آخرین ویرایش:
تو یک پست نشون من بده من رو کار اسپنسر ماله کشیدم. در غیر این صورت پست من رو با حرفای خودم جواب بده.ولی روی نمرات بازی و مدیریت جهادی اسپنسر می شه ماله کشید![]()
روش ترول کردنت رو عوض کن عزیزتو یک پست نشون من بده من رو کار اسپنسر ماله کشیدم. در غیر این صورت پست من رو با حرفای خودم جواب بده.
من نه اسپنسر برام مهمه نه کل برند Xbox. اینی که من میام سونی رو ترول می کنم به معنی مایکرو فن بودن نیست. دم دست ترین چیزی که ازش می شه برای ترول سونی استفاده کرد مایکروسافت اه.
تو یک پست نشون من بده من رو کار اسپنسر ماله کشیدم. در غیر این صورت پست من رو با حرفای خودم جواب بده.
من نه اسپنسر برام مهمه نه کل برند Xbox. اینی که من میام سونی رو ترول می کنم به معنی مایکرو فن بودن نیست. دم دست ترین چیزی که ازش می شه برای ترول سونی استفاده کرد مایکروسافت اه.
نشد دیگه، وقتی سونی فن ها رو جمع می بندی در پست قبلیت، چطور انتظار داری در پاسخ به حرفای خودت شما رو از بقیه جدا کنمتو یک پست نشون من بده من رو کار اسپنسر ماله کشیدم. در غیر این صورت پست من رو با حرفای خودم جواب بده.
در مورد گردن گرفتن، اون زمانی که در تاپیک ABK سهامدارا یقه جر می دادن! این حرف رو زدمداریم به لحظات ملکوتی نزدیک میشیم که دیگه هیچکس اکسباکس رو گردن نمیگیره!
ماکان همیشه واسم سوال بود که به چی بازی امید داشتین؟!
از همون تریلرهای اولیه داد میزد با چی طرفیم.
نه گرافیک خفنی نشون دادن، میشدم حدس زد بازی کو اپ محور داستان خفنی هم نباید داشته باشه.
من هر چی خودم و قانع میکردم و هر چی اخبار و دنبال کردم جز یه بازی متوسط از همون ابتدا چیزی ندیدم.
نمیگم زباله کامل ولی بنظرم خیلی ها این بازی و بُلد کردن ،در حالی که اصلا لایقش نبود.
خبر 30 فریم و این گرافیک اولش بنظرم شایعه بود ولی وقتی دیدم درسته دیگه داسم تیر خلاص بود.
تو چند جا هم میدیم اینقدر این بازیو گنده کرده بود که چون انحصاری هست و قرار نیست رو ps5 بیاد 12 ترافلاپس و اینجا میبینیم !!!
میگم از همون اولم واسه من در حد 70 بود و همون حدودا فکر کنم بشه چه بسا کمتر.
اره علاقه و فضای بازی خیلی تاثیرگذاره تو خرید و استارت کار.امین قبلا هم توضیح دادم، من در درجه اول فن ومپایر و کلا خاندان دراکولا هستمهر چیزی که تم دراکولایی داشته باشه برای من ذاتن جذابه، ولو اینکه بازی متوسطی باشه.
در خصوص Redfall هم فکر میکردم یه بازی معمولی باشه، و چون انتظار از آرکین بالاست و همه منتظر یه چیز دست کم +85 هستن، پس میکوبنش و یحتمل برای عموم ناامید کننده میشیه، ولی من میتونم شخصا باهاش حال کنم، چون انتظاری ندارم ازش و این تم دراکولاییش به متوسط بودن کیفیت بازی میچربه و کار من یه نفر راه میفته. ولی این خروجی واقعا قابل دفاع نیست، حتا برای تنها طرفدار بازی در سایت که خودم هستممشکلات گیم پلی به کنار، لول دیزاین و داستان هم همینطور، مساول فنی واقعا قابل مذاکره نیستن. چون پورت زباله TLoU نشون داد به همه فرق نداره کیفیت بازی چیه، از نظر فنی بد باشه نمیشه از بازی لذت برد و محکوم به گنگ بنگ شدنه.
+++
ولی در خصوص Redfall یه سوال اساسی ذهن منو پر کرده، آیا بتزدا چند سال پیش هم چنین بازی فاجعه باری رو منتشر میکرد؟ چرا الان راضی شدن بازی با این کیفیت پایین بیاد بیرون؟ مسلما اینکه بگیم متوجه نبودن کیفیت بازی چیه درست نیست. اینکه نمیتونستن تاخیر بدن هم همینطور. ساده ترین جواب ترسناک ترین هم هست، براشون سر سوزنی اهمیت نداشته و صرفا میخواستن یه چیزی به اسم بازی AAA داشته باشن که دی وان رو گیم پس میاد. به نظر من این جواب خیلی تامل برانگیزه، چون مارو به سمت یه سوال دیگه میبره، آیا قراره داستان Redfall باز هم تکرار بشه؟ بازی های بعدی اینا چی؟ اگه آماده نباشن، کیفیتشون پایین باشه، یا هر چیز دیگه ای که باعث بشه به استانداردهای لازم نرسن، بازی کنسل میشه، وقت برای اصلاح بهش میدن، یا نه، حتما باید تحت هر شرایطی بیاد بیرون تا صرفا گیم پس یه عنوان جدید داشته باشه؟ به این سوال باید حسابی فکر بشه، بدور از تعصب و فن بازی البته. وگرنه نتیجه واضحه و ماقبل بحث کردن.
الان فالوت 76 رو هم بخاطر گیم پس دادن؟ اینا میخواستن یه بازی کواپ رو جریان روز بدن که خب مشخصا اینکاره نبودن. تاخیر هم بنظرم فقط رو مشکلات فنی بازی اثر میذاشت نه رو هسته گیم پلی بازی.امین قبلا هم توضیح دادم، من در درجه اول فن ومپایر و کلا خاندان دراکولا هستمهر چیزی که تم دراکولایی داشته باشه برای من ذاتن جذابه، ولو اینکه بازی متوسطی باشه.
در خصوص Redfall هم فکر میکردم یه بازی معمولی باشه، و چون انتظار از آرکین بالاست و همه منتظر یه چیز دست کم +85 هستن، پس میکوبنش و یحتمل برای عموم ناامید کننده میشیه، ولی من میتونم شخصا باهاش حال کنم، چون انتظاری ندارم ازش و این تم دراکولاییش به متوسط بودن کیفیت بازی میچربه و کار من یه نفر راه میفته. ولی این خروجی واقعا قابل دفاع نیست، حتا برای تنها طرفدار بازی در سایت که خودم هستممشکلات گیم پلی به کنار، لول دیزاین و داستان هم همینطور، مساول فنی واقعا قابل مذاکره نیستن. چون پورت زباله TLoU نشون داد به همه فرق نداره کیفیت بازی چیه، از نظر فنی بد باشه نمیشه از بازی لذت برد و محکوم به گنگ بنگ شدنه.
+++
ولی در خصوص Redfall یه سوال اساسی ذهن منو پر کرده، آیا بتزدا چند سال پیش هم چنین بازی فاجعه باری رو منتشر میکرد؟ چرا الان راضی شدن بازی با این کیفیت پایین بیاد بیرون؟ مسلما اینکه بگیم متوجه نبودن کیفیت بازی چیه درست نیست. اینکه نمیتونستن تاخیر بدن هم همینطور. ساده ترین جواب ترسناک ترین هم هست، براشون سر سوزنی اهمیت نداشته و صرفا میخواستن یه چیزی به اسم بازی AAA داشته باشن که دی وان رو گیم پس میاد. به نظر من این جواب خیلی تامل برانگیزه، چون مارو به سمت یه سوال دیگه میبره، آیا قراره داستان Redfall باز هم تکرار بشه؟ بازی های بعدی اینا چی؟ اگه آماده نباشن، کیفیتشون پایین باشه، یا هر چیز دیگه ای که باعث بشه به استانداردهای لازم نرسن، بازی کنسل میشه، وقت برای اصلاح بهش میدن، یا نه، حتما باید تحت هر شرایطی بیاد بیرون تا صرفا گیم پس یه عنوان جدید داشته باشه؟ به این سوال باید حسابی فکر بشه، بدور از تعصب و فن بازی البته. وگرنه نتیجه واضحه و ماقبل بحث کردن.
وقتی اس واریز پول میاد