آخرین ویرایش:
حتی عاشقِ سینهچاک فیل اسپنسر ، سایت دوریالیه Stevivor که سونی Blacklistش کرده و تابلوترین فن بوی مایکیه به بازی داده 75 بعد این اسکل داده 9 نوشته شاهکاره
چون شماها بعد خرید شکست خورده اکتی به cod و wow و دیابلو و کرش و امثالهم یهویی علاقه پیدا کردید دلیل نمیشه بقیه اینجوری باشن!به طرز عجیبی همه سونی فن ها یهو فن بازی های بتسدا و زیرمجموعه هاش شدن و دلواپسان رو تشکیل دادن.
----
Redfall هم مثل Deathloop شدیدا Overrated اه. چیزی که من توی نت دیدم, این بازی اگر از استادیو دیگه ای بود متا قرمز رو شاخش بود.
بازی از آگست 2017 در حال ساخت بوده و در شوکیس مایکروسافت سال 2021 بعد از پیوستن بتسدا معرفی شده. پس این که بخوایم مایکروسافت رو متهم کنیم که آرکین رو از هویتش دور کرده کاملا بی انصافیه. ولی حاصل خروجی کار مقصر اصلی قطعا مایکروسافت هست که گذاشت همچین بازی ناقصی منتشر بشه که جز آبروریزی چیزی نداشت. میگن باید بازی رو کنسل میکرد همون 2021 ولی خدا میدونه چقدر پیش رفته بودند..واقعیت اینه که این بلایی که سر آرکین اومده کاملا متوجه مدیریت نادرست در مایکروسافت هست. من هیچوقت فن هیچ کنسولی نبودم ولی به شدت تمام استودیوهای بتسدا رو دوست داشتم چون کاملا با علایقم در ساخت بازی همگون بودن. وقتی بیای هویت یک استودیو رو ازش بگیری همین میشه. اصلا آرکین برای ساخت بازی های کواپ و آنلاین محور ساخته نشده. همه آرکین رو به ساخت تکنفره ها ی به شدت عمیق چه در گیم پلی و چه در ساخت دنیای بازی هاش میشناختن. من از همون روز اول که این بازی معرفی شد فهمیدم که تیر خلاص به هویت آرکین خورده و کلا این بازی رو ایگنور کردم و ابدا دنبالش نرفتم.
یعنی فکر میکنی کیفیت بازی فدای گیمپس شد؟اوضاع ایکس باکس خیلی وخیم تر از چیزی هست که نشون میده.
خیلی ها میگن اسپنسر بره.خب رفت اصلا پیتر مور اومد .بحث اصلی اینه که گیمپس چی؟؟؟
بدون شک با وجود گیمپس بقیه بازی های ایکس باکس هم چیز خیلی بهتری نیستند.چون تا مشتری بخواد انتقاد کنه میگن رو سرویس میاد دیگه.اگه نمیخوای بازی نکن.
تنها زمانی بازیساز تلاش خودش رو میکنه که بدونه قراره بر اساس فروش مورد نقد قرار بگیره.
خب الان اگه ایکس باکس بگه گیمپس دیگه نیست و بازی ها همه۷۰ دلار.چند درصد از مخاطب های ایکس باکس کنسول رو نگه میدارن؟؟؟؟
اکثریت به خاطر گیمپس به اکوسیستم ایکس باکس پیوستن.
یعنی گیمپس یه سنگی بود که دیوانه ای انداخت ته چاه و عاقلی نیست که بتونه درستش کنه.
گیمپس و بازی های بی کیفیت یا فروش بازی های ۷۰ دلاری و احتمال ترک مخاطب های ایکس باکس؟
دفاع جالبی بودبازی یـ دندون پوسیده بود که ماکرو هر کاریش میکرد بازم عفونت میکرد . اینو از همون روز اول معرفی میشد از صد کیلیومتر دید . Redfall قرار بود جزو سلسه ریدمان های بتزدا که به چند تا از IP های خودش زد باشه . اینا رو میگم :
View attachment 291817
View attachment 291816
View attachment 291824
Redfall اگه به کرونا نمیخورد قطعا 2021 منتشر میشد و مثل همین سلسله بازیایی بالا گند میخورد توش . خلاصه چه خوشتون بیاد چه نیاد مراحل ساخت این بازی قبل خریده شدن بتزدا شروع شده و از همون اول سرنوشتش معلوم بود
Wolfenstein: Youngblood دست پخت بتزدا شعبه لیون آرکین و ماشین گیم بود . Dinga Bakaba به عنوان کارگردان رو Deathloop و Youngblood کار کرده . حالا یـ سوال از خودتون بپرسید که این وسط کی مقصر ـه ؟
========================================
ماکرو عملکرد استدیو هاش واسش مهم نیس چون گیم پس داره ! جدا ؟ عزیز من شما متوجه هستی این وسط اسم برند Xbox نابود میشه ؟ بعد یعنی مغر خر خورده موفقیت FH5 رو سرویسش رو دیده بعد یهو گفته ولش کن هرچه بادا باد !! ماکرو از زیر سنگ که یوزر نمیاره بالاخره از یـ جایی به بعد یوزر از دست میده . از دست دادن یوزر هم مساوی با از دست دادن Revenue وقتی میاد لانچ استارفیلد رو عقب مینداره و عملا سال 2022 رو تبدیل به کویر خالص میکنه یعنی تا یـ حدی کیفیت بازی براش مهمه . وگرنه به قول شما بازی رو همینجوری هوایی همون تاریخ لانچ میکرد و کسی هم ککش نمیگزید . ولی اومد گند زد به سر تاپای تاد هاوارد که گفته بود تاریخ انتشار رو با خودکار نوشتیم و اصلا تغییر نیمکنه ! پس واسشون کیفیت بازی مهم ـه. مورد ردفال ماکرو اگه ذره ای به بازی اطمینان میداشت درجا تاخیرش میزد ولی خودشونم میدونستن این چیزی که آرکین ساخته به هیچ وجه ارزش تاخیر رو نداره . ته تهش متا دو سه تا بالاتر میمود ولی همچنان کمپین افتضاح بود OW خالی AI احمق و .... اینا همچنان پا برجا بودن
کسی از لانچ بازی دفاع نمیکنه .آره ماکرو این بازی رو فدای لاین آپ خالیش کرد من صرفا دارم میگم این قضیه قرار نیست تبدیل به یـ روال بشه "چون ماکروسافت فقط گیم پس داره" . این بازی هم یک سال تاخیر خورده تهش بازی با پچ 60 فریم هم میومد بازم همین آش بود و همین کاسه . خلاصه میخوام بگم ماکرو به این بازی هیچ امیدی نداشته . بر عکس کیه که ندونه ماکرو الان تمام دار و ندارش رو گذاشت واسه Strafield قرار ـه ده برابر مارکتینگ کنه و اگه اونو نتونه یـ لانچ درست حسابی بکنه قشنگ تبدیل به فاجعه میشه پس اولویت بندی ها اینجا فرق داره .دفاع جالبی بود
اگه استارفیلد رو تاخیر زد چون اگه منتشرش میکرد ابرو خودش رو میبرد برند خودش رو نابود میکرد دیگه سنگر دفاعی نداشت
تو که اینقدر مطمعنی مدیریت درست دارن چرا گذاشته بازی با این وضعیت منتشر بشه دو سه ماه تاخیر میزد حداقل مود ۶۰ فریم میذاشت ابرو کنسول خودش رو نمیبرد سال و ساختن اینم روش دیگه مگه نه،
خودتو گول نزن برادر من مایکرو اینو فدا کرد که صرفا یه عنوان انحصاری داشته باشه که بگه دی وان اوردمش
اولین اولیت یه کمپانی عرضه بازی بدون مشکلات پرفورمنسیه
بازی هستش مشکل داره درست حداقل یه نسخه پایدار باید میدادن بیرون
الان اگه گیم پس نبود مجبور بودی ۷۰ دلار بدی بازم همین حرف رو میزدی؟