امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
خیلی باحالن😅
View attachment 292071
هنوزم سر حرفم هستم و سمت بازی های مزخرف بتسدا نمیرم، خوشبختانه چشم دارم و قدرت انتخاب و تفکر، چشمم بهم میگه ردفال آشغاله، گیم پس 3 ماهه 40 هزار تومنی PC رو لازم نیست بخری اینو تجربه کنی. انتخابم بهم میگه الدن رینگ بهترین بازی سال شد؟ ساخته استاد میازاکی؟ سبکشو دوست نداری؟ بازی نمیکنی حالا بهترین بازی قرن شناخته بشه. قدرت تفکرمم بهم میگه یادت میاد همینا چطور برای سونی و جیم رایان حلوا پخش میکردن و خوشحال بودن که CMA قراره تایید کنه خرید رو؟ چقدر تو تاپیک امتیازات لست و فراسپوکن مزه پروندن؟ حالا نوبت توعه تلافی کنی.

همینجا تو همین تاپیک هم گفتم بازی های بتسدا مفت نمیارزن از نظر من :) باز تحلیل کنید برای خودتون.

حقیقت من سر قبری که توش مرده نیست گریه زاری نمیکنم، اسپنسر و حرفاش رسما گفت ما مردیم، حالا تو مرده رو بزن تو گوشش، لگد بزن بهش، شوک الکتریکی وصل کن بهش، زنده که نمیشه، پس با مرده کاری نداریم. شما دوست دارید روی اسب بازنده شرط ببندید مشکل خودتونه ولی وقتی میاید سمت بازی های سونی و تخریبشون میکنید، انتظار تلافیش رو هم داشته باشید \m/

جمله‌یِ من: کسی که بهترین بازیِ عمرش رو god of war یا حتا last of us می‌دونه، نظرش نمی‌تونه معیارِ خوبی برایِ عملکردِ شرکت‌ها باشه

ببخشید که بهترین بازی زندگیمون مجموعه هیلو یا دوم64 و باقی بازی های ایکس باکس نبوده. نمیدونستم که بازی که بیشترین جوایز دنیای گیم رو برنده شده معیار خوبی برای عملکرد شرکت نیست که اونجوری گنده ش هم کردی عزیزم، عذرخواهم که مکس پین 2، رزیدنت اویل 4، رد دد 2، مجموعه GOW و TLOU بهترین بازی های زندگیم هستن و بهترین ساخته های بزرگترین استدیو های بازی سازی معیار خوبی برای نظر دادن نیستن و باید قبلش از شما اجازه می گرفتم که نظر بدم!

کلیف بی هم برای مایکروسافت نبود که بخواد از دستش بده. توی Epic بود و بعدشم رفت استادیو تاسیس کرد. موقعی که مایکروسافت اعضای Epic که روی GeOW کار کردن بودن از جمله Rod Fergusson رو آورد خود کلیف بی درگیر استادیو اش بود.
چند وقت پیش هم جایی خوندم که کلیف بی برای نسخه بعدی gears یه سری ایده های عجیب و سوریالی داشته. یکیش این بوده که میخاسته بازی رو fps کنه!!!
متن رو دقیق یادم نیست فقط اینو یادمه که بعد از خوندنش به این نتیجه رسیدم که همون خوب شد رفت)))

وقتی یه نشریه میاد به بازی خوب که اکثر امتیازاش مثبته یه امتیاز خرکی پایین میده معمولا سوژه میشه و... :-"
حالا برعکسشو سر امتیازای این شاهکار انجام بدیم:

View attachment 292101

Arkanes latest masterpiece اخه :-??
امتیاز همینها به Forspoken

Capture.JPG

کلا فکر کنم مثل یکی از کاربرهای اینجا که از رو ویدئوی گیم پلی نقد میکنه ، اینها از روی تیزر یا نهایتا تریلرِ معرفی نقد میکنن.

امتیاز همینها به Forspoken

View attachment 292103

کلا فکر کنم مثل یکی از کاربرهای اینجا که از رو ویدئوی گیم پلی نقد میکنه ، اینها از روی تیزر یا نهایتا تریلرِ معرفی نقد میکنن.
البته فکر کنم بیشتر منظور اون دوتا سایت اکسباکس فن بود

نمراتشون به ردفال

IMG_20230505_021601_163.jpg

نمره همین دو سایت به فورسپوکن

IMG_20230505_021602_275.jpg

دیگه همه چی واضحه

البته فکر کنم بیشتر منظور اون دوتا سایت اکسباکس فن بود

نمراتشون به ردفال

View attachment 292105

نمره همین دو سایت به فورسپوکن

View attachment 292104

دیگه همه چی واضحه
خب از اینها که اون سمت هم هست ، حالا شاید تگ پلی استیشن هم یدک نکشن.
از اینها زیاد نمیشه خورده گرفت کلا مشخصه که چرا وجود دارن.

من جالب تر برام اون دوتا سایت بودن که به دوتا از ضعیف ترین بازیهای سال نمرات خوب و تقریبا یکسان دادن.

عزیزان, بزرگواران, عشق‌های عزیز و گنبدجانم یک سوال از شما اعضای اندیشمند, آگاه دارم

معنی این همه مقاومت زائد و سمی و متوجه نمیشم.
بنده به عنوان یک طرفدار کنسول PS وقتی رقیبم قدرتمند باشه ابرازخوشحالی خواهم کرد نه اینکه یه بازی که ازش توقع بالایی میرفت و متاش زرد باشه. حال میاید متای فوراسپوکن دو قیاس امتیاز دو سایت وسط میکشید چیزی عوض نمیکنه فقط یه کل‌کل خیلی ببخشید بچه‌گونه حساب میشه.
یک مورد دیگه خود اسپنسر تو مصاحبه خودش و تخریب میکنه و قبول داره بازی خراب کرده. مقاومت و کور اندیشی شما دوستان و اصلا درک نمیکنم. خیلی جالبه طرف خودش و محکوم میکنه ولی یه عده سرشون و کردن تو برف و به شدت هرچه بیشتر از اسپنسر و ردفال تمجید میکنن.

صاحب قرار باشید و لحظاتتان ملکوتی!

• Like
Reactions: earendilist
عزیزان, بزرگواران, عشق‌های عزیز و گنبدجانم یک سوال از شما اعضای اندیشمند, آگاه دارم

معنی این همه مقاومت زائد و سمی و متوجه نمیشم.
بنده به عنوان یک طرفدار کنسول PS وقتی رقیبم قدرتمند باشه ابرازخوشحالی خواهم کرد نه اینکه یه بازی که ازش توقع بالایی میرفت و متاش زرد باشه. حال میاید متای فوراسپوکن دو قیاس امتیاز دو سایت وسط میکشید چیزی عوض نمیکنه فقط یه کل‌کل خیلی ببخشید بچه‌گونه حساب میشه.
یک مورد دیگه خود اسپنسر تو مصاحبه خودش و تخریب میکنه و قبول داره بازی خراب کرده. مقاومت و کور اندیشی شما دوستان و اصلا درک نمیکنم. خیلی جالبه طرف خودش و محکوم میکنه ولی یه عده سرشون و کردن تو برف و به شدت هرچه بیشتر از اسپنسر و ردفال تمجید میکنن.

صاحب قرار باشید و لحظاتتان ملکوتی!
البته هیچ کدوم از بچه های ماکروفن از این زباله تمجید نکردن،ولی قبول نمیکنن این گند رو پای اسپنسر بنویسیم.
یه مورد کلی هم بگم در مورد اظهارات اسپنسر نالایق و اهدافش.میگه سیاستمون فرق میکنه با سونی و هدفمون بازیهای پرخرج و درجه یک و ریت بالا نیست.خب سوال اینه که پس فلسفه وجودیت برا چیه؟یا ما برداشتمون از گیم غلطه و یا شما جای اشتباهی قرار گرفتی.من مشتری برام فقط گیم مهمه و منتظر یه بهونه هستم که بیام کنسول ماکرو رو هم بخرم.یه بهونه مثل یه دونه گیرز متوسط به بالا

جالبه خود اسپنسر تو مصاحبه‌اش میگه که ما با طبق بررسی‌های داخلی خودمون انتظار داشتیم متای Redfall خیلی بیشتر بشه...بعد اینجا میان ماله‌کشی میکنن که بازی یه دندون پوسیده از بتزدا بوده که مایکروسافت نمیدونسته باهاش چیکار کنه و ترسیده کنسلش کنه و هیچ راهی نداشته تا عرضه‌اش کنه و از این جور حرفا!
متای بازی طبق برنامه های داخلی خیلی بیشتر شد دیگه؛ وقتی می گه متای 11/10! اهمیتی نداره، حتما متای 59/60 و زیر اون براش اهمیت داره :D
میگه اشتباهی که کردیم این بود که از همون اول نرفتیم سراغ تیم آرکین تا کمکشون کنیم...یعنی تو این مدت فقط زحمت کنسل کردن نسخه پلی‌استیشن رو کشیدن...
راست می گه دیگه، همش درگیر کمک به 343 و The Initiative بودن!
بعدشم میگه ما تو جایگاه سوم بین شرکت‌های کنسول ساز هستیم و هر کاری کنیم به سونی و نینتندو نمیرسیم و اگه استارفیلد امتیازیش 11 از 10 هم بشه، کسی قرار نیست پلی‌استیشن‌اش رو بفروشه...خب اگه بازیهای باکیفیت روی رقابت تاثیر نداره چرا بازی رو انحصاری کردید! قشنگ کل حرفاش تضاده!
ولی با متای 11/10! افرادی ایکس باکسشونو حتما خواهند فروخت چون بازی لیگ 60ـی نیست!
بعدش میگه دوران اینکه بازی خفن بسازی و از رقبا جلو بیوفتی تموم شده و ما اهداف متفاوتی داریم...یعنی رسما خداحافظی کنید با دوران 360 که بازیای باکیفیتی داشتیم. انگار مثلا سونی و نینتندو تا الان فقط با دری وری گفتن و ادعا تونستن موفق بشن و بازی باکیفیتی ارائه نکردن.
کلا تو مصاحبه خیلی ناراحت بود و عذرخواهی کرد و میگفت وعده زیاد دادیم و قابل درکه حرفامو کسی باور نکنه! :D
دنیای موازی :D

آخرین ویرایش:
اگه واقعا اعتقاد داری که متای استارفیلد ۱۱ هم بشه کسی ps5 شو نمی‌فروشه که به نظرم درستم میگه فن های سونی از جمله خودم برند سونی مثل ناموسشون میمونه هیچ وقت بهش پشت نمیکنند پس حداقل بازی را برای ۵ هم بده دیگه اگه به حرفات اعتقاد داری

یا خدا =)) =))

داداش ناموس رو روی چیزای دیگه خرج کن اینجا صبح تا شب دارن این ناموسی که ازش اسم بردی خار مادرشو یکی میکنن=))
نه جدا میگم حالا شما دوست داری مسخره کن .حالا من از قول کسی حرف نمیزنم اما شخصا خودم سونی را میپرستم و هیچ وقتم حاضر نیستم سر چهارتا بازی پلتفرم عوض کنم

اگه واقعا اعتقاد داری که متای استارفیلد ۱۱ هم بشه کسی ps5 شو نمی‌فروشه که به نظرم درستم میگه فن های سونی از جمله خودم برند سونی مثل ناموسشون میمونه هیچ وقت بهش پشت نمیکنند پس حداقل بازی را برای ۵ هم بده دیگه اگه به حرفات اعتقاد داری
رفیق اینجا سونی فن مثل تو زیاد داریم منتها شهامت اقرار رو ندارن

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or