آخرین ویرایش:
یه گیمر میتونه بهترین بازیه عمرش جک اند دکستر باشه، این چیزی نیست که شما بخواید تاییدش کنید.من از هر سه شرکت دستگاه دارم و استفاده کردم، خودم هم به ژاپن و فضایِ بهخصوصش علاقه دارم اما بینِ xbox و sony ، اکسباکس رو انتخاب میکنم چون دستگاههایی که میسازه باکیفیت هستن.
کسی که بهترین بازیِ عمرش رو god of war یا حتا last of us میدونه، نظرش نمیتونه معیارِ خوبی برایِ عملکردِ شرکتها باشه. اگه قصدِ دفاع از سونی رو دارین باید از uncharted ها و killzone ps3 اسم ببرین که از هر نظر بازیِ کاملی بودن.
تعصب و طرفداریِ شدید، هم عجیبه هم انرژیِ منفی داره. چه دلیلی داره که نسبت به چیزی تعصب داشته باشین؟
از اون عجیبتر،
عکسالعملِ سونی برایِ قراردادِ مایکروسافت بود. این همه سرمایهیِ عظیم رو داره صرف میکنه بعد میان میگن به صنعتِ گیم آسیب میزنه، نباید بازیها رو انحصاری کنه و فلان. خودِ سونی اگه توانِ این خرید رو داشت چه کاری میکرد؟
اگه xbox همهیِ بازیهایِ این شرکتها رو انحصاریِ کامل بکنه، خوشحال میشیم، چون به قولِ خودشون سونی که چیزی رو از دست نمیده و بازیهایِ درجه یکِ زیادی داره.
من چیزی رو تأیید کردم؟یه گیمر میتونه بهترین بازیه عمرش جک اند دکستر باشه، این چیزی نیست که شما بخواید تاییدش کنید.
من به صورت کلی با این حرف شما موافقم و بهنظرم کلا تو هرچیزی رقابت باعث پیشرفت میشه و در عین حال واسه مصرفکننده هم عالی میشه. نمونهاش همین سیستم جدید پلاس که سونی اعمال کرده و فکر کنم اکثریت از کیفیت بالاش راضی باشن. از اون طرف وقتی یکی از طرفین برنده رقابت شده نشون دادن جنبه ندارن و سریع میخوان مصرف کننده رو تیغ بزنن، چه نینتندو چه سونی و چه همین مایکروسافت.این خوبه یا بد؟ این یکی از بدترین اتفاقاتیـه که میتونه بیافته. من هیچ وقت کنسول اکسباکس نخریدم (البته به علت PC گیمور بودن مشتری مایکروسافت هم محسوب میشم) اما وجود مایکروسافت در نهایت
به نفع مصرف کنندههای کنسولهای دیگه هم بوده (حالا نینتندو خیلی کم و خفیف) اما توی ویژگیهای مثبت سونی توی این دو نسل میتونید کاملا ردپای رقابت رو ببینید.
همین چند صفحه از کاتالوگ خفن اکسترا زیاد نام برده شد. اما اگر گیمپس در کار نبود، هیچ وقت چنین چیزی به وجود میومد؟ خیلی بعیده.
سیاست بازیهای دست دوم، قابلیتهای آنلاین، خرید استدیو و خیلی چیزهای دیگه هم هست. اون چیزی که توی DNAسونی بوده رو شاید نشه به پای رقابت نوشت اما قطعاً موارد زیادی هست که میشه پیداشون کرد.
رقابت با نینتندو یا موبایل هم نمیتونه جایگزین رقابت کنسولی با MS بشه چون همپوشانی باز هدفشون خیلی کم و در حد هیچه.
Redfall is a bafflingly bad time across the board, whether playing solo or with a friend or three suffering alongside you. That it comes in the wake of Arkane’s excellent Deathloop, the enduringly beloved Prey, and the acclaimed Dishonored series honestly beggars belief. Its performance on Xbox Series X is regularly dire, plagued with pop-in, stutters, and a long list of display bugs. It’s beleaguered with bodgy AI enemies that struggle to mount a basic defence, choose appropriate cover, or even effectively navigate the world. The one-note mission design recycles and repurposes itself all the way until the anticlimactic final encounter. Button commands break, characters vanish, and the cheap and static story scenes seem woefully unfinished by typical standards
چه عجب یکی از این زوایه هم دید چون برخی اینقدر از این که مایکروسافت اعتراف کرده ما باختیم خوشحال شدن که الان در اسمان هفتم هستند در کل این بیشتر ضعیف نمایی است تا اعلام شکست مایکروسافت کاتالوگ به شدت قدرتمندی برای دو سال اینده دارددوستان به حرف های این اسپنسر شارلاتان سر سوزنی توجه نکنید همه این چس ناله ها در راستای بلاک شدن خرید AB ـه و امده اینجا داره اقرار به شکست میکنه که های ما توان رقابت نداریم، بازی هامون همه آشغالن، خودمون فقیریم، لباسامون همه تاناکوراس، بچه هام دیشب شام نخوردن و ... که نتیجه بگیره PS5 و نینتندو وضعشون خوبه، فقط ما بدبختیم و اگه خرید AB نهایی نشه دیگه توانی برای رقابت نداریم از بازار میریم کنار! حتا وقتی میگه استارفیلد 11 هم بگیره باز کسی PS5 اش رو نمیفروشه یه توجیه بی سر و ته و به شدت احمقانه برای انحصاری کردن این IP بزرگ بعد خرید بتزداس!
شک نکنید همه این صحبت ها حساب شده و در راستای نهایی کردن خریدشونه نه اینکه واقعا معتقد باشن از سونی عقب ترن و ... وگرنه اینا همونایی هستن که میگفتن هدفشون کشتن سونیه AB رو هم که خریدن با مونوپولی که راه میندازن همه میفهمن چقدر این حرفا درست بود و چقدرش محض چس ناله و تظاهر به موش مردگی.
انگار IGN هم میتونه گاهی نمرات منطقی بده.
شرایط پیش اومده صدرصد روی استارفیلد تاثیر میزاره.
این هیاهو و سروصدایی که پشت ردفال به وجود آمده باعث میشه که تیم ایکس باکس روی استارفیلد تمرکز زیادی داشته باشند و سعی میکنند خروجی خوبی از اون بگیرند.
مشکل اینجاست دیگر زمان ندارند هر چه کردند دیگر تا الان باید انجام شده باشدشرایط پیش اومده صدرصد روی استارفیلد تاثیر میزاره.
این هیاهو و سروصدایی که پشت ردفال به وجود آمده باعث میشه که تیم ایکس باکس روی استارفیلد تمرکز زیادی داشته باشند و سعی میکنند خروجی خوبی از اون بگیرند.