امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
مهم اینه که ما یه لانچ تایتل دندونگیر دیدیم بالاخره ، من بارها گفتم امتیاز سایت ها و منتقدین یه طرف قضیه س لذت بردن خود آدم از بازی یه طرف دیگه ، ممکن یه بازی بیاد که همه ی سایتا و مجلات بهش 5/5 و 10/10 و 100/100 بدن و متاش 100 بشه ولی وقتی من نوعی بازیش کنم بهم حال نده

USAToday 9/10
The Review Portal 8/10
T3 6/10
USGamer 4/10

اخه این چه جور نمراتیه ...یکی 9 میده یکی 4 ... اصلا معنی نمیده ... حالا برای یه بازی مثل بیاند قابل درکه ... ولی برای یه شوتر اول شخص اولین باره همچین چیزی میبینم ....

حالا اصلا هیچ کدوم از این 4 تا ثبت میشه ؟؟؟؟

من هیچ وقت فن کیلزون نبودم ولی واقعا بعضی کامنتا رو که میبینم از خودم میپرسم ازین هم میشه بی انصافتر بود؟
آخه اصلا مقایسه شماره اول با Shadow fall فقط به این خاطر که متاهاشون نزدیک به همه، منطقیه؟
این عنوان شماره دار نیست. بیشتر یه مقدمست و الا میشد Killzone 4
این مقایسه ها منو یاد Gars of War Judgment میندازه که در حق سازندش ظلم شد. نه به خاطر نمره ها، که به خاطر این جور کامنتا

میگن تاریخ تکرار میشه همینه الان متای قسمت اول تقریبا تکرار شده!
چرخش زمونه برای کیلزون4با متای باورنکردنی 70:d
آقا انصافا نسخه سومش عالی بود درسته داستان جالبی نداشت ولی روایت خوب بود ازهمه مهمترباگیمپلی سریعش خیلی حال کردم

من هیچ وقت فن کیلزون نبودم ولی واقعا بعضی کامنتا رو که میبینم از خودم میپرسم ازین هم میشه بی انصافتر بود؟
آخه اصلا مقایسه شماره اول با Shadow fall فقط به این خاطر که متاهاشون نزدیک به همه، منطقیه؟
این عنوان شماره دار نیست. بیشتر یه مقدمست و الا میشد Killzone 4
این مقایسه ها منو یاد Gars of War Judgment میندازه که در حق سازندش ظلم شد. نه به خاطر نمره ها، که به خاطر این جور کامنتا

به نظرم مقایسه روند و نمرات Gears of War Judgment با کیلزون درست نیست........علتشم اینه که گیرز بعد از شماره 3 تقریبا هسته اصلی تیم سازندش دست از ساختنش کشیدن و از استودیو رفتن(مثه اینکه فردا کوجیما بیاد بگه من ساخت متال گیر5 رو میدم به کس دیگه:d) و یکی از دلایل خیلی بزرگ نمرات ضعیفش همین تغییر تیم سازنده و سپردنش به people can fly بود

ولی در مورد killzone توسط همین استودیو ساخته میشه و خالقاش سر بازی هستن(اگر رفته باشن سر ip دیگه ای هم باز حداقل تو استودیو هستن)

+

در نتیجه به نظرم مقایسه کردن کار جالبی نیس

.

چرخش زمونه برای کیلزون4با متای باورنکردنی 70:d
آقا انصافا نسخه سومش عالی بود درسته داستان جالبی نداشت ولی روایت خوب بود ازهمه مهمترباگیمپلی سریعش خیلی حال کردم

هیچ کیلزونی اتمسقر سنگین و تاریک شماره 2 رو نداره ... هیچ کدوم ..حتی فکر نکنم شدو فال هم داشته باشه ... خیلی حال میداد اون شیر های مخزن ها رو با چرخش دسته باز میکردی ... گرافیکشم واقعا شاهکار بود.
اینم میگیریم بازی میکنیم ببینیم چطوره ..انلاینشو خیلی تعریف میکنن

آخرین ویرایش:
هیچ کیلزونی اتمسقر سنگین و تاریک شماره 2 رو نداره ... هیچ کدوم ..حتی فکر نکنم شدو فال هم داشته باشه ... خیلی حال میداد اون شیر های مخزن ها رو با چرخش دسته باز میکردی ... گرافیکشم واقعا شاهکار بود.
اینم میگیریم بازی میکنیم ببینیم چطوره ..انلاینشو خیلی تعریف میکنن
به نظرمن اگه نمراتش کمتراز این هم بود بازهم به طرف دارانش حال میداد!ضمنامن میگم گیم پلی سریع شمامیگی چرخش دسته8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or