آخرین ویرایش:
شما که انقدر قدرتِ تحلیلِ بالا، و قدرتِ انتخاب و تفکر دارید، پس چرا معنایِ یه جملهیِ نسبتاً ساده رو نمیتونید تحلیل کنید؟هنوزم سر حرفم هستم و سمت بازی های مزخرف بتسدا نمیرم، خوشبختانه چشم دارم و قدرت انتخاب و تفکر، چشمم بهم میگه ردفال آشغاله، گیم پس 3 ماهه 40 هزار تومنی PC رو لازم نیست بخری اینو تجربه کنی. انتخابم بهم میگه الدن رینگ بهترین بازی سال شد؟ ساخته استاد میازاکی؟ سبکشو دوست نداری؟ بازی نمیکنی حالا بهترین بازی قرن شناخته بشه. قدرت تفکرمم بهم میگه یادت میاد همینا چطور برای سونی و جیم رایان حلوا پخش میکردن و خوشحال بودن که CMA قراره تایید کنه خرید رو؟ چقدر تو تاپیک امتیازات لست و فراسپوکن مزه پروندن؟ حالا نوبت توعه تلافی کنی.
همینجا تو همین تاپیک هم گفتم بازی های بتسدا مفت نمیارزن از نظر من باز تحلیل کنید برای خودتون.
حقیقت من سر قبری که توش مرده نیست گریه زاری نمیکنم، اسپنسر و حرفاش رسما گفت ما مردیم، حالا تو مرده رو بزن تو گوشش، لگد بزن بهش، شوک الکتریکی وصل کن بهش، زنده که نمیشه، پس با مرده کاری نداریم. شما دوست دارید روی اسب بازنده شرط ببندید مشکل خودتونه ولی وقتی میاید سمت بازی های سونی و تخریبشون میکنید، انتظار تلافیش رو هم داشته باشید
ببخشید که بهترین بازی زندگیمون مجموعه هیلو یا دوم64 و باقی بازی های ایکس باکس نبوده. نمیدونستم که بازی که بیشترین جوایز دنیای گیم رو برنده شده معیار خوبی برای عملکرد شرکت نیست که اونجوری گنده ش هم کردی عزیزم، عذرخواهم که مکس پین 2، رزیدنت اویل 4، رد دد 2، مجموعه GOW و TLOU بهترین بازی های زندگیم هستن و بهترین ساخته های بزرگترین استدیو های بازی سازی معیار خوبی برای نظر دادن نیستن و باید قبلش از شما اجازه می گرفتم که نظر بدم!
رفیق اینجا سونی فن مثل تو زیاد داریم منتها شهامت اقرار رو ندارن
حرفات درسته ولی منظور من سونی فنایی هست که برند سونی رو به قول ashe مثل ناموسشون میدوننبرادر شهامت نمیخواد که همه ماهایی که تو این فروم داریم فعالیت میکنیم، یعنی هاردکور گیمر و کیگ گیم هستیم و از این نظر من شخصا برای همه احترام بسیار زیادی قائلم هرکسی هم که این همه عاشق ویدئو گیم باشه محاله به یک سلیقه خاص نرسه و جذب یه کنسول، همینطور ژانرهای خاص نشه. پس طبیعیه که همه فن یه کنسول یا برند بشیم و اتفاقا ادای بی طرفی درآوردن برای من عجیبه. مثل این میمونه که مثلا یه نفر بگه من عاشق فوتبالم، همه بازی ها رو هم نگاه میکنم، اما نه طرفدار هیچ لیگ خاصی هستم، و نه هیچ تیم مشخصی، برعکس مثل بودا تنها رسالتم سلامتی انسان ها، گسترش دادن دوستی، اخلاق ورزشی و این جور چیزهاست. گیم هم همینه واقعا. شما وقتی دو سوم عمرت رو صرف بازی میکنی قطعا به یکی بیشتر متمایل میشی. خیلی هم خوبه به نظرم.
تنها نکته منفی اینه که وقتی مثلا فن سونی یا مایکرو یا نینتندو هستی، از رقبا هم بدت میاد، این باعث نشه که هیتر بازی ها هم بشیم، مثلا یه بازی رو به جرم اینکه انحصاری رقیبه بکوبیم. چون قبل هرچیز همه ما گیمریم. برای شخص من که واقعا تنها چیز باقی مونده در این مملکت که باعث میشه دیونه نشم همین گیمه. بهترین فرار از واقعیت و پناه بردن به یه جای تخیلی باحال. وگرنه من میمونم و EA و طرفداران EA و خزعبلاتشون. واقعا نمیشه دوام آورد
دقیقا همین که میگی .مثال فوتبالیش میشه لیگ برتر فوتبال خودمون .کسی که طرفدار استقلال یا پرسپولیسه بیشتر از دیدن لیگ لذت میبره و با برد تیمش خوشحال میشه و با باختش ناراحت یا کسی که ادعا میکنه طرفدار هیچ تیمی نیست و همینجوری فقط فوتبال میبینه که از دید من یه احمقه .برادر شهامت نمیخواد که همه ماهایی که تو این فروم داریم فعالیت میکنیم، یعنی هاردکور گیمر و کیگ گیم هستیم و از این نظر من شخصا برای همه احترام بسیار زیادی قائلم هرکسی هم که این همه عاشق ویدئو گیم باشه محاله به یک سلیقه خاص نرسه و جذب یه کنسول، همینطور ژانرهای خاص نشه. پس طبیعیه که همه فن یه کنسول یا برند بشیم و اتفاقا ادای بی طرفی درآوردن برای من عجیبه. مثل این میمونه که مثلا یه نفر بگه من عاشق فوتبالم، همه بازی ها رو هم نگاه میکنم، اما نه طرفدار هیچ لیگ خاصی هستم، و نه هیچ تیم مشخصی، برعکس مثل بودا تنها رسالتم سلامتی انسان ها، گسترش دادن دوستی، اخلاق ورزشی و این جور چیزهاست. گیم هم همینه واقعا. شما وقتی دو سوم عمرت رو صرف بازی میکنی قطعا به یکی بیشتر متمایل میشی. خیلی هم خوبه به نظرم.
تنها نکته منفی اینه که وقتی مثلا فن سونی یا مایکرو یا نینتندو هستی، از رقبا هم بدت میاد، این باعث نشه که هیتر بازی ها هم بشیم، مثلا یه بازی رو به جرم اینکه انحصاری رقیبه بکوبیم. چون قبل هرچیز همه ما گیمریم. برای شخص من که واقعا تنها چیز باقی مونده در این مملکت که باعث میشه دیونه نشم همین گیمه. بهترین فرار از واقعیت و پناه بردن به یه جای تخیلی باحال. وگرنه من میمونم و EA و طرفداران EA و خزعبلاتشون. واقعا نمیشه دوام آورد
حرفات درسته ولی منظور من سونی فنایی هست که برند سونی رو به قول ashe مثل ناموسشون میدونن
اوکیباید اسمِ شاهکاری مثلِ killzone یا uncharted رو بیاریم نه بازیهایِ دیگهای.
تنها نکته منفی اینه که وقتی مثلا فن سونی یا مایکرو یا نینتندو هستی، از رقبا هم بدت میاد.
اوکی
دقیقا همینه وقتی طرفدار یه کنسول / تیم / شرکت میشی، لحظه شماری میکنی برای زمین خوردن رقبا. بخشصه وقتی طرفدار استقلال بودم دوست داشتم هواپیمای بازیکنای پرسپولیس سقوط کنه، بازی داشتن با کاشیما منتظر بودم ببازن بریزم بیرون شادی کنم. سر همین جنگ داشتم همه جا که میگفتن اسم کشورتو میخواد توی آسیا ببره بالا باید طرفدار تنها تیم باقی مونده از کشورت باشی، من میگفتم نخیر یا استقلال یا بقیه شکست بخورن عربا برنده بشن. خارجشم همینه، الان رئال مادرید به لیگ قهرمانان نرسه، بارسلونا رو تشویق میکنن طرفداراش چون یک تیم از کشورشون اسپانیا برای این کشور افتخار میاره بلاخره؟ هرگز! البته در زمینه فوتبال بعد از جام جهانی و اون قضایا دیگه هیچ تیمی برام ارزش حرص و جوش زدن نداره مهم نیست اصلا.
الانم منتظرم قرارداد خرید کنسل بشه، بازی های رقیب متای زرد بگیرن، استارفیلد متاش زرد بشه، کنسول نسازن دیگه، اسپنسر اخراج بشه، قرامت بدن به اکتیویژن، قیمت گیم پس ببرن بالا، بازی هاشون تاخیر بخوره و ... اینکه چندتاش اینجوری میشه چندتاش نمیشه دست من نیست ولی وقتی اونی شد که میخواستم خوشحال میشم، نشد خب ناراحت میشم. من فن دو آتیشه ام همینم که هست، یه تایمی از زندگیم از بازی لذت میبرم یه تایمی از کل کل برای بازی. یه عده تو بحث فوتبال اینن یه عده تو بحث فیلم و سریال و گوشی و برند و هر کسی به طریقی. نیازی به این نیست ریپلای کنید برو دکتر و فلان لازمی و چیکاری. خیلی از مردم دنیا همینطورن حالا یا نشونش نمیدن یا میدن قضاوتشون میکنن ولی این قضیه به من یه بخش از زندگیمه و خوشحالم که تا امروز بیشتر اتفاقات باعث شده برتری سونی رو به رخ طرفدار ایکس باکس بکشم. البته این صحبتا که میکنم فقط تو فضای مجازیه چون از این دست طرفدار زیاد وجود داره و رقبای هم زیادن. وگرنه من میرم آرایشگاه طرف ایکس باکس داره اونجا. خیلی هم تعریف میکنه میگه سری ایکس بهتر از پلی استیشن 5 ـه منم تایید میکنم اصلا نمیام بحثو به کل کل ببرم که فلانش چیکاره اونش اینه. خیلی ریلکس میگم بهترین کنسول گرفتی حتما تعویضش کن یه سری S بگیر نسل جدید عشق کن. تونستی ایکس بگیر فورکی واقعی بازی کن. این بحثا این کل کلا برای تو فرومه.
خارج از تاپیک بگم برا منم سواله تعداد پلیر های بازی هایی که انحصاری استیم نیستن چجوری میشه فهمید؟البته این بازی بیشتره پلیراش روی خوده مایکروسافت استور هستن شاید اونجا وضعش خوب باشه
سیمین به مولا که تکیاوکی
دقیقا همینه وقتی طرفدار یه کنسول / تیم / شرکت میشی، لحظه شماری میکنی برای زمین خوردن رقبا. بخشصه وقتی طرفدار استقلال بودم دوست داشتم هواپیمای بازیکنای پرسپولیس سقوط کنه، بازی داشتن با کاشیما منتظر بودم ببازن بریزم بیرون شادی کنم. سر همین جنگ داشتم همه جا که میگفتن اسم کشورتو میخواد توی آسیا ببره بالا باید طرفدار تنها تیم باقی مونده از کشورت باشی، من میگفتم نخیر یا استقلال یا بقیه شکست بخورن عربا برنده بشن. خارجشم همینه، الان رئال مادرید به لیگ قهرمانان نرسه، بارسلونا رو تشویق میکنن طرفداراش چون یک تیم از کشورشون اسپانیا برای این کشور افتخار میاره بلاخره؟ هرگز! البته در زمینه فوتبال بعد از جام جهانی و اون قضایا دیگه هیچ تیمی برام ارزش حرص و جوش زدن نداره مهم نیست اصلا.
الانم منتظرم قرارداد خرید کنسل بشه، بازی های رقیب متای زرد بگیرن، استارفیلد متاش زرد بشه، کنسول نسازن دیگه، اسپنسر اخراج بشه، قرامت بدن به اکتیویژن، قیمت گیم پس ببرن بالا، بازی هاشون تاخیر بخوره و ... اینکه چندتاش اینجوری میشه چندتاش نمیشه دست من نیست ولی وقتی اونی شد که میخواستم خوشحال میشم، نشد خب ناراحت میشم. من فن دو آتیشه ام همینم که هست، یه تایمی از زندگیم از بازی لذت میبرم یه تایمی از کل کل برای بازی. یه عده تو بحث فوتبال اینن یه عده تو بحث فیلم و سریال و گوشی و برند و هر کسی به طریقی. نیازی به این نیست ریپلای کنید برو دکتر و فلان لازمی و چیکاری. خیلی از مردم دنیا همینطورن حالا یا نشونش نمیدن یا میدن قضاوتشون میکنن ولی این قضیه به من یه بخش از زندگیمه و خوشحالم که تا امروز بیشتر اتفاقات باعث شده برتری سونی رو به رخ طرفدار ایکس باکس بکشم. البته این صحبتا که میکنم فقط تو فضای مجازیه چون از این دست طرفدار زیاد وجود داره و رقبای هم زیادن. وگرنه من میرم آرایشگاه طرف ایکس باکس داره اونجا. خیلی هم تعریف میکنه میگه سری ایکس بهتر از پلی استیشن 5 ـه منم تایید میکنم اصلا نمیام بحثو به کل کل ببرم که فلانش چیکاره اونش اینه. خیلی ریلکس میگم بهترین کنسول گرفتی حتما تعویضش کن یه سری S بگیر نسل جدید عشق کن. تونستی ایکس بگیر فورکی واقعی بازی کن. این بحثا این کل کلا برای تو فرومه.
فکر کن میگه هواپیمای یارو سقوط کنه که اینا به بازی نرسند یعنی جون چندین انسان اصلا براش مهم نیست فقط یه تیم براش مهمهاین استدلال که هممون نهایتا طرفدار یک کنسول خاص هستیم یا به اون تمایل داریم و بدتر از اون تشابهش با تیم فوتبال یکی از یکی اشتباه تره.
خیلی از شماها عاشق برندین و نه خود بازی ، این دوتا چیز جداست ، این تو تک تک تاپیکهایی که تهش میرسه به کنسول وار داریم میبینیم.
دوستمون سونی/مایکرو رو به لیگ فوتبال و استقلال/پرسپولیس تشبیه میکنه و میگه اگه شما طرفدار یک کدوم باشی بیشتر میتونی لذت ببری که بنظرم درسته.
ولی بنظر من ارتباط یا تشابه استقلال/پرسپولیس با سونی/مایکرو از رده بازیها نمیتونه بالاتر نمیره و به سونی/مایکرو نمیرسه ، یعنی چی؟
یعنی برای من نوعی Tlou /Halo بهترین بازی عمرمه (مثلا) و از این جهت برای من مثل استقلال یا پرسپولیس با ارزشن.
ولی سونی/مایکرو علاوه بر بازیهای خوب میتونن بازیهای دیگه ای هم بسازن که شاید طرفدارش نباشم (مثلا Knack یا Crackdown ) ، همینطور استقلال یا پرسپولیس که تیمهای والیبال/بستکتبال یا اصلا تیم بانوان دارن.
من طرفدار اون تیمها که نیستم ، من فقط تیم فوتبال استقلال/پرسپولیس رو دوست دارم و شاید براش جون بدم ، اصلا یکی بگه ناموسمه و فلان.
این جا انداختن اینکه هممون چون گیمریم در آخر به یک سمت تمایل داریم اصلا برای من قابل قبول نیست.
بازی خوب رو باید بازی کرد اگه سبکش رو دوست داریم حالا چه سونی بسازه و چه مایکرو.
این عاشق برند خاصی نبودن برای خیلیها قابل درک نیست و نمیتونن قبول کنن که عده خیلی زیادی اطرافمون هستن که دوزار برای این نوع نگاه ها ارزش قائل نیستن.
نمیخوام نقش روشنفکر رو بگیرم که فکر کنم گرفتم ولی طور دیگه نمیتونستم بیان کنم که به کسی برنخوره ولی منظورم رو هم رسونده باشم.
کامنتهای تو همین تاپیک رو بخونیم واقعا چند نمونه پیدا میکنیم که اصلا آدم میمونه که چطور یک شخص میتونه همچین نظر یا دیدگاهی داشته باشه.
درسته که شاید حتی یکسری از فنهای سونی/مایکرو اینهارو گردن نگیرن ولی همین آدم ته مسیریه که خیلی ها داریم توش قدم میزاریم یا گذاشتیم.
ولی خب دوپله یکی درجات رو طی کرده و به اینجایی که هست رسیده.
اینایی که میگی هیچوقت اتفاق نمیوفته سینا جون، نه استارفیلد میترکونه نه معامله تایید میشه نه کنسول میان نسلی جعبه از روی PS5 Pro رد میشه. چون خلاف همه اینا ثابت شده توی همین مدت و نسل قدیم. نگران غم من نباش. اگرم اونی شد که تو میگی خب مشکلی نیست اثرش بعد یه مدت از یاد میرهسیمین به مولا که تکی
نکن این کارو با خودت دو روز دیگه استارفیلد میاد میترکونه از شانس بدت معامله هم تایید میشه گیم پس هم با بازی های اکتی منفجر میکنه کنسول میان نسل XBOX هم PS5 PRO رو خاکشیر میکنه
بعد دیگه اینجا چطوری ببینیمت
چطوری غمو از دلت برهانیم
بیا برو یه SS بگیر ولش کن دنیا دو روزه
گفتم بحث درمان وسط نکش مشتی، همین تفکر خیلی هاتون دارید رو نمیکنید چون از قضاوت شدن میترسید. اینجا من برام مهم نیست تو چی فکر میکنی راجع بهم قرار نیست هیچوقت منو ببینیاین طرز فکر قشنگ بیماره یعنی کار از فن بودن و .... گذشته رسما کار از درمان هم گذشته
این صحبتا کلیشه س، اگر رقیب نباشه سونی فلان میکنه! سونی و کنسولش رو با بازی باکیفیت میشناسن، دیدین که درایو کلاب موفق نشد تعطیلش کردن، متای دیز گان خراب کرد نسخه دو رو کنسل کردن و ... این نشون میده که کمپانی روی کیفیت تمرکز کرده، حالا رقیب باشه یا نباشه براش مهم نیست. بازی بی کیفیت بده بیرون کنسولش فروش نمیره. ولی مایکروسافت این نیست، شما نشستید منتظرید گیرز 6 بده بیرون و نمیدونم کالاف بعدی بیاد رو گیم پس و استارفیلد بترکونه تا 100 ساعت توش وقت صرف کنید. من که طرفدار این بازی ها نیستم چیکار کنم؟ برام مهم نیست هیلو بهترین لوتر شوتر دنیا بوده یا کیلزون، من سمت اینا نرفتم و نمیرم دیگه. اون چیزی که لازم دارم از شرکتی تهیه میکنم که به سبک من بخوره.چرا باید منتظر به خاک سیاه نشستن رقیب باشی؟
همون برند و پلتفرم رقیب با قدرتش باعث میشه برند محبوب تو هم خودشو بهتر بکنه.
سال ها طرفدارای pes و fifa برای هم کری خوندن و عنوان مقابل مسخره کردن الان که pes به چوخ رفته fifa داره هر نسخه پست تر و چرت تر میشه.
اون کمپانی که داری سنگش به سینه میزنی تا بازار خالی ببینه و رقیبش به زیر خاک بره خود توی فن دو آتیشه رو جوری سر کیسه میکنه انگشت به دهن بمونی.
بازیایی مثل redfall با این متا اگر تعدادشون برای مایکروسافت زیاد بشه باور کن برای بازار و سونی هم خوب نیست.
من فایو دارم قبلا هم همیشه سونی داشتم اما اگر احساس کنم بازیای خوبی برای xbox میاد یا کنسول خوبی بیرون میده و خلاصه سر تر هستش میرم سمت اون.
گور بابای سونی و مایکروسافت ، من طرفدار ویدیو گیم ام هر کدوم بهتر اون برای من ( گیمر ) خوبه.
در نهایت هیچی عوض نمیشه تونی جان، شمای بی طرف و دوستانتون هیتر سونی هستید و اینو بارها ثابت کردید اما جرعت پذیرفتنش رو ندارید. حرفای اسپنسر، متای زرد و ... رو هم ماله میکشید بره. آخرش چی میشه؟ وضعیت بهتر میشه؟ عمرا. 6 ماه دیگه همین آش و همین کاسه.روند تاپیک رو عرض می کنم:
ابتدا ما دلواپس بتسدا ایم. همه عمرمون رو پای بازی های بتسدا گذروندیم.
بعد رسید به مدیریت مایکروسافت که چه بازی های فاخری داشتن و چه مفاخری رو از دست دادن( در حالی که به هیلو قبلا می گفتن وزق کشی و امثال کلیف بی هم اصلا توی مایکروسافت نبودن).
الانم که PS5 مثل ناموس ماست و از ترکیدن رقیب خوشحال می شیم و ...
کلا روند رو که می بینید از اول بحث همین بوده که این عزیزان یک قوطی پلاستیکی رو ناموسشون می دون و کمپانی های دیگه رو متجاوز به ناموسشون.
وقتی با اینا بحث می کنید براشون بحث ناموسی اه و پیامبرشون جیم رایان گفته یا برید اینا رو تیکه پاره کنید یا ناموستون رو به باد می دن.
این بحث های وای مایکروسافت فلان بود و وای بتسدا به دست مایکروسافت کوشته شد و ... خیمه شب بازیه.
و در نهایت بر می گردیم به همون بحث اول من که اگر امتیازات بازی خوب می شد یک نفر از شما عزیزان هم اینجا پیداش نمی شد
به خدا اگر آدم سالم آرزو کنه فلان تیم سقوط کنن همشون بمیرن چون تیم مورد علاقه من نتونسته بره مسابقاتهمین تفکر خیلی هاتون دارید رو نمیکنید چون از قضاوت شدن میترسید