امتیازات Mortal Kombat (لیست امتیازات در پست اول)

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Mortal_Kombat_Wallpaper_by_SpazChicken.jpg

بازی فایتینگ Mortal Kombat که برای عرضه در تاریخ 19 آوریل آماده میشود اولین امتیاز خودش را از UNIVERSAL PLAYSTATION دریافت کرد:

9.8/10

• Mortal Kombat returns to 2D gameplay
  • Graphics are phenomenal
  • Story Mode is very deep and isn't your typical lame Street Fighter that lacks plots.
  • Kratos from God Of War.. Enough said. (Only On PS3 version)
  • Plenty to do.. Tag Team, Mini Games, Multiplayer, just PLENTY!
لیست امتیازات...

G4TV - 10/10
JPS - 10/10
Giant Bomb - 10/10
Rage Quit - 10/10
Click - 10/10
Joystiq - 10/10
Universal PlayStation Weekly - 9.8/10
Game Informer - 9.5/10
StrengthGamer - 9.5/10
GameFront - 9.5/10
XXL Gaming - 9.5/10
We Do Games - 9.5/10
Dual Pixels - 9.5/10
Hadoken.net - 9.5/10
TechDay - 9.5/10
GameTrailers - 9.4/10
Planet Xbox 360 - 9.3/10
1UP - 9.1/10
VG Revolution - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
GameBuzz - 9/10
GamePro - 9/10
Totally360 - 9/10
OXM - 9/10
Machinima - 9/10
Gouki.com - 9/10
CheatCC - 9/10
Gamerant - 9/10

PSU - 9/10
NZgamer- 8.9/10
3DJuegos - 8.7/10
Xbox Addict - 8.7/10
GamingXP - 8.6/10
GameSpot - 8.5/10
Meristation - 8.5/10
Destructoid - 8.5/10
PSX Extreme - 8.5/10
Worth Playing - 8.4/10
Game Revolution - 8.3/10
VideoGamer - 8/10
GamersTV - 8/10
IGN - 8/10
OXM UK - 8/10
GamesRaar - 8/10
GameSpy - 8/10
Shadowlocked - 8/10

PSM3 - 7.9/10
GameReactor – 7/10
Eurogamer - 7/10
Gamereactor Sweden - 7/10
Metro GameCentral - 7/10
NowGamer - 6.1/10

Last edited by a moderator:
اصلا داستان مهم نیست توی فایتینگ. اما خب بخوایم بهترین رو انتخاب کنیم خداییش Blazblue رو دست نداره. البته از نظر گیراتر بودن داستان و نحوه روایت MK بیشتر موردپسند هستش تا اون داستان بیش از حد پیچیده BB. ولی بیخیال داستان :دی! SFIV هم داستان نداشت اما خب خدا رو رد کرده :دی!

aما اگه فقط روال بحث های معمول این سایت رو نگاه می کنی برای بقیه فروم ها(خارجی) رو هم نگاه کن. یعنی اون ها برای بحثشون بیشتر از خود بازی ارزش قائل هستند؟ بهتره که این جوری کلی صحبت نکنیم در مورد این جور مسائل;)
درسته، بازی‌سنتر شبیه خیلی از فروم‌های خارجیه. منتها شاید اینی که من دارم این ایراد رو به بازی‌سنتر وارد می‌کنم، به این خاطر باشه که فروم فارسی تخصصی فایتینگ ندیدم. منظورم هم فرومی نیست که توش درباره داستان بحث بشه. دروغ چرا، چند سالی هست که خفن تحت تأثیر http://shoryuken.com/forum قرار گرفتم (که بهترین جا برای بحث درباره فایتینگ‌های کپکامه). یه سر بزن ببین مثلاً توی بخش SSF4، چند درصد مطالب درباره تکنیک‌های بازی کردن، و چند درصد مربوط به داستانه! سایت‌های دیگه‌ای هم که فروم‌های اصلی طرفداران BlazBlue یا Tekken هستن، به همین صورت عمل می‌‌کنن.
شاید اشتباه من اینه که دارم سطح توقعم از سایت‌های ایرانی رو تا اون حد می‌برم بالا.

آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش بلاخره رسیدم:d
فکر کنم سه کیلویی کم کردم:d
سلام
به نظر من که داغ داغی امتیاز داده جمع امتیازا خیلی بشه 9 هست و gamespot هم نه میتونم بگم 5/8 و نه 5/9 پس 9رو میده
5/8 که نمشه چون اونقدرا هم بازیه کمی نیست 5/9 امکان نداره چون اونقدر هم بازی بزرگی نیست برای gamespot فکر میکنم

و اینکه امیدوارم همه امتیازا یدفعه بیان چون هر بار سه کیلو کم کردن خیلیه:d

آخرین ویرایش:
کثر این دوستانی هم که اینجا اومدن و مخالفت می کنند SFباز هستند:biggrin1: به نظر من اون آیتم های جانبی تو MK مثل Test Your Luck که جدید هم هست یا اینجور چیزا الان دیگه جزو گیم پلی این بازی حساب میشه و به بخش اصلیش گره خوردند و نمیشه گفت که اینا به طور 100% تو حاشیه قرار دارند. عقیده من اینه!
برهان جان من یه مثال میزنم برات ، تو فوتبالی هستی و هر سال ته توی همه چی فوتبالا رو در میاری ... تا چند سال پیش ، دو رقیب اصلی این ژانر یعنی Fifa و PES بازیاشون رو میدادن ، اما هممون میدونیم از همون زمان هم خود بازی ، ینی ازون لحظه ای که تو پاسو از وسط زمین میدی و بازی رو شروع میکنی ،اونه که مهمه ... تو این زمینه بود که فیفا نابود میشد جلوی PES ، هر چقدر هم که منو ها ، آیتم ها و ازین جور دست مواردش بهتر و متنوع تر بودن ، اما خود بازی آشغال بود ... واسه این بود نسل قبل همه PES میزدن تو رگ و یسال باهاش حل مکردن :دی اون موقع تازه این همه آنلاین و تروفی و اچیو منت و اینا هم خبری نبود...! :دی
حالا این قضیه تو ژانر فایتینگ بیشتر خودنمایی میکنه ... ینی هر چقدر هم آیتم های یه بازی متنوع و زیاد و خفن باشه ، اما Game Mechanism بازی بلنگه (حتی خیلی کم) بازی اونی نمیشه که میخوایم ، این میتونه کمر یه بازی فایتینگ رو بشکنه ...
رکن اصلی ، و هسته گیم پلی همینه ، Game Mechanism ـه که میتونه تورو نگه داره ... البته این اصلا به اون معنی نیست که اون موارد هم بی اهمیته ... اونا هم ارزش خاص خودشون رو دارن و میتونن در ارتقاع هرچه بیشتر بازی کمک کننده باشن ... ( Fifa 11 :دی ! )
در کل این کومبت همه چیزش خوب بنظر میرسه البته :دی
پ.ن : البته ما فعلا Waiting for Dead or Alive 5 :دی ... تا اون موقع هر فایتینگی بیاد فیض میبریم :دی !

درسته، بازی‌سنتر شبیه خیلی از فروم‌های خارجیه. منتها شاید اینی که من دارم این ایراد رو به بازی‌سنتر وارد می‌کنم، به این خاطر باشه که فروم فارسی تخصصی فایتینگ ندیدم. منظورم هم فرومی نیست که توش درباره داستان بحث بشه. دروغ چرا، چند سالی هست که خفن تحت تأثیر http://shoryuken.com/forum قرار گرفتم (که بهترین جا برای بحث درباره فایتینگ‌های کپکامه). یه سر بزن ببین مثلاً توی بخش SSF4، چند درصد مطالب درباره تکنیک‌های بازی کردن، و چند درصد مربوط به داستانه! سایت‌های دیگه‌ای هم که فروم‌های اصلی طرفداران BlazBlue یا Tekken هستن، به همین صورت عمل می‌‌کنن.
شاید اشتباه من اینه که دارم سطح توقعم از سایت‌های ایرانی رو تا اون حد می‌برم بالا.
شدیدا تایید میشه!

آقا بزار تمام سایت ها بهش صفر بدن مگه یک مشت اجنبی با این نمره دادناشون میتونن این بازی رو از من بگیرن چه 10 بدن چه 0 بدن ته بازیه برای چی اعصاب خودتون رو خورد میکنید:)

نسخه پایرت خوره بازی که اومده
دیگه بقیه سایتا نمره ندادن؟ همون یکی فقط!
بقیه سایت ها مثل اینکه باید تا روز انتشار بازی صبر کنند برای نمره دادن! من هرجا دنبال یک دونه نقد گشتم هیچی پیدا نشد:دی خدا کنه فقط از 19ـم امتیازا رو بدن نه 21ـم!

نمیدونم بازی رو گرفتین یا نه ! ولی تا اینجا شدیدا از نظر گرافیکی داغونه ! حتی Cut-Scene ها به جایی رسیدن که از گرافیک In Game بازی هم پایین ترن ! حداقل من اینطور بنظرم اومد وقتی تو یه لوکیشن هم گرافیک In-Game رو دیدم هم Cut-Scene رو ... کرکترها هم چنگی بدل نمیزنند ...

در کل اولین چیزی که بهم ثابت شد = بازی حتما از نظر نمرات بخش گرافیکی ضربه میخوره ....

نمیدونم بازی رو گرفتین یا نه ! ولی تا اینجا شدیدا از نظر گرافیکی داغونه ! حتی Cut-Scene ها به جایی رسیدن که از گرافیک In Game بازی هم پایین ترن ! حداقل من اینطور بنظرم اومد وقتی تو یه لوکیشن هم گرافیک In-Game رو دیدم هم Cut-Scene رو ... کرکترها هم چنگی بدل نمیزنند ...

در کل اولین چیزی که بهم ثابت شد = بازی حتما از نظر نمرات بخش گرافیکی ضربه میخوره ....
شاید عالی نباشه. ولی بد هم نیست خداییش. یکم کم جزئیاته به نظرم. منتها مثلا افکت خون و ایناش خیلی خوب کار شده...

شاید عالی نباشه. ولی بد هم نیست خداییش. یکم کم جزئیاته به نظرم. منتها مثلا افکت خون و ایناش خیلی خوب کار شده...

البه فکر کنم منظورمو بد رسوندم ! خود گرفیک داخل بازی بنظرم متوسط بنظرم ... این کات سین هاشه که افتضاحه ! یعنی ابدا درک نمیکنمش ...

هر چند من خودم انتظار بیشتری داشتم از گرفیک In Game ـه بازی ، درسته پایه اصلی یه گیم مبارزه ای رو یه Game Play و کنترل خوبشه ولی بازی در حد عناوین خوب این نسل از نظر گرافیکی ظاهر نشده ...

برای مثل Sub-Zero نگاه کن چطور ساختن ... شده مرد پلاستیکی !

یا همون کات سین اول Story مد ، فاجعس واسه گیمی تو این سطح اون طراحی و ساخت مبارزه جایی که باید با پیش نمایشی اونچنینی بازیکن رو بکشونه طرف خودش بدتر میفهمونه چی در انتظارمونه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or