امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
من نمی دونم ی سری از بازی چه انتظاری دارن ! ی باز ی1080 با نهایت کیفیت برای شروع نسل عالی هست !دیگه چی می خوان بازی که شماره دار نیست که این جوری کمربند ترول بستید به تاپیک

یه بنده خدایی اومد کامنت گذاشت که شکست سونی ! با همین کارش بساط خنده ی میلیون ها خواننده را فراهم ساخت که جا داره ازش تشکر ویژه ای کنم که همان شخص در خواب هم Killzone را نخواهد دید.

تحویل بگیرن اونایی که هی تعریف و هایپ الکی میکردن !!

کلا تو تاپیک فقط مهدی ( NERO 7 ) و من از وجودیت بازی مطمئن بودیم که بول شتی بیش نیست !

صادق کجاست ؟ :-/:d

کسی که متوجه نمیشه خودش چی گفته، شمایی کاربر عزیز.

عزیز من قسمت بولد کرده رو ببین:

سری بازی های کیلزون نیاز به درک داره و هر کسی درکش نمیکنه پس بهتره زیاد بحث نکنید.

اینجا منظورم منتقدان هستن که نظرات مختلف و نمرات کمی میدن.

متشکر:)

زرد شد :|:d

2b795db9c07bdb0f1.png

تحویل بگیرن اونایی که هی تعریف و هایپ الکی میکردن !!

کلا تو تاپیک فقط مهدی ( NERO 7 ) و من از وجودیت بازی مطمئن بودیم که بول شتی بیش نیست !

صادق کجاست ؟ :-/:d

بیخیال برای یه عنوان فرعی و لانچ امتیازش خوبه انصفا من خودم الکی هایپ شده بودم توقع متا 85 به بالا داشتم :d

زرد شد :|:d

2b795db9c07bdb0f1.png

بابا بیخیال زرد و سبز و قرمزش, کسی که این بازی و PS4 رو دوس داشته باشه که نمیاد به خاطر ۴ تا امتیاز بیخیال بشه. اول نسل قبلم خیلی خبر خاصی نبود :d این کساییم که فن یه کنسول دیگه ان و ترول میکنن ۱۰۰٪ بزودی پشیمون میشن چون Dead Rising 3 برای مثال ممکنه یه همچین امتیازایی بگیره. به هر حال اگه به Knack انتقاد بشه طبیعیه ولی KZ اول نسلی با این گرافیک عالی خیلیم نمره هاش بد نیست. شروع واقعی PS4 از Infamous و X1 از Titanfall هست اینا فعلا سر کاریه :d

یعنی توقع شما از بازی رزولوشن 1080 هست با نهایت کیفیت؟!
پس خوشبحال pc گیمرا که این چیزا واسشون عادی شده!

- - -ویرایش - - -

------------------------------------------
هنوز سر Beyond:TS آب وصل نشده اینم اومد کنارش!
خوب یوشیدا جون داشتی میگفتی...
گفتن که برای شروع نسل گرافیک بالا و کیفیت خوب میتونه جایه داستان رو واسهشون پر کنه . امتیازات عناوین xbox هم که منتشر شدن . ...

-----------------
در مورد beyond هم فکر کنم متاش هر چی باشه در مقابل صفر خیلیه مگه نه ؟ بازم از هیچی که بهتره . اقلا یوشیدا تونسته واسه اخر نسل این عنوان رو جور کنه طرفداراش بازی کنن . هر حرفی هم بزنه حق داره چون رقبا واسه اخرایه نسل اصلا بازی نداشتن که صفر یا صد باشه . شما که به نظر خودتون منطق داره ازتون شرشر میکنه دیگه چرا !؟
---
خب شما هم میگفتی..

تو کف نمره دادن به این بازیم خو لاکردارا آخه خودتون با خودتون چند چند میزنید !؟!؟ اکثرا توی رویوهای این بازی از این بازی تعریف کردن به نمره که رسیدن انگار به یه چی دیگه میخواستن نمره بدن ، مثلا همین IGN از این بازی تعریف کرده و از هر لحاظ گفته که این بازی از KZ3 سرتره جالبه که به KZ3 نمره 8.5 رو داده به این 8 خو این چه تعریف کردنی آخه ؟؟؟؟ جالبتر از این اینه که کلا Multi رو فاکتور گرفتن و نمره دادن آخه کدوم بازی FPS ای رو بدون در نظر گرفتن Multi نمره میدن ؟! در کل من به نمره اصلا اعتقادی ندارم و کاری ندارم و واسم مهم نیست حالا PS باشه یا XB . من خودم به بازی نمره میدم و باش حال میکنم کاری به کسی دیگه ای ندارم.
و در رابطه با Beyond:TS که دوست عزیزی بحث شو اورده وسط ، خو الان من چی بگم !؟؟! بگم کامنت پاک میشه نگم خو نمیشه اصن این چه وضعه شه آخه لطفا مسئولان رسیدگی کنن باو :d . ولی میگم دیگه چاره چیه . عزیزه من شما خوشو اصن درباره این بازی ناراحت نکن . اگه بازی کردی و حال نکردی این یه بحثه و اگه بازی نکردی که دیگه واسه شما اصن بحثی نمیمونه که نظر بدید . اگه بازی کردید و حال نکردید شما کلا یا توی فاز بزن بکش rape هستید و کاریش نمیشه کرد و یا هنوز بچه ای توان کشش این بازی رو نداری برو بزرگ شو بعد بیا اینو بازی کن و نظرتو واسه خودت نگه دار این بازی واسه من به معنای واقعی Beyond هست و از ادراک شما به دور هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or