امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
سبز شد :| !
:d
ای خدا کارمون به کجا رسیده که به سبز شدن نمره ی کیلزون هم راضی شدیم :(
سونی بی تردید باید یک تکون اساسی تو این سبک بازی هاش بده!!
راه اول : کیلزون رو برگردونه به جو و استایل شماره 2 و بیشتر روش سرمایه گذاری کنه!
راه دوم : سری Resistance رو که اتفاقا پتانسیل بالایی داره رو از زیر خاک بیرون بکشه و زیر پر و بالش رو بگیره و بیشتر از نسل قبل بهش توجه کنه!
راه سوم: کلا یک آی پی جدید و بزرگ خلق کنه( بهتر هم اینکه یک تیم کاملا جدید و تازه برا این کار تاسیس کنه!) که البته متفاوتتر از شوترهای روی بورس امروزی باشه!

جایی که مدیراش گیف می ذارن و علناً به تمسخر دیگران می پردازند ، بهتره حرف نزنیم.:)

پ.ن: میدونید نظر شخصی یعنی چی؟! اصلاً تابحال به گوشتون خورده؟:)

متشکر.

مرگ بر ناظم گیف گذار.

فقط شما میشه توضیح بده کجای این جمله نظر شخصی میشه؟

سری بازی های کیلزون نیاز به درک داره و هر کسی درکش نمیکنه پس بهتره زیاد بحث نکنید.

PSU هم به بازی امتیاز 7.5 داده .
We like

• Visceral, polished shooting
  • Breathtaking graphics and art direction
  • Well-realized setting and universe

We dislike

• Vague level design with poor signposting
  • Lonely single-player missions
  • Flight and freefall sections

پ.ن: میدونید نظر شخصی یعنی چی؟! اصلاً تابحال به گوشتون خورده؟:)

نظرشخصی: سری بازیهای کیلزون واقعا قشنگن و من لذت میبرم.
نظرfactـی: سری بازی های کیلزون نیاز به درک داره و هر کسی درکش نمیکنه پس بهتره زیاد بحث نکنید.

واسه ps4 دو تا گیم گذاشته بودم بخرم که قطعا killzone رو از لیست حذف میکنم میمونه فقط BF4.این 2-3 روزه انواع ویدئو های 1080p از گیم پلیش دیدم و باید بگم که بسیار چیز مزخرفی ساختن.یه چیزی بین کرایسیس و کالاف.منی که خودم فن این بازی بودم و میگفتم گویریلا هر مزخرفی واسه کیل زون بسازه باید بازیش کرد عمرا طرفش برم.

واسه ps4 دو تا گیم گذاشته بودم بخرم که قطعا killzone رو از لیست حذف میکنم میمونه فقط BF4.این 2-3 روزه انواع ویدئو های 1080p از گیم پلیش دیدم و باید بگم که بسیار چیز مزخرفی ساختن.یه چیزی بین کرایسیس و کالاف.منی که خودم فن این بازی بودم و میگفتم گویریلا هر مزخرفی واسه کیل زون بسازه باید بازیش کرد عمرا طرفش برم.
والا اونایی که KZ2 میزدن اکثرا از مولتی بازی راضین !
ولی من خودمم احساس میکنم BF4 بهتره :d

مدیران لطفا به بخش Platform قسمت PS4 هم به ویرایش مشخصات اضافه کنن . XONE اضافه نکردن حالا اشکال نداره :d.

بسیار بازی قشنگیه . نهایت لذتو بردم . هر کی هم دلش میخواد بازی نکنه . بازی هم نکردید لطفا فکت صادر نکنید نظر شخصی هم وقتی بازی کردید بدید .

به نظرم مقایسه روند و نمرات Gears of War Judgment با کیلزون درست نیست........علتشم اینه که گیرز بعد از شماره 3 تقریبا هسته اصلی تیم سازندش دست از ساختنش کشیدن و از استودیو رفتن(مثه اینکه فردا کوجیما بیاد بگه من ساخت متال گیر5 رو میدم به کس دیگه:d) و یکی از دلایل خیلی بزرگ نمرات ضعیفش همین تغییر تیم سازنده و سپردنش به people can fly بود

ولی در مورد killzone توسط همین استودیو ساخته میشه و خالقاش سر بازی هستن(اگر رفته باشن سر ip دیگه ای هم باز حداقل تو استودیو هستن)

+

در نتیجه به نظرم مقایسه کردن کار جالبی نیس

.
دلیل داشت که این مقایسرو کردم( تازه راستشو بخوای مقایسه هم نیس) یه کنسول جدید مثل این میمونه که همه کارارو از نو انجام بدی.
ضمناً بازی برای سینگلش نقد شده. کیلزون 1 واقعا حرفی برای گفتن نداشت چه رسد به هیلوکیلر بودن. این بازی به نظر میرسه تنها مشکلش داستان و لول دیزاین باشه که هر دو مربوط به حالت تکنفرست.همونطور که گفتم مقایسش با شماره اولش رو منصفانه و درست نمیدونم

مرگ بر ناظم گیف گذار.

فقط شما میشه توضیح بده کجای این جمله نظر شخصی میشه؟
کاش اینطور بود که شما می فرمایین.:)
اولا هر وقت شما متوجه شدید که فرق بین نظر شخصی و عامیانه چی هست من بهتون توضیح میدم.
دوماً اینجا مخاطب مورد بحثه من منتقدان هست ، نه کاربران سایت.:)

کاش اینطور بود که شما می فرمایین.:)
اولا هر وقت شما متوجه شدید که فرق بین نظر شخصی و عامیانه چی هست من بهتون توضیح میدم.
دوماً اینجا مخاطب مورد بحثه من منتقدان هست ، نه کاربران سایت.:)

کسی که متوجه نمیشه خودش چی گفته، شمایی کاربر عزیز.

من نمیدونم بعضی ها از یه Spin off که دست بر قضا Lunch Tittle هم هست چه انتظاری دارند ؟ این بازی فقط به سفارش بخش سرگرمی های سونی ساخته شده تا Line up سونی تو این نسل بدون یه اسم بزرگ نباشه و بتونه تمام این حواشی و اخبار رو راجع به قدرت پردازشی بالا PS4 رو نشون بده که Shadow Fall تونستن به هدفش برسه. یه بازی با یدک کشیدن اسم Killzone گرافیک فوق العادش PS4 خواهد فروخت.

حتما یه نگاهی به review ها بندازید. تو نقد ها منتقدا دیگه نمیدونن باید از چه کلماتی واسه وصف جلوه های بصری بازی کنند. مهمترین نکته ای که می ترسیدم بخش multiplayer بازی بود که خدا رو شکر همه ازش تعریف کردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or