امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
بهترین هوش مصنوعی تاریخ رو که F.E.A.R داره، باقی بازی‌ها نزدیک هم نیستن بهش.
ولی بعد از اون به نظر من هـــیلو بهترین بوده در این زمینه.
از سری کیلزون هم فقط KZ2 رو بازی کردم که اونم خوب بود، ولی WoW نبود.

بله ببخشید اصن یادم نبود که این دوتا بازی انحصاری سونی هستن و متا مهم نیست اینجا استثنائا:دی حالا جدا از شوخی اکثر منتقدها گفتن بازی از نظر هوش مصنوعی و داستان رسما مالیده، + خیلی چیزای دیگه. البته باز اگه حرف منتقدها مهم باشه:دی
میگم بهتر نیست صبر کنی بعد از معلوم شدن نمرات لانچ های اکس 1 ترول کنی؟
با وجود Ryse،من بودم تا نمراتش نمیومد جرئت ترول کردن به خودم نمیدادم!
حتی واسه DR3 هم خیلی نگرانم :-/

جالبه بعضی دوستان سونی فن می گفتن که با کیلزون و نک حال می کنیم تا بازی های اصلی و گُنده برسن، حالا سوال اینجاست که چه طوری می خوان بازی های با متای 74 و 59 رو تحمل کنن حتی، چه برسه به اینکه باهاشون حال هم کنن تا اونا برسن؟:-/
:دی

کلا این متا شده واسه شما همه زندگیتون نه؟ شب و روز خواب متا میبینید! KZ به اندازه کافی multiplayer اش خوب هست که باهاش حال کنن ملت حالا حالا ها.

اوضاعش بدتر از اون چیزی بود که فکرشو می کردم....چه بلایایی که قراره سر رایز نیاد...تنها امید ما Infamous ـه!!!
واسه همینه که نه نینتندو و نه مایکروسافت نمیان نسخه جدّی Ip قویشونو اوّل نسل عرضه کنن تا به مرض کم کیفیتی بازی های لانچ دچار بشن

حالا سوال پیش میاد، BF4 هم sinlgeplayer خوبی نداشت اصلا، نیومدن گیر بدن بهش زیاد (مثلا همین GS که به گند کشیده شده) ولی برای این بازی تا تونسته کوبیده بازی رو به خاطر SP...دلیل اینکار چیه؟؟

اوضاعش بدتر از اون چیزی بود که فکرشو می کردم....چه بلایایی که قراره سر رایز نیاد...تنها امید ما Infamous ـه!!!
واسه همینه که نه نینتندو و نه مایکروسافت نمیان نسخه جدّی Ip قویشونو اوّل نسل عرضه کنن تا به مرض کم کیفیتی بازی های لانچ دچار بشن

احتمالا FM جزو IP های ضعیف مایکرو :bighug:
کلا یه عده با دیدن نمرات بد جوری جوگیر شدن !

این اولین اشتباه سونی بود فکر کنم.

به نظر من این بازی رو باید 1 2 سال دیگه عرضه می کردن و بازی مثل God of war رو لانچ می کردن..مطمئن باشید نتیجه تفکرات الان 360* فرق می کرد.

اینقدر گیر ندید رو این بازی این بازی شماره دار نبوده باید منتظر Killzone 4 باشیم :d

اینم اخرین وضعیت متا

d2f1302b2077118e1.png

تمام این کامنت ها رو نگه دارید ! هیچ کامنتی پاک نشه ... تو لانچ وان خیلی هاشون بدرد خواهند خورد برای بوک مارک!
اینا بازی با متای 95 ترول میکردند این دیگه چیزی نیست :d

جالبه بعضی دوستان سونی فن می گفتن که با کیلزون و نک حال می کنیم تا بازی های اصلی و گُنده برسن، حالا سوال اینجاست که چه طوری می خوان بازی های با متای 74 و 59 رو تحمل کنن حتی، چه برسه به اینکه باهاشون حال هم کنن تا اونا برسن؟:-/

شما نگران وضعیت کسایی که لانچ کنسول رو می خوان بخرن نباش حداقلش اینه که Knack و K:SF جفتشون "بازی" ـن و هر کدوم چالش های سبک خودشون رو به نحو احسنت دارن و این به مراتب بهتر از اینه که آدم یه دستی و در حین شکستن تخمه به سان شماره گیری تلفن بشینه Tech Demo ـه Crytek رو تحمل کنه! طوری حرف بزنید که تو تاپیک امتیازات بازیهای لانچ XOne روتون بشه پست بدید.

خیلی خوبه منتقدین از همین اول نسلی به هیچ بازیی نمره بالاتر از حقش نمیدند.مطمئنا اگر همین بازی اواسط نسل پیش میومد متاش بالای 80 میشد.
با این دید جدید که بازی ها نقد میشند خیلی راحتر میشه در مورد کیفت بازی ها قضاوت کرد.
از دید من متای 74 یعنی یه بازی خوب که ارزش یکبار تموم کردن رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or