امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
View attachment 291804

این یارو داشت این نقد رو مینوشت خندش نگرفته؟ Masterpiece آخه 😂😂
حتی عاشقِ سینه‌چاک فیل اسپنسر ، سایت دوریالیه Stevivor که سونی Blacklist‌ش کرده و تابلوترین فن بوی مایکیه به بازی داده 75 بعد این اسکل داده 9 نوشته شاهکاره 🤣

واقعیت اینه که این بلایی که سر آرکین اومده کاملا متوجه مدیریت نادرست در مایکروسافت هست. من هیچوقت فن هیچ کنسولی نبودم ولی به شدت تمام استودیوهای بتسدا رو دوست داشتم چون کاملا با علایقم در ساخت بازی همگون بودن. وقتی بیای هویت یک استودیو رو ازش بگیری همین میشه. اصلا آرکین برای ساخت بازی های کواپ و آنلاین محور ساخته نشده. همه آرکین رو به ساخت تکنفره ها ی به شدت عمیق چه در گیم پلی و چه در ساخت دنیای بازی هاش میشناختن. من از همون روز اول که این بازی معرفی شد فهمیدم که تیر خلاص به هویت آرکین خورده و کلا این بازی رو ایگنور کردم و ابدا دنبالش نرفتم.
ولی واقعا بیاید به دوستان و گیمرهای هوادار بتسدا و استودیوهاش حق بدید، حق بدید که نگران باشن. اگر این بلا سر استارفیلد بیاد حقیقتا من یکی کل برند ایکس باکس رو میبوسم میزارم کنار. اگر در آینده عناوین مورد علاقم که باهاشون بزرگ شدم مثل quake و doom و wolfenstein یک همچین وضعی پیدا کنن کلا با ویدئوگیم خداحافظی میکنم.
مایکروسافت متاسفانه در دو نسل اخیر بیشتر از اینکه آباد کنه خراب کرده و اینو نمیشه انکار کرد. امیدوارم یک مهندسی مجدد در حوزه مدیریتشون بکنن چون ابدا خروجی جالبی نداشته متاسفانه.

بخوام دورهای در نظر بگیرم
بهترین نسل xbox از نظر عناوین
1-360
2-orginal (سری اول)
3- xsx/xss
4-xbox one
به نظرم فراتر از فاجعه بوده عناوین xbox این دو نسل
وقت خداحفظی اسپنسر رسیده
اسپنسر دوره کاریش در حد متوسط بوده
و عملکرد ضعیفش بیشتر به خاطر گیم پس و خرید استدیو ......پنهان شده
برای همین خیلی ها بد اسپنسرو نمیگن

• Like
Reactions: Scαrface
به طرز عجیبی همه سونی فن ها یهو فن بازی های بتسدا و زیرمجموعه هاش شدن و دلواپسان رو تشکیل دادن.
----
Redfall هم مثل Deathloop شدیدا Overrated اه. چیزی که من توی نت دیدم, این بازی اگر از استادیو دیگه ای بود متا قرمز رو شاخش بود.
چون شماها بعد خرید شکست خورده اکتی به cod و wow و دیابلو و کرش و امثالهم یهویی علاقه پیدا کردید دلیل نمیشه بقیه اینجوری باشن!

واقعیت اینه که این بلایی که سر آرکین اومده کاملا متوجه مدیریت نادرست در مایکروسافت هست. من هیچوقت فن هیچ کنسولی نبودم ولی به شدت تمام استودیوهای بتسدا رو دوست داشتم چون کاملا با علایقم در ساخت بازی همگون بودن. وقتی بیای هویت یک استودیو رو ازش بگیری همین میشه. اصلا آرکین برای ساخت بازی های کواپ و آنلاین محور ساخته نشده. همه آرکین رو به ساخت تکنفره ها ی به شدت عمیق چه در گیم پلی و چه در ساخت دنیای بازی هاش میشناختن. من از همون روز اول که این بازی معرفی شد فهمیدم که تیر خلاص به هویت آرکین خورده و کلا این بازی رو ایگنور کردم و ابدا دنبالش نرفتم.
بازی از آگست 2017 در حال ساخت بوده و در شوکیس مایکروسافت سال 2021 بعد از پیوستن بتسدا معرفی شده. پس این که بخوایم مایکروسافت رو متهم کنیم که آرکین رو از هویتش دور کرده کاملا بی انصافیه. ولی حاصل خروجی کار مقصر اصلی قطعا مایکروسافت هست که گذاشت همچین بازی ناقصی منتشر بشه که جز آبروریزی چیزی نداشت. میگن باید بازی رو کنسل میکرد همون 2021 ولی خدا میدونه چقدر پیش رفته بودند..

اوضاع ایکس باکس خیلی وخیم تر از چیزی هست که نشون میده.
خیلی ها میگن اسپنسر بره.خب رفت اصلا پیتر مور اومد .بحث اصلی اینه که گیمپس چی؟؟؟
بدون شک با وجود گیمپس بقیه بازی های ایکس باکس هم چیز خیلی بهتری نیستند.چون تا مشتری بخواد انتقاد کنه میگن رو سرویس میاد دیگه.اگه نمی‌خوای بازی نکن.😑
تنها زمانی بازیساز تلاش خودش رو می‌کنه که بدونه قراره بر اساس فروش مورد نقد قرار بگیره.
خب الان اگه ایکس باکس بگه گیمپس دیگه نیست و بازی ها همه۷۰ دلار.چند درصد از مخاطب های ایکس باکس کنسول رو نگه میدارن؟؟؟؟
اکثریت به خاطر گیمپس به اکوسیستم ایکس باکس پیوستن.
یعنی گیمپس یه سنگی بود که دیوانه ای انداخت ته چاه و عاقلی نیست که بتونه درستش کنه.
گیمپس و بازی های بی کیفیت یا فروش بازی های ۷۰ دلاری و احتمال ترک مخاطب های ایکس باکس؟

اوضاع ایکس باکس خیلی وخیم تر از چیزی هست که نشون میده.
خیلی ها میگن اسپنسر بره.خب رفت اصلا پیتر مور اومد .بحث اصلی اینه که گیمپس چی؟؟؟
بدون شک با وجود گیمپس بقیه بازی های ایکس باکس هم چیز خیلی بهتری نیستند.چون تا مشتری بخواد انتقاد کنه میگن رو سرویس میاد دیگه.اگه نمی‌خوای بازی نکن.😑
تنها زمانی بازیساز تلاش خودش رو می‌کنه که بدونه قراره بر اساس فروش مورد نقد قرار بگیره.
خب الان اگه ایکس باکس بگه گیمپس دیگه نیست و بازی ها همه۷۰ دلار.چند درصد از مخاطب های ایکس باکس کنسول رو نگه میدارن؟؟؟؟
اکثریت به خاطر گیمپس به اکوسیستم ایکس باکس پیوستن.
یعنی گیمپس یه سنگی بود که دیوانه ای انداخت ته چاه و عاقلی نیست که بتونه درستش کنه.
گیمپس و بازی های بی کیفیت یا فروش بازی های ۷۰ دلاری و احتمال ترک مخاطب های ایکس باکس؟
یعنی فکر میکنی کیفیت بازی فدای گیمپس شد؟
این رو از سونی فن های دو آتیشه میگن(همه نه ، من نظرات خیلی هاشون رو میخونم و خیلی هاشون رو دوست دارم)، همون 5 سال پیش هم میگفتند . حالا هم میگویند ، 5 سال دیگه هم میگویند . ولی هیچ دلیل مستدل و مستندی ندارند.
این بازی از بیخ مشکل داره ، گفته بودم همینجا ، تکلیف بازی با خودش مشخص نیست. یکی از دوستان لطف کردند نقدی گذاشتند ، منتقد نمیدونست بر اساس چه سبکی نقدش کنه و هر سبکی هم نقدش میکرد مشکل داشت . ولی من خوشحالم عرضه شد تا زودتر سراغ پروژه های بعدی با حمایت مالی مایکروسافت بروند. از بابت باگ و گلیچ فقط میتونم بگم کاش دو - سه ماهی تاخیر میزدند یا حتی اکتبر به مناسبت هالووین عرضه میکردند ولی خوب ما اونجا نیستیم و شاید اوضاع وخیم تر از این حرف ها بوده و با این مقدار تاخیر درست بشو نبوده. به نظرم گیمپس نیاز حیاتی به این عنوان در حال حاضر نداشت، چون این چند ماه داره عالی میتازونه(ولی ایکس باکس چرا)
ما برای دی وان گیمپس بازی هایی مثل فورتزا، هیلو ، سایکوناتس،فلایت سیمولیتور داشتیم که همگی با کیفیت بودند.

بازی یـ دندون پوسیده بود که ماکرو هر کاریش میکرد بازم عفونت میکرد . اینو از همون روز اول معرفی میشد از صد کیلومتری دید . Redfall قرار بود جزو سلسه گند های بتزدا که به چند تا از IP های خودش زد باشه . اینا رو میگم :

1683039263895.png

1683039259147.png

1683040053238.png

Redfall اگه به کرونا نمیخورد قطعا 2021 منتشر میشد و مثل همین سلسله بازیایی بالا گند میخورد توش . خلاصه چه خوشتون بیاد چه نیاد مراحل ساخت این بازی قبل خریده شدن بتزدا شروع شده و از همون اول سرنوشتش معلوم بود

Wolfenstein: Youngblood دستپخت شعبه لیون آرکین و ماشین گیم بود . Dinga Bakaba به عنوان کارگردان رو Deathloop و Youngblood کار کرده . حالا یـ سوال از خودتون بپرسید که این وسط کی مقصر ـه ؟

========================================

ماکرو عملکرد استدیو هاش واسش مهم نیس چون گیم پس داره ! جدا ؟ عزیز من شما متوجه هستی این وسط اسم برند Xbox نابود میشه ؟ بعد یعنی مغر خر خورده موفقیت FH5 رو سرویسش رو دیده بعد یهو گفته ولش کن هرچه بادا باد !! ماکرو از زیر سنگ که یوزر نمیاره بالاخره از یـ جایی به بعد یوزر از دست میده . از دست دادن یوزر هم مساوی با از دست دادن Revenue وقتی میاد لانچ استارفیلد رو عقب مینداره و عملا سال 2022 رو تبدیل به کویر خالص میکنه یعنی تا یـ حدی کیفیت بازی براش مهمه . وگرنه به قول شما بازی رو همینجوری هوایی همون تاریخ لانچ میکرد و ککش هم نمیگزید . ولی اومد گند زد به سر تاپای تاد هاوارد که گفته بود تاریخ انتشار رو با خودکار نوشتیم و اصلا تغییر نیمکنه ! پس واسشون کیفیت بازی مهم ـه. مورد ردفال ماکرو اگه ذره ای به بازی اطمینان میداشت درجا تاخیرش میزد ولی خودشونم میدونستن این چیزی که آرکین ساخته به هیچ وجه ارزش تاخیر رو نداره . یک سال تمام تاخیر زدن اگه میخواستن یـ گلی به سرشون بزنن تو همین 1 سال به سرشون میزدن ! ته تهش متا دو سه تا بالاتر میمود ولی همچنان کمپین افتضاح بود OW خالی AI احمق و .... اینا همچنان پا برجا بودن

آخرین ویرایش:
بازی یـ دندون پوسیده بود که ماکرو هر کاریش میکرد بازم عفونت میکرد . اینو از همون روز اول معرفی میشد از صد کیلیومتر دید . Redfall قرار بود جزو سلسه ریدمان های بتزدا که به چند تا از IP های خودش زد باشه . اینا رو میگم :

View attachment 291817

View attachment 291816

View attachment 291824

Redfall اگه به کرونا نمیخورد قطعا 2021 منتشر میشد و مثل همین سلسله بازیایی بالا گند میخورد توش . خلاصه چه خوشتون بیاد چه نیاد مراحل ساخت این بازی قبل خریده شدن بتزدا شروع شده و از همون اول سرنوشتش معلوم بود

Wolfenstein: Youngblood دست پخت بتزدا شعبه لیون آرکین و ماشین گیم بود . Dinga Bakaba به عنوان کارگردان رو Deathloop و Youngblood کار کرده . حالا یـ سوال از خودتون بپرسید که این وسط کی مقصر ـه ؟

========================================

ماکرو عملکرد استدیو هاش واسش مهم نیس چون گیم پس داره ! جدا ؟ عزیز من شما متوجه هستی این وسط اسم برند Xbox نابود میشه ؟ بعد یعنی مغر خر خورده موفقیت FH5 رو سرویسش رو دیده بعد یهو گفته ولش کن هرچه بادا باد !! ماکرو از زیر سنگ که یوزر نمیاره بالاخره از یـ جایی به بعد یوزر از دست میده . از دست دادن یوزر هم مساوی با از دست دادن Revenue وقتی میاد لانچ استارفیلد رو عقب مینداره و عملا سال 2022 رو تبدیل به کویر خالص میکنه یعنی تا یـ حدی کیفیت بازی براش مهمه . وگرنه به قول شما بازی رو همینجوری هوایی همون تاریخ لانچ میکرد و کسی هم ککش نمیگزید . ولی اومد گند زد به سر تاپای تاد هاوارد که گفته بود تاریخ انتشار رو با خودکار نوشتیم و اصلا تغییر نیمکنه ! پس واسشون کیفیت بازی مهم ـه. مورد ردفال ماکرو اگه ذره ای به بازی اطمینان میداشت درجا تاخیرش میزد ولی خودشونم میدونستن این چیزی که آرکین ساخته به هیچ وجه ارزش تاخیر رو نداره . ته تهش متا دو سه تا بالاتر میمود ولی همچنان کمپین افتضاح بود OW خالی AI احمق و .... اینا همچنان پا برجا بودن
دفاع جالبی بود
اگه استارفیلد رو تاخیر زد چون اگه منتشرش میکرد ابرو خودش رو میبرد برند خودش رو نابود میکرد دیگه سنگر دفاعی نداشت
تو که اینقدر مطمعنی مدیریت درست دارن چرا گذاشته بازی با این وضعیت منتشر بشه دو سه ماه تاخیر میزد حداقل مود ۶۰ فریم میذاشت ابرو کنسول خودش رو نمیبرد سال و ساختن اینم روش دیگه مگه نه،
خودتو گول نزن برادر من مایکرو اینو فدا کرد که صرفا یه عنوان انحصاری داشته باشه که بگه دی وان اوردمش
اولین اولیت یه کمپانی عرضه بازی بدون مشکلات پرفورمنسیه
بازی هستش مشکل داره درست حداقل یه نسخه پایدار باید میدادن بیرون
الان اگه گیم پس نبود مجبور بودی ۷۰ دلار بدی بازم همین حرف رو میزدی؟

خب واقعا خسته نباشن. از اولم مشخص بود بازی آش دهن سوزی نیست ولی دیگه انتظار متای زرد هم نداشتم. ایراد اصلی قطعا به بتسدا وارده که استودیوی مستعد و خاصی مثل آرکین رو مسئول ساخت یه بازی کاملا جنریک مثل ردفال کرده تا مثلا فروش بیشتری داشته باشه. به نظرم اگه مایکرو نبود فاجعه خیلی بدتری اتفاق افتاده بود. هم وقت زیادی برای ساخت بازی داد هم بحث لایوسرویس و مایکروترنزکشن از بازی حذف شدند گویا. آرکین هم واضحا دیگه اون استودیوی قبل نیست، حتی دثلوپ به نظر من نزدیک به بازی‌های قبلی استودیو نبود.

اما مایکرو: خیلی بی‌انصافیه اگه شکست ردفال رو تقصیر مایکرو بدونیم. سوال مهم‌تر اینجاست: مایکرو این نسل دقیقا چه کار مفید و مثبتی انجام داده (و قراره انجام بده). نه بازی نسل بعدی داده، نه تعداد بازی‌هاش قابل توجه بوده، نه بازی خیلی باکیفیتی منتشر کرده، مارکتینگ و برندینگ هم که کلا تو دیوار. 1 سال و خرده‌ای هم ملت رو معطل خرید اکتی کرده که مثلا کاد رو بشه رو گیم‌پس زد، اون هم که اینطوری شد. کلاد همچنان در حالت بتا هست. سریز اس هم با اینکه همه هم‌نظریم که کنسول خیلی باحال و کوچیکیه و از نظر قیمتی به شدت به صرفه‌ست ولی مشخصه که داره سگ‌اندازی می‌کنه برای دولوپرا. نه آمار فروش کنسول می‌ده، نه آمار فروش بازی می‌ده، این همه بازی معرفی شده داره که نه تنها تاریخ انتشار ندارن بلکه حتی یه ثانیه گیم‌پلی هم نشون نداده ازشون (بماند که مثلا Everwild اصلا معلوم نیست قراره سبکش چی باشه). گلد هم‌چنان هست با بازی‌های ماهانه خنده‌دار. UI کنسول در ساده‌ترین موارد می‎‌لنگه (3 ساله می‌خوان قابلیت‌های ضبط گیم‌پلی رو گسترش بدن).

تنها نکات مثبت مایکرو توی این نسل: گیم‌پس و حق انتخابی که به گیمرها داده (کنسول، پی سی، کلاد). فیل اسپنسر اومد کلی استودیو خوب خرید ولی انگار بلد نیست ازشون استفاده بکنه. ولشون کرده به امان خدا. بعد یه سال می‌ره بهشون سر می‌زنه می‌بینه ساخت بازی تا نصف هم پیش نرفته بعد می‌گه اشکال نداره ما به شما آزادی عمل می‌دیم، 1 سال بازی رو تاخیر بزنید. بعد اینهمه تاخیر آخر می‌شه ردفال. قطعا قرار نیست این اتفاق برای همه بازی‌های ایکس‎‌باکس بیفته ولی لاین‌آپ یه کنسول نباید معطل یه بازی مزخرف مثل ردفال باشه. این بازی‌ها رو باید هر چه زودتر عرضه کرد تا تموم شه بره.

تنها راهش اینه که شوکیس امسال رو بترکونه، وگرنه هیچ راه دیگه‌ای نداره که در کوتاه مدت بتونه این جو منفی رو از بین ببره: نمایش گیم‌پلی از بازی‌های اصلی XGS. ولی از اونجایی که مارکتینگ بدترین بخش ایکس باکسه خیلی امیدی نیست.

• Like
Reactions: earendilist
بتسدارو الکی بزرگ کردید جز چندتا عنوان خاص و دنباله دار باقی بازیاش زیاد جالب نیست
این deadfall 5 سال دیگه هم وقت میدادن هیچی نمیشد
در اصل اومد تا شلوغ نشون بده عناوین xbox
همین starfield هم جذابیتی نداشت برای من یکی (رسما همون فالوت بود که فضای شده)
برام سواله با هزینه ساخت بازی با قیمت 500 م دلار این گیم پس میتونه جواب باشه؟
رسما سرمایه گذار فرار میکنه
با این اوصاف بید به سازنده ها حقبدیم بازیو برسونند 80$ یا بیشتر
چون الان نگاه کنید مثله قدیم کیلیوی عنوان نداریم
همون موضوع از دوره سگا آتاری بگیرید بیاید تا ps1 و تا الان
به نسبت مدت نسل تعداد ip ها آب رفته
احتمالا دوره ps7 سر جمع 20 تا عنوان کل نسل داشته باشیم
یا عناوین تو سطح نسل پیش بمونند با گیم پس
خلاصه این وسط یکی داره ضرر میکنه
یا پلیره که چند سال بعد گندش در میاد
یا ماکروسافته که صداشو در نیورده
یا سازندست که بعدها ضرر مالیاش بیانگر خروج از گیم پس میتونه باشه
شما مین مورد رو روی فیلم ها هم نگاه کنید
مقدار فروش سینما
مقدار فروش بلورری
اجاره فیلم
از دید من گیم پس بیشتر مناسب عناوینیه که 2 سال از تاریخ عرضشون گذشته باشه
سونی هم اون سمت گند زده همه بازیا شبیه به هم هک اند اسلش

• Like
Reactions: SiminSecret
دفاع جالبی بود
اگه استارفیلد رو تاخیر زد چون اگه منتشرش میکرد ابرو خودش رو میبرد برند خودش رو نابود میکرد دیگه سنگر دفاعی نداشت
تو که اینقدر مطمعنی مدیریت درست دارن چرا گذاشته بازی با این وضعیت منتشر بشه دو سه ماه تاخیر میزد حداقل مود ۶۰ فریم میذاشت ابرو کنسول خودش رو نمیبرد سال و ساختن اینم روش دیگه مگه نه،
خودتو گول نزن برادر من مایکرو اینو فدا کرد که صرفا یه عنوان انحصاری داشته باشه که بگه دی وان اوردمش
اولین اولیت یه کمپانی عرضه بازی بدون مشکلات پرفورمنسیه
بازی هستش مشکل داره درست حداقل یه نسخه پایدار باید میدادن بیرون
الان اگه گیم پس نبود مجبور بودی ۷۰ دلار بدی بازم همین حرف رو میزدی؟
کسی از لانچ بازی دفاع نمیکنه .آره ماکرو این بازی رو فدای لاین آپ خالیش کرد من صرفا دارم میگم این قضیه قرار نیست تبدیل به یـ روال بشه "چون ماکروسافت فقط گیم پس داره" . این بازی هم یک سال تاخیر خورده تهش بازی با پچ 60 فریم هم میومد بازم همین آش بود و همین کاسه . خلاصه میخوام بگم ماکرو به این بازی هیچ امیدی نداشته . بر عکس کیه که ندونه ماکرو الان تمام دار و ندارش رو گذاشت واسه Strafield قرار ـه ده برابر مارکتینگ کنه و اگه اونو نتونه یـ لانچ درست حسابی بکنه قشنگ تبدیل به فاجعه میشه پس اولویت بندی ها اینجا فرق داره .

من کماکان می گم اگر این بازی موفق می شد یکی از شماها هم اینجا پیداش نمی شد.
همونطور که Hi-Fi Rush یهو شدو دراپ شد و نمرات خوبی گرفت و همتون غیب بودید.
الان کسی که از لحاظ تعداد پست دومه اینجا و جزو دلواپسان بتسدا حساب می شه تعداد پستش تو تاپیک امتیازات Hi-Fi Rush صفر مطلق اه.
تو اگه فن بتسدا و استادیو هاشی بیا اونجا تعریف کن اینجا بکوب. اینی که فقط دنبال کوبیدنی تکلیفت رو مشخص می کنه.
همین داستان در مورد بقیه سربازان رایان هم هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or