آخرین ویرایش:
داداش طبق گفته خودت تو وقتی که PS4خراب شده فن باکس شدیبعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
عزیزان دل مایکروسافت نه از دیوار خونتون بالا رفته و نه ارثیه تون رو مصادره کرده.
چندتا نفس عمیق بکشید. یه لیوان آب خنک بخورید و گیم پد سونی رو در دست گرفته و از سوم شخص های سینمایی متا 90 تون لذت ببرید.
زندگی کوتاس. ارزش نداره انقدر خودتون رو درگیر امور شرکتی کنید که نه مخاطبش هستید و نه بهتون آسیبی میزنه. شل کن بزرگوار
ما مخاطب و طرفدار بازیای بتزدا بودیم و بابت به گند کشیده شدنش توسط کمپانی مورد علاقتون که در بدترین شرایط ممکن هم سنگشو به سینتون میزنید نگرانیم وگرنه ایکس باکس در حدی نیست که کسی کینه و نفرت داشته باشه! مسئلهای که خب برای امثال شما تعریف نشده چون بیشتر از یه نسله شاهد نابودی IPهاتون بودین و نه تنها نگران نشدید که کلی هم کیف کردید با این قضیه! یه نسله با سر هم کردن فکتای خزعبلانه و دری وری سعی داشتید شرایط رو عادی جلوه بدید و آخرم نتیجش شده استودیو آرکین بیاد بازی متای 60 ریلیز کنه و بازم خزعبلات سر هم کنید تا شرایطو عادی جلوه بدید!بعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
عزیزان دل مایکروسافت نه از دیوار خونتون بالا رفته و نه ارثیه تون رو مصادره کرده.
چندتا نفس عمیق بکشید. یه لیوان آب خنک بخورید و گیم پد سونی رو در دست گرفته و از سوم شخص های سینمایی متا 90 تون لذت ببرید.
زندگی کوتاس. ارزش نداره انقدر خودتون رو درگیر امور شرکتی کنید که نه مخاطبش هستید و نه بهتون آسیبی میزنه. شل کن بزرگوار
ما حق نداریم برای وضع آینده ویدیوگیم نگران باشیم؟ حالا ارکین برای من اهمیتی نداشت واقعا چون هیچوقت فنش نبودم ولی یه بازی مثل Doom فن دو آتیشه اش هستم و اگه فردا این جناب مایکروسافت بیاد به خاطر پر کردن کاتالوگش ID SOFTWARE رو مجبور کنه که نسخه بعدی DOOM رو زودتر و ناقص عرضه کنه حق ندارم ناراحت بشم؟ الان ردفاله فردا میره سراغ DOOM و ولفنشتاین.بعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
جاست این کیس اسمایلی که شونزده نفر برات گذاشتن کافی نبود:بازی با وجود اینکه سازندش درگیر مسایل انتقال مالکیت بوده، بازم آبروداری کرده و بخاطر این حواشیش تو زون خاکستری قرار میگیره و نباید مثل شرایط نرمال قضاوت بشه
قطعا هم مثل 76 و sot با ساپروت های ماکرو و سببک بازی تا سالها پلیر بیسش رو حفظ میکنه برخلاف یکسری عناوین تریپل ای که صرفا برای فصل جوایز ساخته میشن و به سال نکشیده فراموش میشن
ببین متاسفانه بازی قرار نبود چیز خوبی دربیاد
یعنی بدبختانه تیم مارکتینگ مایکروسافت عملا ول کرده بودن این داستان ردفال رو
تمام فوکس و هم و غم مایکروسافت شده خرید اکتیویژن بلیزارد و توی بازیا شده هل بلید و استارفیلد..و عملا ردفال رو ولش کردن
حتی یه تبلیغ بزرگ هم نکردن و توی تاریکی محض با اون تاخیر ریلیز شد
میشه تصور کرد که اینا میدونستن بازی آینده ای نداره و حتی زحمت پروموت کردنش رو ندادن به خودشون
چیز ترسناک اینه که آرکین آستین بودجه ی خوبی هم گرفت و تر زد
بزرگترین دغدغه اسپنسر مطمئنا باید این باشه که انقدر بودجه ی الکی ندن به این استودیوها و اینکه خودشون نظارت کنن چه اتفاقی میفته
چون چیزی که من از گراب شنیده بودم چند وقت پیش اینه که اسپنسر کلا دخالت نمیکنه روی ساخت و دست دولوپرا رو باز میزاره و نتیجه اش هم همینه
نوشته شاک شدم ولی دقیقا از چی شاک شده ؟ کدوم احمقی آخه گزینه دوم رو انتخاب میکنه که این تازه شاک هم شده ؟
اتفاقا باید شاک بشی که هنوز هستن کسایی که گزینه دوم رو انتخاب میکنن.
وقتی بازی early access نیس اصلا گزینه دوم معنی نداره(تازه این بازی ave quality هم نیس که بشه توجیهش کرد)
.
شما حق به جایی دارید. برخی افراد واقعا نفرتی شخصی و بی دلیل نسبت به برندها و شرکت های مختلف دارند و از هر فرصتی برای انتقاد و پیدا کردن اشکالات آنها استفاده می کنند.بعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
شما خیلی قبل تر از اینکه حتی اسمی از chatgpt مطرح باشه همین سبک نظر میدادیدشما حق به جایی دارید. برخی افراد واقعا نفرتی شخصی و بی دلیل نسبت به برندها و شرکت های مختلف دارند و از هر فرصتی برای انتقاد و پیدا کردن اشکالات آنها استفاده می کنند.
من امیدوارم بتوانم این ترس را کم کنمقطعا ترسناکترین کاربر اینجا هستی