Last edited by a moderator:
۹.۵/۱۰نقد بازیسنتر توی متا ثبت میشه؟
مشخصه کی نقد میشه؟
متن نقد:۹.۵/۱۰
متن نقد هم به زودی بر روی سایت قرار میگیره.
داخل متاکریتیک و اپن کریتیک هم ثبت میشه.
نقاط ضعف: جریان کلی گیمپلی در ماموریتها تنها به مبارزه خلاصه میشود.
چیزی نداره بخواد سانسور شه کهیچیز کم ربط بگم و برم؛ تو ردیت میخوندم نسخههای خاورمیانه بازی، دیالوگها مربوط به گای بودن رو تغییر داده و ساید میشنهای بازی که هرجوری به گای بودن ربط داره رو حذف کرده
خاورمیانهی زیبانسخه فیزیکی عربی بازی رو تهیه نکنید. همون سبایدرمن
![]()
این لیستی که شما گذاشتید درست نیست خودشون گفتن باگ دارهDigitally Downloaded 8/10
توی متا ثبت شد. از ۱۳۸ نقد ۹۰.
بازی یک قدمی ۸۹ هست و داره به پیش بینی اکثریت کاربرا تو نظرسنجی میرسه.
View attachment 316540
حالا انشالله ۹.۵ بازیسنتر ثبت بشود و بازی یه مقدار کوچیکی از یک قدمی اکثریت کاربرا دور بشود تا شما انقد ذوق زده نشی .Digitally Downloaded 8/10
توی متا ثبت شد. از ۱۳۸ نقد ۹۰.
بازی یک قدمی ۸۹ هست و داره به پیش بینی اکثریت کاربرا تو نظرسنجی میرسه.
View attachment 316540
:Spider-Man 2 is exceptional. In your hands, it’s the best a superhero game has ever felt. On your eyes, it’s a pure tour de force of what the PlayStation 5 can do. On your heart, it’s heavy, enticing, exciting. The open world is a tonic, the characters are a riot, the villains are unbelievable in the best way. Suspend your disbelief in a neat little web above your head, dive in with your mask pulled tight over your face, and prepare yourself for the daftest, most earnest action game of 2023. It’s a 20-or-so hour hoot you’re not going to be able to put down until the post-credits scene has rolled.
اندکی دخل و تصرف:
بازی یک قدمی ۸۹ هست و به امید خدا به پیش بینی اکثریت کاربرا تو نظرسنجی میرسه تا کمی به آرامش برسیم.
کامنت بالایی رو نخونده بودم نفهمیدم ارجاع به اونهآقا فکر میکنم نظر دوستمون راجع به 89 سارکزم باشهاینکه میفرمایید شما با خروج متای بازی از ۹۰ به آرامش میرسید قشنگ نشون میده ۱۰ سال اخیر با وضع متای انحصاریای پلتفرم مورد بحث، در حال تجربه چه عذاب غلیظ و آشفتگی خاطری بودید. بلخص که این یکی دوماه اخیر مخصوصا بعد چندین سال انتظار برای رستگاری، متاسفانه باز هم نهایتا امیدتون برای آرامش، منتهی شد به عدم حضور یک سری بازی های خاص تو لیگ ۹۰. آرزوی موفقیت و آرامش دارم واستون.