Last edited by a moderator:
اخ اخ رسیتنس حیف که ادامش ساخته نمیشهمنم به نوبه خودم عرضه موفقیت آمیز بازی رو نه تنها به هواداران سونی بلکه مایکروسافت و کلیه جوامع گیمری تبریک می گم.امیدوارم حال دلتون همیشه مثل امروز خوب باشه.من بالاخره تو عمرم یه چیزی رو درست پیش بینی کردم
انشاالله به زودی خبر ساخت و عرضه ایشون رو جشن بگیریم:
شاهد نقدهای مسخره نباشیم
گریلا خیلی وقته به رستگاری رسیده ... سر همین فوربیدن وست گشادی رو کنار گذاشته بودن ، راحت یه بیگ وینر به جیب میزدنترکوند ترکوندددددددمشون گرم واقعا. شاهکار تکنیکی ساختن و لحظه شماری میکنم برای 4 روز دیگه. امیدوارم گوریلا هم سر بازی بعدیش به یه رستگاری ای برسه
![]()
تو مثبت اندیشانه ترین تصوراتمم همچین نتیجه ای رو پیش بینی نمی کردم...
یه بازی قهرمانی اونم سوپر تین ایجری مثل اسپایدر من بیاد ملت رو ای طور کف بر کنه
همش حرف کنسول و استودیو های داخلی سونیه ....
ولی چرا کسی به این نکته اشاره نمی کنه که این میتونه بهترین اسپایدر من تاریخ تا به امروز باشه
یعنی جدا از عمل کرد و سابقه اینسو ... تصور نمی کردم بشه با اسپایدر من همچین پتانسیلی بیرون کشید ...دیگه تا تهش برید؟ که چه شاهکاری کردن ...
و باز هم شاهد فرق تفکر مفت باشه کوفت باشه با چیزی بپزیم که ارزش تک تک سنت هایی که جاش میدن رو داشته باشه، هستیم
یه عده از دوستان هم وعده کرده بودن که تو این تاپیک پیشمون باشن که مثل اینکه بین راه پنچر کردن
گریلا خیلی وقته به رستگاری رسیده ... سر همین فوربیدن وست گشادی رو کنار گذاشته بودن ، راحت یه بیگ وینر به جیب میزدن