امتیازات Mortal Kombat (لیست امتیازات در پست اول)

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Mortal_Kombat_Wallpaper_by_SpazChicken.jpg

بازی فایتینگ Mortal Kombat که برای عرضه در تاریخ 19 آوریل آماده میشود اولین امتیاز خودش را از UNIVERSAL PLAYSTATION دریافت کرد:

9.8/10

• Mortal Kombat returns to 2D gameplay
  • Graphics are phenomenal
  • Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots.
  • Kratos from God Of War.. Enough said. (Only On PS3 version)
  • Plenty to do.. Tag Team, Mini Games, Multiplayer, just PLENTY!
لیست امتیازات...

G4TV - 10/10
JPS - 10/10
Giant Bomb - 10/10
Rage Quit - 10/10
Click - 10/10
Joystiq - 10/10
Universal PlayStation Weekly - 9.8/10
Game Informer - 9.5/10
StrengthGamer - 9.5/10
GameFront - 9.5/10
XXL Gaming - 9.5/10
We Do Games - 9.5/10
Dual Pixels - 9.5/10
Hadoken.net - 9.5/10
TechDay - 9.5/10
GameTrailers - 9.4/10
Planet Xbox 360 - 9.3/10
1UP - 9.1/10
VG Revolution - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
GameBuzz - 9/10
GamePro - 9/10
Totally360 - 9/10
OXM - 9/10
Machinima - 9/10
Gouki.com - 9/10
CheatCC - 9/10
Gamerant - 9/10

PSU - 9/10
NZgamer- 8.9/10
3DJuegos - 8.7/10
Xbox Addict - 8.7/10
GamingXP - 8.6/10
GameSpot - 8.5/10
Meristation - 8.5/10
Destructoid - 8.5/10
PSX Extreme - 8.5/10
Worth Playing - 8.4/10
Game Revolution - 8.3/10
VideoGamer - 8/10
GamersTV - 8/10
IGN - 8/10
OXM UK - 8/10
GamesRaar - 8/10
GameSpy - 8/10
Shadowlocked - 8/10

PSM3 - 7.9/10
GameReactor – 7/10
Eurogamer - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10
Metro GameCentral - 7/10
NowGamer - 6.1/10

Last edited by a moderator:
فقط این نکته رو به دوست خوبم m_g_s بگم که فکر کنم پست های من رو کامل نخونده و کلا هیچکی به این قسمت حرفام توجه نمیکنه:دی ببینید من که نمیگم گیم پلی اهمیت نداره، من فقط میگم گیم پلی یک بازی هر چقدر هم که خوب باشه اگه در کنارش یک محیط خوب، آیتم های ویژه و بخش هایی برای سرگرمی بازیکن به کار نرفته باشه باعث میشه بعد یک مدت عده زیادی از بازیکنا خسته بشند و دیگه میلی به انجام بازی نداشته باشند. منظورم هم هیچ بازی خاصی نیست و کلی دارم میگم. همین

من پست هات رو کامل خوندم , مشکل اینه که نظر ما کاملا برعکس نظر شماست.:d
یه مثال ساده و منطقی هم واسه این چیزهایی که میگی میشه زد , اونم اینکه چرا SFIV و مخصوصا SSFIV که حتی یک مد جانبی هم نداره حتی چیز های ساده ای مثل Time Attack یا Survival که چندین سالِ بین اکثر فایتینگ ها مرسومِ ! یعنی جز یک Training Mode ساده واقعا هیچی نداره...! Story Modeـشم که داغونِ :d پس چرا انقدر امتیازات بالا گرفته و بقول خودت کسی تا الان ازش خسته نشده ؟ مشکل این وسط کجاست ؟ :d قضیه همینه... این چیز ها نمی تونه ملاک حوبی واسه گیم فایتینگ باشه

کاملا با حرف های m_g_s موافقم مهمترین شاخص یک بازی فایتینگ هسته گیم پلیش هست که اگر این قوی باشه بازی میتونه تا مدت ها ماندگار بشه مثل سری SF.
حالا نظر خودم در مورد این MK جدید اینه که گرافیکش واقعا داغونه، شخصیت هاش مثل پلاستیک ساخته شدند و موقع مشاهده تریلر ها اصلا هیچ حس خشونتی به من القا نمیشد، مطمئنم اگه از یه انجین دو بعدی و خشن تر با رنگ امیزی بهتر استفاده میکردند الان وضعیتش خیلی بهتر از اینی که هست میشد بعدش به نظر من خیلی از کاراکترهاش بد طراحی شدند و اگه استایلشون رو از همون MK های قدیمی برمیداشتن هم حس نوستالوژیش بیشتر میشد و هم خشن تر میشد. در مورد گیم پلیش هم هر وقت که بازی رو انجام دادم نظر میدم و از روی تریلر قضاوت نمیکنم.

یه مثال ساده و منطقی هم واسه این چیزهایی که میگی میشه زد , اونم اینکه چرا SFIV و مخصوصا SSFIV که حتی یک مد جانبی هم نداره حتی چیز های ساده ای مثل Time Attack یا Survival که چندین سالِ بین اکثر فایتینگ ها مرسومِ ! یعنی جز یک Training Mode ساده واقعا هیچی نداره...! Story Modeـشم که داغونِ :d پس چرا انقدر امتیازات بالا گرفته و بقول خودت کسی تا الان ازش خسته نشده ؟ مشکل این وسط کجاست ؟ :d قضیه همینه... این چیز ها نمی تونه ملاک حوبی واسه گیم فایتینگ باشه
آره همینه:دی خدا خیرت بده ایمان:d

کاملا گرفتم چی میگی! اما خوب نظرها متفاوت هست دیگه و نمیشه همه با همه چی موافق باشند:دی

کاملا با حرف های m_g_s موافقم مهمترین شاخص یک بازی فایتینگ هسته گیم پلیش هست که اگر این قوی باشه بازی میتونه تا مدت ها ماندگار بشه مثل سری SF.
حالا نظر خودم در مورد این MK جدید اینه که گرافیکش واقعا داغونه، شخصیت هاش مثل پلاستیک ساخته شدند و موقع مشاهده تریلر ها اصلا هیچ حس خشونتی به من القا نمیشد، مطمئنم اگه از یه انجین دو بعدی و خشن تر با رنگ امیزی بهتر استفاده میکردند الان وضعیتش خیلی بهتر از اینی که هست میشد بعدش به نظر من خیلی از کاراکترهاش بد طراحی شدند و اگه استایلشون رو از همون MK های قدیمی برمیداشتن هم حس نوستالوژیش بیشتر میشد و هم خشن تر میشد. در مورد گیم پلیش هم هر وقت که بازی رو انجام دادم نظر میدم و از روی تریلر قضاوت نمیکنم.
با این قسمت حرفت کاملا موافقم چون بعضی ها واقعا بد طراحی شدند. البته به نظرم تعدادشون کم هست اما هستند! بدترینشون هم Smokeـه که واقعا قیافش رو دیدم جا خوردم. البته در مورد خوشونت باهات مخالفم چون به نظر من خیلی خشن و خونین هست:دی

گیم پلی اهمیت نداره، من فقط میگم گیم پلی یک بازی هر چقدر هم که خوب باشه اگه در کنارش یک محیط خوب، آیتم های ویژه و بخش هایی برای سرگرمی بازیکن به کار نرفته باشه باعث میشه بعد یک مدت عده زیادی از بازیکنا خسته بشند و دیگه میلی به انجام بازی نداشته باشند.

برهان این حرف اساسا به چند دلیل غلطه.

دلیل اول اینکه گیم پلی یعنی تجربه خود بازی و از زمانی که شما وارد بازی میشی گیم پلی شروع میشه تا زمانی که از ان خارج میشید. پس معنی نداره که یک بازی گیم پلیش خوب باشه اما مثلا Level Designe اش بد باشه چون خود LD یکی از اصلی ترین نکات برای طراحی یک گیم پلی خوب هست.

اما اگه منظورت از گیم پلی بیشتر Game Mechanism و در اینجا هسته اصلی Combat System بازی هست باز هم حرفت در حالت کلی درسته اما در مورد یک بازی Fighting صدق نمیکنه.

ببین مثلا ما توی یک بازی HnS مثل GoW روند روایی و جلورونده داریم. چون سیستم Game Mechanism بازی دراماتیک هست و باید از A به B برسیم هرچقدر هم که Combat System قوی داشته باشیم اگه LD بازی بد باشه عناصر RPG کار در نمیاد، سلاح های درست و در جای مناسب ارتقا پیدا نمیکنن، آیتم ها به موقع به دستمون نمیرسه و بازی خیلی زود تکراری میشه. اما توی یه بازی Fighting تکرار برای قابل قبوله. هیچ روند دراماتیکی هم بازی نداره. در نتیجه تنها چیزی که مهمه همون مکانیسم اجرای کمبوها و بالانس شخصیت هاست.

توی بازی های Fighting اساسا محیط یا Background جزو Side Bonus ها محسوب میشه و هیچ وقت جزو عناصر اصلی Game Mechanism طبقه بندی نمیشن. اگه کتاب های آرثن آرثث در خصوص Game Play رو بخونی خیلی کامل این مقوله رو توضیح میده.

اما در کل سبک Fighting طوری هست که به نظرم انتخاب بهترین درش غلطه. میشه حرفه ای و چالش برانگیز ترین رو درش انتخاب کرد اما بهترین نه. هر کسی که Fighting میزنه انتظارات خاص خودش رو از یه بازی در این سبک داره و طبیعتا از یک عنوان بیشتر لذت میبره. به عنوان مثال کسایی که یک Fighting حرفه ای میخوان که سرعت عمل و اجرای کامبوهای درست درش حرف اول رو میزنه خوب میرن سراغ SF و یا Blaze Blue و GG اما کسایی که میخوان بازی عمق داشته باشه اما در عین حال ساده باشه و مثل SF و BB مجبور نباشی برای یادگیری کامبوها اشک بریزی میرن سمت DOA و یا SC. کسایی که داستان و خشونت براشون مهم باشه میرن MK بازی میکنن. انایی که به دنبال شخصیت های تیپیکال هستن و میخوان فقط با یک ریتم خاص همه رو نفله کنن میرن سراغ Tekken و به همین ترتیب!

البته یکی مثل من هم که اساسا 3D Combat و Free Romaning Fighting دوست داره مجبوره یه نسل دیگه هم صبر کنه تا یه بازی بدرد بخور در این ژانر منتشر بشه!:دی (البته Dissidia هست!:دی)

کسی که بخواد تنها بازی کنه داستان و اون مد های مختلف بازی براش مهم میشه ولی کسی که میخواد همش آنلاین بزنه و با کسی بازی کنه دیگه این چیز های بازی براش زیاد مهم نیست چون همش داره با یکی دیگه بازی میکنه و بیشتر گیمپلی بازی براش مهم میشه
به همین خاطر هم اینجا اختلاف سلیقه به وجود میاد چون بعضی ها با هدف تنهایی بازی کردن و رفتن مد داستانی و مد های دیگه به سمت بازی میرن و بعضی دیگه برای رقابت با آدم های مختلف و شاید حتی یه بار هم مد داستانی رو نرن

من در اینجا همه چی دیدم بجز امتیازات ! :)):)):))
بار اول هست تو تاپیک امتیازات یک بازی میاید؟! اینجا قرار نیست فقط امتیاز قرار بگیره و همه بگن به به چه بازی خوبی یا اه اه چه بازی بدی. فکر کنم بارها در این مورد تو تاپیک انتقادات و تاپیک خود بازی ها بحث شده و باز هم خیلی ها میان و این طوری صحبت می کنند.

برهان این حرف اساسا به چند دلیل غلطه.
ماکان جمله من درست نقل قول کن:دی من هیچ جایی نگفتم گیم پلی اهمیت نداره. پشت اون جمله ای که تو از من قرار دادی نوشته بودم که من نمیگم که گیم پلی اهمیت نداره. در مورد این چیزایی هم که نوشتی من متوجه منظور دوستان و تو شدم و جواب من تو همون پاراگراف یکی مونده به آخری هست که خودت نوشتی و جمله پایینی همه چیز رو مشخص می کنه.

هر کسی که Fighting میزنه انتظارات خاص خودش رو از یه بازی در این سبک داره و طبیعتا از یک عنوان بیشتر لذت میبره
اکثر این دوستانی هم که اینجا اومدن و مخالفت می کنند SFباز هستند:دی به نظر من اون آیتم های جانبی تو MK مثل Test Your Luck که جدید هم هست یا اینجور چیزا الان دیگه جزو گیم پلی این بازی حساب میشه و به بخش اصلیش گره خوردند و نمیشه گفت که اینا به طور 100% تو حاشیه قرار دارند. عقیده من اینه!

کسی که بخواد تنها بازی کنه داستان و اون مد های مختلف بازی براش مهم میشه ولی کسی که میخواد همش آنلاین بزنه و با کسی بازی کنه دیگه این چیز های بازی براش زیاد مهم نیست چون همش داره با یکی دیگه بازی میکنه و بیشتر گیمپلی بازی براش مهم میشه
به همین خاطر هم اینجا اختلاف سلیقه به وجود میاد چون بعضی ها با هدف تنهایی بازی کردن و رفتن مد داستانی و مد های دیگه به سمت بازی میرن و بعضی دیگه برای رقابت با آدم های مختلف و شاید حتی یه بار هم مد داستانی رو نرن
دقیقا همینه که میگی و کاملا موافقم!

دوستان خواهشا زیاد شلوغش نکنید یک آدم بنده خدایی مثل ( ماکان :دی ) که روحش هم خبر نداره تمام این صفحات یک امتیاز هم نیست ( اینترنت ذغالیهای عزیز :x) کارشون سخت میشه لطفا بحثهای مربوطه را به یکی از صفحات PS3 یا 360 ببرید :دی

موفق باشید

آخرین ویرایش:
اما در کل سبک Fighting طوری هست که به نظرم انتخاب بهترین درش غلطه. میشه حرفه ای و چالش برانگیز ترین رو درش انتخاب کرد اما بهترین نه. هر کسی که Fighting میزنه انتظارات خاص خودش رو از یه بازی در این سبک داره و طبیعتا از یک عنوان بیشتر لذت میبره. به عنوان مثال کسایی که یک Fighting حرفه ای میخوان که سرعت عمل و اجرای کامبوهای درست درش حرف اول رو میزنه خوب میرن سراغ SF و یا Blaze Blue و GG اما کسایی که میخوان بازی عمق داشته باشه اما در عین حال ساده باشه و مثل SF و BB مجبور نباشی برای یادگیری کامبوها اشک بریزی میرن سمت DOA و یا SC. کسایی که داستان و خشونت براشون مهم باشه میرن MK بازی میکنن. انایی که به دنبال شخصیت های تیپیکال هستن و میخوان فقط با یک ریتم خاص همه رو نفله کنن میرن سراغ Tekken و به همین ترتیب!

البته یکی مثل من هم که اساسا 3D Combat و Free Romaning Fighting دوست داره مجبوره یه نسل دیگه هم صبر کنه تا یه بازی بدرد بخور در این ژانر منتشر بشه!:دی (البته Dissidia هست!:دی)
نمیشه گفت کاملا سلیقه ایه چون اگه به این باشه من تقریبا همه فایتینگا رو دوست دارم:d! من هم با tekken حال میکنم(البته نه این شماره اخریش) هم با کمبو های خفن street fighter هم با ویژگیهای منحصر به فرد Mortal combat . خب یه سری از چیزا هست که کیفیت یه فایتینگ خوب رو مشخص میکنه مثل بالانس بودن شخصیتا، کمبوهای کافی، پرداخت عالی هر شخصیت و کلی چیز دیگه در کنار چیزای جانبی مثل داستان و اچیومنتها و امثال اون که ارزش اون فایتینگ را میبرن بالاتر.
درحال حاضر street fighter تو این زمینه کم نقص ترینه پس بهترینه حالا اگه Mortal combat هم بتونه این روند رو تکرار کنه در کنارش هم ویژگیهای منحصر به فردش رو خوب به نمایش بذاره به نظر من میتونه به عنوان بهترین انتخاب بشه ولی من بعید میدونم...

دوستان خواهشا زیاد شلوغش نکنید یک آدم بنده خدایی مثل ( ماکان :biggrin1: ) که روحش هم خبر نداره تمام این صفحات یک امتیاز هم نیست ( اینترنت ذغالیهای عزیز :x) کارشون سخت میشه لطفا بحثهای مربوطه را به یکی از صفحات PS3 یا 360 ببرید

موفق باشید
تازه اومدی بازیسنتر؟! چی شده تا به این تایپیک رسید همه اون روی منظم بودنشون گل کرد؟! انگار این اولین تایپیکیه که تو بخش امتیازاتش بحث میشه... اگه این زیاده پس یه سر به تایپیک امتیازات kz3 یا Crysis2 یا reach یا امثال اون بزن...

• Like
Reactions: Fëanor
درسته بخش داستانی و شخصیت پردازی توی یک بازی فایتینگ از اهمیت چندانی برخوردار نیست در مقابل المان های گیم پلی اما کی بدش میاد کنار یک گیم پلی ناب داستان خوبی رو هم تجربه کنه ؟ یک حسنه دیگه :دی

تازه اومدی بازیسنتر؟! چی شده تا به این تایپیک رسید همه اون روی منظم بودنشون گل کرد؟! انگار این اولین تایپیکیه که تو بخش امتیازاتش بحث میشه... اگه این زیاده پس یه سر به تایپیک امتیازات kz3 یا Crysis2 یا reach یا امثال اون بزن...

من 3 4 سلی میشه تو این سایتم یوزر قبلیم کلا پسورد و ایمیلم نابود شد ;)

چیزی نشده ! اما خود من سر همین قضیه اعصابم بهم میریزه 5 صفحه باز میکنی توی اون امتیازی دیده نمیشه ;)
سر اون دوتا تاپیک که .......... ;)

------------------------------

نظرم در مورد تنها امتیاز بنظر من احساسی بوده در نکات مثبت زده حضور کریتوس !!!!! هر چقدر هم محبوب باشه این دلیل نمیشه . فرض کن امتیاز بازی که عرضه شده 7 باشه بعد مارکوس تو بازی بیارن بگن حضور مارکوس امتیاز 9 ! :d

داستان MK از کی تا حالا شده عمیق و ناب ؟

داستان خوبه اما تو همین سبک پرداختی که شخصیت های BB شدن توی MK یافت نمیشه !

MK واقعا عنوان بسیار لذت بخشیه اما امان از وقتی که ترول خور بشه :d

حالا برهان بیاد یه چیزی بگه ، ما مخلصشیم اما ملت دو ماهه فهمیدن بازی ای که تو کلوپ محلشون دو دست زدن داره میاد هی میرن آواتار سازی میکنن :d

-----------------------

پ.ن : منتظر پست های آتشین یاشار باشید:d

• Like
Reactions: Fëanor
خوب مگه SF اینا بازی قدیمی نیستند که منتقدها رو یاد بچگیشون بندازه؟! تازه فکر می کنم این بازی قدیمی از MK هم هست و تو دستگاه های Arcade هم قبل از MK بوده. بعضی وقت ها بعضی حرف ها زده میشه که آدم میمونه ها!
خوبه میگم اینطور بازیها ... یعنی دارم جمع میبندم
مگه sf نمره هاش پائینه؟!
کلا اصلا من حرفم مقایسه این دوتا نیست و یکم جو گرفتت و هرکی هرچی میگه فکر میکنی داره میگه فلان بازی از این بهتره
و اصلا هم نگفتم فقط چون بازیهای قدیمی هستن نمره بالا میگیرن و اصلا خوب نیستن... کلا راحت باشید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or