همینو میخواستم بگم. مشکل دقیقا همینه :dالله اکبر .... ! هیچی دیگه ... گل بود و به سبزه نیز آراسته شد . اولش که روایت داستان TTP مشکل داشت . بعدش کلا Lore کل سری شد دری وری و ... الانم کلا داستان سری MGS با کمیکای مارول و DC مقایسه میشه .
تا چند دیقه دیگه هم احتمالا داستان بازی و با داستان نیدفور اسپید مقایسه می کنن :d البته تقصیر کونامیه که قبل از اومدن TTP یه کالکشنی چیزی از نسخه های قبلی واسه PC Gamer ها بیرون نداد .
الله اکبر .... ! هیچی دیگه ... گل بود و به سبزه نیز آراسته شد . اولش که روایت داستان TTP مشکل داشت . بعدش کلا Lore کل سری شد دری وری و ... الانم کلا داستان سری MGS با کمیکای مارول و DC مقایسه میشه .
تا چند دیقه دیگه هم احتمالا داستان بازی و با داستان نیدفور اسپید مقایسه می کنن :d البته تقصیر کونامیه که قبل از اومدن TTP یه کالکشنی چیزی از نسخه های قبلی واسه PC Gamer ها بیرون نداد .
باز این حرفای بچه گونه رو شروع کردید؟همینو میخواستم بگم. مشکل دقیقا همینه :d
mgs داستان خیلی سطح بالایی نداره حتی تو خود حوزه ی بازی های ویدئویی
من اصلا قصد توهین کردن به سری mgs رو ندارم . داستان mgs در حد خودش برای یک بازی ویدئویی مناسبه . ولی این که یک عده تا این اندازه کیفیت داستان mgs رو بالا جلوه میدن غیر قابل قبوله .استاد می شه لطف کنی یه داستان در حد metal gear solid 3 در حوزه بازی های ویدئویی برای ما معرفی کنی ؟
من نگفتم شما قصد توهین به این سری بازی رو داری ! من فقط خواستم بدونم چه انگیزه و اعتماد به نفسی در شما باعث شد چنین جمله ای رو تایپ کنی :من اصلا قصد توهین کردن به سری mgs رو ندارم .
و از شما خواستم بازی هایی که از دید شما در سطح بالای داستانی قرار دارن نام ببری . که جواب شما اینه :mgs داستان خیلی سطح بالایی نداره حتی تو خود حوزه ی بازی های ویدئویی .
بازی های با داستان سطح بالاتر ازmgs هم زیاد هستن . بازی های کلاسیکی مثل planescape و systemshock2 یا مثلا از بازی های مدرن bioshock و last of us و witcher3 یا مثلا dragon age : inquisition .
mgs داستان خیلی سطح بالایی نداره حتی تو خود حوزه ی بازی های ویدئویی .
این نظر شخصیتونه.The Last Of Us یه داستان خیلی خوب بود با روایت عالی.حرفایی که MGS برای گفتن داره خیلی زیاده.باز بایوشاک و سری DA و TW رو به نظرم میشه درجه یک دونست.هرچند نمیدونم چرا داری اینارو با هم مقایسه میکنی.هیچ جوره شباهتی با هم ندارن.MGS یه بازییه که تمرکزش روی سیاسته و خیلی از رقابتهای ابرقدرت رو که توش خیلیا قربانی شدن رو با یه روایت فانتزی و جذاب ارائه میده.ولی هدف TW خلق یه دنیای فانتزیه.بازی های با داستان سطح بالاتر ازmgs هم زیاد هستن . بازی های کلاسیکی مثل planescape و systemshock2 یا مثلا از بازی های مدرن bioshock و last of us و witcher3 یا مثلا dragon age : inquisition .
کلیشه ای بودن کلیت داستان یک بازی چندان نکته ی مهمی نیست . چون دیگه اکثر ایده های داستانی استفاده شده و نویسنده باید خیلی خلاق باشه تا بتونه یک داستان تازه رو بنویسه . مهم روایت داستانه . مهم رابطه ی میان شخصیت هاست . مثلا توی بازی last of us با این که کلیت بازی کلیشه ایه ولی ان قدر شکل گیری رابطه ی جوئل و الی زیبا نشان داده میشه که داستان این بازی رو خیلی ارزشمند میکنه . توی ویچر رابطه ی گرالت و سیری . توی inquisition تعامل پروتاگونیست با companion هاش . توی planescape رابطه ی nameless one با companion هاش . ولی توی mgs رابطه ی شخصیت ها خیلی مصنوعیه .