امتیازات Mortal Kombat (لیست امتیازات در پست اول)

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Mortal_Kombat_Wallpaper_by_SpazChicken.jpg

بازی فایتینگ Mortal Kombat که برای عرضه در تاریخ 19 آوریل آماده میشود اولین امتیاز خودش را از UNIVERSAL PLAYSTATION دریافت کرد:

9.8/10

• Mortal Kombat returns to 2D gameplay
  • Graphics are phenomenal
  • Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots.
  • Kratos from God Of War.. Enough said. (Only On PS3 version)
  • Plenty to do.. Tag Team, Mini Games, Multiplayer, just PLENTY!
لیست امتیازات...

G4TV - 10/10
JPS - 10/10
Giant Bomb - 10/10
Rage Quit - 10/10
Click - 10/10
Joystiq - 10/10
Universal PlayStation Weekly - 9.8/10
Game Informer - 9.5/10
StrengthGamer - 9.5/10
GameFront - 9.5/10
XXL Gaming - 9.5/10
We Do Games - 9.5/10
Dual Pixels - 9.5/10
Hadoken.net - 9.5/10
TechDay - 9.5/10
GameTrailers - 9.4/10
Planet Xbox 360 - 9.3/10
1UP - 9.1/10
VG Revolution - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
GameBuzz - 9/10
GamePro - 9/10
Totally360 - 9/10
OXM - 9/10
Machinima - 9/10
Gouki.com - 9/10
CheatCC - 9/10
Gamerant - 9/10

PSU - 9/10
NZgamer- 8.9/10
3DJuegos - 8.7/10
Xbox Addict - 8.7/10
GamingXP - 8.6/10
GameSpot - 8.5/10
Meristation - 8.5/10
Destructoid - 8.5/10
PSX Extreme - 8.5/10
Worth Playing - 8.4/10
Game Revolution - 8.3/10
VideoGamer - 8/10
GamersTV - 8/10
IGN - 8/10
OXM UK - 8/10
GamesRaar - 8/10
GameSpy - 8/10
Shadowlocked - 8/10

PSM3 - 7.9/10
GameReactor – 7/10
Eurogamer - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10
Metro GameCentral - 7/10
NowGamer - 6.1/10

Last edited by a moderator:
وقتی بخوایم از نظر یه فایتینگ بالانس و حرفه ای بهش نگاه کنیم از نظر من خیلی با SF IV فاصله داره یا حتی Blaz Blue :d می تونی از Hamidoos هم بپرسی :d
آخه... همین! واسه من عجیبه که یه نفر که فایتینگ‌بازه مثلاً، یه گیم فایتینگ رو با توجه به نمره‌هایی که می‌گیره، ارزیابی کنه!

هر فایتینگی واسه خودش یه سری قوانین و خاصیت‌هایی داره. یه فایتینگ‌باز هم بعد از بازی کردنِ چند فایتینگ، یه سری سلیقه واسه‌ش به وجود میاد. حالا با توجه به سلایق خودش، می‌تونه تصمیم بگیره که آیا می‌خواد بره سمت فلان گیمی که جدید اومده، یا نه.

مثلاً خود من چون اصولاً دوست دارم برای کمبو زدن، مجبور بشم کلی تمرین کنم و سختی بکشم، چیزی مثل SF4 رو ترجیح می‌دم به این MK جدیده. (اصولاً زمان زیادی توی Training Mode صرف می‌کنم و از این کار هم لذت می‌برم!) اما حالا یه نفر ممکنه کاملاً نظر مخالف من رو داشته باشه و به نظرش کمبو زدن باید راحتتر باشه (به نظر میاد بیشتر ایرانی‌ها توی این دسته هستن). اینم نظر محترمیه، می‌تونه MK بازی کنه و لذت ببره. اما این قضایا کلاً چه ربطی داره به امتیازهایی که سایت‌ها می‌دن؟

یا مثلاً نوع طراحی هنری که توی این دو تا گیم استفاده شده. بالاخره یه نفر ممکنه با تیریپ طراحی‌های SF حال کنه، یکی با MK. یا مثلاً یکی با خشونت زیاد حال کنه، یکی حال نکنه.

این چیزا (که تازه نکات کلّی هستن) باید معیارهای اولیه واسه انتخاب گیم فایتینگی باشه که می‌خواین بازی کنین، نه امتیاز سایتها و مجلات!

street fighter قشنگه اما جلوی مرتال کمباد هیچی نیست!
حقشه همچین امتیازی بگیره
دوست من هر دوی این بازی ها طرفدارای خودشونو دارن کسی که MK باز باشه اصولا" نمی تونه بره سراغ ُSF چون خیلی پیچیده تره و کسی هم که SF باز باشه با سیستم ساده ی کومبو های MK حال نخواهد کرد . در ضمن اینا هر کدوم کارکتر های خودشونو دارن که خیلی ها به خاطر اونا جذب بازی میشن
مثلا" من خودم چون از 15 سال پیش خیلی خاطره از کارکتر های MK دارم بازیو میگیرم وگرنه بازی به نظرم خیلی ایراد داره

اخه این بازی چه نکته ی منفیی داره اخه !
نکته منفی خیلی داره از کجاش برات بگم ؟
1 - سیستم xray اصولا" بازیو خراب کرده چون بر خلاف SF (این سیستم یه جورایی شبیه ultra در SF هست) خیلی راحت کومبو میشه و بالانس بازی رو به هم می زنه .
2 - حرکت های ex move که باز هم شبیه SF هست رو باید با گرفتن دگمه ی block بزنی که به نظرم جالب نیست.
3 - به نظرم گرافیک بازی و مدل هاش خیلی خوب نیست (ر. ک به johnny cage . البته کلا" ok هست و اصولا" کسی mk برای گرافیک بازی نمی کنه)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: <^SIleNT^>
ولی من میگم از SFIV میزنه جلو. چون بازی بوی خون میده.:d
SFIV 93 و خورده ای هست وحید :دی!

با این حال بعید میدونم از SFIV بزنه بالاتر. خدا کنه که بزنه اما 88 به بالا واسش فوق العادس! هرچند که نمره الان اصلا مهم نیست :دی!

• Like
Reactions: Kavigne
street fighter قشنگه اما جلوی مرتال کمباد هیچی نیست!
حقشه همچین امتیازی بگیره
:arrowd:

آخه... همین! واسه من عجیبه که یه نفر که فایتینگ‌بازه مثلاً، یه گیم فایتینگ رو با توجه به نمره‌هایی که می‌گیره، ارزیابی کنه!

هر فایتینگی واسه خودش یه سری قوانین و خاصیت‌هایی داره. یه فایتینگ‌باز هم بعد از بازی کردنِ چند فایتینگ، یه سری سلیقه واسه‌ش به وجود میاد. حالا با توجه به سلایق خودش، می‌تونه تصمیم بگیره که آیا می‌خواد بره سمت فلان گیمی که جدید اومده، یا نه.

مثلاً خود من چون اصولاً دوست دارم برای کمبو زدن، مجبور بشم کلی تمرین کنم و سختی بکشم، چیزی مثل SF4 رو ترجیح می‌دم به این MK جدیده. (اصولاً زمان زیادی توی Training Mode صرف می‌کنم و از این کار هم لذت می‌برم!) اما حالا یه نفر ممکنه کاملاً نظر مخالف من رو داشته باشه و به نظرش کمبو زدن باید راحتتر باشه (به نظر میاد بیشتر ایرانی‌ها توی این دسته هستن). اینم نظر محترمیه، می‌تونه MK بازی کنه و لذت ببره. اما این قضایا کلاً چه ربطی داره به امتیازهایی که سایت‌ها می‌دن؟

یا مثلاً نوع طراحی هنری که توی این دو تا گیم استفاده شده. بالاخره یه نفر ممکنه با تیریپ طراحی‌های SF حال کنه، یکی با MK. یا مثلاً یکی با خشونت زیاد حال کنه، یکی حال نکنه.

این چیزا (که تازه نکات کلّی هستن) باید معیارهای اولیه واسه انتخاب گیم فایتینگی باشه که می‌خواین بازی کنین، نه امتیاز سایتها و مجلات!
طرف کلا جو گیر بوده موقعه که داشته نمره میداده
Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots
بازم به قوله حمیدوث آخه بازی فایتینگ داستان چه تاثیری داره!

اصلا به نظر من هیچ فایتینیگی نباید با دیگری مقایسه شه :دی! هر کدوم یه سبک و یه استایل خاصی دارن که اون یکی نداره! شاید نزدیک ترین مثلا BlazBlue و Guilty Gear باشه!
خوب این قبوله چون سبک بعضی هاشون باهم دیگه فرق می کنه اما خوب باید با یک چیزی سنجیده بشه که بگیم نسبت به فلان بازی پیشرفت کرده یا فلان نکتش بهتر شده و از این جور چیزا. نه؟!

آخه برهان این MvC 3 خیلی شلوغه از نظر من Core هم نیست خیلی اگه بحث رقابت با کپکام باشه از نظر من شکست دادن SSF IV مهمه : عمرا :d

MK از بسیاری جهات نه تنها یه فایتینگ فوق العادس بلکه یه پروداکت خیلی با ارزش از لحاظ کیفیت تولید هم هست ، شاید برتر از SF اما وقتی بخوایم از نظر یه فایتینگ بالانس و حرفه ای بهش نگاه کنیم از نظر من خیلی با SF IV فاصله داره یا حتی Blaz Blue :d می تونی از Hamidoos هم بپرسی :d
من که خودم اصلا از MvC خوشم نیومد اما خوب نمره هاش نشون میده که بازی خوبی بوده و منتقدها و بازیکنان زیادی از بازی خوششون اومده:دی

از لحاظ حرفه ای بودن هم کاملا حرفت رو قبول دارم که اصلا و به هیچ وجه قابل مقایسه با سری SF نیست اما چیزهای جانبی که این تو MK هست من خیلی دوسش دارم و گیم پلیش هم بیشتر باب میل من هست!

آخه... همین! واسه من عجیبه که یه نفر که فایتینگ‌بازه مثلاً، یه گیم فایتینگ رو با توجه به نمره‌هایی که می‌گیره، ارزیابی کنه​

به نظرم جملتون یکم کنایه داشت و خیلی جالب نبود;) در هر حال این رو بگم که امتیازات معیار خوبی برای تشخیص خوب بودن یا بد بودن یک بازی هست اما این حرف هم کاملا درست هست که دو بازی که حتی میانگین نزدیک به هم رو هم دارن حالا تو هر سبکی که می خواد باشه، ممکنه من یکی رو بازی کنم و خیلی خوشم بیاد و از یکی اصلا خوشم نیاد. نمونش هم همین MvC با میانگین 85 هست.

اون رو کاملا باهاتون موافقم که هر بازی مبارزه ای یک شکل و شمایل منحصر به فرد داره برای خودش اما به نظر من پایه خیلی هاشون یکی هست و تفاوت خیلی بارزی ندارند. البته تو انتخاب به نظر من آیتم های جانبی خیلی خیلی تاثیر داره که به نظرم تو این نسخه MK شاهد بالاترین سطح آیتم های جانبی برای یک بازی مبارزه ای هستیم.

نمیدنم این MK جدیده رو تا چه حد دنبال کردین اما این رو بگم که بخش تمرینی جالبی داره و حتی یک Arena هم با این نام داره که توش از ده ها comboـیی که برای هر شخصیت هست می تونید با همشون آشنایی پیدا کنید و از ضربات ویژه و نحوه استفاده اون آگاهی پیدا کنید. مهم ترین بخش جدید تو این قسمت تمرینی محلی برای آموزش Fatalityها هست که همیشه یک مشکل برای بازیکنان بوده اما تو این نسخه با تمرین می تونید خیلی راحت همه رو اجرا کنید!

این رو هم که 100% باهاش مخالف هستم. درسته این حرف هایی که شما زدی معیارهایی برای ساخت بازی های مبارزه ای مختلف هست اما کسی که با یک بازی مبارزه ای آشنایی نداشته باشه و بخواد برای خرید بازی هزینه کنه مطمئنا نمیره همه بازی ها رو بخره تا ببینه در نهایت از کدوم یک از مکانیزم هایی که شما گفتی خوشش میاد بلکه میره نقد سایت ها و امتیازاتی که بهش داده شده رو مشاهده میکنه و سعی میکنه به یک نتیجه نهایی دست پیدا کنه! تونستم منظورم رو بهتون برسونم؟!

SFIV 93 و خورده ای هست وحید :biggrin1:!

با این حال بعید میدونم از SFIV بزنه بالاتر. خدا کنه که بزنه اما 88 به بالا واسش فوق العادس! هرچند که نمره الان اصلا مهم نیست :biggrin1:!
دقیقا برای من هم مهم نیست چون مطمئنم از بازی خوشم میاد اما دوست دارم نمره های خوب هم بگیره:دی

راستی من اصولا مبنام متا هست و تو صفحات قبل هم میانگین بازی رو گذاشتم:دی برای PS3 امتیازات 92 بوده و روی 360 هم 91 بود. تعداد نقدها هم به ترتیب 58 و 55 بوده.

Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots

من خیلی کاری به این نمره ندارم اما این کاملا نظر شخصی شما هست که داستان رو تو یک بازی Fighting کم ارزش می دونید و میگید چه تاثیری داره. چون خیلی ها از جمله خود من به شدت منتظر بخش داستانی MK هستند. ed boon هم بارها گفته بود که یکی از بهترین داستان های ممکنه در تمامی بازی های Fighting رو برای این نسخه در نظر گرفتیم که همه رو جذب خودش خواهد کرد!

• Like
Reactions: Biohazard
خوب این قبوله چون سبک بعضی هاشون باهم دیگه فرق می کنه اما خوب باید با یک چیزی سنجیده بشه که بگیم نسبت به فلان بازی پیشرفت کرده یا فلان نکتش بهتر شده و از این جور چیزا. نه؟!
مثل این میمونه RPG رو با JRPG مقایسه فنی بکنی. شاید توی یه گروه دسته بندی شن؛ اما از ریشه باهم فرق دارن معمولا.
دقیقا برای من هم مهم نیست چون مطمئنم از بازی خوشم میاد اما دوست دارم نمره های خوب هم بگیره:biggrin1:

راستی من اصولا مبنام متا هست و تو صفحات قبل هم میانگین بازی رو گذاشتم:biggrin1: برای PS3 امتیازات 92 بوده و روی 360 هم 91 بود. تعداد نقدها هم به ترتیب 58 و 55 بوده.
منظور این نبود که الان بیاد یک و 2 بگیره :دی! حتی 80 هم بگیره بازی رو همه ما میگیریم و باهاش حال میکنیم :دی!
در مورد متا، من Game Rankings رو چک کردم :دی! حالا گویا اصلش همین 92 بوده...

مثل این میمونه RPG رو با JRPG مقایسه فنی بکنی. شاید توی یه گروه دسته بندی شن؛ اما از ریشه باهم فرق دارن معمولا.
منظور این نبود که الان بیاد یک و 2 بگیره :دی! حتی 80 هم بگیره بازی رو همه ما میگیریم و باهاش حال میکنیم :دی!
در مورد متا، من Game Rankings رو چک کردم :دی! حالا گویا اصلش همین 92 بوده...
در مورد اون RPG اینا که نمیتونم حرفی بزنم چون کلا هیچ اطلاعی از چیزهای فنی این دو سبک ندارم و تفاوتشون هم نمیدونم چی هست:دی اما به نظرم تو Fighting میشه بازی ها رو با هم مقایسه کرد. حالا 3-4 روز دیگه امتیاز سایت های معتبر هم میاد ببینیم ایرادهای بازی چی بوده و نقاط قوتش چی بوده.
میدونم منظورت 1-2 نبوده:دی 80 اینا که عمرا بگیره:دی اون نسخه نسبتا داغون قبلی که هیچی هم نداشت 78 اینا شده بود این با این همه آیتم های اضافه و ویژه ای که داره باید نمرات بالاتری بگیره.

نتنها تاثیر نداره , بلکه قضیه اینه که داستان و استوری مد و این حرف ها زره ای واسه کامیونیتی فایتینگ و فایتینگ باز ها (که ریشه اون هم از آرکیدِ) اهمیتی نداره و فقط به عنوان یه حاشیهِ فان ممکنه مطرح بشه بین کامیونیتی
حالا می تونیم بیایم بگیم بلزبلو یا مورتال کامبت و تکن مثلا اندازه 2 تا RPG داستانشون عمق داره !
اما آخرش وقتی روی هسته یه گیم فایتینگ و گیم پلی هیچ تاثیری نمیذاره و نداره, دیگه چه ارزشی داره ؟ از یه حاشیه ساده بیشتر نمیشه و به همون اندازه احمقانست که بخوای واسه CS استوری مد بزاری بعد معیار اسکور هم در نظر بگیری
در این که داستان مورتال کامبت بهترین ِ بین همه فایتینگ ها شکی نیست خودم بشخصه خیلی داستانشو دوست دارم و دنبال کردم اما ... Who Cares ؟ ;)) کامیونیتی اهمیتی به این چیزا نمیده.

در هر حال این رو بگم که امتیازات معیار خوبی برای تشخیص خوب بودن یا بد بودن یک بازی هست

به نظر من پایه خیلی هاشون یکی هست و تفاوت خیلی بارزی ندارند. البته تو انتخاب به نظر من آیتم های جانبی خیلی خیلی تاثیر داره

این کاملا نظر شخصی شما هست که داستان رو تو یک بازی Fighting کم ارزش می دونید و میگید چه تاثیری داره.
فکر کنم اینا جمله‌هایی باشه که کاملاً طرز فکر متفاوت ما رو نشون میده :دی

کسی که با یک بازی مبارزه ای آشنایی نداشته باشه و بخواد برای خرید بازی هزینه کنه مطمئنا نمیره همه بازی ها رو بخره تا ببینه در نهایت از کدوم یک از مکانیزم هایی که شما گفتی خوشش میاد بلکه میره نقد سایت ها و امتیازاتی که بهش داده شده رو مشاهده میکنه و سعی میکنه به یک نتیجه نهایی دست پیدا کنه! تونستم منظورم رو بهتون برسونم؟!
کاملاً درسته. بنابراین قبول داری که این توصیفی که از نحوه انتخاب بازی کردی، متناسب با فایتینگ‌بازهای غیر جدّی (همون Casual) هست. کلاً من هم می‌گم گیم‌هایی که خاصیت حرفه‌ای‌گری دارن مثل فایتینگ‌ها، بعضی از گیم‌های استراتژی‌ یا مثلاً بعضی FPSهای خاص، نقدهایی که توی سایت‌ها درباره‌شون نوشته می‌شه، با همین هدفی که شما گفتی نوشته می‌شن. اگه کسی واقعاً بخواد جدّی‌تر وارد داستان بشه، راه‌های بهتری هم هست.

باز من نمیدونم تو این فروم چه اتفاقی افتاد؟! هنوز بازی نیومده هیچی هم مشخص نیست دوستان شروع کردن به مقایسه ی بازی با بازی های هم سبکش تازه نتیجه هارم دارن اعلام میکنن!!!
شد یبار یبازی بیاد نیایید مقایسش کنید و بکوبیدش؟ خدا رو شکر انحصاری هم نیستش که!
هنوز بازی نیومده شروع کردین به اینکه MK عمرا به فلان بازی نمیرسه و این حرفا! خواهشا بیخیال شید

باز من نمیدونم تو این فروم چه اتفاقی افتاد؟! هنوز بازی نیومده هیچی هم مشخص نیست دوستان شروع کردن به مقایسه ی بازی با بازی های هم سبکش تازه نتیجه هارم دارن اعلام میکنن!!!
شد یبار یبازی بیاد نیایید مقایسش کنید و بکوبیدش؟ خدا رو شکر انحصاری هم نیستش که!
هنوز بازی نیومده شروع کردین به اینکه MK عمرا به فلان بازی نمیرسه و این حرفا! خواهشا بیخیال شید

جالب بودن امتیاز به همین بحث هاست دیگه
اینا نباشه امتیاز خیلی مهم نیست

• Like
Reactions: shefer
اتفاقا یکی از بهترین بخشهای بازیسنتر همین بخش امتیازاته! تازه همه شور و حالش به همین بحثا هست تا خود امتیازا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or