امتیازات Mortal Kombat (لیست امتیازات در پست اول)

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Mortal_Kombat_Wallpaper_by_SpazChicken.jpg

بازی فایتینگ Mortal Kombat که برای عرضه در تاریخ 19 آوریل آماده میشود اولین امتیاز خودش را از UNIVERSAL PLAYSTATION دریافت کرد:

9.8/10

• Mortal Kombat returns to 2D gameplay
  • Graphics are phenomenal
  • Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots.
  • Kratos from God Of War.. Enough said. (Only On PS3 version)
  • Plenty to do.. Tag Team, Mini Games, Multiplayer, just PLENTY!
لیست امتیازات...

G4TV - 10/10
JPS - 10/10
Giant Bomb - 10/10
Rage Quit - 10/10
Click - 10/10
Joystiq - 10/10
Universal PlayStation Weekly - 9.8/10
Game Informer - 9.5/10
StrengthGamer - 9.5/10
GameFront - 9.5/10
XXL Gaming - 9.5/10
We Do Games - 9.5/10
Dual Pixels - 9.5/10
Hadoken.net - 9.5/10
TechDay - 9.5/10
GameTrailers - 9.4/10
Planet Xbox 360 - 9.3/10
1UP - 9.1/10
VG Revolution - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
GameBuzz - 9/10
GamePro - 9/10
Totally360 - 9/10
OXM - 9/10
Machinima - 9/10
Gouki.com - 9/10
CheatCC - 9/10
Gamerant - 9/10

PSU - 9/10
NZgamer- 8.9/10
3DJuegos - 8.7/10
Xbox Addict - 8.7/10
GamingXP - 8.6/10
GameSpot - 8.5/10
Meristation - 8.5/10
Destructoid - 8.5/10
PSX Extreme - 8.5/10
Worth Playing - 8.4/10
Game Revolution - 8.3/10
VideoGamer - 8/10
GamersTV - 8/10
IGN - 8/10
OXM UK - 8/10
GamesRaar - 8/10
GameSpy - 8/10
Shadowlocked - 8/10

PSM3 - 7.9/10
GameReactor – 7/10
Eurogamer - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10
Metro GameCentral - 7/10
NowGamer - 6.1/10

Last edited by a moderator:
street fighter قشنگه اما جلوی مرتال کمباد هیچی نیست!
حقشه همچین امتیازی بگیره
این اولین امتیاز بازی بوده که اونم مربوط به یه بلاگ نه چندان معتبر میشه بزارید امتیاز های بیشتر بیاد بعد اینجوری از بازی طرفداری کنید.
من توی همین پست اعلام میکنم که میانگین نمرات MK بیشتر از SF IV نخواهد شد، البته این پیش بینی شخصیم هست که از روی مشاهده تریلر ها و آشنایی با سری SF بیانش میکنم و ممکنه درست هم از آب درنیاد.

اول تشکر ویژه از ایجاد تاپیک
چقدر وقت بود منتظر این تاپیک بودم:دی

امیدوارم به اون میانگینی که انتظارش رو دارم برسه:دی ممد تو هم الکی جو نده که این امتیازا هایپ میشه و اینا:دی IGN و Gamespot به MvC فکر کنم 8.5 دادن. خیلی دوست دارم بدونم به این چند میدن:دی
برهان کمتر ازاین هر سایتی بهش بده جای تعجب داره
من همین جا اعلام میی کنم این بازی به قدری زیبا هست که سالیان سال مانداگار هست
این اولین امتیاز بازی بوده که اونم مربوط به یه بلاگ نه چندان معتبر میشه بزارید امتیاز های بیشتر بیاد بعد اینجوری از بازی طرفداری کنید.
من توی همین پست اعلام میکنم که میانگین نمرات MK بیشتر از SF IV نخواهد شد، البته این پیش بینی شخصیم هست که از روی مشاهده تریلر ها و آشنایی با سری SF بیانش میکنم و ممکنه درست هم از آب درنیاد.
داداش حمید:xمنم رسما اعلام می کنم که داری اشتباه فکر می کنی
بازی از همه لحاظ یک شاهکار فایتینگ هست :d

با پستت تا حدودی موافق هستم اما این رو قبول داری امسال کلا سایت های سختگیرانه تر نمره میدن؟ اگه قبول داری و نظرمون یکی هست پس من عقیده دارم اگه MK میانگین 90 رو کسب کنه چیزی از SSF کم نداره که یک سال پیش اومده و میانگین 92 اینا رو کسب کرده:دی

MK رو هم با MvC مقایسه نکنید با SSF IV مقایسه کنید لطفا :d
به نظرت عاقلانه است بازی که دقیقا یک سال پیش اومده رو با بازی که الان اومده مقایسه کنیم؟:دی این میشه مثل همون مقایسه دو غول Racing که با فاصله اومده بودن و کار درستی هم نبود. البته این نظر من هست که بازی ها رو تو بازه های زمانی نزدیک به هم باید مقایسه کرد.

راستی یک چیزی من الان رفتم میانگین SST IV رو دیدم:دی اشتباه از من بود چون فکر می کردم میانگینش 93 اینا شده اما الان دیدم میانگین نسخه PS3 بازی شده 92 و Xbox360 هم شده 91. به نظرم امکانش هست که MK تا 90 و شاید یکم بالاتر هم بیاد:دی

امکان نداره 9.5 بده بابا الکی توقعات رو بالا نبرید 8.5 میده احتمالا.
9.5 من هم موافقم نمیده چون دیگه خیلی زیاد هست:دی اما نظر من اینه که 9 میدن چون به عقیده من بازی از MvC که بهش 8.5 دادن بهتر هست!

فعلا این نمره ملاک خوبی برای سنجش بازی نیست باید منتظر نمرات معتبر باشیم.! هر چند برای من نمرات مهم نیستند و به شدت منتظر بازیم.! حالا میانگینش هر چی که میخواد باشه.!

امکان نداره 9.5 بده بابا الکی توقعات رو بالا نبرید 8.5 میده احتمالا.

نه هیچ کاری با امضا نکردم
اخه این بازی چه نکته ی منفیی داره اخه !

راستی اینا با نمره دادن پولی گیرشون میاد !

با پستت تا حدودی موافق هستم اما این رو قبول داری امسال کلا سایت های سختگیرانه تر نمره میدن؟ اگه قبول داری و نظرمون یکی هست پس من عقیده دارم اگه MK میانگین 90 رو کسب کنه چیزی از SSF کم نداره که یک سال پیش اومده و میانگین 92 اینا رو کسب کرده:دی

به نظرت عاقلانه است بازی که دقیقا یک سال پیش اومده رو با بازی که الان اومده مقایسه کنیم؟:دی این میشه مثل همون مقایسه دو غول Racing که با فاصله اومده بودن و کار درستی هم نبود. البته این نظر من هست که بازی ها رو تو بازه های زمانی نزدیک به هم باید مقایسه کرد.

راستی یک چیزی من الان رفتم میانگین SST IV رو دیدم:دی اشتباه از من بود چون فکر می کردم میانگینش 93 اینا شده اما الان دیدم میانگین نسخه PS3 بازی شده 92 و Xbox360 هم شده 91. به نظرم امکانش هست که MK تا 90 و شاید یکم بالاتر هم بیاد:دی

9.5 من هم موافقم نمیده چون دیگه خیلی زیاد هست:دی اما نظر من اینه که 9 میدن چون به عقیده من بازی از MvC که بهش 8.5 دادن بهتر هست!

آخه برهان این MvC 3 خیلی شلوغه از نظر من Core هم نیست خیلی اگه بحث رقابت با کپکام باشه از نظر من شکست دادن SSF IV مهمه : عمرا :d

MK از بسیاری جهات نه تنها یه فایتینگ فوق العادس بلکه یه پروداکت خیلی با ارزش از لحاظ کیفیت تولید هم هست ، شاید برتر از SF اما وقتی بخوایم از نظر یه فایتینگ بالانس و حرفه ای بهش نگاه کنیم از نظر من خیلی با SF IV فاصله داره یا حتی Blaz Blue :d می تونی از Hamidoos هم بپرسی :d

اصلا به نظر من هیچ فایتینیگی نباید با دیگری مقایسه شه :دی! هر کدوم یه سبک و یه استایل خاصی دارن که اون یکی نداره! شاید نزدیک ترین مثلا BlazBlue و Guilty Gear باشه!

اصلا به نظر من هیچ فایتینیگی نباید با دیگری مقایسه شه :دی! هر کدوم یه سبک و یه استایل خاصی دارن که اون یکی نداره! شاید نزدیک ترین مثلا BlazBlue و Guilty Gear باشه!

به کومبات ؟؟؟؟

:d:d

نه نه! میگم مثلا این دوتا بیشتری نزدیکی رو بهم دارن امیرحسین جان. مثال بود. منظورم اینه که اصلا نباید بازیهای این ژانر رو مقایسه کرد.

من اینقدر nOOb به نظر میام ؟؟؟:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or