امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
چرا اینقد سخت میگیرید با...بازی قراره اسپین آف باشه نگفتن نسخه ی اصلیه که ...انتظار چیزی تو مایه های نسخه ی 2 رو همون موقع ام که رسمی اعلام کردن نداشتم...
واسه اسپین آف متای 80 - 85 خوبه دیگه!

ویرایش : مایکرو ام نه گذاشته نه برداشته ترول کرده نمره هارو :))
Greatness Awaits ?!

آخرین ویرایش:
در اینکه بعد KZ2 نمیدونم چه اتفاقی افتاد هوش مصنوعی بازی کم کردن برای KZ3 من به شخصه انتظار بیشتر از این نداشتم از هوش مصنوعی بازی و از همون ترلیر معرفی بازی مشخص بود هوش مصنوعی بازی زیاد عالی نیست .

بازی های اول نسل اینجوری هستن و انتظار بیشتر از این هم نمیشه رفت این بازی هم یک نسخه فرعی بود که همون تریلر اول من نظر خودمو گفتم

می گم این Polygon رو کی جز سایتهای متا اسکور حسابش کرده؟؟هر کی این کارو کرده واقعن کم داشته،این سایت کلن با همه مشکل داره،الان داشتم سابقشو چک می کردم به بازی Fable 3 و 4.5 داده بوده،امروزم برگشته امتیاز خود کنسول PS4 رو منتشر کرده و 7.5 بهش داده،کلن این سایت تا به حال به چه بازی ای نمره بالای 8 داده؟فقط نام بیارید تا ستایش کنیم منتقدان این سایت و سلیقشون رو

خداییش نیشه یک بازی نام ببرید که این پلیگون جان امتیاز بالایی داده باشه ؟
Persona 4=10
gta5=9
bioshock in=10
Dishonored=9
halo4=9.5

و .........

+

كلا سايت سخت گيري هست و اگه يه مشكل كوچيكي(چه تو بازيهاي مايكرو و چه سوني و ...)ببينه بيشاز حد نرمال بقيه سايتا نمره كم مي كنه و البته به نظرم كارش بهتر از خيلي از سايتاس كه هي هي ٨ و ٩ و ١٠ رديف مي كنن

.

Persona 4=10
gta5=9
bioshock in=10
Dishonored=9
halo4=9.5

و .........

+

كلا سايت سخت گيري هست و اگه يه مشكل كوچيكي(چه تو بازيهاي مايكرو و چه سوني و ...)ببينه بيشاز حد نرمال بقيه سايتا نمره كم مي كنه و البته به نظرم كارش بهتر از خيلي از سايتاس كه هي هي ٨ و ٩ و ١٠ رديف مي كنن

.
gta v 9.5 داده.ولی درست میگی شما اکثر نمره هاش درصدش قرمزه

یعد این پست من اگر کسی راجع امتیاز بازی دیگه پستی ارسال کرد که بی ربط به این تاپیک باشه 10 روز دسترسیش را قطع میکنم
این بار سومه دارم محترمانه خواهش میکنم ولی خودتون گوش نمیدین

من نقد یورو گیمر رو خوندم، بازی برای یه Lauch Title خوبه، مخصوصا از اونجایی که ما وقتی کنسول جدید میخریم اولین انتظارمون اینه که گرافیک بازی فکمون رو بکوبه زمین که این بازی خیلی خوب اینکار رو بهتر از Resistence توی PS3 انجام داد انجام میده، و خوشبختانه سر کردن 4-3 ماهه با این بازی و مولتی پلیرش تا اینکه MGS V بیادش کاملا ممکن هستش....من که نگرانی ندارم.
یکم هم باید به سونی خرده گرفت البته، من به شدت منتظرم که PS4 برسه دستم ولی تمام بازیهایی که تا سال دیگه انتظار خریدشون رو دارم مال شرکت های دیگه هستن: MGS V, Witcher 3, Dragon Age III
تا ببینیم Naughty Dog و Insomniac و Quantic Dream توی این E3 چی معرفی میکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or