایکروسافت تیر خلاص رو بر پیکر بی جان من ک خواستم این نسل هم برم سراغ کنسولش زد (نسل پیش هم چون برای اولین بار ایکس باکس خریدم تنها خوبی ک داشت رفتم سراغ گیم پس و کل انحصاریاش رو بازی کردم) ، اون ازون هایپ خرید اکتیویژن و گول خوردن من برای تجربه cod روی گیم پس و خریدن کنسول نسل 9 مایکرو ، اینم از تر زدن مجددددددددددددد انحصاریاش ، تنها سودی ک برا من داشت این بود کنسولش رو خریدم 18 تومن و الان ک گرون شده میشه گرونتر بفروشم و ارزش پولم تا حدودی حفظ شده
حالا خیلی عجیبه هر استودیو ک برا مایکرو بازی میسازه تر میزنه ، این ارکین مگه دیسآنرد و دثلوپ رو با متای بالا نساخته بوده؟!
بنظرم مایکرو اگه ناتی داگ و گوریلا رو هم بخره اخرش بازیای لیگ زرد تحویل ملت میده ، قشنگ آدم رو یاد پاریسن ژرمن میندازن ک این همه پول خرج میکنه و هر فصل تر میزنن
پ.ن: کلا ب این نتیجه رسیدم همونجوری از اول عمرم با سونی بزرگ شدم بقیهاش هم با سونی ادامه بدمگروه خونی من یکی ب ایکس باکس نمیخوره مبارک مایکرو فنا باشه
اتفاقا نقد هارو میدیم همه از خود هسته بازی ناله دارن. مشکلات تکنیکی یه ورق دیگه از داستانه. بازی گیمپلیش شدیدا جنریک و کلنگی هست. محیط های خالی و بی روح. روایت داستان بد. کوتاه بودن بازی. در حد 6 ساعت. a.i داغون. المان های rpg و لوتر سطحی. اینا چیزی نیست که با اپدیت بشه حل کرد. حالا کنار اینا مشکلات تکنیکی هم اضافه کن. بازی حتی 30 فریم استیبل هم نمیتونه بده.نقدای بازی رو اگر مطالعه کنید می بینید که اکثرا با گیم پلی و بازی و گرافیکش حال کردن ولی مشکلی که بازی بنظر میرسه داره اینه که هنوز آماده نبوده و برای همین تو بحث باگ، پرفمنس، لوت سیستم و AI جای کار داره.
در نتیجه مشخص میشه باز بازی به زور مایکرو منتشر شده تا لاین آپ مایکرو که مدتیه خالی از بازیهای شوکیسه پرتر بنظربیاد و متاسفانه بازم یه بازیه دیگه بخاظر مدیریت مایکرو حداقل تو لانچ فدا شد.
امیدوارم حداقل تو ماههای آینده به ساپورت بازی ادامه بدن و این مشکلات رو رفع کنن تا بازی به فروشی که شایستشه برسه. چون مگه ما چند تا سازنده مثه آرکین داریم ؟
.
طرف کل عمرش رو واسه این تیتر لحظه شماری میکرده LOL'Redfall' review: Good enough for Game Pass | Engadget
این تیتر جای فکر زیادی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره این مشکلاتم که گفتی هست ولی حداقل با رفع مشکلاتی که نوشتم میتونستن یه چیزی تحویل بدن که یه متای 78..80 ای بگیره و حفظ آبرو کنه. ولی این شرایط دیگه نوبره.اتفاقا نقد هارو میدیم همه از خود هسته بازی ناله دارن. مشکلات تکنیکی یه ورق دیگه از داستانه. بازی گیمپلیش شدیدا جنریک و کلنگی هست. محیط های خالی و بی روح. روایت داستان بد. کوتاه بودن بازی. در حد 6 ساعت. a.i داغون. المان های rpg و لوتر سطحی. اینا چیزی نیست که با اپدیت بشه حل کرد. حالا کنار اینا مشکلات تکنیکی هم اضافه کن. بازی حتی 30 فریم استیبل هم نمیتونه بده.
عوضش الان می تونی بجای اون سبیل فیک، دماغ ریل بذاری براشخوب من صفحات قبلی یشرط بندی کردم ظارها به جای 8 باید از عدد هفت استفاده میکردم واقعا حیف حیف همچین استدیویی که به این روز افتاد خاک بر سر مسببینش
مشکل انجین نیست واقعا.نکته جالب پرفورم عجیب و وحشتناک بازی حتی روی high end pc
خیلیا وقتی بازی رو ران میکنن بعد از چند دقیقه pc شون کاملا خاموش میشه
باورش نمیشه آدم وقتی یه انجین انقدر همیشه مشکل درست کرده و خودت یکی از بهترین انجینارو داری بازم اصرار به همچین اشتباهی داری
تا یه سری از جان بر کفان وجود دارن، چطور قرمز شه؟باز خوبه قرمز نشد![]()
![]()