امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
مشکل اصلی بازی همونه که از اول با شک زیاد بود: نداشتن هویت
معلوم نبود خودشون چی میخوان؟ لایو سرویس؟ کوآپ؟ سولو؟ مخفی کاری؟ داستان محور؟
مشخصه هربار یک تصمیمی میگرفتن برای بازی بعد عوض میکردند. تکلیف بازی با خودش مشخص نیست
اخرش شده همین آش شلم شوربایی که می‌بینیم.

بعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
عزیزان دل مایکروسافت نه از دیوار خونتون بالا رفته و نه ارثیه تون رو مصادره کرده.
چندتا نفس عمیق بکشید. یه لیوان آب خنک بخورید و گیم پد سونی رو در دست گرفته و از سوم شخص های سینمایی متا 90 تون لذت ببرید.
زندگی کوتاس. ارزش نداره انقدر خودتون رو درگیر امور شرکتی کنید که نه مخاطبش هستید و نه بهتون آسیبی میزنه. شل کن بزرگوار
داداش طبق گفته خودت تو وقتی که PS4خراب شده فن باکس شدی

پس اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوالدوز به دیگران

بعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
عزیزان دل مایکروسافت نه از دیوار خونتون بالا رفته و نه ارثیه تون رو مصادره کرده.
چندتا نفس عمیق بکشید. یه لیوان آب خنک بخورید و گیم پد سونی رو در دست گرفته و از سوم شخص های سینمایی متا 90 تون لذت ببرید.
زندگی کوتاس. ارزش نداره انقدر خودتون رو درگیر امور شرکتی کنید که نه مخاطبش هستید و نه بهتون آسیبی میزنه. شل کن بزرگوار
ما مخاطب و طرفدار بازیای بتزدا بودیم و بابت به گند کشیده شدنش توسط کمپانی مورد علاقتون که در بدترین شرایط ممکن هم سنگشو به سینتون میزنید نگرانیم وگرنه ایکس باکس در حدی نیست که کسی کینه و نفرت داشته باشه! مسئله‌ای که خب برای امثال شما تعریف نشده چون بیشتر از یه نسله شاهد نابودی IPهاتون بودین و نه تنها نگران نشدید که کلی هم کیف کردید با این قضیه! یه نسله با سر هم کردن فکتای خزعبلانه و دری وری سعی داشتید شرایط رو عادی جلوه بدید و آخرم نتیجش شده استودیو آرکین بیاد بازی متای 60 ریلیز کنه و بازم خزعبلات سر هم کنید تا شرایطو عادی جلوه بدید!
نگران بازی کردن ما هم نباش. از شروع نسل اونقدری بازی داشتیم که نیایم شرایط اسفناک متای 60 بازی ارکین رو نرمال و عادی جلوه بدیم. حالا انگار نمیدونیم که 1 نسل و نیمه که تو کف همون بازیای +90 دارید سیر میکنید و دلخوشیتونم از خرید بتزدا داشتن همون بازیا به صورت انحصاری بود. ولی خب مایکروسافته دیگه آرکین تحویل میگیره و متا 60 تحویل میده عین هیلو و گیرز +90ی که گرفت و دری وری تحویلتون داد و شمام با سر هم کردن خزعبلات اوکی بودید باهاش!
برای اینکه متای 60 شسته بشه بره شما نیوگیم پلاس 29 های فای راش رو استارت بزن که انگار تا آخر سال تنها بازی خوبتون همینه!
___
بازی ارکین اومده متا 60 گرفته بعد طرف اومده میگه مزه پرونی نکنید! اینا اوضاعشون به حدی خرابه که واقعا حتی اگه بخوان هم، نمیتونن متوجه بشن که شرایط چجوریه! تموم فهم و درکش از شرایط اینه که مزه پرونی نکنید و سیس سهامدار تراز اول مایکروسافتم گرفته! ارثیه تو انگار تحت مصادرس که رگ گردنت باد کرده بابت انتقاد از شرایط بتزدا!
داره میشه 2 نسل که آرزو و رویاته که بتونی یه +90 بازی کنی که ریسینگ و شبیه‌ساز هواپیما نباشه! :))انگار ما نمیدونیم که همین ایشون چون دستش از بازیای +90 کوتاهه چجوری از سونی و بازیاش کینه به دل داره! آب بخور آروم شی که شوکیس پیش رو خدای نکرده سکته نکنی!

آخرین ویرایش:
ما حق نداریم برای وضع آینده ویدیوگیم نگران باشیم؟ حالا ارکین برای من اهمیتی نداشت واقعا چون هیچوقت فنش نبودم ولی یه بازی مثل Doom فن دو آتیشه اش هستم و اگه فردا این جناب مایکروسافت بیاد به خاطر پر کردن کاتالوگش ID SOFTWARE رو مجبور کنه که نسخه بعدی ‌DOOM رو زودتر و ناقص عرضه کنه حق ندارم ناراحت بشم؟ الان ردفاله فردا میره سراغ DOOM و ولفنشتاین.

قصد داشتم بازیو دانلود کنم ولی با این تفاسیر بیخیالش میشم...

شاید بعدا چندتا آپدیت بده و نظرات پیرامونش بهتر شه برم سمتش

امیدوارم ماکرو و اسپنسر کمی استراتژیشون رو تغییر بدن و بجای خریدهای گنده و فلان، رو همین استودیوها که داره وقت و سرمایه درست حسابی بزارن...

جدی جدی نگران بازیای ابسیدیان و بتسدا استودیو شدم. استارفیلد شک دارم زیر ۸۵ بیاد ولی این لانچ زودهنگام ردفال نوید مدیریت بد میده اونم برا استودیویی که بازیاش معمولا زیر ۸۰ نمیومد. البته این انلاین سازی استودیوهای سینگل پلیر سازم بلای جون صنعت گیم شده و استودیوهای بزرگ دیگه ام ازش در امان نموندن.

کیفیت پایین گرافیک و بصری بازی
بازی از نظر گرافیکی زیاد قدیمی و مرده به نظر می رسد.
باگ ها و مشکلات فنی زیاد
بازی در هنگام انتشار با مشکلات و باگ های فراوانی مواجه بوده است.
گیم پلی تکراری و بی ابتکار
گیم پلی بازی تکراری و کلیشه ای به نظر می رسد و از نظر ابتکاری ضعیف است.
طراحی نامناسب سطوح. سطوح و مراحل بازی از نظر طراحی، هدایت و روند بازی نامناسب طراحی شده اند.
محتوای اندک محتوای اصلی بازی به نظر کم و ناکافی می رسد.

اون روزهای اول که گیم پس با تبلیغاتش دیوار رو سوراخ کرده بود و همه میگفتن نتفلیکس گیم قراره بیاد من گفتم صنعت با سینما قابل مقایسه نیست و هر سرگرمی شرایط خودش رو داره. یه فیلم رو با بودجه خوب میشه تو یه سال جمع کرد حتی فیلم های بودجه بالا. البته به شرط فیلمنامه خوب و آماده. ولی گیم اینجوری نیست من که با pygame و godot بازی ساده ساختم این رو میدونم. خود ساخت گیم یه طرف دیباگ کردنش یه داستان دیگه داره

بازی با وجود اینکه سازندش درگیر مسایل انتقال مالکیت بوده، بازم آبروداری کرده و بخاطر این حواشیش تو زون خاکستری قرار میگیره و نباید مثل شرایط نرمال قضاوت بشه
قطعا هم مثل 76 و sot با ساپروت های ماکرو و سببک بازی تا سالها پلیر بیسش رو حفظ میکنه برخلاف یکسری عناوین تریپل ای که صرفا برای فصل جوایز ساخته میشن و به سال نکشیده فراموش میشن
جاست این کیس اسمایلی که شونزده نفر برات گذاشتن کافی نبود:

ببین متاسفانه بازی قرار نبود چیز خوبی دربیاد
یعنی بدبختانه تیم مارکتینگ مایکروسافت عملا ول کرده بودن این داستان ردفال رو
تمام فوکس و هم و غم مایکروسافت شده خرید اکتیویژن بلیزارد و توی بازیا شده هل بلید و استارفیلد..و عملا ردفال رو ولش کردن
حتی یه تبلیغ بزرگ هم نکردن و توی تاریکی محض با اون تاخیر ریلیز شد
میشه تصور کرد که اینا میدونستن بازی آینده ای نداره و حتی زحمت پروموت کردنش رو ندادن به خودشون
چیز ترسناک اینه که آرکین آستین بودجه ی خوبی هم گرفت و تر زد
بزرگترین دغدغه اسپنسر مطمئنا باید این باشه که انقدر بودجه ی الکی ندن به این استودیوها و اینکه خودشون نظارت کنن چه اتفاقی میفته
چون چیزی که من از گراب شنیده بودم چند وقت پیش اینه که اسپنسر کلا دخالت نمیکنه روی ساخت و دست دولوپرا رو باز میزاره و نتیجه اش هم همینه

ببین عزیز الان ۲ تا موضوع داریم درباره ی این بازی:

۱) این بازی اومده بود مثلا یه یه فرمول جدید رو ارائه بده...فرمولی مخلوط از L4D و ومپایر و اینا....حالا یه سریها از این فرمول خوششون میومد و یکسریها خوششون نمیومد
۲) بازی پر باگ و ناقض عرصه شد

مورد دوم کلا مورد یک رو پوشش داد مثلا از ۱۱ دقیقه نقد گیم اسپات تقریبا ۶ دقیقه (بیش از نصف) به موضوع باگ و نقص و اماده نبودن واسه لانچ صحبت کرده.

مشکل منم اینه...وقتی بازی اماده نیست...عرضه نشه بهتره...الان اصلا اون فرمول که قرار بود ایده جدید بده کلا محو شد....الان فقط سر نقصهای بازی صحبت نیشه...این لانچ هیچ توجیهی نداره

نوشته شاک شدم ولی دقیقا از چی شاک شده ؟ کدوم احمقی آخه گزینه دوم رو انتخاب میکنه که این تازه شاک هم شده ؟
اتفاقا باید شاک بشی که هنوز هستن کسایی که گزینه دوم رو انتخاب میکنن.

وقتی بازی early access نیس اصلا گزینه دوم معنی نداره(تازه این بازی ave quality هم نیس که بشه توجیهش کرد)

.

البته یه ۶ درصد هم به گزینه ی دوم رای دادن😁😁😁

• Like
Reactions: m.a.t and Bax
شما حق به جایی دارید. برخی افراد واقعا نفرتی شخصی و بی دلیل نسبت به برندها و شرکت های مختلف دارند و از هر فرصتی برای انتقاد و پیدا کردن اشکالات آنها استفاده می کنند.

مایکروسافت و کنسول ایکس باکس هم از این قاعده مستثنی نیستند. برخی بازیبازان نفرت شخصی عجیب و غریبی نسبت به ایکس باکس دارند و هر مشکل و ایرادی که بتوانند پیدا کنند، چه مربوط و چه غیر مربوط، به گردن ایکس باکس می اندازند. این در حالی است که نه مایکروسافت مقصر مشکلات شخصی آنهاست و نه کنسول ایکس باکس به آنها آسیب جدی زده است.

شما درست می گویید که زندگی کوتاه است و ارزش ندارد بخاطر چنین اموری اینقدر خود را درگیر و ناراحت کنیم. بهتر است چند نفس عمیق بکشیم، یک لیوان آب خنک بخوریم و به سادگی از بازی های دوست داشتنیمان لذت ببریم و درگیر این مسائل حاشیه ای نشویم. زندگی بسیار کوتاه است برای اینکه با چنین امور کوچکی اینقدر خودمان را آزرده کنیم.

• Like
Reactions: pbgame
شما حق به جایی دارید. برخی افراد واقعا نفرتی شخصی و بی دلیل نسبت به برندها و شرکت های مختلف دارند و از هر فرصتی برای انتقاد و پیدا کردن اشکالات آنها استفاده می کنند.
شما خیلی قبل تر از اینکه حتی اسمی از chatgpt مطرح باشه همین سبک نظر میدادید
اون موقع من ساده بودم فکر دیگه ای میکردم، نگو بشکل پایلوت open ai برای فیدبک و تکمیل دیتا بیسش بصورت ناشناس فعالیتش رو در سطح فرومها و شبکه های اجتماعی شروع کرده بود همه بی خبر بودن،
قطعا ترسناکترین کاربر اینجا هستی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or