امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
ارکین شعبه استین واقعا ایده های خوبی پشت بازی هاشون هست ولی از نظر فنی خیلی ضعیف هستن. دقیقا مشکل پری 2017 هم همین بود. اومدن با انجین داغون کرای انجین ساختنش اینپوت لگ وحشتناکی داشت اصلا قابل بازی نبود. لودینگ های پی در پی و طولانی . من نمیدونم بتزدا انجین id رو دارو به اون خفنی چه قفلی زده با انجین ترد پارتی بازی میسازه.

ارکین شعبه استین واقعا ایده های خوبی پشت بازی هاشون هست ولی از نظر فنی خیلی ضعیف هستن. دقیقا مشکل پری 2017 هم همین بود. اومدن با انجین داغون کرای انجین ساختنش اینپوت لگ وحشتناکی داشت اصلا قابل بازی نبود. لودینگ های پی در پی و طولانی . من نمیدونم بتزدا انجین id رو دارو به اون خفنی چه قفلی زده با انجین ترد پارتی بازی میسازه.
کلا اون بازی عجیب بود از لانچش گرفته تا موتور که کرای انجین بود (انجین قحطی بود !!) تا اینکه وسط ساپورت بازی انجین عوض کردن و یـ DLC روگ لایک دادن براش . عجیبا در عجیب . من تو همون تاپیک بازی هم گفتم بازی قطع به بقین قرار بوده یـ کش گرب چیپ مثل F76 باشه مراحل ساختش هم دقیقا بعد انتشار Prey شروع شده همون سالی که که تب بازیای سرویس محور بالا بود . فک کن آرکین کل عمرش رو بازیای Immersive Sim ساخته بعد یهو میاد یـ بازی شوتر کوآپ OW لایو سرویس Always Online میسازه !
از همون اول معرفی قشنگ پا در هوا بود . خودشونم نمیدونستن چجوری باید مارکتینگش کنن . هی چپ میرفتن راست میرفتن میگفتن بازی قرار ـه هم Coop باشه همم قراره تجربه پیشین بازیای آرکین رو تداعی کنه معلوم بود این وسط یـ چیزی درست نیست . همون Prey کم مشکل نداشت AI جالب نبود شوتینگ اصلا چنگی به دل نمیزد ولی خوب اینقدر ایده بازی جالب و محیطش یونیک بود که تبدیل شد به یـ بازی آندرریت و کالت کلاسیک ولی این بازی ماشالا از همون اول جنریک بودن از سر و روش میبارید

آخرین ویرایش:
چند تا از نظرات بازی رو تو ریست ارا دیدم همه از دم میگفتن آب بازی قطع ـه بدم قطعه !!! ظارها پرفرمنسش هم اونجورا که فکرش رو میکردن خوب نیست و بازی کلی تسچر Pop-in داره . بازی هم یـ روز زودتر لانچ شده و سرورا رو بعد چند دقیقه بستن LOL یعنی خاک بر سر بتزدا هنوز که هنوز ـه آدم نشده :))

چند تا از نظرات بازی رو تو ریست ارا دیدم همه از دم میگفتن آب بازی قطع ـه بدم قطعه !!! ظارها پرفرمنسش هم اونجورا که فکرش رو میکردن خوب نیست و بازی کلی تسچر Pop-in داره . بازی هم یـ روز زودتر لانچ شده و سرورا رو بعد چند دقیقه بستن LOL یعنی خاک بر سر بتزدا هنوز که هنوز ـه آدم نشده :))
البته حماقتی که بتزدا شروع کرد رو مایکروسافت راحت میتونست کنسلش کنه! اون زمانی که خرید انجام شد پروسه ساخت بازی نهایت وسطاش بوده باشه.
شوهی یوشیدا یه حرف خوبی زد و گفت که ترسی از لغو بازیای نامناسب ندارن حالا چه تو مرحله ایده پردازی باشن یا جلوتر! الانم واضحه که این گندی که ایجاد شده دیگه دخلی به بتزدا نداره و اونا این وسط هیچکارن و اشاره به این بدبختا الان چه ربطی داره! :D مدیریت جدید راحت میتونست طی 2 سال گذشته ساخت بازیو کنسل کنه!

البته حماقتی که بتزدا شروع کرد رو مایکروسافت راحت میتونست کنسلش کنه! اون زمانی که خرید انجام شد پروسه ساخت بازی نهایت وسطاش بوده باشه.
شوهی یوشیدا یه حرف خوبی زد و گفت که ترسی از لغو بازیای نامناسب ندارن حالا چه تو مرحله ایده پردازی باشن یا جلوتر! الانم واضحه که این گندی که ایجاد شده دیگه دخلی به بتزدا نداره و اونا این وسط هیچکارن و اشاره به این بدبختا الان چه ربطی داره! :D مدیریت جدید راحت میتونست طی 2 سال گذشته ساخت بازیو کنسل کنه!
جاش چی بده ؟ :دی همینجوری صدای همه از بی بازی بودن در اومده

فکر کنم 9.5 گیگ پچ روز اول بده
چون استور مایکروسافت زده 86.5 گیگ ولی الان دانلودش 77 گیگه

• Like
Reactions: Natural Killer
جاش چی بده ؟ :D همینجوری صدای همه از بی بازی بودن در اومده
مایکروسافت سال 2022 چی داد همونو ادامه میداد! بی‌بازیی خیلی بهتر از اینه که الان آبروی ارکین بره! اونم بازیی که اسم کارگردان Dishonored رو یدک میکشه!
بعدشم ایشون بتزدا رو مقصر میدونه که 2 سال پیش شاید به اینا مربوط بود ولی الان مایکروسافت ناظر بازی بوده! تا اونجایی که اخبارو دنبال میکنم به یاد ندارم بتزدا دستور لغو ساخت بازی روی پلتفرم خاصی رو داده باشه و تصمیم گیرنده پروسه تولید اینا طی 2 سال گذشته مایکروسافت بوده! تو تاپیک نمرات های فای راش ایشون موفقیت بازی رو به برند Xbox ربط داد عجیبه الان که اوضاع برعکس شده تقصیرا گردن بتزدا شد!

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or