آخرین ویرایش:
شما به طور قطع اون ویدئو رو ندیدی اما مشکل اون ویدئو این بود که ایشون اصلا Aim بلد نبود.چقد اون بیچاره منتقد ign فحش خورد که توی اون ویدیوی پریویو ، بازی رو بد رفته و...
اینجوری که به نظر میاد اون بنده خدا سعی کرده بهترین قسمتش رو آپلود کنه براتون![]()
فیل اسپنسر با هر متر و معیاری اصلا در حد و اندازه مدیر پلیاستیشن نیست و قیاسش حقیقتا که توهین به جیم رایانه! فقط کافیه خریدها و قراردادهای ثردپارتی و کیفیت بازیای فرست پارتی و امکانات و ویژگی هایی که از وقتی ایشون اومده و برای کاربرای PS به ارمغان آورده رو آدم ببینه که به نبوغ و قدرتش پی ببره.اون جمله Jim Ryan که گفت “enough from me, we’re gonna have games do our talking” رو باید تو تاریخ ویدیو گیم به عنوان بهترین جمله ثبت کنن.
گیمر و منتقد ها خودشون چشم و عقل دارن، لازم نیست یکی مثل فیل دروغگو بیاد رو صحنه برای بقیه داستان تعریف کنه. من هنوز اون هایپی که سر معرفی Hellblade 2 و کنسول کرد رو یادم نمیره. آخرش هم بازی قرار نیست اون چیزی باشه که اسپنسر گفت. Jim Ryan چون مثل اسپنسر اتو کشیده نیست بعضیا مسخره اش میکنن ولی آخر نسل وقتی کارنامه هر دوتا مقایسه شد سطح لولشون معلوم میشه.
View attachment 291783
Dead Island 2 بازی خوبیه ، مشکلش اینه رو استیم نیستمن از همون معرفی بازی فکر می کردم بازی خیلی جنریک باشه
ولی این که متا ات از Dead Island 2 کمتر شه... هولی شعط![]()
آقا چرا تو سر اون بازی میزنی؟من از همون معرفی بازی فکر می کردم بازی خیلی جنریک باشه
ولی این که متا ات از Dead Island 2 کمتر شه... هولی شعط![]()
مدیریت ایکس باکس طی این سالها(نسل 8 و 9) کاری به جز "پول پاشی" نکرده.وقتی خراب کنی دیگه ماست مالی کردن نداره.
مدیریت واقعا باید یه تجدید نظر توی ساختار نظارت اش بکنه و گرنه همین 30 درصد مارکت شیر اش رو هم از دست میده.
حتی اگر بگیم اکس باکس بازی رو از لایو سرویس بودن خارج کرده، بازم افتخار نیست. با این وضعیت بازی باید کنسل می شده.
اصلا اینا به کنار، خود بازی به اندازه کافی مشکل داره، حداقل دو ماه تاخیر می زدین با این وضع فاجعه فنی لانچ نمی کردین که متاش این قدر فاجعه نمی شد.
اخه بازی کواپ بدون مچ میکینگ ؟مشکل اینه که arkane داره بازی ایی میسازه که تمرکزش مولتی و co-op هست
View attachment 291749
واقعا چرا؟
این drm هم بلای جون pc شده! اینا که پایرت میکنن علاوه بر اینکه پول نمیدن، پرفومنسشونم بهتره!