امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
فکر کنم خیلی از این باگ ها با day one patch برطرف بشه( علت بسته شدن سرور ها هم همینه)
ولی خب همون بهتر که بازی عرضه شد، مثل این که ارزش تاخیر و اینا رو نداشته :D

جالبه وقتی مثلا Hi Fi Rush میاد، موفقیت و جذابیت بازی اوج مدیریت و درایت مدیران مایکروسافته، اما اینجا دقت کردم دیدم اکثرا مواظبن موقع غر زدن های الکیشون، اسمی از مایکرو نیاد و مدام میگن بتزدا فولان کرد و بهمان!:دی اینجا دیگه مایکروسافت کامل غایب سوم شخصه و مثل من و شما از دور داشته نگاه میکرده ببینه بتزدا داره چیکار میکنه و خودشون هم مثل بسیجی ها یه نقدهایی بهش داشتن اما دخالت در دستور کارشون نبوده. چون به هر صورت بتزدا یه ناشر مستقله و در اینجور مواقع اونا هستن که گند زدن.

هدف از ساخت این بازی چی بود؟ یه نفر که چهار با بازی درست حسابی انجام داده باشه یه عکس از این ببینه کلا بلاکش میکنه چی فک کردن با خودشون؟
عجیبه که ارکین هم پشت بازیه. این بازی با این ستینگ اگه متای بالا ۹۰ هم می‌گرفت بازم اقبال گیمرها رو نداشت کم چندشه تگ کاملا آنلاین زدن روش که دافعه ۱۰۰ درصدی داشته باشه.

• Like
Reactions: simplexcomic96
میگه بازی انقدر باگ داره که فکر کردیم یکی از باگ‌ها در واقع یه قابلیت تو بازی هستش که هنوز کشف نکردیم!

View attachment 291646
خوب اینجا ACG حرفم رو تایید که بازی از پایه ویرانست . بازی با خودش نمیدونه چند چند ـه بین لوتر شوتر و سبک قدیمی آرکین گیر کرده . خلاصه خانه از پایه ویرانست ...

بی انصافی؟همونقدر(حتی خیلی خیلی بیشتر) که افتخارات یه بازی AA و نه چندان مهم مثل های فای راش و متاش پای حضرت اسپنسر و مایکروسافت نوشته میشه تمام دار و ندار و متای این بازی هم متعلق به مایکروسافته چه بخواییم چه نخواییم
خوشبختانه کامنتهای متای اون بازی هنوز موجوده و یه نفرم همیشه آپدیت میکنه و بالا میاره پس هیچ بهانه ای وجود نداره
تنها نسلی که من شخصا خودم به برند xb علاقه داشتم نسل ۷ با مدیریت عالی پیتر مور بود یه چیزی نزدیک به جیم رایان کنونی بود هم سینگل های فرست پرتی شاهکار مثل گیرز و فورزا و هیلو هم سینگل های عالی سکندپرتی مثل الن ویک هم قراردادهای انحصاری زمانی و کنسولی مثل کالاف و ... این مردک فیل اسنپسر به قول کاربر @kourooshkabir25 میخواد این صنعت رو هم مثل سایر سرگرمی ها به لجن بکشونه و کیفیت رو الویت مشتری نکنه
درسته من خودم ماکرو فن نیستم ولی منظورم اینه اینا خیلی وقته زدن تو خاکی deathloop الکی تحویل گرفتن اون اشغالی بیش نبود به starfield امیدی ندارم وقتی 76 رو میبینم . hi fi rush هم همینطور اونم یه بازی mid در بهترین حالت لول دیزاین قشنگ ماله بیست سال پیشه . در کل نظرم بود اگه نه خودم به شخصه کلا گیم پس گرفتم فقط بخاطر persona بود (رو pc )هیچکدوم از اشغالای دیگه ای که روشه بازی نکردم .

جالبه وقتی مثلا Hi Fi Rush میاد، موفقیت و جذابیت بازی اوج مدیریت و درایت مدیران مایکروسافته، اما اینجا دقت کردم دیدم اکثرا مواظبن موقع غر زدن های الکیشون، اسمی از مایکرو نیاد و مدام میگن بتزدا فولان کرد و بهمان!:D اینجا دیگه مایکروسافت کامل غایب سوم شخصه و مثل من و شما از دور داشته نگاه میکرده ببینه بتزدا داره چیکار میکنه و خودشون هم مثل بسیجی ها یه نقدهایی بهش داشتن اما دخالت در دستور کارشون نبوده. چون به هر صورت بتزدا یه ناشر مستقله و در اینجور مواقع اونا هستن که گند زدن.
سر ستارفیلد هم یه فایل کامنت وورد دارن برا موقعی که گند زد بزنن حساب بتزدا و تادهاوارد. اگه هم ترکوند بزنن حساب اسپنسر کپی کنن اینجا. همه چی آماده اس :D

فکر کنم بزرگترین دستاورد ماکرو تا آخر امسال همین HiFi Rush باشه:))

از اول خوشم نمی اومد از این بازی، ولی نمایش اون دایکرت بدک نبود گفتم در حد 80 در میاد. نمیدونم چجوری آب را قطع کردن. اوضاع بدجور خیطه:D

IMG_20230501_201707_898.jpg
خیال خام با 40 تا لایک ... افسوس
اینا خب همش بخاطر مدیریت صحیح و بی نقص حضرت اسپنسر و مایکرو هست وگرنه سونی سر کیفیت بازی ها کاره ای نیست اصن . طبق فرمایش بی طرف فروم مایکرو کاملا دست استدیوها رو باز میذاره که هر کاری میخوان انجام بدن فقط فکر کنم یکم زیادی باز گذاشتن یا استدیویی مثل آرکین رو با استانداردهای خودشون مطابقت دادن

View attachment 291651
خیال خام با 40 تا لایک ... افسوس
اینا خب همش بخاطر مدیریت صحیح و بی نقص حضرت اسپنسر و مایکرو هست وگرنه سونی سر کیفیت بازی ها کاره ای نیست اصن . طبق فرمایش بی طرف فروم مایکرو کاملا دست استدیوها رو باز میذاره که هر کاری میخوان انجام بدن فقط فکر کنم یکم زیادی باز گذاشتن یا استدیویی مثل آرکین رو با استانداردهای خودشون مطابقت دادن
این روزها کوروش کبیر عالی مینوازد 😁

اون سایتای Xbox که همیشه ۹ و ۱۰ ردیف میکنن کد بهشون رسیده؟ اونا میتونن متای بازی رو از قرمز نجات بدن؟!
اوضاع در عین اینکه Freshه ولی به حدی ترماله که حتی سینه چاکای اسپنسر که هرچی جلوشون گذاشته ۹ و ۱۰ ردیف کردن هم بعید نیست زیر ۵ بدن!
وایب اون کلیپه رو دارم میگیرم که میگفت بلانسبت بلانسبت بو ع. میاد! خیلی Freshه لامصب!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or