امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
تو استیم قرمزه
فکر کن اوج ری..دن اینجاست که بازی استودیو فرست پارتی که باید بهترین خروجی رو روی کنسول هات داشته باشه و شوکیس وار عمل کنه با این فجاهت عرضه کنی
خدا مرگت بده اسپنسر
زود تر سیک این یارو نزنن در آینده وضع بد تر میشه

خب مایکروسافت تیر خلاص رو بر پیکر بی جان من ک خواستم این نسل هم برم سراغ کنسولش زد (نسل پیش هم چون برای اولین بار ایکس باکس خریدم تنها خوبی ک داشت رفتم سراغ گیم پس و کل انحصاریاش رو بازی کردم) ، اون ازون هایپ خرید اکتیویژن و گول خوردن من برای تجربه cod روی گیم پس و خریدن کنسول نسل 9 مایکرو ، اینم از تر زدن مجددددددددددددد انحصاریاش ، تنها سودی ک برا من داشت این بود کنسولش رو خریدم 18 تومن و الان ک گرون شده میشه گرونتر بفروشم و ارزش پولم تا حدودی حفظ شده :دی
حالا خیلی عجیبه هر استودیو ک برا مایکرو بازی میسازه تر میزنه ، این ارکین مگه دیس‌آنرد و دثلوپ رو با متای بالا نساخته بوده؟! :دی
بنظرم مایکرو اگه ناتی داگ و گوریلا رو هم بخره اخرش بازیای لیگ زرد تحویل ملت میده ، قشنگ آدم رو یاد پاریسن ژرمن میندازن ک این همه پول خرج میکنه و هر فصل تر میزنن :دی

پ.ن: کلا ب این نتیجه رسیدم همونجوری از اول عمرم با سونی بزرگ شدم بقیه‌اش هم با سونی ادامه بدم :دی گروه خونی من یکی ب ایکس باکس نمیخوره مبارک مایکرو فنا باشه :دی

خب مایکروسافت تیر خلاص رو بر پیکر بی جان من ک خواستم این نسل هم برم سراغ کنسولش زد (نسل پیش هم چون برای اولین بار ایکس باکس خریدم تنها خوبی ک داشت رفتم سراغ گیم پس و کل انحصاریاش رو بازی کردم) ، اون ازون هایپ خرید اکتیویژن و گول خوردن من برای تجربه cod روی گیم پس و خریدن کنسول نسل 9 مایکرو ، اینم از تر زدن مجددددددددددددد انحصاریاش ، تنها سودی ک برا من داشت این بود کنسولش رو خریدم 18 تومن و الان ک گرون شده میشه گرونتر بفروشم و ارزش پولم تا حدودی حفظ شده :D
حالا خیلی عجیبه هر استودیو ک برا مایکرو بازی میسازه تر میزنه ، این ارکین مگه دیس‌آنرد و دثلوپ رو با متای بالا نساخته بوده؟! :D
بنظرم مایکرو اگه ناتی داگ و گوریلا رو هم بخره اخرش بازیای لیگ زرد تحویل ملت میده ، قشنگ آدم رو یاد پاریسن ژرمن میندازن ک این همه پول خرج میکنه و هر فصل تر میزنن :D

پ.ن: کلا ب این نتیجه رسیدم همونجوری از اول عمرم با سونی بزرگ شدم بقیه‌اش هم با سونی ادامه بدم :D گروه خونی من یکی ب ایکس باکس نمیخوره مبارک مایکرو فنا باشه
زهی خیال باطل،اون کنسول دیگه تا ابد مال خودته،کسی مگه اکس باکس میخره:D

نقدای بازی رو اگر مطالعه کنید می بینید که اکثرا با گیم پلی و بازی و گرافیکش حال کردن ولی مشکلی که بازی بنظر میرسه داره اینه که هنوز آماده نبوده و برای همین تو بحث باگ، پرفمنس، لوت سیستم و AI جای کار داره.
در نتیجه مشخص میشه باز بازی به زور مایکرو منتشر شده تا لاین آپ مایکرو که مدتیه خالی از بازیهای شوکیسه پرتر بنظربیاد و متاسفانه بازم یه بازیه دیگه بخاظر مدیریت مایکرو حداقل تو لانچ فدا شد.

امیدوارم حداقل تو ماههای آینده به ساپورت بازی ادامه بدن و این مشکلات رو رفع کنن تا بازی به فروشی که شایستشه برسه. چون مگه ما چند تا سازنده مثه آرکین داریم ؟

.

رفقا وضعیت بازی که مشخص هست و واقعا جای تأسف دارد عنوان ساخته Arkane همچین شرایطی داشته باشد.بنده از کانسپت بازی خوشم آمده بود و امید داشتم بازی خوبی باشد ولی گویا فقط در مرحله کانسپت باقی مانده و ایده دیگری برای ساخت یک بازی خوب نداشته اند.هنوز عجیب هست چطور هاروی اسمیت کارگردان بازی بوده و چنین عنوان ضعیفی رو عرضه کرده اند.از نظر تجاری هم به وضوح این بازی یک شکست کامل خواهد بود و با این کیفیت شرایط جوری نیست که بتواند حتی از طریق گیم پس پلیر جذب کند.امیدوارم این قضیه موجب لطمه خوردن به استودیو نشود و بتوانند دوباره در سبکی که توانایی دارند بازی جدید خود رو بسازند.بتزدا و مایکروسافت هم باید در قبال خروجی بازی هاشون یک تجدید نظر اساسی کنند،دیگر خودشان متوجه بودند با چه کیفیت و شرایطی روبرو هستند و وقتی اجازه انتشار بازی با این وضعیت رو می دهند یعنی مقصر اصلی هستند.البته با دادن زمان بیشتر بعید بود کیفیت بازی بهتر شود چون مشخصا از پایه مشکلات اساسی دارد،ولی حداقل از نظر فنی می توانستند عنوان آبرومندتری عرضه کنند.

• Like
Reactions: dark souls
نقدای بازی رو اگر مطالعه کنید می بینید که اکثرا با گیم پلی و بازی و گرافیکش حال کردن ولی مشکلی که بازی بنظر میرسه داره اینه که هنوز آماده نبوده و برای همین تو بحث باگ، پرفمنس، لوت سیستم و AI جای کار داره.
در نتیجه مشخص میشه باز بازی به زور مایکرو منتشر شده تا لاین آپ مایکرو که مدتیه خالی از بازیهای شوکیسه پرتر بنظربیاد و متاسفانه بازم یه بازیه دیگه بخاظر مدیریت مایکرو حداقل تو لانچ فدا شد.

امیدوارم حداقل تو ماههای آینده به ساپورت بازی ادامه بدن و این مشکلات رو رفع کنن تا بازی به فروشی که شایستشه برسه. چون مگه ما چند تا سازنده مثه آرکین داریم ؟

.
اتفاقا نقد هارو میدیم همه از خود هسته بازی ناله دارن. مشکلات تکنیکی یه ورق دیگه از داستانه. بازی گیمپلیش شدیدا جنریک و کلنگی هست. محیط های خالی و بی روح. روایت داستان بد. کوتاه بودن بازی. در حد 6 ساعت. a.i داغون. المان های rpg و لوتر سطحی. اینا چیزی نیست که با اپدیت بشه حل کرد. حالا کنار اینا مشکلات تکنیکی هم اضافه کن. بازی حتی 30 فریم استیبل هم نمیتونه بده.

'Redfall' review: Good enough for Game Pass | Engadget
این تیتر جای فکر زیادی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
طرف کل عمرش رو واسه این تیتر لحظه شماری میکرده LOL
مثل Engadget نباشید
------------

خوب من صفحات قبلی ی‌شرط بندی کردم ظارها به جای 8 باید از عدد هفت استفاده میکردم واقعا حیف حیف همچین استدیویی که به این روز افتاد خاک بر سر مسببینش

اتفاقا نقد هارو میدیم همه از خود هسته بازی ناله دارن. مشکلات تکنیکی یه ورق دیگه از داستانه. بازی گیمپلیش شدیدا جنریک و کلنگی هست. محیط های خالی و بی روح. روایت داستان بد. کوتاه بودن بازی. در حد 6 ساعت. a.i داغون. المان های rpg و لوتر سطحی. اینا چیزی نیست که با اپدیت بشه حل کرد. حالا کنار اینا مشکلات تکنیکی هم اضافه کن. بازی حتی 30 فریم استیبل هم نمیتونه بده.
اره این مشکلاتم که گفتی هست ولی حداقل با رفع مشکلاتی که نوشتم میتونستن یه چیزی تحویل بدن که یه متای 78..80 ای بگیره و حفظ آبرو کنه. ولی این شرایط دیگه نوبره.
حیف دیگه واقعا حیف.

.

خوب من صفحات قبلی ی‌شرط بندی کردم ظارها به جای 8 باید از عدد هفت استفاده میکردم واقعا حیف حیف همچین استدیویی که به این روز افتاد خاک بر سر مسببینش
عوضش الان می تونی بجای اون سبیل فیک، دماغ ریل بذاری براش :D

نکته جالب پرفورم عجیب و وحشتناک بازی حتی روی high end pc
خیلیا وقتی بازی رو ران میکنن بعد از چند دقیقه pc شون کاملا خاموش میشه
باورش نمیشه آدم وقتی یه انجین انقدر همیشه مشکل درست کرده و خودت یکی از بهترین انجینارو داری بازم اصرار به همچین اشتباهی داری
مشکل انجین نیست واقعا.
گشادی بیش از حد ما تحت دولوپراست.
تو چند سال اخیر ناشر های محترم دلشون به Diversity Hire گرم بود و الان دارن نتیجشو میبینن:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or