آخرین ویرایش:
پیشنهاد میکنم نظر سنجی رو پابلیک کنن تا ببینیم پیشبینی تون چقدر درسته.نظر من که کاملا برعکسه شماستاستراتژی جدید از دو طرف
سونی فنا متا رو بالا پیشبینی میکنن تا هایپش رو افزایش بدن و اگه فِیل شد خوب بتونن ترول کنن
مایکروسافت فنا متا رو پایین پیشبینی میکنن تا اگه امتیازش بالا شد بگن سورپرایز شدن و خوب بتازن
ما هیچ ما نگاه
پیشبینیم 78-79
یادش به خیر میگفتن SSD میاد حجم بازی کمتر میشن نگو کالیبر سازنده ها نقش مهم تری داشتهخب پریلود بازی شروع شده. حجمش هم 86.5GB برای ایکس باکس و 103GB برای پی سی
حداقل میشه گفت بازی گلد شده اما اعلام نکردن که اون قضیه ۳۰ فریم اینا داستان درست نکنه بیشتر از این![]()
البته ربطی نداره چون Doom Eternal سه روز قبل انتشار بازی نقداش بیرون اومد . الان دو حالت بیشتر نداره یا واقعا لانچ رو گند زدن یا بازی بدون پچ Day Oneمشکل داره و رو اون پچ کلی حساب باز کردن در دو حالت نیمخوان رو پیش خریدای بازی و نظرات ملت بیشتر از این تاثیر منفی بزارنرفقا گویا عدم ارسال نسخه نقد جز سیاست های Bethesda هست.
Bethesda & Game Reviews
With the upcoming launches of Skyrim Special Edition and Dishonored 2, we will continue our policy of sending media review copies one day before release. While we will continue to work with media, streamers, and YouTubers to support their coverage - both before and after release - we want everyone, including those in the media, to experience our games at the same time.
با این شرایط و اینکه بازی هم Single player هست و هم به صورت co-op قابل بازی هست پس احتمالا در زمان عرضه هم نقدهای زیادی ازش منتشر نشوند و به مرور شاهد نقدها و امتیازاتش باشیم.به نظر بنده که سیاست مسخره ای هست.
رفیق من Deathloop رو چک کردم اون هم یک روز قبل از عرضه بوده است.فقط همین Doom گویا شرایطش متفاوت بوده.هر چند از نظر خودم انتشار نقدها در حین عرضه اصلا وضعیت جالبی نیست و امیدوارم ربطی به کیفیت بازی نداشته باشد.البته ربطی نداره چون Doom Eternal سه روز قبل انتشار بازی نقداش بیرون اومد . الان دو حالت بیشتر نداره یا واقعا لانچ رو گند زدن یا بازی بدون پچ Day Oneمشکل داره و رو اون پچ کلی حساب باز کردن در دو حالت نیمخوان رو پیش خریدای بازی و نظرات ملت بیشتر از این تاثیر منفی بزارن
کدها رو یکی دو روزی هست دادننقدا قبل انتشار نمیاد دیگه !؟
کد ندادن؟!
بازی قطعا میتونه فان باشه ولی هرچی که هست با ساخته های قبلی آرکین هیچ سنخیتی ندارهمن بر خلاف دیگران هر چی دیدم از بازی خوشم اومده. اصلا موافق نیستم دث لوپ از نظر گرافیکی بهتر از ردفال هست.
مشخصه بازی رو نتونستن برسونند و باید یکی دو ماهی تاخیر می زدن ولی ماکروسافت با اون قضیه ۱۲ ماه خودش رو گوشه دیوار قرار داده.
انتظار نمره ام همون حدود هشتاد هست ولی اگر تا بیشتر با کمتر هم بگیره سورپرایز نمی شم حقیقت.
این بازی با این حواشی دورش 70/75 بگیره یعنی شاهکار کردههرچند شخصا امیدی بهش ندارم
بازی قطعا میتونه فان باشه ولی هرچی که هست با ساخته های قبلی آرکین هیچ سنخیتی ندارهدر مورد گرافیک هم دث لوپ 100 درصد گرافیک بهتری داره .البته مقایسه کردن این دوتا زیاد منصفانه نیست چون جفتشون حال هوای متفاوتی دارن ولی از نظر فنی قطعا اون بازی بهتری ـه یـ سری کرکترای بازی آدم رو یاد بازیای اوایل نسل قبل میندازه .
اگه بازی متاش +80 شد من تا یک ماه اینو میزارم آواتارم![]()