امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
وقتی 4 تا دلقک بذله گو رو میندازی توی یه محیط بزرگ که زامبی (اینجا ومپایر) بکشن و جوک بگن و بعدش برگردن تو هاب اصلی چیزی بهتر از این نمیشه. من نمیدونم دولوپرها چه اصراری به ساخت همچین زباله‌هایی دارن واقعا. من توی تاپیک این بازی هم نوشتم موقع نمایش گیم پلی، اینقدر این بازی بده که اصا نمیتونم نمایشش رو تا آخر نگاه کنم. خودش فاجعه هست و بعد توی بهینه‌سازی هم ترکوندن. من جای طرفدارهای کالاف دیوتی بودم از 1 هفته قبل تا الان فقط سجده شکر می‌کردم.

از مدیریت تقاضا میشه نظرسنجی رو علنی کنن ببینیم اون 5 نفری که بالای 90 دادن کیا هستن :)
Screenshot_20230502-093638~2.png

مدیریت خلاقانه مایکروسافت و جمله ی تاریخی "کارگردانش هاروی اسمیت، دیزاینر و خالق Dishonoredـه." خامم کرد 😞

الان نه مدیریت خلاقانه هست نه کسی که این جمله رو گفت

:دی

من همون اولین تریلر گیم پلی red fall رو دیدم میدونستم که بازی قشنگ می.....نه . دیگه هم اصلا دنبالش رونگرفتم. من هر نسل هر دو کنسول رو میگیرم . این نسل هم به خاطر قیمت مناسب تر series x اول اونو گرفتم بعد ps5. خوب هم سرگرم شدم اوایل. واقعا گیم پس اپشن خیلی خوبیه. هیچ ایرادی نیست بهش. آخرین بازی ای که رو ایکس باکس زدم halo infinite بوده که واقعا عالی بود اصلا گذر زمان رو نفهمیدم که کی بازی تموم شد. واقعا دلچسب بود. بعد اون دیگه سری اکس رفته تو کما و دیگه هم روشن نکردم تو این چند ماه. ماکرو شدیدا به چندتا بازی تاپ نیاز داره تا از این وضعیت در بیاد. الان به نظرم بهترین گیمی که تا الان معرفی کرده به غیر سری هورایزن . هلبلید 2 و استارفیلد هست که همین استارفیلد هم عام پسند نیست (شخصا اینجور بازیها رو دوست ندارم فرقی هم نداره برای سونی باشه یا ماکرو) میمونه هلبلید 2 که واقعا تا الان تریلرهایی که ازش اومده نوید یک بازی عالی میده هر چند هنوز گیم پلی بازی مشخص نیست چجوریه. ولی حداقل از نظر گرافیک و فضا سازی نسل نهمی ترین گیمی بوده که تا الان معرفی شده( از اون طرف هم اسپایدرمن 2 ). امیدوارم هلبلید 2 باعث شه بعد مدت ها سری اکس رو روشن کنم. یک چیزی دیگه اینکه به ماکرو احترام میزارم که میخواد همه سبک ها رو پوشش بده. حتی سبک اکشن ادونچر که در اون کلا تعطیل بود ولی الان داره ایندیانا جونز و پرفکت دارک رو میسازه که اصلا مشخص نیست چی از آب در بیان ولی تلاشش قابل تقدیره. امیدوارم سونی هم یک روزی کیلزون و رزیستنس رو برگردونه که جای یک شوتر اول شخص داستانی تو کاتالوگ کنسولیش کاملا حس میشه. کلا هر دو کنسول برای شروع نسل جدید آماده نبودن مخصوصا ماکروسافت. اگه یکی دو سال دیرتر نسل رو شروع میکرد و بازیهاش زودتر منتشر میشدن این همه انتقاد بهش نمیشد.

نسبت ابعاد رو اونی که 6 کلاس سواد داره هم متوجه می شه! ولی خب این مشکل مضحک هم مثل بیشمار مشکل دیگه به گفته برخی باید در دسته بهینه سازی قرار داد!
وقتی در Redfall با گالیور به لی لی پوت سفر می کنید :D
IMG_۲۰۲۳۰۵۰۲_۱۱۰۸۳۱.jpg

جیم رایان رو تا حالا چندبار روی صحنه دیدید که همش وعده وعید بده و منم منم بکنه؟ طی سالیانی که به این پست فعلیش رسیده، چندبار دیدید که بیاد جلوی دوربین و بگه من اینطوری میکنم من اونطوری میکنم من امسال Xbox رو به فلان جایگاه میرسونم؟ نمادین‌ترین جملش هم برمیگرده به شوکیس پلی‌استیشن که اولش اومد یه ذره صحبت کرد و بعدش گفت "بزارید بازیا جای من صحبت کنن". جیم رایانی که سهامدارای بازیسنتر هر چی از دهنشون دراومده بهش گفتن، فهم مدیریتی داره و بهترین شروع نسل تاریخ PS رو رقم زده!
فیل اسپنسر از وقتی که پاشو گذاشته تو Xbox تپه سالم نذاشته. همین آدم نسل قبل چندتا بازی رو به فنا داد و لغو کرد؟ نمیتونست ردفالم کنسل کنه؟ فرق الان با نسل 8 اینه که گیم پسی وجود داره که اصلا بحث کیفیش برای اسپنسر مهم نیست و فقط میخواد با هرچی که دم دستش میاد پرش کنه! نتجیشم شد به فنا رفتن برند ارکین و ثبت متای 60 و خورده‌ای تو کارنامه اینا و قدم بعدیم احتمالا استارفیلده!
جان بر کفای اسپنسر که عکس از تعداد استودیوهاشون میذارن طی یه سال گذشته 1 بار از خودشون نپرسیدن که حاجی ما این همه IP داریم ولی چرا وضعمون اینه که چشم انتظار ثردپارتی روی گیم پس باشیم (اونم ثردپارتیایی که ته انبار موندن! وو لانگ این همه روش مانور دادین ولی توجه نکردین درپیت‌ترین و ضعیف‌ترین بازی تیم نینجا بود که اومد روی گیم پس!)؟ یبار با خودتون نگفتید وضعیت نماد Xbox و استودیو 343 چرا اینطوریه که هرکی میره و میاد بازم ترماله؟ احیانا به مدیریت اسپنسر مربوط نمیشه؟ این آدم شرف و ابرویی برای IP فیبل نذاشت نسل قبل بعد الان IP جدید ردفالو نمیتونست کنسل بکنه چون باید توی کنفرانس بعدی یه چیزی داشته باشه که با لب خندون روی سن حاضر بشه و آمارای دری وری بگه.
به نظرم ای کاش خرید اکتیویژن کنسل نمیشد که لااقل کاربراش بجای این که با نمره ردفال سر و کله بزنن، همچنان در رویای تصاحب COD به سر میبردن و با واقعیت تلخ شرایط فعلی روبرو نمیشدن! با قدرتمندترین کنسولی که بشریت تا به حال با چشمای خودش دیده و عناوین زرد و نهایت 80 نسل خوبی رو براتون آرزو میکنم فقط امیدوارم سر شوکیس بعدی سونی که قراره دستپخت جدید جیم رایان بی‌سواد و پیزوری رو ببینیم، حسرت نخورید که چرا اسپنسرتون با آمار تعداد ومپایرهای متولد شده در ماه مه اومده روی سن و با لب خندون براتون نمایش اجرا میکنه.
حقیقتا خیلیه که 2 نسل سنگ برندی رو به سینت بزنی که به عنوان مخاطبش هیچ ارزشی برات قائل نیست و در مقابل رقیبش، ضعیف‌ترین بازیای AAA رو برات تهیه کرده ولی یه اشتراکی گذاشته جلوت که حتی مفت باشه کوفت باشه هم براش زیادیه.

آخرین ویرایش:
آب بدجوری قطعه!
وقتی برنامه ریزی نباشه و تایم لاین برای مدت زیادی خالی باشه مجبورن بازی ها رو زود معرفی کنند و ناقص منتشر.
این بازی حداقل باید ۳ ماه تأخیر میخورد.
گرافیک بازی که تعریفی نداره ولی حداقل با همین گرافیک میتونست تو لیگ سبز بمونه.
با این وضعیت امید زیادی به استارفیلد هم نمیشه داشت. کلا مایکروسافت یک سری تصمیمات عجیبی این نسل گرفت. از نام گذاری عجیب کنسول های جدید که خیلی ها هنوز نمیدونن سری ایکس نسل جدیده اونم بعد از ۲ سال نیم از شروع نسل! دومی هم سریز اس که بنظرم کار سازنده ها رو سخت و پیچیده میکنه و عملا قدرت سریز ایکس فدای محدودیت های این کنسول میشه.

جیم رایان رو تا حالا چندبار روی صحنه دیدید که همش وعده وعید بده و منم منم بکنه؟ طی سالیانی که به این پست فعلیش رسیده، چندبار دیدید که بیاد جلوی دوربین و بگه من اینطوری میکنم من اونطوری میکنم من امسال Xbox رو به فلان جایگاه میرسونم؟ نمادین‌ترین جملش هم برمیگرده به شوکیس پلی‌استیشن که اولش اومد یه ذره صحبت کرد و بعدش گفت "بزارید بازیا جای من صحبت کنن". جیم رایانی که سهامدارای بازیسنتر هر چی از دهنشون دراومده بهش گفتن، فهم مدیریتی داره و بهترین شروع نسل تاریخ PS رو رقم زده!
اون جمله Jim Ryan که گفت “enough from me, we’re gonna have games do our talking” رو باید تو تاریخ ویدیو گیم به عنوان بهترین جمله ثبت کنن.
گیمر و منتقد ها خودشون چشم و عقل دارن، لازم نیست یکی مثل فیل دروغگو بیاد رو صحنه برای بقیه داستان تعریف کنه. من هنوز اون هایپی که سر معرفی Hellblade 2 و کنسول کرد رو یادم نمیره. آخرش هم بازی قرار نیست اون چیزی باشه که اسپنسر گفت. Jim Ryan چون مثل اسپنسر اتو کشیده نیست بعضیا مسخره اش میکنن ولی آخر نسل وقتی کارنامه هر دوتا مقایسه شد سطح لولشون معلوم میشه.:D

View attachment King Jim.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or