آخرین ویرایش:
هنوزم سر حرفم هستم و سمت بازی های مزخرف بتسدا نمیرم، خوشبختانه چشم دارم و قدرت انتخاب و تفکر، چشمم بهم میگه ردفال آشغاله، گیم پس 3 ماهه 40 هزار تومنی PC رو لازم نیست بخری اینو تجربه کنی. انتخابم بهم میگه الدن رینگ بهترین بازی سال شد؟ ساخته استاد میازاکی؟ سبکشو دوست نداری؟ بازی نمیکنی حالا بهترین بازی قرن شناخته بشه. قدرت تفکرمم بهم میگه یادت میاد همینا چطور برای سونی و جیم رایان حلوا پخش میکردن و خوشحال بودن که CMA قراره تایید کنه خرید رو؟ چقدر تو تاپیک امتیازات لست و فراسپوکن مزه پروندن؟ حالا نوبت توعه تلافی کنی.
جملهیِ من: کسی که بهترین بازیِ عمرش رو god of war یا حتا last of us میدونه، نظرش نمیتونه معیارِ خوبی برایِ عملکردِ شرکتها باشه
چند وقت پیش هم جایی خوندم که کلیف بی برای نسخه بعدی gears یه سری ایده های عجیب و سوریالی داشته. یکیش این بوده که میخاسته بازی رو fps کنه!!!کلیف بی هم برای مایکروسافت نبود که بخواد از دستش بده. توی Epic بود و بعدشم رفت استادیو تاسیس کرد. موقعی که مایکروسافت اعضای Epic که روی GeOW کار کردن بودن از جمله Rod Fergusson رو آورد خود کلیف بی درگیر استادیو اش بود.
امتیاز همینها به Forspokenوقتی یه نشریه میاد به بازی خوب که اکثر امتیازاش مثبته یه امتیاز خرکی پایین میده معمولا سوژه میشه و...
حالا برعکسشو سر امتیازای این شاهکار انجام بدیم:
View attachment 292101
Arkanes latest masterpiece اخه![]()
البته فکر کنم بیشتر منظور اون دوتا سایت اکسباکس فن بودامتیاز همینها به Forspoken
View attachment 292103
کلا فکر کنم مثل یکی از کاربرهای اینجا که از رو ویدئوی گیم پلی نقد میکنه ، اینها از روی تیزر یا نهایتا تریلرِ معرفی نقد میکنن.
خب از اینها که اون سمت هم هست ، حالا شاید تگ پلی استیشن هم یدک نکشن.البته فکر کنم بیشتر منظور اون دوتا سایت اکسباکس فن بود
نمراتشون به ردفال
View attachment 292105
نمره همین دو سایت به فورسپوکن
View attachment 292104
دیگه همه چی واضحه
البته فکر کنم بیشتر منظور اون دوتا سایت اکسباکس فن بود
نمراتشون به ردفال
View attachment 292105
نمره همین دو سایت به فورسپوکن
View attachment 292104
دیگه همه چی واضحه
البته هیچ کدوم از بچه های ماکروفن از این زباله تمجید نکردن،ولی قبول نمیکنن این گند رو پای اسپنسر بنویسیم.عزیزان, بزرگواران, عشقهای عزیز و گنبدجانم یک سوال از شما اعضای اندیشمند, آگاه دارم
معنی این همه مقاومت زائد و سمی و متوجه نمیشم.
بنده به عنوان یک طرفدار کنسول PS وقتی رقیبم قدرتمند باشه ابرازخوشحالی خواهم کرد نه اینکه یه بازی که ازش توقع بالایی میرفت و متاش زرد باشه. حال میاید متای فوراسپوکن دو قیاس امتیاز دو سایت وسط میکشید چیزی عوض نمیکنه فقط یه کلکل خیلی ببخشید بچهگونه حساب میشه.
یک مورد دیگه خود اسپنسر تو مصاحبه خودش و تخریب میکنه و قبول داره بازی خراب کرده. مقاومت و کور اندیشی شما دوستان و اصلا درک نمیکنم. خیلی جالبه طرف خودش و محکوم میکنه ولی یه عده سرشون و کردن تو برف و به شدت هرچه بیشتر از اسپنسر و ردفال تمجید میکنن.
صاحب قرار باشید و لحظاتتان ملکوتی!
متای بازی طبق برنامه های داخلی خیلی بیشتر شد دیگه؛ وقتی می گه متای 11/10! اهمیتی نداره، حتما متای 59/60 و زیر اون براش اهمیت دارهجالبه خود اسپنسر تو مصاحبهاش میگه که ما با طبق بررسیهای داخلی خودمون انتظار داشتیم متای Redfall خیلی بیشتر بشه...بعد اینجا میان مالهکشی میکنن که بازی یه دندون پوسیده از بتزدا بوده که مایکروسافت نمیدونسته باهاش چیکار کنه و ترسیده کنسلش کنه و هیچ راهی نداشته تا عرضهاش کنه و از این جور حرفا!
راست می گه دیگه، همش درگیر کمک به 343 و The Initiative بودن!میگه اشتباهی که کردیم این بود که از همون اول نرفتیم سراغ تیم آرکین تا کمکشون کنیم...یعنی تو این مدت فقط زحمت کنسل کردن نسخه پلیاستیشن رو کشیدن...
ولی با متای 11/10! افرادی ایکس باکسشونو حتما خواهند فروخت چون بازی لیگ 60ـی نیست!بعدشم میگه ما تو جایگاه سوم بین شرکتهای کنسول ساز هستیم و هر کاری کنیم به سونی و نینتندو نمیرسیم و اگه استارفیلد امتیازیش 11 از 10 هم بشه، کسی قرار نیست پلیاستیشناش رو بفروشه...خب اگه بازیهای باکیفیت روی رقابت تاثیر نداره چرا بازی رو انحصاری کردید! قشنگ کل حرفاش تضاده!
دنیای موازیبعدش میگه دوران اینکه بازی خفن بسازی و از رقبا جلو بیوفتی تموم شده و ما اهداف متفاوتی داریم...یعنی رسما خداحافظی کنید با دوران 360 که بازیای باکیفیتی داشتیم. انگار مثلا سونی و نینتندو تا الان فقط با دری وری گفتن و ادعا تونستن موفق بشن و بازی باکیفیتی ارائه نکردن.
کلا تو مصاحبه خیلی ناراحت بود و عذرخواهی کرد و میگفت وعده زیاد دادیم و قابل درکه حرفامو کسی باور نکنه!![]()
فن های سونی از جمله خودم برند سونی مثل ناموسشون میمونه
نه جدا میگم حالا شما دوست داری مسخره کن .حالا من از قول کسی حرف نمیزنم اما شخصا خودم سونی را میپرستم و هیچ وقتم حاضر نیستم سر چهارتا بازی پلتفرم عوض کنمیا خدا![]()
داداش ناموس رو روی چیزای دیگه خرج کن اینجا صبح تا شب دارن این ناموسی که ازش اسم بردی خار مادرشو یکی میکنن![]()
رفیق اینجا سونی فن مثل تو زیاد داریم منتها شهامت اقرار رو ندارناگه واقعا اعتقاد داری که متای استارفیلد ۱۱ هم بشه کسی ps5 شو نمیفروشه که به نظرم درستم میگه فن های سونی از جمله خودم برند سونی مثل ناموسشون میمونه هیچ وقت بهش پشت نمیکنند پس حداقل بازی را برای ۵ هم بده دیگه اگه به حرفات اعتقاد داری