آخرین ویرایش:
یعنی واقعا شما درک نمیکنی که ممکنه یه سری به بازیهای پالیش شده و با کیفیت علاقه نداشته باشند و از بازیهای متا زرد با کلی باگ و گلیچ بیشتر لذت ببرند؟ما حق نداریم برای وضع آینده ویدیوگیم نگران باشیم؟ حالا ارکین برای من اهمیتی نداشت واقعا چون هیچوقت فنش نبودم ولی یه بازی مثل Doom فن دو آتیشه اش هستم و اگه فردا این جناب مایکروسافت بیاد به خاطر پر کردن کاتالوگش ID SOFTWARE رو مجبور کنه که نسخه بعدی DOOM رو زودتر و ناقص عرضه کنه حق ندارم ناراحت بشم؟ الان ردفاله فردا میره سراغ DOOM و ولفنشتاین.
ترو خدا روزی ۵۰ تا کامنت بیشتر بزارید و اجازه ندید doom هم به سرنوشت redfall دچار شه.ما حق نداریم برای وضع آینده ویدیوگیم نگران باشیم؟ حالا ارکین برای من اهمیتی نداشت واقعا چون هیچوقت فنش نبودم ولی یه بازی مثل Doom فن دو آتیشه اش هستم و اگه فردا این جناب مایکروسافت بیاد به خاطر پر کردن کاتالوگش ID SOFTWARE رو مجبور کنه که نسخه بعدی DOOM رو زودتر و ناقص عرضه کنه حق ندارم ناراحت بشم؟ الان ردفاله فردا میره سراغ DOOM و ولفنشتاین.
هنگام نظر دادن واقعا فکر میکنید چی میگید ؟بازی با وجود اینکه سازندش درگیر مسایل انتقال مالکیت بوده، بازم آبروداری کرده و بخاطر این حواشیش تو زون خاکستری قرار میگیره و نباید مثل شرایط نرمال قضاوت بشه
قطعا هم مثل 76 و sot با ساپروت های ماکرو و سببک بازی تا سالها پلیر بیسش رو حفظ میکنه برخلاف یکسری عناوین تریپل ای که صرفا برای فصل جوایز ساخته میشن و به سال نکشیده فراموش میشن
کلا فلسفه نظر دادن و حرف زدن تو فروم رو زیر سوال بردیترو خدا روزی ۵۰ تا کامنت بیشتر بزارید و اجازه ندید doom هم به سرنوشت redfall دچار شه.
سرمون کلاه رفته،مثل اینکه سونی با ۵۰۰ دلار سند شرکت هم کنارش میفروخته و بیخبر از ما یه سریا صاحب شرکت شدن
نظر دادان و هیت زمین تا اسمون فرق دارن و کاری که یه سری از سونی فنها دارن انجام میدن هیته.کلا فلسفه نظر دادن و حرف زدن تو فروم رو زیر سوال بردیچشم نظر نمیدیم تا خاطر شما مکدر نشه
![]()
شما ببخش که ارکین بعد دیسانرد و دثلوپ و پری اومده بازی با متای ۶۰ ساخته به به و چه چه نکردیم! عادت نداریم خب اولینباره مثل شما نمیتونیم نسبت به نابودی یه استودیو و بازیش مثبت فکر کنیم و در ستایش مدیریت مایکروسافت غزل سرایی کنیم.نظر دادان و هیت زمین تا اسمون فرق دارن و کاری که یه سری از سونی فنها دارن انجام میدن هیته.
یه سری از کامنتهای اینجا بیشتر به دعوای ناموسی بین اسپنسر و فنهای سونی شبیهه
ارثیه رو مصادر نکرده ولی ارزش این داره که یکاری کنی کسی که قبلا خودش ترول میکرده سونی رو بیاد اینجوری کاندسندیگ رفتار کنه. دیدن این کامنت ها لذت بخش تر از سوم شخص های سینمایی متا 90 هستنبعضیا چنان نفرت و کینه ای از ایکس باکس دارن که از هر فرصتی برای مزه پرونی و ترول و انتشار خزعبلات استفاده می کنن.
عزیزان دل مایکروسافت نه از دیوار خونتون بالا رفته و نه ارثیه تون رو مصادره کرده.
چندتا نفس عمیق بکشید. یه لیوان آب خنک بخورید و گیم پد سونی رو در دست گرفته و از سوم شخص های سینمایی متا 90 تون لذت ببرید.
زندگی کوتاس. ارزش نداره انقدر خودتون رو درگیر امور شرکتی کنید که نه مخاطبش هستید و نه بهتون آسیبی میزنه. شل کن بزرگوار
((( play forever with bots
آخه همین دو سال پیش که مایکرو بتسدا رو خرید سونی فن ها باهاش آشنا شدن! وگرنه قبل خرید از وجود این شرکت سونی فن ها بی خبر بودن. اینکه از نظر برخی مایکروفن ها این نمرات عجیب بنظر نمیاد و از نظر سونی فن ها عجیب طبیعیه و اتفاقا از نظر من کمالگراست و چون نام آوردی به عنوان سونی فن بهتون تبریک می گم لذتشو ببریدبه طرز عجیبی همه سونی فن ها یهو فن بازی های بتسدا و زیرمجموعه هاش شدن و دلواپسان رو تشکیل دادن.
----
این بازی اگر متا بالا می گرفت یکی از شماها هم تو تاپیک پیداش نمی شدآخه همین دو سال پیش که مایکرو بتسدا رو خرید سونی فن ها باهاش آشنا شدن! وگرنه قبل خرید از وجود این شرکت سونی فن ها بی خبر بودن. اینکه از نظر برخی مایکروفن ها این نمرات عجیب نمیاد و از نظر سونی فن ها عجیب طبیعیه و اتفاقا از نظر من کمالگراست و چون نام آوردی به عنوان سونی فن بهتون تبریک می گم لذتشو ببرید![]()
کامنتات بیشتر به تسویه حساب شخصی با خود اسپنسر شبیهه تا حمایت از استودیو محبوبت!!شما ببخش که ارکین بعد دیسانرد و دثلوپ و پری اومده بازی با متای ۶۰ ساخته به به و چه چه نکردیم! عادت نداریم خب اولینباره مثل شما نمیتونیم نسبت به نابودی یه استودیو و بازیش مثبت فکر کنیم و در ستایش مدیریت مایکروسافت غزل سرایی کنیم.
ولی روی نمرات بازی و مدیریت جهادی اسپنسر می شه ماله کشیددلواپسی شما صرفا واسه اینه که بتسدا رو مایکروسافت خریده. رفتار به این تابلو ای رو نمی شه روش ماله کشید.