امتیازات Mortal Kombat (لیست امتیازات در پست اول)

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Mortal_Kombat_Wallpaper_by_SpazChicken.jpg

بازی فایتینگ Mortal Kombat که برای عرضه در تاریخ 19 آوریل آماده میشود اولین امتیاز خودش را از UNIVERSAL PLAYSTATION دریافت کرد:

9.8/10

• Mortal Kombat returns to 2D gameplay
  • Graphics are phenomenal
  • Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots.
  • Kratos from God Of War.. Enough said. (Only On PS3 version)
  • Plenty to do.. Tag Team, Mini Games, Multiplayer, just PLENTY!
لیست امتیازات...

G4TV - 10/10
JPS - 10/10
Giant Bomb - 10/10
Rage Quit - 10/10
Click - 10/10
Joystiq - 10/10
Universal PlayStation Weekly - 9.8/10
Game Informer - 9.5/10
StrengthGamer - 9.5/10
GameFront - 9.5/10
XXL Gaming - 9.5/10
We Do Games - 9.5/10
Dual Pixels - 9.5/10
Hadoken.net - 9.5/10
TechDay - 9.5/10
GameTrailers - 9.4/10
Planet Xbox 360 - 9.3/10
1UP - 9.1/10
VG Revolution - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
GameBuzz - 9/10
GamePro - 9/10
Totally360 - 9/10
OXM - 9/10
Machinima - 9/10
Gouki.com - 9/10
CheatCC - 9/10
Gamerant - 9/10

PSU - 9/10
NZgamer- 8.9/10
3DJuegos - 8.7/10
Xbox Addict - 8.7/10
GamingXP - 8.6/10
GameSpot - 8.5/10
Meristation - 8.5/10
Destructoid - 8.5/10
PSX Extreme - 8.5/10
Worth Playing - 8.4/10
Game Revolution - 8.3/10
VideoGamer - 8/10
GamersTV - 8/10
IGN - 8/10
OXM UK - 8/10
GamesRaar - 8/10
GameSpy - 8/10
Shadowlocked - 8/10

PSM3 - 7.9/10
GameReactor – 7/10
Eurogamer - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10
Metro GameCentral - 7/10
NowGamer - 6.1/10

Last edited by a moderator:
البه فکر کنم منظورمو بد رسوندم ! خود گرفیک داخل بازی بنظرم متوسط بنظرم ... این کات سین هاشه که افتضاحه ! یعنی ابدا درک نمیکنمش ...
.

نه منظورت رو اتفاقا خوب رسوندی , گرافیک بازی خیلی افتضاحه البته نسبت به فایتینگ های دیگه مثل T6 , SC , SF و حتی VF, اصلا به نظر میاد جز اولین بازی های این نسل باشه..
آنریل انجین هم که دیگه شده آچار فرانسه , بجای اینکه انجین اختصاصی برای این عنوان بسازند رفتند حاضری خوری و نتیجش شده این , من همون اول هم گفتم باید دُمِ این ED Boon رو بگیرند بندازنش بیرون...بازی با این سبک 2D باید گرافیکش چشمو کور کنه...

توی دمو که خوب بود گرافیکش :d نکنه شما انتظار KZ3 و کرایسیس 2 رو از بازی داشتید ؟ :d
شایدم من چشمام رو به روی مشکلات بازی بستم :d :d :d

ولی خداییش خوب بودا :d

من که گرفتمش، از صب نذاشته یه کم استراحت کنیم!:d
لامذهب قشنگ ساختنش.
من مثلاً 8.8 یا 8.6 می‌دم به بازی.
یه سری مشکلات کم حجمی تکسچر‌ها وجود داره؛ گرافیک قشنگه‌ها ولی اعلا نیست.
در کل راضیم. ممنون از نثررلم.:d

دوستان تازه تست شد بازی:دی خداست تا اینجا:دی اصلا اعصاب و روان نذاشته که:دی نظر قطعیم رو هفته دیگه میگم:دی فعلا 9/10 :دی حریف میطلبیم با فایر کیک زندگی میکنیم:دی

برای بازی 60 فریم گرافیک بازی در حد خیلی خوبیه مخصوصا که باید افکت های خون، صدمه ی باقی مونده روی پوست کارکتر ها، خون روی لباس و زمین و همچنین افکت های X-ray رو همگی تحمل کنه. به علاوه 3D رو هم رو 60 فریم اجرا می کنه رو PS3.

• Like
Reactions: x to the z
برای بازی 60 فریم گرافیک بازی در حد خیلی خوبیه مخصوصا که باید افکت های خون، صدمه ی باقی مونده روی پوست کارکتر ها، خون روی لباس و زمین و همچنین افکت های X-ray رو همگی تحمل کنه. به علاوه 3D رو هم رو 60 فریم اجرا می کنه رو PS3.
البته یاشار سیستم صدمه و پارگی لباس از پیش تعیین شدش... یعنی طوری نیست که فقط بزنی تو پاش، فقط پاهاش زخمی شه. ولی در کل خوبه! میتونست بهتر باشه... اما خوبه!

عجب....!!!!:-/
بعد از اين همه انتظار كشيدن حالا كه ما ميخوايم فردا بازي رو بخريم بعضي ها آدمو تو شك ميندازن....
اصلآ بي خيال هر جور هم كه باشه بازم دوسش دارم:x

البته یاشار سیستم صدمه و پارگی لباس از پیش تعیین شدش... یعنی طوری نیست که فقط بزنی تو پاش، فقط پاهاش زخمی شه. ولی در کل خوبه! میتونست بهتر باشه... اما خوبه!
آره ولی بازم همه افکت باید لود شه و خون روی بدن ها و محیط باقی بمونه. این عناصر کار روی خیلی سنگین تر می کنن نسبت به یه بازی بدون خون دینامیک و غیره مثل کل بازی های مبارزه ای دیگه. تاثیر افکت های خون رو پرفرمنس یه موتور رو راحت میشه تو یه بازی مثل Soldier of Fortune 3 دید. البته اون بازی خوشساختی نیست ولی هر لحظه که کسی منفجر میشه با خون ریزی شدید، فریم ریت در جا افت می کنه و از 25 به 10 می رسه در حالی MK بین 40 تا 60 ثابته حتی تو 3D که دو برابر کار می کنه.
به نظرم در بین بازی های 60 فریم عالیه. (MK fanboy here :) )

• Like
Reactions: Cloud Strife
آخرین ویرایش:
Hadoken : 9.5/10

If you have been waiting for a good MK game since UMK3, then this is the game for you! With so much content, Mortal Kombat offers the best single player experience in addition to a robust online mode (review coming later). After playing the game for the whole week-end i can finally say this: MORTAL KOMBAT IS BACK and better than ever

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or